2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bakın oglumun ilk cicisine carsıya cıktım ve görünce dayanamadım.. nasıl ama??

çok güzelmiş fatoşcum güle güle giysin tosuncuk

Bizde bu dediklerinin hepsi var anacım. Hatta 6 aylık kınasında çocuğun önğne tepsi konur. İçinde makas, para, kalem vs. olur. Hangisini tutarsa o mesleği yapacak demekmiş. Ben makas tuttmuşum ama gel gör hayatta anlamam dikişten felan kaydirigubbakcemile3

kızlar bakın oglumun ilk cicisine carsıya cıktım ve görünce dayanamadım.. nasıl ama??

fataşgül cüm.. benim oğlumunkilerde aynısı :) bi örnek giyerler cicilerini :) anneannesi almış bizimkine de... yavrum, ne de tatlı olurlar ya onların içinde...:ecrin_bebek:

dayanamadım gene tutamadım çenemı ama ne gusel adetler yaaa.ıyı kı turk olmusum:)))

fataşgül cüm.. benim oğlumunkilerde aynısı :) bi örnek giyerler cicilerini :) anneannesi almış bizimkine de... yavrum, ne de tatlı olurlar ya onların içinde...:ecrin_bebek:

hiç deme ya içim kıpır kpırr. minnacık bişey olcak işte
bu arada beişiniz kime benzesin istersiniz... ben eger kız olsaydı bana benzemesini istiyorum tabi erkek oldugu için babasına benzemesini cok isterim. kucuklugude cok seker eşimin..kaydirigubbakcemile5

Canım bizim burda da mevlüt okunur ve bebek elden ele gezer ama kınayı ilk kez duyuyorum. Sanırım mevlütü babaanne yaparmış , yani isterse. Eğer benimki yapmak istiyorum derse asla bebeğimi elden ele dolaştırmam tabiii. O odasında yatar , görmeye gelende sadece uzaktan bakar. Benim hiç hoşuma gitmiyor o şekilde elden ele gezmesi ve buna ne ben müsaade ederim ne de eşim.

evet canım ama bişey diyimmi kız bebeklerinki daha süslüü yawww resmenn gelinlik ayoll:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Üzülme şekerim , biz önce şu oğlanları bir layıkıyla doğuralım hem içinde çok yakışıklı olacaklar , baktık kıvırdık biz işi ikincileri yaparız belki kız olur onlarda -tatlicadiarzu-

dayanamadım gene tutamadım çenemı ama ne gusel adetler yaaa.ıyı kı turk olmusum:)))

Sen tutma çeneni , ben de mevlüdü biliyorum ama kına olayını bilmiyordum , bizde de bebeklerin dişi çıkınca diş buğdayı kaynatılır , işte kadınlar toplanır eğlenir falan filan ,ama ben yaparmıyım bilmem .

bende babasına benzesin isterim, huyuyla, herşeyiyle... ama o da bana benzesin diye dua ediyo :) Bakalım nasıl bişey olcak :)

valla canım ben işallah bi zorluk cıkmassa arayı acmam 3 sene sonra allah izin verirse tabi isterim bitane dahaa:CüvCüv::CüvCüv:

dusunsenıze dogumumuzu yapmıs eve gelmısız kapıdan bı gırıoruz hertaraf miss gibi tarcınlı serbet kokuo.gecıp pırıl pırıl hazırlanmıs yatagımıza yatıoruz tertemız gecelıklerimizle.bebegımızı gormeye gelenler falan..bıze desen bı hurmet bı hurmet.ayy ne gusell:)))

Ben bilmiyorum ben istesem de istemesem de kayınvalidem yapacak sanırım , ama kimin evinde olur bilmiyorum aslında bi nebze iyi gibi bakıyorum bebek görmeye gelecek saçma sapan insanların hepsini bir çırpıda çıkartmış olabilirim misafiri severim ama lohusayken onun bunun dırdırını çekmek hiç cazip gelmiyor .

ya kızlar 3 keredir yazıyorum nette sorun var gitmiyor..Neyse...konuya gireyim..Şimdi ben kontrol için bir erkek doktora gidiyorum ama doktor çok soğuk geliyor bana azıcık ultrasona bakıyor daha ben anlamadan kalkıyor..Sizce bayan doktora gitsem daha mı iyi..Ama bu erkek doktor tecrübeli baya..Ve başka bildiğim doktor da yok ..Napsam ben ya..Daha bana cinsiyetini bile söylemedi doktor..

evet ya ne kadar güsel o günler bir gelseeeeeeeeeeeee

canım doktorunu bilemem ama benim doktorum öyle inceliyoki bi an korkuyorum bişeymi var diye ama adamın yapısı öyleymiş yarım saat suruyor muanem:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…