2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yaseminim diyorum ki 10 tane çikolata yiyeyim girmeden bu seferde aşırı hareketten görmezsek kaydirigubbakcemile3 öğrensem hemen anneme telefon edeceğim onun hayalini bile kurdum yani düşünün

Ben bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış , 2 kere ultrasona girdim ( yani hareketlendikten sonra ) ikisinde de çikolata yedim yarım saat önce , bir de idrarımı biraz tutmak zorunda kalmıştım 2. sinde acayip hareketliydi , bilmiyorum 10 tane değilde bir tane ye bakalım ne olacak mirmirmirmir

günaydın kızlar...
bugün benim doğumgünüm ve çok mutluyum gerçi 1 yaş daha yaşlandık ama olsun... her yaşın ayrı bir güzelliği var...

Canım doğumgünün kutlu olsun , inşallah yeni yaşında bebişinle ve ailenle sağlıklı mutlu bir yıl seni bekliyor olur a.s.

aşıyı sağlıkl ocakları yapıyormus dün ebe bana 19 ve 20. haftada olacak dedi...

Günaydın canım , ben hala kayıt olmadım umarım geç kalınan bir durum değildir .

bircan poyraz çok güzel bir isim allah oğluna sağlıklı uzun ömürler versin canım...

aa 20.haftaya gırmışim unutmustum hihoyyyt
neyse bunun serefıne gobek sov yaparım sıze ama ascık bulantım gecsın oyle:1hug:

ben ayın 17sinde ayrıntılı ultrasona girecegim canım 20. hafta da gideyim diyorum..
dün eve ebe geldi farkedermi diye sordum bu iki hafta arasında olması lazım dedi..

sağol canımmmm

aynen o kadar midem bulanıyordu ki öğürdüm bir kaç kez sonra oturdum zor geldim işe çok şideetli bulanıyordu midem ama şimdi iyim. bende kalkmayınca çok sancı yapıyo zor gidiyorum ama bu gece uyandım gittim sabah rahattım.

yasemıncım,senın gıdıp saglık ocagına kayıt olmana gerek yok onlar hastaneyle anlasıyolar ve hamıle kadınların bılgılerı saglık ocaklarına verılıo dıe bılıorum ben.zaten 20.hafta dolunca sen gttıgınde senın bılgılerın onlarda vardır hatta sen gtmesende ararlar ya da eve gelırler dıe bılıorum.

yok canım ya bende kayıt olmamstım sadece tc numaranla gidip kayıt yaptırıyormussun ben sanslıyım dun eve geldiler kayıt ıcın..

sağol tatlımm.
aşı için bende sağlık ocağına gidicemde 20. haftayı doldurunca gitmeye karar verdim geç olmaz demi.. yada 19. haftada mı gitsem

Canım onu ben ısrarla sağlık ocağındaki doktora sordum. 20 . hafta içindemi geleyim yoksa doldurunca mı diye. O da doldurunca gel dedi. Yine de sen bilirsin. Herkesin doktoru farklı bişi söyleyede biliyor.

Canım onu ben ısrarla sağlık ocağındaki doktora sordum. 20 . hafta içindemi geleyim yoksa doldurunca mı diye. O da doldurunca gel dedi. Yine de sen bilirsin. Herkesin doktoru farklı bişi söyleyede biliyor.

evet ya doldurunca gitmek mantıklı sağol tatlım:teytey:

ya kızlar bende de bu hafta bulantı cok var sabahları mahvoluyorum herkes bu haftalar en rahat haftalar diyor ama hiç de öyle değil aksamlarıda yemekten sonra gozumu acamıyorum tansıyonum mu dusuyor nedır sızde de oluyor mu oyle agırlık yoksa benım uyuzlugumdan mı acabamirmirmirmir

gammacım bence seninki nazlı bir KIZ olacak... eğer yanılmıyorsa gözlerim...:CüvCüv:

evet teyzesi buyuyo oglusum.allahım saglık sıhhat versın hepımızın bebelerıne.sorunsuz hamılelıkler versın ınsallah rabbım.sonra da hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasıp etsın

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anası gibi işte:) o kadar sinirim bozulurki ben çikolata yerken tlf falan çalsa:) yıyım agzımdan tadı gecsın sonra benı mesgul etsınler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…