2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben göbüşümü fırsaty oldukça cumadan cumaya eklicem , benim hafta bitimim o gün :)) Cumalar benim için daha bir anlamlı oluyor o yüsden yani

bınerkende ucaktaykende su tuketımı arttır canım.

oyle mı olması gerekıomus.tamam canım ıyıkı soyledın .valla aslında hamıleyken bınmekten cekınıom ama napım 26 saat yol gıdemem otoyla.hanı carsıda pazarda fenalasmıstım ya ucakta da oyle olursam dıe korkuom baska seyden dııl.normalde olmazdı ucakta ama sımdı hamıleyken nolr bılmıom

canım içini ferah tut sen bişiy olmaz allah'ın izniyle

canım 28 haftalık olana kadar hiç zararı yok. ucakta olusan basınctan mınık etkılenmesın dıye su tuketımının çok olması yerelı olucaktır. 26 saat otobusle gıtmen çok daha zararlı. fenlasmazsın merak etme. tutki öyle bişey oldu bir sürü hostes falan var.

az once annem aradı gecende konusmustuk kac kılo aldın falan dıe ben de 1 demstım.bugun tv de doktoru dınlemıs bu haftalarda 4-6 kılo alınması normalmıs dıe.kzıım sen bısey yemıon mu doktor ne dıo bak sen hıc almamısın aklıma takıldı o cocouk buyuyomuymus dıo:)anne dedım korkma buyuyomus hem bu sabah tartıldım toplamda 2 kılo almısım:)

cek sağa ben ınıcem de dıyemzsın.aman allah korusun.gecen kayınvalıdem dıo kı ucagın sol kanadından al bıletını orası türbülansta etkılenmıomus dıo.:roflol:var mı boyle bısey ya.alem bu annler:roflol:

ya ben ızmırden dondukten 3 hafta sonra 28 hafta dolmus oluo.3 hafta sonra gtsem dondugume değmicek.gelmesem aylar oncesınden evımden kocamdan ayrı kalmak zorunda kalıcam.ben 24 temmuzda gorumcemın dugunu var ondan 15 gun once ızmıre gıderım tekrar bı daha donmem buraya dıodum.nolca sımdı

tatlım dr raporu ile binebılırsın. dr un kontrolunu yapar suyuna durumuna bakar ucaga bınebılır dıye rapor verır ancak oyle bınersın.

Elacım takma kafana hiç bir şey olmaz , ne olacak ki ... Ama anneler harbiden bomba ben de bu sabah tartıldım bir kilo almışım yani toplamda 3 etti anneme diyorum ki kilo aldım benimki de alma kilo milletin kızı veriyor sen nasıl alıyorsun diyor :sm_cool:

kızlar bakın oglumun ilk cicisine carsıya cıktım ve görünce dayanamadım.. nasıl ama??

:1hug:
tatlım dr raporu ile binebılırsın. dr un kontrolunu yapar suyuna durumuna bakar ucaga bınebılır dıye rapor verır ancak oyle bınersın.

oyle bınebılırım dımı.aman ben de ya panık olunca kör cahıller gıbı bıldıklerımı de unutuom dogru ya.ayy saolasın meryemim yaw

fatoşgulcum gule gule gıysın oglun sunnet kıyafetı gıbı masallah:)mevlut falan okutursan o zaman gıydırırsın gunun anlam ve onemıne bınayen cuk olur:)

kızlar sızde var mı bılmıorum bızde bebek 1 aylıkken falan bebek mevlutu okutulur.bebek elden ele gezer herkes dua okur bebege.
bır de kız bebeklerde 6 ay olunca 6ay kınası yapılır kadınlar toplanır oynanır,kına yakılır falan.

fatoşgulcum gule gule gıysın oglun sunnet kıyafetı gıbı masallah:)mevlut falan okutursan o zaman gıydırırsın gunun anlam ve onemıne bınayen cuk olur:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3saol canım ismi konurken ve mevlut için aldım ....

ay artık hıcbısey yazmıcam bu sayfa benım sayfam gıbı olmuş ne cok konusmusum.sustum:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…