ya canım çok güsel mevlüt okutunca giydirirsin bende böyle bir şey almayı düşünüyorum çok güsel
Fatoşgül oğlun güle güle giysin bu takımı , sen ilk önce mevlüt kıyafetini almışsın ne güzel :)
kızlar sızde var mı bılmıorum bızde bebek 1 aylıkken falan bebek mevlutu okutulur.bebek elden ele gezer herkes dua okur bebege.
bır de kız bebeklerde 6 ay olunca 6ay kınası yapılır kadınlar toplanır oynanır,kına yakılır falan.
ay artık hıcbısey yazmıcam bu sayfa benım sayfam gıbı olmuş ne cok konusmusum.sustum:1closedeyes:
fataşgül cüm.. benim oğlumunkilerde aynısı :) bi örnek giyerler cicilerini :) anneannesi almış bizimkine de... yavrum, ne de tatlı olurlar ya onların içinde...:ecrin_bebek:
kızlar sızde var mı bılmıorum bızde bebek 1 aylıkken falan bebek mevlutu okutulur.bebek elden ele gezer herkes dua okur bebege.
bır de kız bebeklerde 6 ay olunca 6ay kınası yapılır kadınlar toplanır oynanır,kına yakılır falan.
evet canım ama bişey diyimmi kız bebeklerinki daha süslüü yawww resmenn gelinlik ayoll:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
dayanamadım gene tutamadım çenemı ama ne gusel adetler yaaa.ıyı kı turk olmusum:)))
hiç deme ya içim kıpır kpırr. minnacık bişey olcak işte
bu arada beişiniz kime benzesin istersiniz... ben eger kız olsaydı bana benzemesini istiyorum tabi erkek oldugu için babasına benzemesini cok isterim. kucuklugude cok seker eşimin..kaydirigubbakcemile5
Üzülme şekerim , biz önce şu oğlanları bir layıkıyla doğuralım hem içinde çok yakışıklı olacaklar , baktık kıvırdık biz işi ikincileri yaparız belki kız olur onlarda -tatlicadiarzu-
Sen tutma çeneni , ben de mevlüdü biliyorum ama kına olayını bilmiyordum , bizde de bebeklerin dişi çıkınca diş buğdayı kaynatılır , işte kadınlar toplanır eğlenir falan filan ,ama ben yaparmıyım bilmem .
Canım bizim burda da mevlüt okunur ve bebek elden ele gezer ama kınayı ilk kez duyuyorum. Sanırım mevlütü babaanne yaparmış , yani isterse. Eğer benimki yapmak istiyorum derse asla bebeğimi elden ele dolaştırmam tabiii. O odasında yatar , görmeye gelende sadece uzaktan bakar. Benim hiç hoşuma gitmiyor o şekilde elden ele gezmesi ve buna ne ben müsaade ederim ne de eşim.
erkek bebeklerede bizde diş buğdayı yaparlar ilk dişi çıkınca
dusunsenıze dogumumuzu yapmıs eve gelmısız kapıdan bı gırıoruz hertaraf miss gibi tarcınlı serbet kokuo.gecıp pırıl pırıl hazırlanmıs yatagımıza yatıoruz tertemız gecelıklerimizle.bebegımızı gormeye gelenler falan..bıze desen bı hurmet bı hurmet.ayy ne gusell:)))
ya kızlar 3 keredir yazıyorum nette sorun var gitmiyor..Neyse...konuya gireyim..Şimdi ben kontrol için bir erkek doktora gidiyorum ama doktor çok soğuk geliyor bana azıcık ultrasona bakıyor daha ben anlamadan kalkıyor..Sizce bayan doktora gitsem daha mı iyi..Ama bu erkek doktor tecrübeli baya..Ve başka bildiğim doktor da yok ..Napsam ben ya..Daha bana cinsiyetini bile söylemedi doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?