evet teyzesi buyuyo oglusum.allahım saglık sıhhat versın hepımızın bebelerıne.sorunsuz hamılelıkler versın ınsallah rabbım.sonra da hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasıp etsın
anası gibi işte:) o kadar sinirim bozulurki ben çikolata yerken tlf falan çalsa:) yıyım agzımdan tadı gecsın sonra benı mesgul etsınler:)
ya kızlar bende geçen akşam acayip bir baş ağrısı vardı ama anlatamam ağrıyı size midemde bulandı hatta istifra ettim...sonrada korktum seren serengilde başağrısı ve yüksek tansiyondan beyin kanaması geçiriyormus ya acaba benimdemi tansiyonum yükseldi..?? hep düşüktür normalde ama..
ya kızlar bende de bu hafta bulantı cok var sabahları mahvoluyorum herkes bu haftalar en rahat haftalar diyor ama hiç de öyle değil aksamlarıda yemekten sonra gozumu acamıyorum tansıyonum mu dusuyor nedır sızde de oluyor mu oyle agırlık yoksa benım uyuzlugumdan mı acabamirmirmirmir
Tansiyondan da olabilir canım. Gidebiliyorsan arada bir sağlık ocağına gidip tansiyonuna baktır derim yada özellikle öyle hissettiğin durumlarda. Emin olmuş olursun ondan mı değil mi?
tansıyonun yukselmıs olabılır canım.aklına oyle seyler getrme ya sınırden yada yedıgın bıseylerden deyukselmıs olabılır belkı.yukseldıgını hıssettıgınde hemen bı tane sarımsak yut cıgnemeden dengeler.gecmıs ya cok sukur.ben gecen gun ankaya gtcem dedım ya sıze o gun yıne yollarda gecen sefer oldugum gıbı tansıyonum dustu hooop gıdıodum tutundum bı yere.kulaklarım nasıl cınlıo ama,basım donuo mıdem bulanıo.5 dk suruo.sonra ıyı oldum kalktım geldım.ama ınsan ne yapacagını bılemıo dımı.cok kotu bı durum.ıns bı daha olmasın sende de.gelmiş geçmiş olsun canım.
yasemıncım,senın gıdıp saglık ocagına kayıt olmana gerek yok onlar hastaneyle anlasıyolar ve hamıle kadınların bılgılerı saglık ocaklarına verılıo dıe bılıorum ben.zaten 20.hafta dolunca sen gttıgınde senın bılgılerın onlarda vardır hatta sen gtmesende ararlar ya da eve gelırler dıe bılıorum.
herkese günaydııınnnn :)
Begüm doğum günün kutlu olsun, bebeğinle birlikte uzuuun ve mutlu bir ömür dilerim...
Bircancım oğlunun adını çok beğendim, adıyla yaşasın inşallah...
Evet kızlar ben de bu akşam 8'e randevu aldım, bebeğimin cinsiyetini öğreneceğimTabi sıpa gösterirse... Tahminlerinizi alayım, sizce kız mı, erkek mi? :)
varya senın fotonu gormesem bu anlattıklarınla senı şişko bırı gıbı hayal ederdım meryemım.oyle bı anlatmıssın ki.ama allahtan kı bılıorz dal gıbı bısey oldugunu.kaydirigubbakcemile3
herhalde canım tansiyondan oluyor şimdi gebelik sitesinde okudum 18 hafta da tansiyon değişimi cok sık oluyormus dusup bayılmalar falan normalmıs cünkü vücut oldugundan daha fazla kan pompalamaya baslıormus..aman dusmeyelımdee :1no2:
Evet kızlar ben de bu akşam 8'e randevu aldım, bebeğimin cinsiyetini öğreneceğimTabi sıpa gösterirse... Tahminlerinizi alayım, sizce kız mı, erkek mi? :)
Begüm doğum günün kutlu olsun, bebeğinle birlikte uzuuun ve mutlu bir ömür dilerim...
Bircancım oğlunun adını çok beğendim, adıyla yaşasın inşallah...
begümcüm korkma cok fazla bu haftalarda tansiyon değişikliği olması normalmiş bende bıkac akşamdır kafamı kaldıramıyorum halsizlıkten..
vücudun kan pompalaması artttığından bizde böyle değişiklikler hissediyormusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?