kocamın aksama ozel ıstegı var yemek ıcın,ben ıstıceme o ıstıo bu nası iş anlamadım ama neyse.ben gıdıp onu yapım.gelırım bırasdan dostlar
SAKURA evet evet sende ki'ler de'ler fena değil takipteyim canım. w x vs. de yok neyse ki :)
peti ne pişireceksin?
bugün hastayım diye ilk defa temizliğe gelen hanıma yemek yaptırdım ben. allah razı olsun ama sonuç fiyasko :) son olur bu galiba :)
zuzum gözün aydın üzülme Allah hayırlı evlat versin kız erkek fark etmez
valla bende mevlütünü falan çok istiyorum kızlar. yiğenimi ben götürüp hocanın kucagına vermıstım nazar degmesın dıye yuzu bıle ortuluyor. hoca o kucagında okumaya devam edıyor. çok guzel bişey. orada herkes Allah sanada nasip etsin dedi bana dokundu. kaç kez amin dedim hatırlamıyorum:) ilk aşılama için dr a gıdecektım o gun:):)
begenmediysen zorla yeme. dısardan soyleyın. birde tiksinme şimdi:)
bugün hastayım diye ilk defa temizliğe gelen hanıma yemek yaptırdım ben. allah razı olsun ama sonuç fiyasko :) son olur bu galiba :)
çok güzzel konuşuyosunuz peti, bölmek istemedim neşenizi:)
ben dr dan geldim.
küçük bir operasyonla polipimi aldı dr.
kızlar artık polip yok. allahın izniyle iyileşeceğim .)))
Bende sizlere kızlar dün geceki rüyamı anlatayım hemen. O kadar değişik bir rüyaydı ki anlatamam. Şimdi biz evlatlık bir bebek almışız 1-1,5 yaşlarında bir oğlan çocuğu ama o kadar da tatlı ki anlatamam
altında sadece bezi var evde öyle geziyor falan:)) Sonra aklıma karnımdaki kızım geliyor ayy diyorum bizim kızımız var biz evlatlık bir bebeği napıcaz ki falan diye düşünüyorum kendi kendime. Sonra şey diyorum ben kızıma sunacağım imkanların yarısının başka bir bebek için harcanmasını istemem falan diye düşünüp üzülüyorum. Böyle saçma sapan bir rüya idi. Ama o erkek bebek çok tatlı birşeydi yaa
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
insanın kendi yaptığı gibisi yoookkkk sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?