2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler sadcım.. bu arada benim çok merak ettiğim bir şey var... 16+5 günlük hamileyim ama hiç kilo almadım... biraz tedirgin oluyorum... sizce normal mi...

gulay hosgeldın canım burası super
bak ıste goruon halımızı hep bu kadınlar yuzunden işlerım kalıo napım cok sevıoz bırbırımızı:1hug:

boyum 1.68 kilom 63.5 hala... gebe kaldığım da da aynı kilodaydım....

ben de şimdiden sizleri çok sevdim.... heyecanlarınızı paylaşmanız süper... ben de artık mesaiye sabahları sizlerle başlıcam :)

merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl ben dün doktora gittmiştim cinsiyetini öğrendim erkekmiş eşim havalara uçtu ben kız istiyodum birzcık üzüldümsenağlama

Tebrik ederim tatlım kız erkek farketmez Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin inşallah. Sende öyle düşün bence.

Neyse kızlar ayy şöyle yemek yapıyorum böyle yemek yapıyorum diyorsunuz yaa nasıl özendim sizlere... Ben hala yemek yapmasını bilmiyorum ki haziranda evlililiğimin 4. yılını tamamlayacağım( Ben evlenmeden önce annem hiç iş yaptırmazdı tabii benimde zaten içimde bir heves yok hiç üstelemezdim işime gelirdi. Birgün nişanlıyken eşimle bize gelecek aa dur ben sana birşeyler yapayım dedim. Sanki biliyorum yaa yemek yapmasını
tabii çok kolay olan birşeyi tercih ettim. Salçalı yumurta. Neyse ben yağı koydum yumurtaları kırdım sonra yumurtalar olunca üstüne salçasını da ekledim.
Salçalar tabii top top kaldı üstünde kaydirigubbakcemile3 . Ve o yemeği o gün eşim yerine çöp tenekesi yemişti yani demek istediğim ben daha doğru düzgün yumurta yapmasını bile bilmiyorum. Bizim evde yumurta tarzı şeyleri her zaman eşim yapar. Tabi bana yumurta yaptırmaması konusunda derin tecrube sahibi sırnaşık şey

gülay hoşgeldin. :)

lakin fazla sarmamak lazım bilgisayara foruma. kontrollü git bence biz kontrolden çıktık :)

teşekkürler pembe mavi ama şimdiden kontrolden çıktım bile :)

dılek valla helal olsun esıne o da bısey demıomus.4 sene olmus cunku.sen de tadını cıkar ıste.ama ben kendım de cok heveslıım yemek yapmaya ogrenmeye.o kadar hosuma gıdıo kı esımın kapıdan gırınce soooyle evı koklaması ne pısmıs dıe.zaten esım dıo senın yemeklerıne o kadar alıstım kı annemınkılerı unuttum dıo:)))

sağol fatoşgülcüm... hepinizin deneyimlerini bekliyourm valla. buradan öğreneceğim çok şey var....

bende kaçtım iyiakşamları kızlarr ecem seni merak ettim

gulay canım sonra alırsın merak etme

kızlar az once bır havayolundan geldı kadın. 2 3 haftada bır gelıyor. masadayken anlamadı. su almaya ayaga kalktım. sende bişey varr dioo nıyee soylemıyon dıyoo hamıleyım dıe:) dedım hemde erkek var içerde:) kadın dıyokı yuzun gozun hiç kılo almamıs. masadan kalkmasan anlşamıycam dıo:)

yazılarınızı okuyunca çok heyecanlandım... aranızdaki inanılmaz bir bağ olmuş... umarım ben de sizden kopmam...

Hoşgeldin tatlım aramıza... Artık sabah vardiyasında bir kişiyi daha görmek bizi geröekten mutlu edecek. Sende çalışan bir hamişsin galiba. Neyse canım öncelikle bebişini çok tebrik ederim. Cinsiyetini öğrendiysen söyle hemen ekleyeyim listeye.. Evet biz burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk , allah bozmasın inşallah sonuna kadar. Bu arada kilo almaman normal canım ben 54 ile hamile kaldım sonra ilk trimester çok zor geçti benim 1 kilo vermiştim ama en son kontrolümde tam (18. haftaya girmiştim) sadece 1 kilo almışım. Yani hamile kaldığım kilodaydım bende. Ama belki bir kilo daha yeni yeni almışımdır emin değilim. Yani hiç dert etme kilo olayını zaten 19 olunca sen istemesende almaya başlıyorsun.

Evet canım yaa sağolsun eşim beni hala boşamadı kaydirigubbakcemile3
İdare edip gidiyoruz işte bir şekilde...

koccaman bı gokkusagı cıkmıs sımdı gordum mutfak penceresınden hepımız ıcın dılek tuttum:)

selam kızlar bugün ancak girebildim nete..sabahtan kayınpederim geldi bizim evin kapısı değişicekti neyse kapı bitti evi temizledik tam bi ohh diyip dinlenicekken ablam aradı ufak kızın okulundan aramış gözüne bişey oldu hemen gelin diye..neyse bende gittim onla hemen apar topar hast. götürdük yavrum benim çok ağladı gözünü hiç açamıyormuş..meğer küçük hanımın korneası çizilmiş..şimdi gözü kapalı..ancak eve geldim açlıktan bayılacaktım biraz bişeyler yiyip size koştum..malum dün akşamdan da yorgundum ağır misafirlerim vardı..Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…