2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel bi haber daha, hadi gözün aydın pembemavicim :1hug:

çok güzzel konuşuyosunuz peti, bölmek istemedim neşenizi:)
ben dr dan geldim.
küçük bir operasyonla polipimi aldı dr.

kızlar artık polip yok. allahın izniyle iyileşeceğim .)))

ayy allahım cok sukur.ama hepımız dua ettık sana ınan ki.işte bu habere içilir.kendıme kahve yapıcam keyfım cok yerıne geldı.gelmiş gecmiş olsun pembem yahihoyyyt

çok güzzel konuşuyosunuz peti, bölmek istemedim neşenizi:)
ben dr dan geldim.
küçük bir operasyonla polipimi aldı dr.

kızlar artık polip yok. allahın izniyle iyileşeceğim .)))

canım benim çok şükür. nasıl bebeler. hala ıkısıde kızmı:)

feyzacım benim kadın jinekologlarla hiç aram olmadı. çok hırpalayıcı oldular fiziksel olarak ve davranış- yaklaşım olarak. ama bana öyle denk geldi malesef. dr unu sevmiyorsan drunu değiştir cinsiyetin önemi yok

Bende sizlere kızlar dün geceki rüyamı anlatayım hemen. O kadar değişik bir rüyaydı ki anlatamam. Şimdi biz evlatlık bir bebek almışız 1-1,5 yaşlarında bir oğlan çocuğu ama o kadar da tatlı ki anlatamam
altında sadece bezi var evde öyle geziyor falan:)) Sonra aklıma karnımdaki kızım geliyor ayy diyorum bizim kızımız var biz evlatlık bir bebeği napıcaz ki falan diye düşünüyorum kendi kendime. Sonra şey diyorum ben kızıma sunacağım imkanların yarısının başka bir bebek için harcanmasını istemem falan diye düşünüp üzülüyorum. Böyle saçma sapan bir rüya idi. Ama o erkek bebek çok tatlı birşeydi yaa

kızlarım kesinmiş.
yerim ben onları yaaaa.

kocam çok mutlu biri terlik getircekmiş diğeri bacağına sarılacakmış.
e sana bi kuçu kuçu alalım dedim ben de:)
çok seviyor kızları o.
durmadan mutluluk portreleri çiziyor...

belkı de bebegın 1-1,5 yasına geldıgınde sen yıne hamıle olucaksındırdelikafadulden

Allah eksik etmesin yaa mutlulugunu. erkekler daha bır farklı yaa. bız tasıyoruz onlar daha derın hayallerde. benımkıde maça gıdecekmıs balık tutcakmıs oğlu ıle:)

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çoooooook teşekkür ederim. :)

dua ettiğinizden eminim. allah razı olsun.

allahım kafayı yedıgıme ınanıorum artık.ama bende esımın omzuna cıksın,aslan babam desin gureşsinler,kapı calınca babamm dıe koşsun hep onları hayal edıorum.onları ızlemek ne gusel olur dımı.Şeniz

Dilek seni anlıyorum evet kimse bebeğini hasta olmasını istemez ama bilirsin sakınan göze çöp batar diye bir söz var biraz rahat olun elbette canlarımız onlar koruyacağız sakınacağız ama şimdi insanlar bilinçli eskisi gibi değil yaşlılar bile benim gözlemlediğim dikkat ediyorlar sevdiklerimi çağıracağım o yüzden ben böyle düşünüyorum içine sinmiyorsa elbette vermezsin bebeğini herkesin kendince haklı sebebleri var ben öpmeden duramam yeğenimi hala çok öperim bebişimide hemen öpmek isitorum

dilek alemsin valla, amma kurmuşsun imkanlar falan :roflol: :roflol: :roflol:
hayırlara vesile olsun inşallah rüyan a.s.

pembemavi benimki de nişanlıyken falan erkek derdi hep...
bebeği öğrendik kızım kızım diye seviyor bir de dalga geçiyor "rüyamda gördüm" diye :roflol: :roflol:
o mucizeyi ve hayalleri sevdiğinle paylaşmak kadar güzeli yok :asigim:

belkı de bebegın 1-1,5 yasına geldıgınde sen yıne hamıle olucaksındırdelikafadulden

Yok canım şimdilik öyle bir düşüncemiz ama kısmet tabi eğer şartlar elverirse belki 3-4 yıl sonra yine düşünürüz.

dilek erkek bebek görmek güzel haber derler. insallah guzel haberler alısrın

Amin tatlım hepimiz güzel haberler alalım inşallah.

yasemin canım boşver güzel şeyler bence aman milletin ağzı torba değil ki ağzı olan konuşur ama bana öyle geliyor ki kucağımda bebeğim varken dünya yansa umurumda olmaz kim ne derse desin

Denizcim ben de biliyorum şu an bile bir sürü şey diyolar duymuyorum , mutluyum yani ama lohusalık gerçekten zor bir dönem daha fazla alıngan oluyorsun hele bir de kucağında kaç aydır ne hayaller kurduğun bebişine laf atınca insanlar sinir oluyorsun ben umarım olmam ya da birilerini kırmam ... Şimdi bile kilon çok diyene sen nasıl doğurdun hiç mi kilo almadın alla alla diyorum .

Dilekçim ben karamsar biri değilim hele şu an hiç değilim ben sadece gözlerimle arkadaşlarımın başına gelenleri gördüğümden söylüyorum , ayrıca senin o öpmeye kıyamadığın bebeğini kendi annen dahil herkes öpecek canım Şeniz o yüzden kendini bu kadar katı alıştırma çok üzülürsün ...Ben de sevmiyorum elel güne karşı yapılan şeyleri yani içten olmayan amöa sadece konu komşu , akrabalar görsün diye yapılan şeyleri ama ne yazık ki bir toplumda yazşıyoruz ve çevremizde ki herkes anlayışlı değil bazı şeylere katlanmak zorundayız , önemli olan bu olayları en kırıcı olmayacak şekilde atlatmak , neyse keyfimizi bozmayalım zamanı gelsin düşünürüz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…