2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güz anneleri herkese güzel bir gün diliyorum
dr. gitmeme 9 gün kaldı öğrenmek istiyorum bende artıkkkkkkkk delikafadulden

sağol cnaım sanada günaydın bebekin napıyorrr senin. az kaldı az 9 gün sonra prenses mi tosun mu görcez sanki bana bu gün prenses gibi geliyorkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

ben bu konuyu anlamadım dilekcim... ben şimdi son adet tarihimden başlayarak 7, 7 sayıyorum... her 7 bittiğinde o haftayıyı söylüyorum... yarın16 kez 7 saymış olcam... yani 16 haftalığım diyorum... sen nasıl yapıyorsun....

canım sen bana en son edet tarihini söyle ben hemen söylicme sana ne kadarlıksın

Denizcim bence senin oğluşun olacak benim içime öyle doğuyor tabi hayırlı evlatlar versin Allah hepimize :ecrin_bebek:

Bircancım eğer dediğin gibi ilaçla geçerse çok iyi , belimde kalçamda , şimdide bacaklarım başladı ,çok can sıkıcı .

Gülay ,ben kendim hesaplamıyorum , gebelik org da girdim sat tarihimi o zaten hesaplıyor eee ultrasonlarda belirtiyor zaten boşv er ayla karıştırma sen , sorana haftanı söyle o hesaplasın :jeyyar:

ohhh sonunda kendimi bu listede görebildim ya çok şükür canım ya :)))) bu arada tebriğin için çok teşekkür ederim canım.. dualarımız birbirimizle olsun sağ salim kucaklarımıza alabilelim minişlerimizi Allahın izniyle.... :CüvCüv: :ecrin_bebek:

ayy canım ya kıyamam sana ama ilaç verince iyi olursun tatlım kafana takma olur mu?

sağol canım ben de yakın olarak hesaplıyordum... 15+6 diyordum... yuvarlamadan 16 haftalık hamileyim yani :)

günaydın güz anneleri herkese güzel bir gün diliyorum
dr. gitmeme 9 gün kaldı öğrenmek istiyorum bende artıkkkkkkkk delikafadulden

günaydın tatlım az kalmış seninde...ben de yeni öğrendim çok iyi anlıyorum senii

günaydın tatlımmm bana herkess kız dedi ama oğluşum olucak.bakalım senin tez tutacakmıı??delikafadulden

çok sağol cnm Allah tüm rahatsız hastalara şifa versin ablamada versin inş.çok sağol cnm

sağol cnaım sanada günaydın bebekin napıyorrr senin. az kaldı az 9 gün sonra prenses mi tosun mu görcez sanki bana bu gün prenses gibi geliyorkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

sağolun canlarım banada bir gün erkek birgün kız gibi geliyor sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum çok heyecanlı bir süreç bu cinsiyet öğrenme süreci kafamçokkarıştı

bu arada kızlar benim gibi ankaradan olan var mı... bebebk odası konusunda bişey sorcam.... ben şuan çilek mobilyadan büyüyen karyolayı beğendim... sizce fiyatı nasıl diğer illere göre cazip mi?

Çilek Odası

Fiyatı 790 milyon... içerisinde bir küçük yatağı, bir büyük yatağı, bir de uyku seti takımı var var.... yorgan, çarşaf, yastık, battabiye falan... kız da olsa erkek de olsa ben bu modeli çok beğendim....

günaydın dilekçim yaa şimdi hafta hesabı yapınca ayda 3 gün açıkta kalıyoo yani hatalı hesaplama oluyo ama.drlar da gebeliği hafta bazında hesaplıyo.aman boşverin zamanı gelince doğcek nasılsaaa demi amaaaa:CüvCüv:
senin kilo durumu nasıl dşlekçim aldın mı biraz ben daha 1 kilo lamşım ama dr um iyi dedi

aralık 20 si canım .....

Aaaa ben de 19 aralık aramızda bir gün var belki aynı tarihte doğum yaparız hihoyyyt

Canım seni atlamışım , hayırlı olsun prensesin hihoyyyt

sağolun canlarım banada bir gün erkek birgün kız gibi geliyor sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum çok heyecanlı bir süreç bu cinsiyet öğrenme süreci kafamçokkarıştı

Evet haklısın , aslında her süreci çok heyecanlı ben şimdi inşallah bir aksilik olmaz ise cinsiyetini biliyorum ya oğlum diyorum ne zaman kıpırdanıcaksın sen, arkadaşım var mayısta doğum yapacak o da hareketlerini takip ediyor mesela yani her ay bir serüven -tatlicadiarzu-

renkçok hoşş cnm ben beğendiiimmmm

kızlar kafanızı karıştırıyosunuz iyice.. gebeliği 40 hafta hesaplıyolar.. eğer gebelik.tv sitesine girerseniz orda dr.un gebeliğin 4. ayından 12. ila 16. haftalar arası diyerek bahsettiğini göreceksiniz.. adet tarihini çıkarıp hesap yapmak sizi yanıltabilir... 16. ile 20. haftalar arasıda 5. ay kızlar.... izlerseniz sizde görebilirsiniz... sabah sabah bırakın bu işkenceyi geneli başak burcu olup eylül gibi gelmicekmi bunların :)))))))))

zeytin gözlüm ne güzel di mi... doğum yaptıktan sonrada buradan yazışırız....

Gülay çok şeker beğendim ben çok hem fonksiyonlu hem çok tatlı
Yasemin'ciğim aynen valla her ay yeni meraklarımız çıkıyor mesela o bulantılar tuzlu çubuklar çok geride kalmış gibi geliyor bir süre sonra şimdi yaptıklarımız düşündüklerimiz geride kalacak ama gerçekten doya doya yaşamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…