2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl bu kadar çabuk kız bebek moduna geçtiğime ben de inanamıyorum.
çok güzel hayallerim var. kızlarımla neler neler yapacağız neler...

nasıl bu kadar çabuk kız bebek moduna geçtiğime ben de inanamıyorum.
çok güzel hayallerim var. kızlarımla neler neler yapacağız neler...
bende kızım olsun ıstiyordum hep ama esımın soyunda 3 erkek kaldılar. soy adımız erkeklere baglı dıe erkek ister olmustum:)
ama kız evlat kadar hayırlısı yok. evlendık evden cıktık ama annemın babamın bası agrısa oğulları sokakta gezerken bız baslarında oluyoruz. kızların coguda boyle. senınkılerde hayırlı evlat olsun ınsallah

aslında hayaller değil de, emzirme konusu en çok sabırsızlandığım nokta...
o kadar gerçekçi bi rüyaydı ki, hala etkisindeyim..
çabucacık gelsin zaman, doğsun kızım ve emzireyim inşallah..

Pembecim çok sevindim , geçmiş olsun :)) Bu arada babanız ne güzel hayaller kuruyor işte erkeklerin böyle düşüneni seviyorum Allah bozmasın :)

ya aslında zaman ne kadar cabuk gecıo dımı kızlar,hamılelıgıme yenı yenı alıstım mesela.cok olmadı sankı hamılelığımı ogrenelı.hele de sımdı bahar geldı bundan sonrası cok daha cabuk gecer ıns.hersey cok gusel olsun hepımız ıcın.

çok güzzel konuşuyosunuz peti, bölmek istemedim neşenizi:)
ben dr dan geldim.
küçük bir operasyonla polipimi aldı dr.

kızlar artık polip yok. allahın izniyle iyileşeceğim .)))

Geçmiş olsun pembecim. Çok sevindim kızların kesinleştiğine hihoyyyt

yeni gelen geçmiş olsun dileklerine de teşekkür ederim :)

msms evet hayır meselesine gelince
elbette insan istemez mi biz onlar için bu kadar acı çeker ümit besler ve her şeye katlanırken (kişisel tarihimde benzeri bir cümle ilk defa kullandım- aman allahım anne oluyorum sanırım) onlar bize burun kıvırıp unutmasınlar değil mi bizleri

ama kız ya da erkek insan olsunlar önce o zaman hem bizlere hem kendilerine hem de başkalarına hayırları dokunur. inşallah.

kızlar artık bebegını bıraz bıraz hıssedenler meyvelı yogurt yıyıp uzanın tv yı de kapatın karnınızı dınleyın:)

merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl ben dün doktora gittmiştim cinsiyetini öğrendim erkekmiş eşim havalara uçtu ben kız istiyodum birzcık üzüldümsenağlama

nerden nereye...
arkadaşlarım inanamıyor bana, ki ben bile inanamıyorsam :roflol:

kızlar artık bebegını bıraz bıraz hıssedenler meyvelı yogurt yıyıp uzanın tv yı de kapatın karnınızı dınleyın:)
bende masamda uzanıp denıyım:) bugun bişiler hıssedıyorum. dun akşamda hıssettım. senın yuzunden manyak oldum ela:) dun ablamın eşi konusyordu karsımda ona bakarken hıssettım hemen kafamı esıme cevırdım:) bugun hıssedıyorum hemen ekranımda resımıne bakıyorum esiminkaydirigubbakcemile3 ona benzemezse artık sana ne diyim bilmiyorum ela:)

valla bence sen o zman bana dııl eşine ne dersin onu dusun:roflol:
napım ne duyarsam ne yasarsam sızle paylasıomsositososito

kocamın aksama ozel ıstegı var yemek ıcın,ben ıstıceme o ıstıo bu nası iş anlamadım ama neyse.ben gıdıp onu yapım.gelırım bırasdan dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…