2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pembe canım varya dersten geldim bi bakayım neler var diye senin kızlarının kesinleştiği mesajını okudum inanmazsına ama 80dk nın yorgunluğu gitti benden cokacimcoook Yerim ben onları

kocamın aksama ozel ıstegı var yemek ıcın,ben ıstıceme o ıstıo bu nası iş anlamadım ama neyse.ben gıdıp onu yapım.gelırım bırasdan dostlar

bizimle beraber onlar da hamile şekerim biliyorsun naniknanik

SAKURA evet evet sende ki'ler de'ler fena değil takipteyim canım. w x vs. de yok neyse ki :)

yok yok, aksine ben de takıntılıyımdır doğru kullanmak konusunda şakkıdı

bugün hastayım diye ilk defa temizliğe gelen hanıma yemek yaptırdım ben. allah razı olsun ama sonuç fiyasko :) son olur bu galiba :)

aussie cim çok sağol canım benim. kızlar kesinleşti esas önemlisi dün konulan polip teşhisine inşallah çözüm de bulduk. küçük bir operasyonla alındı. asıl derdim oydu

e madem fıkır olsun.boreklık yufka almıs kociş.aksama ıspanaklı borek ıstedı.onu yapıcam bol sogan da dogrucam ıspanagın ıcıne.ama kendı canım domates corbası ıstıo bı de onu yapıcam.oyle ıste.

zuzum gözün aydın üzülme Allah hayırlı evlat versin kız erkek fark etmez

teşekkürederim tabiki hayırlı evlat sağlıklı olsun yeter allah herkese gönlünün muradını hayırlısını nasip etsin:ecrin_bebek:

canım ya bak duan kabul olmuş

bugün hastayım diye ilk defa temizliğe gelen hanıma yemek yaptırdım ben. allah razı olsun ama sonuç fiyasko :) son olur bu galiba :)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
insanın kendi yaptığı gibisi yoookkkk sırnaşık şey

çok güzzel konuşuyosunuz peti, bölmek istemedim neşenizi:)
ben dr dan geldim.
küçük bir operasyonla polipimi aldı dr.

kızlar artık polip yok. allahın izniyle iyileşeceğim .)))

geçmiş olsun canımmmm Allah bir daha göstermesin hiç birşeyin kalamsın bir daha sorun yaşama inşallahh

ela sağol canım. böreki ben pek yemek gibi yiyemiyorum. sabah kahvaltıdada yıyemıyorum. benım için boyle açla tok arası pislik için bol bol yenen ama sımdı olsa fena olamayacak bişey:)

çok sukur bircan rabbim verdi kuzumuu

ya o gördüğün damadın dı belki? hihi fazlamı oldukaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
insanın kendi yaptığı gibisi yoookkkk sırnaşık şey

öyle vallahi. kendi yemeklerimin üstüne tanımam. ama mesela herkesin bir yemeğini severim. anamın dolması kaynanamın çorbaları onun şusu bunun busu.

ama dediğim gibi yemek konusunda şampiyon belli ikinci kim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…