bende kızım olsun ıstiyordum hep ama esımın soyunda 3 erkek kaldılar. soy adımız erkeklere baglı dıe erkek ister olmustum:)nasıl bu kadar çabuk kız bebek moduna geçtiğime ben de inanamıyorum.
çok güzel hayallerim var. kızlarımla neler neler yapacağız neler...
çok güzzel konuşuyosunuz peti, bölmek istemedim neşenizi:)
ben dr dan geldim.
küçük bir operasyonla polipimi aldı dr.
kızlar artık polip yok. allahın izniyle iyileşeceğim .)))
kızlarım kesinmiş.
yerim ben onları yaaaa.
kocam çok mutlu biri terlik getircekmiş diğeri bacağına sarılacakmış.
e sana bi kuçu kuçu alalım dedim ben de:)
çok seviyor kızları o.
durmadan mutluluk portreleri çiziyor...
bende masamda uzanıp denıyım:) bugun bişiler hıssedıyorum. dun akşamda hıssettım. senın yuzunden manyak oldum ela:) dun ablamın eşi konusyordu karsımda ona bakarken hıssettım hemen kafamı esıme cevırdım:) bugun hıssedıyorum hemen ekranımda resımıne bakıyorum esiminkaydirigubbakcemile3 ona benzemezse artık sana ne diyim bilmiyorum ela:)kızlar artık bebegını bıraz bıraz hıssedenler meyvelı yogurt yıyıp uzanın tv yı de kapatın karnınızı dınleyın:)
bende masamda uzanıp denıyım:) bugun bişiler hıssedıyorum. dun akşamda hıssettım. senın yuzunden manyak oldum ela:) dun ablamın eşi konusyordu karsımda ona bakarken hıssettım hemen kafamı esıme cevırdım:) bugun hıssedıyorum hemen ekranımda resımıne bakıyorum esiminkaydirigubbakcemile3 ona benzemezse artık sana ne diyim bilmiyorum ela:)
nerden nereye...
arkadaşlarım inanamıyor bana, ki ben bile inanamıyorsam :roflol:
laelaelaelaelae laelaelaelaelaevalla bence sen o zman bana dııl eşine ne dersin onu dusun:roflol:
napım ne duyarsam ne yasarsam sızle paylasıomsositososito
muhabbete bak. tam msn gençliğisiniz sakuracım taaam. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?