slm kıssslllaaaarr 3 gündür giremedim demiştim ya ablam rahatsız diye işyerinde de tadilat var ablamla hastaneye gidip gelmekten tahliller kan verildi falan cuma nasipse ameliyyat olucak dua edin.
dr gidip gelirken dedim hazırda evdeyken 10 nisanda gidicektimya dr.bu gün gittik geldikk veeeeeeeee benimde oğluşum olucakmış Allah nasip ederse...herşey yolundymış çok şükür sizlerde ne var ne yok
fussilet meraba ben de yeniyim, bugün yazışmaya başladım bende ... hayırlı olsun çok sevindim....
kızlar ne çok şey yazmışsınız yine...oku oku bitmedi....delikafadulden çok şükür herkesin iyi olması çok güzell.. keyifler yerinde...kaydirigubbakcemile3 ben yine yalnızımmsenağlama kimse yok... yarın bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim kısmetse....çok heyecanlıyımm...:lepi: bu hafta sonu nihayet taşınıyoruzz...-tatlicadiarzu- çok bunaldımm artıık.... offf.... herşeyden en güzel olan kayınvalidemden uzak laşmak olacakk.....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
canım olsun iyi düşün lütfen bak ne güzel seni sıkan şeylerden uzaklaşıyosun demekki.. bişeyler yoluna girmeye başlayacak belliki en kısa zamanda... bu senin bebeğin ve eşin için bir şans belkide... iyi tarafından bakki bebişinde güzel güzel büyüsün.. hem iyi ol bak yarın bebeğinle buluşman var.. bakalım prensmi prensesmi... :) sen bunları düşün bu güzellikleri yaşa canım.. hayat bi şekilde akıyor nasılsa.... geçmez dediğin herşey bir anda geçip gidiyor sen ardından bakakalıyosun.... bu anların tadını çıkar.. herşeye rağmen sen herkesten farklısın... çünkü içinde minik bir mucize var....:CüvCüv: :ecrin_bebek: :teselli:
teşekkür ederim canım doğru söylüyorsunn...zaten çok duygusalım birde balığım ve hamilelik.. senağlama hiç birşeye katlanamıyorumm artık... 4 yıldır bugünü bekliyordumm... taşınmak taşınmak taşınmakk... nihayet... delikafadulden evet yarın bebeğimi görebileciğim inşallahh... minik mucizem dem hiç ses seda yok ... çok merak ediorumm.. canım senın bellimi cinsiyetin...
fussilet meraba ben de yeniyim, bugün yazışmaya başladım bende ... hayırlı olsun çok sevindim....
kızlar ne çok şey yazmışsınız yine...oku oku bitmedi....delikafadulden çok şükür herkesin iyi olması çok güzell.. keyifler yerinde...kaydirigubbakcemile3 ben yine yalnızımmsenağlama kimse yok... yarın bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim kısmetse....çok heyecanlıyımm...:lepi: bu hafta sonu nihayet taşınıyoruzz...-tatlicadiarzu- çok bunaldımm artıık.... offf.... herşeyden en güzel olan kayınvalidemden uzak laşmak olacakk.....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
gunaydın guzel anneler ve bebeklerı nasılsınız en erkencı benım galıba kocişimi gönderdım gectım netın basına özledım kız sızıŞeniz hepinizi en guzel dıleklerımle öpüyorum
merak etme geldim canım..dün bekledim seni ama göremedim ya..
ayyy kızlar süper bir akşam oldu ya..işte çay falan ikram derken diğer arkadaşın küçük çocuğu var bizim hatun onunla yerde oynuyordu ama bildiğiniz gibi değil yüzü koyun yere yatmış sırtı beline kadar açık ve yemin ederim çamaşırı bile gözüküyordu tabi bizim adamlarda orda..ben mutfaktan içeri girdim baktım bu o halde koltuğun üstünden şalı alıp üstüne örttüm,örterkende çamaşırın gözüküyor dedim..anam kadın rahat yabancı yokki dedi..o öyle deyince benimki hadi beyler biz küçük odaya geçelim dedi..neyse sonra isimlerden konu açıldı hanıma kızımın adını beğendiremedim köylü ismiymiş..olsun babası ve ben öyle karar verdik dedim..yani dün gece çok diş geçiremedi bana..benimkide tersleyince onu biraz anladı galiba...
belkide en güzeli seninki güzelim yaa her gün bu gün ne pişireceğim derdin yok :)) bak biz her gün öğlen oldumu acaba ne yapsam akşama diyoruz haa tabii birde eşler var PETİBÖR ün de dediği gibi eşim arar bazen aşkım canım şunu istiyor yaparmısın der :)) maşallaahh göbekte benimkinden büyük hamile olan o benden çok aşerdi kocam :)) bu arada Allah tan dün PETİBOR ün yaptıgı yemeği bende yapmıştım yoksa deli gibi ağzımın suyu akardı :))
slm kıssslllaaaarr 3 gündür giremedim demiştim ya ablam rahatsız diye işyerinde de tadilat var ablamla hastaneye gidip gelmekten tahliller kan verildi falan cuma nasipse ameliyyat olucak dua edin.
dr gidip gelirken dedim hazırda evdeyken 10 nisanda gidicektimya dr.bu gün gittik geldikk veeeeeeeee benimde oğluşum olucakmış Allah nasip ederse...herşey yolundymış çok şükür sizlerde ne var ne yok
dilekcim sen şimdi tam 5 aylıkmısın kafam karıştı ya..yada şöyle diyim ben kaç aylık hamileyim...benneyaptımki
çok şükür sabır asla cevapsız kalmıyo Allah katında... ne güzel bak 4 yılın mükafatını hem seni sıkan şeylerden uzaklaşarak hemde hayırlısıyla anne olacak alacaksın bundan güzel ne var :))) ama balık bir anne olman ve hormonlar seni bu hale getiren dediğin gibi.. yoksa herşey güzelleşmeye başlamış hayatında baksana :))))) biz dün görüştük bebeğimizle.. :ecrin_bebek: azcık nazlıydı ellerini yüzüne kapadı bacaklarını kapadı sonra çırpındı tepindi ama cici bir kızmış teyzesi sonunda teslim olup gösterdi... darısı başına işallah bakalım yarın sen neler duyucaksın.. :))) gelir gelmez paylaşıcaksın demi cinsiyetini bizlerle???? :icecream:
gunaydın guzel anneler ve bebeklerı nasılsınız en erkencı benım galıba kocişimi gönderdım gectım netın basına özledım kız sızıŞeniz hepinizi en guzel dıleklerımle öpüyorum
günaydın güzel anneler güzel günler meleklerinize ve size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?