Hayırlı olsun canım bence de güzel isim. Biz isim araştırmasına hiç girmedik ama bir arkadaşımızın Doruk isminde oğluşu var. Eşime de bana da sıcak geldi Doruk. Sonradan değişirse fikirlerimiz bilmem tabii.
günaydın kızlar...
bugün benim doğumgünüm ve çok mutluyum gerçi 1 yaş daha yaşlandık ama olsun... her yaşın ayrı bir güzelliği var...
deniz benim oğlum gibi ise çikolata onu harekete gecirmez:) benım esek çikolata yıyınce daha sakın. sanırım keyfını cıkarıyor:)
günaydın kızlar...
bugün benim doğumgünüm ve çok mutluyum gerçi 1 yaş daha yaşlandık ama olsun... her yaşın ayrı bir güzelliği var...
nice senelere begüm. evlatlarınla mutlu bir yaş dilerim
Sevdiklerinle , ailenle ve bebişlerinle birlikte geçireceğin sağlıklı , mutlu bir ömür dilerim canım. a.s.
Canım çok güzel bir isim bulmuşsunuz oğluşunuza. İsmiyle yaşasın inşallah...
günaydın kızlar...
wawwwwww super isim gercekden oglusun ismiyle guzel bir yasam sursun canim ismi ona uysun
bende cok merak ediyorum teyzesi normaldde cokdan ogrenirdim ama bizimki cok keyifci cikiyor kapatiyor seyini bacak bacask ustunede atiyorrrrrr:ecrin_bebek:
Demetçim senin için ve benim gibi test yaptırmayan ya da sonuç bekleyen annelere dua ediyorum şu aşamada bitsin de tadını çıkartalım diye :CüvCüv: Benim oğluşum da iyi heralde hatta çok nadir de olsa minik minik şeyler hissediyorum belki erken bilmiyorum ama sık sık değil .
sagol canim benim dualariniz icin benimkide oynuyor hatta babasiyla oyun bile oynuyorlar babasi hadi seni bekliyorum buraya tekme at diyor 2dk sonra bizimki tekme atiyorrrrrrrrrcok kiskaniyorum walla simdiden onlari kaydirigubbakcemile3
benim oğluşumda öyleydi zor gördük valla 3. de gördük yaramaz bebeklerimiz
seninde beğenmene sevindim canım. akşam oğluşumu poyaz diye sevdik hep isimle sevmekte başka oluyormuş minik oğluşumuz poyrazımız bizim.
sen karar verdin mi? prensesin ismi ne olucak?
Günaydın fıstıklarrrrrrr :sm_cool: . Kızım ile birlikte hepinizi öpüyoruz teyzoşları. Umarım herkes iyidir.
Candycim pazartesi günü doktoruma sordum ben tetanoz aşısını. Yarın bile yaptırabilirsin, haftası önemli değil demişti. Ama ben biraz tırstığım için ne zaman yaptırırım onu bilmiyorum.
Begümcüm Nice yıllara tatlım. İyiki doğmuşsun cnm bnma.s.
günaydın kızlar...
iyi ki doğdun canımmmm bebeklerinle uzun mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirmen dileğiyle
Begümcüm Nice yıllara tatlım. İyiki doğmuşsun cnm bnma.s.
Yeni doğacak bebişinin de aileye katılmasıyla birlikte mutlu bir yıl geçirmeni dilerim.
nice nice senelere ailelenle mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum canım
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken
Geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum.
Doğumgünün kutlu olsun.
Bebişlerinle sağlıklı mutlu yıllar canım sana
kızlar biz isim konusunu uzun konuşmalar düşünmeler sonucunda netleştirdik minik oğluşumuzun ismi POYRAZ OLUCAK
günaydın tatlı meleklerin güzel anneleriii,,
begümcüm nice nice mutlu yıllara canım iyiki doğdunn...a.s.
bircancım adıyla bin yaşasın oğlusun çok begendim isminii...
demetcim inşallah sonuçlarınız güzel çıkarr ve gösterir bebiş kendinii..
candy cim aşıyı sağlıkl ocakları yapıyormus dün ebe bana 19 ve 20. haftada olacak dedi...
herkese kocamaaaan gunaydınlar,a.s.
cok mutlu,saglıklı bı gun dılıorum hepımıze.
begumcum nıce yıllara canım evlatlarınla ve esınle beraber.
bırcan oglusunun ne gusel ısmı var oyle bayıldım.adıyla yasasın ıns.
demetcım dualarımız senınle canım.gusel haberlerle gel ıns.
bu sabah o kadar mıdem bulanıo kı anlatamam.
bı de o tuvalet sorunu ben de var gece kalkmazsam sabah sancıyla gıdıorum tuvalete.
neyse herkes ıyı masallah.hep ıyı olalım ıns.
günaydın tatlı meleklerin güzel anneleriii,,
begümcüm nice nice mutlu yıllara canım iyiki doğdunn...a.s.
bircancım adıyla bin yaşasın oğlusun çok begendim isminii...
demetcim inşallah sonuçlarınız güzel çıkarr ve gösterir bebiş kendinii..
candy cim aşıyı sağlıkl ocakları yapıyormus dün ebe bana 19 ve 20. haftada olacak dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?