çok güzzel konuşuyosunuz peti, bölmek istemedim neşenizi:)
ben dr dan geldim.
küçük bir operasyonla polipimi aldı dr.
kızlar artık polip yok. allahın izniyle iyileşeceğim .)))
ben dr dan geldim.
ya kızlar 3 keredir yazıyorum nette sorun var gitmiyor..Neyse...konuya gireyim..Şimdi ben kontrol için bir erkek doktora gidiyorum ama doktor çok soğuk geliyor bana azıcık ultrasona bakıyor daha ben anlamadan kalkıyor..Sizce bayan doktora gitsem daha mı iyi..Ama bu erkek doktor tecrübeli baya..Ve başka bildiğim doktor da yok ..Napsam ben ya..Daha bana cinsiyetini bile söylemedi doktor..
ay okurken agladım pis senisenağlama
kendımı hayal ettım bırden bebegımı falan.
ben dr dan geldim.
ben dr dan geldim.
kızlar artık polip yok. allahın izniyle iyileşeceğim .)))[/QUOThadi geçmiş olsun bunuda atlattın canım
Bende sizlere kızlar dün geceki rüyamı anlatayım hemen. O kadar değişik bir rüyaydı ki anlatamam. Şimdi biz evlatlık bir bebek almışız 1-1,5 yaşlarında bir oğlan çocuğu ama o kadar da tatlı ki anlatamam
altında sadece bezi var evde öyle geziyor falan:)) Sonra aklıma karnımdaki kızım geliyor ayy diyorum bizim kızımız var biz evlatlık bir bebeği napıcaz ki falan diye düşünüyorum kendi kendime. Sonra şey diyorum ben kızıma sunacağım imkanların yarısının başka bir bebek için harcanmasını istemem falan diye düşünüp üzülüyorum. Böyle saçma sapan bir rüya idi. Ama o erkek bebek çok tatlı birşeydi yaa
kızlarım kesinmiş.
yerim ben onları yaaaa.
kocam çok mutlu biri terlik getircekmiş diğeri bacağına sarılacakmış.
e sana bi kuçu kuçu alalım dedim ben de:)
çok seviyor kızları o.
durmadan mutluluk portreleri çiziyor...
kızlarım kesinmiş.
yerim ben onları yaaaa.
kocam çok mutlu biri terlik getircekmiş diğeri bacağına sarılacakmış.
e sana bi kuçu kuçu alalım dedim ben de:)
çok seviyor kızları o.
durmadan mutluluk portreleri çiziyor...
belkı de bebegın 1-1,5 yasına geldıgınde sen yıne hamıle olucaksındırdelikafadulden
dilek erkek bebek görmek güzel haber derler. insallah guzel haberler alısrın
yasemin canım boşver güzel şeyler bence aman milletin ağzı torba değil ki ağzı olan konuşur ama bana öyle geliyor ki kucağımda bebeğim varken dünya yansa umurumda olmaz kim ne derse desin
Yani haklısın elbette onu görmeye geliyorlar ama o daha sevilmek için bile küçük. Elden ele dolaşırken bir yerine zarar verebilirler ya da ne bileyim nefeslerinden bile mikrop kapabilir. Ben en son gazetede bir haber okumuştum bebeği annesi öpmüş ve ölmü çünkü ağzının kenarında yara gibi birşey olmuş ve bebek ondan mikrop kapmış valla en az 15 gün falan ben kendim bile öpmeyi düşünmüyorum tabi başkası hiç öpemez...
Valla canım bizim bakışaçılarımız daha fazla uyuyor. Çok mu karamsarız ne? Ama tüm bunlar işte etraftan toplanacak insanların lafları. O nedenle aslında ben hiç sevmem öyle mevlüt ve gün türü şeyleri. Ben evlendiğimde çeyizaltı ( bilmiyorum sadece buranın adeti mi ama yeni gelinin evine çeyiz bakmaya gider insanlar.) bile yaptırmadım annemlere. Ki canım annem benim o kadar fazla dantel yapmıştı ki çeyizim için birini bile sergileyemedi:))) Neyse işte bu mevlüt olursa ona da izin vericem gönlü olsun yaptıklarını sersin misafirlere göstersin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?