selam kızlar bugün ancak girebildim nete..sabahtan kayınpederim geldi bizim evin kapısı değişicekti neyse kapı bitti evi temizledik tam bi ohh diyip dinlenicekken ablam aradı ufak kızın okulundan aramış gözüne bişey oldu hemen gelin diye..neyse bende gittim onla hemen apar topar hast. götürdük yavrum benim çok ağladı gözünü hiç açamıyormuş..meğer küçük hanımın korneası çizilmiş..şimdi gözü kapalı..ancak eve geldim açlıktan bayılacaktım biraz bişeyler yiyip size koştum..malum dün akşamdan da yorgundum ağır misafirlerim vardı..Çok üzgünüm çoook
Tebrik ederim tatlım kız erkek farketmez Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin inşallah. Sende öyle düşün bence.
Neyse kızlar ayy şöyle yemek yapıyorum böyle yemek yapıyorum diyorsunuz yaa nasıl özendim sizlere... Ben hala yemek yapmasını bilmiyorum ki haziranda evlililiğimin 4. yılını tamamlayacağım( Ben evlenmeden önce annem hiç iş yaptırmazdı tabii benimde zaten içimde bir heves yok hiç üstelemezdim işime gelirdi. Birgün nişanlıyken eşimle bize gelecek aa dur ben sana birşeyler yapayım dedim. Sanki biliyorum yaa yemek yapmasını
tabii çok kolay olan birşeyi tercih ettim. Salçalı yumurta. Neyse ben yağı koydum yumurtaları kırdım sonra yumurtalar olunca üstüne salçasını da ekledim.
Salçalar tabii top top kaldı üstünde kaydirigubbakcemile3 . Ve o yemeği o gün eşim yerine çöp tenekesi yemişti yani demek istediğim ben daha doğru düzgün yumurta yapmasını bile bilmiyorum. Bizim evde yumurta tarzı şeyleri her zaman eşim yapar. Tabi bana yumurta yaptırmaması konusunda derin tecrube sahibi sırnaşık şey
koccaman bı gokkusagı cıkmıs sımdı gordum mutfak penceresınden hepımız ıcın dılek tuttum:)
slm kıssslllaaaarr 3 gündür giremedim demiştim ya ablam rahatsız diye işyerinde de tadilat var ablamla hastaneye gidip gelmekten tahliller kan verildi falan cuma nasipse ameliyyat olucak dua edin.
dr gidip gelirken dedim hazırda evdeyken 10 nisanda gidicektimya dr.bu gün gittik geldikk veeeeeeeee benimde oğluşum olucakmış Allah nasip ederse...herşey yolundymış çok şükür sizlerde ne var ne yok
slm kıssslllaaaarr 3 gündür giremedim demiştim ya ablam rahatsız diye işyerinde de tadilat var ablamla hastaneye gidip gelmekten tahliller kan verildi falan cuma nasipse ameliyyat olucak dua edin.
dr gidip gelirken dedim hazırda evdeyken 10 nisanda gidicektimya dr.bu gün gittik geldikk veeeeeeeee benimde oğluşum olucakmış Allah nasip ederse...herşey yolundymış çok şükür sizlerde ne var ne yok
ay dun ne pısırdıgımı unuttum emsal.haaa tamam hatrladım:)aman ıyıkı yemısın kuzucum ya ıcıme dert olurdu bak gene.afyt olsun yarasın kızına.
ıı etmıssın ecem ama yıne bıle agzının payını verememıssın halbukı cok gazla gtmıstın neyse buna da sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?