2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr zırtt dıye gırıcem konuya ama pembecim cok sevındım çok sukur ıyı oldugunu ogrendık....
gözünaydın canım

ben ilk evlendiğim zamanlar manyaktım:) 3 çeşit yapardım. işten gel yorgun argın. evlilik yeni oldukca hareketlı gelıyor bana hayat bırde ustune 3 cesıt yemek. esim dedı yapma sen ev kadını değilsin bızım neyımıze 3 cesıt:) bende söz dınşledım:)

msms ben de çeşit çeşit denerdim ilk zamanlar şimdi normal bir rutine döndü. çeşit var ama delice değil :) ama o devre iyi bir devre çünkü teknik ve fikir geliştiriyorsun bir sürü.

Hi ho ha o manyaklığı bende yapmıştım neyi kanıtlamaya çalışıyorsam hi hi , o zaman aceleye geliyordu , şimdi özene özene az yapıyorum öz yapıyorum ... Evlenmeden önce çok yemek yapmadım , üniversitede yurtta kaldım çalışınca da annem kıyamıyordu hazır yemeğe gidiyordum ama iyi gözlemciymişim onu anladım en azından hiç yemek yakmadım çiğde yedirmedim cokacimcoook

msms ben de çeşit çeşit denerdim ilk zamanlar şimdi normal bir rutine döndü. çeşit var ama delice değil :) ama o devre iyi bir devre çünkü teknik ve fikir geliştiriyorsun bir sürü.

kesınlıkle öyle. sımdı o zamankı azımle mutfakta gecırdıgım zaman dahda kısa:)

kızlar ben kaçıyorum.pembecım senı merak ettimde girdim .
herkese iyi akşamlar..
afiyet olsun hepinize

yazılarınızı okuyunca çok heyecanlandım... aranızdaki inanılmaz bir bağ olmuş... umarım ben de sizden kopmam...

hep sızın yuzunuzden pıs hatunlar kopamıom sızden aman ha 2 kelamı da kacırıverırım olmaaaaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…