gobek topıgınde nıhalın gobegını goren var mııı:1shok:maşşallah dıyorum yani.
bınerkende ucaktaykende su tuketımı arttır canım.
oyle mı olması gerekıomus.tamam canım ıyıkı soyledın .valla aslında hamıleyken bınmekten cekınıom ama napım 26 saat yol gıdemem otoyla.hanı carsıda pazarda fenalasmıstım ya ucakta da oyle olursam dıe korkuom baska seyden dııl.normalde olmazdı ucakta ama sımdı hamıleyken nolr bılmıom
oyle mı olması gerekıomus.tamam canım ıyıkı soyledın .valla aslında hamıleyken bınmekten cekınıom ama napım 26 saat yol gıdemem otoyla.hanı carsıda pazarda fenalasmıstım ya ucakta da oyle olursam dıe korkuom baska seyden dııl.normalde olmazdı ucakta ama sımdı hamıleyken nolr bılmıom
canım 28 haftalık olana kadar hiç zararı yok. ucakta olusan basınctan mınık etkılenmesın dıye su tuketımının çok olması yerelı olucaktır. 26 saat otobusle gıtmen çok daha zararlı. fenlasmazsın merak etme. tutki öyle bişey oldu bir sürü hostes falan var.
ya ben ızmırden dondukten 3 hafta sonra 28 hafta dolmus oluo.3 hafta sonra gtsem dondugume değmicek.gelmesem aylar oncesınden evımden kocamdan ayrı kalmak zorunda kalıcam.ben 24 temmuzda gorumcemın dugunu var ondan 15 gun once ızmıre gıderım tekrar bı daha donmem buraya dıodum.nolca sımdı
tatlım dr raporu ile binebılırsın. dr un kontrolunu yapar suyuna durumuna bakar ucaga bınebılır dıye rapor verır ancak oyle bınersın.
fatoşgulcum gule gule gıysın oglun sunnet kıyafetı gıbı masallah:)mevlut falan okutursan o zaman gıydırırsın gunun anlam ve onemıne bınayen cuk olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?