2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tosunlar çoştu gene.:sm_cool:

kızlar erkek bebişler maşşallah valla arayı açıyorlar cinsiyeti belli olmayan kaç kişi kaldı bu arada eylül ayı cıvıl cıvıl olucak

kızlar dr benım bebısıme erkeğe benzıyor dedı ama ben cınsıyetını gordum baçaklarının arasından ufaktan buyuk bı çıkıntı var yanlışlık olamaz değilmi yanı kordonu falan olamaz değilmi

dilek canım ben şimdi tam 20 hafta oldum bugün 20+0 ozaman kaç aylık oluyoruz çok haklısın haftayı ay olarak hesaplarsan tutmuyor ama aslında en iyisi hafta takibi fakat millet anlamıyor haftadan bende 5 doldu 6 mı başladık dicemmm yaa kafam karıştı artık iyice :)

fussilet cnm cinsiyetini öğrenmişsin hayırlısı olsun tosunumuz bu arada ablanada çok geçmiş olsun
Ecem canım yeğenin nasıl oldu şimdi geçmiş olsun

çok sağol tatlım.sağsalim alalım inş.kucağımıza bebişlerimizi

kızlar erkek bebişler maşşallah valla arayı açıyorlar cinsiyeti belli olmayan kaç kişi kaldı bu arada eylül ayı cıvıl cıvıl olucak

oh oh tosun lar fark atmışşdelikafadulden

canım haftalık hesap aya uymuyor en doğrusu adet tarıhın gelınce bı aya gerıde kalıyor yanı 21+5 olunca sanırım 5 aylık oluyor benım yarın 17+3 olacak ve ben 4e gırıyorum

canım haftalık hesap aya uymuyor en doğrusu adet tarıhın gelınce bı aya gerıde kalıyor yanı 21+5 olunca sanırım 5 aylık oluyor benım yarın 17+3 olacak ve ben 4e gırıyorum

canım öyle hesaplama bence tam 16+0 da dolu dolu 4 oldun şimdi 5 ten gün alıyordun adet döneminle değil haftayla giriyorsun. yani ayla kafanı karıştırma sen şuan ayla 4,5 aylık hamilesin 18. haftanın içindesin yani

Canım sen şimdi sanırım tam 20 haftayı doldurdun di mi? 1 hafta yada 10 gün daha bekleyip 5. ayımı doldurdum diyebilirsin artık.

saol canım ya benım de bu ayla haftayla kafam karıstı neyse sağlıklı olsunlarda fusılet erkek bebeğin olçakmış aramıza hoş geldın canım masallah annelerı erkek bebekler yıne kızları geçmış

günaydın güz anneleri herkese güzel bir gün diliyorum
dr. gitmeme 9 gün kaldı öğrenmek istiyorum bende artıkkkkkkkk delikafadulden

hafta ay bir birine karışıyor valla kızlar ama olsun şimdi ben 5 bitti 6 girdik bugün diyim bebişime daha çabuk kucağıma almış olurum :) tam 20+0 olduk bugün

günaydın herkese.. benimkinin cinsiyeti belli değil henüz... bende 17 haftalık hamileyim... ayın 18 inde randevum var, o zaman belli olacak... ama ben dün uyumadan önce aklımdan şöyle geçirdim,, eğer bu gece rüyamda futbol topu görürsem erkek, gelinlik görürsem kız olsun diye... futbol yapan insanlar gördüm... bu gece de bakalım tutacak mı:)

Kocaman günaydın herkese , dün gece çok kötü bacak kramplarım oldu , daha çok erken olması için ama bu önümüzde ki hafta dr. gidince sorucam , aslında kalsiyumumuda iyi alıyorum ama bir sorun var sanırım .

Fussilet canım ablana çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir , paşan da hayırlı olsun hadi erkekler atakta bakalım ... Sanırım kızlar erkek seçecek bu gidişle hihoyyyt

gammacım günaydım. bne de doktora 18 inde gidecem... benim de 9 günüm kaldı sanırım. bu arada ben karıştırdım, şuan 16 haftalık hamileyim. 16+0 yani... çok karışıyo bu ya....

Ama Bircancım şöyle düşün , eğer senin hesabına göre ay hesabı yaparsak normal bir hamilelik süreci ortalama 40 hafta olduğuna göre 10 ay mı sürüyor? Ben o nedenle ay hesabını o şekilde yapıyorum.

canım allah gönlüne göre versin inşallah

amin canım bu kadar merak edeceğimi tahmin etmezdim

gammacım günaydım. bne de doktora 18 inde gidecem... benim de 9 günüm kaldı sanırım. bu arada ben karıştırdım, şuan 16 haftalık hamileyim. 16+0 yani... çok karışıyo bu ya....

aynı gün gideceğiz demek canım doktora o gün ayrıca bebim doğumgünüm hediye olarak cinsiyetini öğrenmek istiyorum hihoyyyt ikimizde öğreniriz umarım :1hug:

canım doğru saöylüyorsun bende ay olarak hesaplamıyorum gülay öyle yazınca açık olsun diye öyle yazdım yoksa ayla hafta tutmuyor yani

canım doktor büyük ihtimal kalsiyum ilacı vercek ben içiyorum bazen oluyordu artık olmuyor geçmişler olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…