2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet teyzesi buyuyo oglusum.allahım saglık sıhhat versın hepımızın bebelerıne.sorunsuz hamılelıkler versın ınsallah rabbım.sonra da hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasıp etsın

aminn canımm Allah tüm kötülüklerden korusun hepimizi

ya kızlar bende geçen akşam acayip bir baş ağrısı vardı ama anlatamam ağrıyı size midemde bulandı hatta istifra ettim...sonrada korktum seren serengilde başağrısı ve yüksek tansiyondan beyin kanaması geçiriyormus ya acaba benimdemi tansiyonum yükseldi..?? hep düşüktür normalde ama..

anası gibi işte:) o kadar sinirim bozulurki ben çikolata yerken tlf falan çalsa:) yıyım agzımdan tadı gecsın sonra benı mesgul etsınler:)

varya senın fotonu gormesem bu anlattıklarınla senı şişko bırı gıbı hayal ederdım meryemım.oyle bı anlatmıssın ki.ama allahtan kı bılıorz dal gıbı bısey oldugunu.kaydirigubbakcemile3

tansıyonun yukselmıs olabılır canım.aklına oyle seyler getrme ya sınırden yada yedıgın bıseylerden deyukselmıs olabılır belkı.yukseldıgını hıssettıgınde hemen bı tane sarımsak yut cıgnemeden dengeler.gecmıs ya cok sukur.ben gecen gun ankaya gtcem dedım ya sıze o gun yıne yollarda gecen sefer oldugum gıbı tansıyonum dustu hooop gıdıodum tutundum bı yere.kulaklarım nasıl cınlıo ama,basım donuo mıdem bulanıo.5 dk suruo.sonra ıyı oldum kalktım geldım.ama ınsan ne yapacagını bılemıo dımı.cok kotu bı durum.ıns bı daha olmasın sende de.gelmiş geçmiş olsun canım.

Tansiyondan da olabilir canım. Gidebiliyorsan arada bir sağlık ocağına gidip tansiyonuna baktır derim yada özellikle öyle hissettiğin durumlarda. Emin olmuş olursun ondan mı değil mi?

Tansiyondan da olabilir canım. Gidebiliyorsan arada bir sağlık ocağına gidip tansiyonuna baktır derim yada özellikle öyle hissettiğin durumlarda. Emin olmuş olursun ondan mı değil mi?

herhalde canım tansiyondan oluyor şimdi gebelik sitesinde okudum 18 hafta da tansiyon değişimi cok sık oluyormus dusup bayılmalar falan normalmıs cünkü vücut oldugundan daha fazla kan pompalamaya baslıormus..aman dusmeyelımdee :1no2:

herkese günaydııınnnn :)

Begüm doğum günün kutlu olsun, bebeğinle birlikte uzuuun ve mutlu bir ömür dilerim...

Bircancım oğlunun adını çok beğendim, adıyla yaşasın inşallah...

Evet kızlar ben de bu akşam 8'e randevu aldım, bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim Tabi sıpa gösterirse... Tahminlerinizi alayım, sizce kız mı, erkek mi? :)

acaba neden oldu diye kafama takıldı.. sonra dün akşam eşimde bana demezmi seren serengili okudum sen geldin aklıma yoksa senindemi tansiyonun yükseldi korktum valla dedi...hiç birimize böyle şeyler yaşatmasın rabbim... baş dönmesi hep oluyo bende tansiyonum düşük çünkü hemen midemde bulanıyo baş dönmesiyle. çok kötü ya gerçekten sanada geçmiş olsun canım benim...

Şimdi bağlı olduğumuz semt sağlık ocağını aradım , benim düzenli gittiğim hastane de eski adresim varmış , gittiğimde onuda düzelttireyim yarın ya da cuma gel kayıt yapalım dedi hemşire , bir aksilik olmaz ise cuma günü gidicem .Of burası koca bir şehir böyle şeylerle pek ilgilenmezler diye düşünüyorum , yine de sağol Elacım .

çok teşekkürler canım...

göbek görmeden tahmin zor oluyor:CüvCüv:

varya senın fotonu gormesem bu anlattıklarınla senı şişko bırı gıbı hayal ederdım meryemım.oyle bı anlatmıssın ki.ama allahtan kı bılıorz dal gıbı bısey oldugunu.kaydirigubbakcemile3

bu yuzden ablam benden nefret eder:) sen yıyorsun ben alıyorum derdelikafadulden

dileekkk böyle seylere bakma. kurcalama be canım. sonra doguma gıderken hepsı gozumuzun onune gelecek:)

begümcüm korkma cok fazla bu haftalarda tansiyon değişikliği olması normalmiş bende bıkac akşamdır kafamı kaldıramıyorum halsizlıkten..
vücudun kan pompalaması artttığından bizde böyle değişiklikler hissediyormusuz

Geçmiş olsun tatlım. a.s.

herkese günaydııınnnn :)

Evet kızlar ben de bu akşam 8'e randevu aldım, bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim Tabi sıpa gösterirse... Tahminlerinizi alayım, sizce kız mı, erkek mi? :)

Yume bence senin kızın olcak :ecrin_bebek:

sağol canım bebeğimin ismini herkes çok beğendi

evet canım biliyorum ama benim tansiyonum hep düşüktür ilk hamileliğimdede hep baş dönmem olurdu ama bu sefer yükseldi heralde yüksek tansiyon iyi değildir hamilelikte oyüzden korktum doktora sorucam cuma günü...

o cocugun kafasını nasıl cıkarıolar bı bakın.oyle cekıstırırsenız o gobek bı daha ıflah olur mu olmaz tabe.sonra sezeryanda gobek kalıo dıolar ıste bu yuzden haşat edıolar gobegı de ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…