2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Anacım çok merak ettim seni ya. Neyse şükür iyisin. Ablanda iyi olucak cnm merak etme. allah şifasını versin. Oğluşunda hayırlı olsun bitanem. Maşallah tosuncuğa

kızlarr napıyosunuz amma yazışmışsınız yaa okumaktan bi hal oldum iki gözüm çıktı çıkacak, forum komasına girdim sayenizde :)))))))))))))))))) inanın şu yazamadığım 5 günde nasıl özledim sizleri nasıl merak ettim neler konuştuğunuzu anlatamammm... herkes nasıl iyisiniz dimi????

kızlar ne çok şey yazmışsınız yine...oku oku bitmedi....delikafadulden çok şükür herkesin iyi olması çok güzell.. keyifler yerinde...kaydirigubbakcemile3 ben yine yalnızımmsenağlama kimse yok... yarın bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim kısmetse....çok heyecanlıyımm...:lepi: bu hafta sonu nihayet taşınıyoruzz...-tatlicadiarzu- çok bunaldımm artıık.... offf.... herşeyden en güzel olan kayınvalidemden uzak laşmak olacakk.....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

canım olsun iyi düşün lütfen bak ne güzel seni sıkan şeylerden uzaklaşıyosun demekki.. bişeyler yoluna girmeye başlayacak belliki en kısa zamanda... bu senin bebeğin ve eşin için bir şans belkide... iyi tarafından bakki bebişinde güzel güzel büyüsün.. hem iyi ol bak yarın bebeğinle buluşman var.. bakalım prensmi prensesmi... :) sen bunları düşün bu güzellikleri yaşa canım.. hayat bi şekilde akıyor nasılsa.... geçmez dediğin herşey bir anda geçip gidiyor sen ardından bakakalıyosun.... bu anların tadını çıkar.. herşeye rağmen sen herkesten farklısın... çünkü içinde minik bir mucize var.... :CüvCüv: :ecrin_bebek: :teselli:

teşekkür ederim canım doğru söylüyorsunn...zaten çok duygusalım birde balığım ve hamilelik.. senağlama hiç birşeye katlanamıyorumm artık... 4 yıldır bugünü bekliyordumm... taşınmak taşınmak taşınmakk... nihayet... delikafadulden evet yarın bebeğimi görebileciğim inşallahh... minik mucizem dem hiç ses seda yok ... çok merak ediorumm.. canım senın bellimi cinsiyetin...

çok şükür sabır asla cevapsız kalmıyo Allah katında... ne güzel bak 4 yılın mükafatını hem seni sıkan şeylerden uzaklaşarak hemde hayırlısıyla anne olacak alacaksın bundan güzel ne var :))) ama balık bir anne olman ve hormonlar seni bu hale getiren dediğin gibi.. yoksa herşey güzelleşmeye başlamış hayatında baksana :))))) biz dün görüştük bebeğimizle.. :ecrin_bebek: azcık nazlıydı ellerini yüzüne kapadı bacaklarını kapadı sonra çırpındı tepindi ama cici bir kızmış teyzesi sonunda teslim olup gösterdi... darısı başına işallah bakalım yarın sen neler duyucaksın.. :))) gelir gelmez paylaşıcaksın demi cinsiyetini bizlerle???? :icecream:

inşallah canım ... tabiki hemen okuladan gelince hemen paylaşacağım inşllhh... ayyy ben o nazlı kızı yerimm.... canım çok sağol.. içim rahatlıyor güzel şeyler duyunca...:)

gunaydın guzel anneler ve bebeklerı nasılsınız en erkencı benım galıba kocişimi gönderdım gectım netın basına özledım kız sızıŞeniz hepinizi en guzel dıleklerımle öpüyorum

canım merakla bebeğinin cinsiyetini bekliyoruz iyi haberler gel inşallah. taşınmanızada Allah ayrıdm etsin kolay gelsin

gunaydın guzel anneler ve bebeklerı nasılsınız en erkencı benım galıba kocişimi gönderdım gectım netın basına özledım kız sızıŞeniz hepinizi en guzel dıleklerımle öpüyorum

sanada günaydın canım. iyiz Şükür Bebeklerimizde iyidir inşallah Allah'ın izniyle bizde seni öpüyoruz sağol tatlım

Canım valla anlattıklarına nasıl şaşırıyorum yaa. Ne biçim insanlar var... Kocasınında maşallah midesi ne genişmiş öyle. kaydirigubbakcemile3 Neyse iyi kötü atlatmışsın geceyi. Geçmiş olsun.

Aynı durum bizde de mevcut canım. Yani eşimin göbeği sırnaşık şey Geçen cumartesi çarşıda arkadaşları gördük. Hani kız bebek nerde diyorlar göbeğime bakıp. Eşimde bu hafta geçici olarak ben taşıyorum diyor kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. Tekrar geçmiş olsun ablana. Allah yardımcınız olsun.Demek listemize bir oğlan daha eklendi valla kızlar sanırım ne kadar çabalasa da erkekleri geçemeyecek bu gidişle.. Neyse tatlım çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri göstersin.

dilekcim sen şimdi tam 5 aylıkmısın kafam karıştı ya..yada şöyle diyim ben kaç aylık hamileyim...benneyaptımki

Canım şimdi ben cumartesi günü 20. haftaya giricem. Yani şu an 5. ayımın içerisindeyim.
Normalde bazıları 20. haftayı 5. ayı bitirip 6. aya girmek olarak düşünüyor ama 4 hafta tam bir ay olmadığı için 5 ayı doldurucam 1 hafta sonra demek istemiyorum. Ben dolu dolu 5. aylık hamile değilim sadece 5. ayımın içerisindeyim.Ama 14-15 gün sonra 5. ayımı doldurmuş olurum.

Gözüaydın canım. Tebrik ederim kızını. Bizim prenseslere bir arkadaş daha geldi. kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar hepinize.. Bizde kahvaltımızı yaptık yine burdayız. Sizlerde iyisinizdir inşallah.

bizde yaptık kahvaltımızı sütümüzü içtik poyrazımla geldik işe. hafta sonu olmadı ya ama bebeğim bir gün daha büyüdü.

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek 20-emsalll35………………..kız
21-glcnsyt...........erkek 21-eslem…………………..kız
22-tıgerboxer........erkek 22-pembemavi ……………kız – kız
23-aslıhanyılmaz...erkek 23-aqualotus……………..kız
24-nevestabircan ....erkek
25-telli..................erkek
26-turkugozlum…….erkek
27-zuzummmm…….erkek
28-fussilet…………..erkek

fussilet cnm cinsiyetini öğrenmişsin hayırlısı olsun tosunumuz bu arada ablanada çok geçmiş olsun
Ecem canım yeğenin nasıl oldu şimdi geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…