2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

beğenmene sevindim canım. doruk isminide seviyorum ben

günaydın kızlar...
bugün benim doğumgünüm ve çok mutluyum gerçi 1 yaş daha yaşlandık ama olsun... her yaşın ayrı bir güzelliği var...

nice nice senelere ailelenle mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum canım

deniz benim oğlum gibi ise çikolata onu harekete gecirmez:) benım esek çikolata yıyınce daha sakın. sanırım keyfını cıkarıyor:)

geçen sefer çikolata baya bir hareketlendirmişti bakalım dua ediyorum öğrenelim diye :Saruboceq: senin prens de tam keyif adamı olcak galiba canım kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar...
bugün benim doğumgünüm ve çok mutluyum gerçi 1 yaş daha yaşlandık ama olsun... her yaşın ayrı bir güzelliği var...

Yeni doğacak bebişinin de aileye katılmasıyla birlikte mutlu bir yıl geçirmeni dilerim.

Canım çok güzel bir isim bulmuşsunuz oğluşunuza. İsmiyle yaşasın inşallah...

seninde beğenmene sevindim canım. akşam oğluşumu poyaz diye sevdik hep isimle sevmekte başka oluyormuş minik oğluşumuz poyrazımız bizim.

sen karar verdin mi? prensesin ismi ne olucak?

Günaydın fıstıklarrrrrrr :sm_cool: . Kızım ile birlikte hepinizi öpüyoruz teyzoşları. Umarım herkes iyidir.

Mavişcim merak ettim bende seni ya uzun zamandır yoktun. Oğluşun hayırlı olsun canım.

Demetcim testlerin iyi çıkar inş. cnm ki aksini düşünmüyorum gerçekten. Ve inş. cinsiyetini gösterirde hepbirlikte öğreniriz.

Bircancım Çok yakıştı senin oğluşuna POYRAZ. Çok güzel ve güçlü bir isim.

Candycim pazartesi günü doktoruma sordum ben tetanoz aşısını. Yarın bile yaptırabilirsin, haftası önemli değil demişti. Ama ben biraz tırstığım için ne zaman yaptırırım onu bilmiyorum.

Begümcüm Nice yıllara tatlım. İyiki doğmuşsun cnm bnma.s.

seninde beğenmene sevindim canım. akşam oğluşumu poyaz diye sevdik hep isimle sevmekte başka oluyormuş minik oğluşumuz poyrazımız bizim.

sen karar verdin mi? prensesin ismi ne olucak?

Ne güzel tatlım. Kesinlikle adıyla birlikte sevmek daha bir hoş oluyordur. Biz hala emin değiliz yaaa offf. Akşam bizde konuştuk isim konusunu bir süre ama hala bir sonuca ulaşabilmiş değiliz(

Sağlık ocağındaki doktor bana kesin 2. hafta bittikten sonra demişti canım. Ben 20. haftadan sonraki herhangi bir hafta yapılabilir mi diye merek ettim aslında. Kesin yaptıracağım.

günaydın kızlar...

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken
Geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum.
Doğumgünün kutlu olsun.
Bebişlerinle sağlıklı mutlu yıllar canım sana

iyi ki doğdun canımmmm bebeklerinle uzun mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirmen dileğiyle

Begümcüm Nice yıllara tatlım. İyiki doğmuşsun cnm bnma.s.

Yeni doğacak bebişinin de aileye katılmasıyla birlikte mutlu bir yıl geçirmeni dilerim.

nice nice senelere ailelenle mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum canım

hepinize çok teşekkür ederim canlarım...

günaydın tatlı meleklerin güzel anneleriii,,
begümcüm nice nice mutlu yıllara canım iyiki doğdunn...a.s.
bircancım adıyla bin yaşasın oğlusun çok begendim isminii...
demetcim inşallah sonuçlarınız güzel çıkarr ve gösterir bebiş kendinii..
candy cim aşıyı sağlıkl ocakları yapıyormus dün ebe bana 19 ve 20. haftada olacak dedi...

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken
Geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum.
Doğumgünün kutlu olsun.
Bebişlerinle sağlıklı mutlu yıllar canım sana

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım benim...a.s.

herkese kocamaaaan gunaydınlar,a.s.
cok mutlu,saglıklı bı gun dılıorum hepımıze.
begumcum nıce yıllara canım evlatlarınla ve esınle beraber.
bırcan oglusunun ne gusel ısmı var oyle bayıldım.adıyla yasasın ıns.
demetcım dualarımız senınle canım.gusel haberlerle gel ıns.
bu sabah o kadar mıdem bulanıo kı anlatamam.
bı de o tuvalet sorunu ben de var gece kalkmazsam sabah sancıyla gıdıorum tuvalete.
neyse herkes ıyı masallah.hep ıyı olalım ıns.

çok sağol canım... senle aynıyız satlarımız aynı galiba...2 aralıkmı seninde? doğum tarihide 8 eylül mü?

sağol canım benim...a.s.

günaydın herekese kıslar;
bircan ismine bayıldım
çok karismatik olmuş walla..

kıslar cep telefonu olayına dikkat ediiyormusunus ya?

sağol tatlımm.
aşı için bende sağlık ocağına gidicemde 20. haftayı doldurunca gitmeye karar verdim geç olmaz demi.. yada 19. haftada mı gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…