2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yeğenine çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir durum değildir kısa zamanda gözü iyileşir. Eee dün akşam nasıl geçti?

Anacım oku oku bitmedi çenesi düşükler sizi kaydirigubbakcemile

Ben kaçıyorum kızlar. Hepiniz öpüyorum. Allaha emanet olun Şeniz

ayyy kızlar süper bir akşam oldu ya..işte çay falan ikram derken diğer arkadaşın küçük çocuğu var bizim hatun onunla yerde oynuyordu ama bildiğiniz gibi değil yüzü koyun yere yatmış sırtı beline kadar açık ve yemin ederim çamaşırı bile gözüküyordu tabi bizim adamlarda orda..ben mutfaktan içeri girdim baktım bu o halde koltuğun üstünden şalı alıp üstüne örttüm,örterkende çamaşırın gözüküyor dedim..anam kadın rahat yabancı yokki dedi..o öyle deyince benimki hadi beyler biz küçük odaya geçelim dedi..neyse sonra isimlerden konu açıldı hanıma kızımın adını beğendiremedim köylü ismiymiş..olsun babası ve ben öyle karar verdik dedim..yani dün gece çok diş geçiremedi bana..benimkide tersleyince onu biraz anladı galiba...

belkide en güzeli seninki güzelim yaa her gün bu gün ne pişireceğim derdin yok :)) bak biz her gün öğlen oldumu acaba ne yapsam akşama diyoruz haa tabii birde eşler var PETİBÖR ün de dediği gibi eşim arar bazen aşkım canım şunu istiyor yaparmısın der :)) maşallaahh göbekte benimkinden büyük hamile olan o benden çok aşerdi kocam :)) bu arada Allah tan dün PETİBOR ün yaptıgı yemeği bende yapmıştım yoksa deli gibi ağzımın suyu akardı :))

slm kıssslllaaaarr 3 gündür giremedim demiştim ya ablam rahatsız diye işyerinde de tadilat var ablamla hastaneye gidip gelmekten tahliller kan verildi falan cuma nasipse ameliyyat olucak dua edin.

dr gidip gelirken dedim hazırda evdeyken 10 nisanda gidicektimya dr.bu gün gittik geldikk veeeeeeeee benimde oğluşum olucakmış Allah nasip ederse...herşey yolundymış çok şükür sizlerde ne var ne yok

ablan için tekrar geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. sana gelince çoookkkk tebrik ederim oğluşunu Allah tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

kızalr ben çıkıyorum kendinize ve bebeklerinize çok dikkat edin

poyrazımla sizi öptükkkkkkkkkkkkkk iyi akşamlar

ay dun ne pısırdıgımı unuttum emsal.haaa tamam hatrladım:)aman ıyıkı yemısın kuzucum ya ıcıme dert olurdu bak gene.afyt olsun yarasın kızına.
ıı etmıssın ecem ama yıne bıle agzının payını verememıssın halbukı cok gazla gtmıstın neyse buna da sukur

meraktan mahvoldum canım ama geldin birşeyiniz yok ya şükürler olsun

ikimizinde bebeği oluck zaten satlarımızda yanıŞeniz

tulaycım senı cok merak ettk burda bıs.ablana sıfa versın rabbım.senı de tebrık edrım hani:)saglıkla gelsın oglusun

dilekcim sen şimdi tam 5 aylıkmısın kafam karıştı ya..yada şöyle diyim ben kaç aylık hamileyim...benneyaptımki

yok canım senin bu gün yapıp fırına attığın şeyi günlerdir canım çekiyordu ama dün dayanamayıp akşam yapmıştım Allah tan :)) çok sağol canım sizede yarasın et olsun bebişine ve sana afiyet olsun canımm

ayyy çok sağolun arkadaşlarım canlarım bnm sizi merakta bırakmak istemezdim ama inannın fırsat bulamadım dün akşam da geç geldik hastaneden hakkını helal edin.amin cümlemiz inş. sağlıcakla kavuşalım yavrularımızaa.sizde neler var neler yok

fussilet meraba ben de yeniyim, bugün yazışmaya başladım bende ... hayırlı olsun çok sevindim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…