günaydın güz anneleri herkese güzel bir gün diliyorum
dr. gitmeme 9 gün kaldı öğrenmek istiyorum bende artıkkkkkkkk delikafadulden
ben bu konuyu anlamadım dilekcim... ben şimdi son adet tarihimden başlayarak 7, 7 sayıyorum... her 7 bittiğinde o haftayıyı söylüyorum... yarın16 kez 7 saymış olcam... yani 16 haftalığım diyorum... sen nasıl yapıyorsun....
1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek 20-emsalll35………………..kız
21-glcnsyt...........erkek 21-eslem…………………..kız
22-tıgerboxer........erkek 22-pembemavi ……………kız – kız
23-aslıhanyılmaz...erkek 23-aqualotus……………..kız
24-nevestabircan ....erkek
25-telli..................erkek
26-turkugozlum…….erkek
27-zuzummmm…….erkek
28-fussilet…………..erkek
Denizcim bence senin oğluşun olacak benim içime öyle doğuyor tabi hayırlı evlatlar versin Allah hepimize :ecrin_bebek:
Bircancım eğer dediğin gibi ilaçla geçerse çok iyi , belimde kalçamda , şimdide bacaklarım başladı ,çok can sıkıcı .
Gülay ,ben kendim hesaplamıyorum , gebelik org da girdim sat tarihimi o zaten hesaplıyor eee ultrasonlarda belirtiyor zaten boşv er ayla karıştırma sen , sorana haftanı söyle o hesaplasın :jeyyar:
aralık 20 si canım .....
günaydın güz anneleri herkese güzel bir gün diliyorum
dr. gitmeme 9 gün kaldı öğrenmek istiyorum bende artıkkkkkkkk delikafadulden
günaydın herkese.. benimkinin cinsiyeti belli değil henüz... bende 17 haftalık hamileyim... ayın 18 inde randevum var, o zaman belli olacak... ama ben dün uyumadan önce aklımdan şöyle geçirdim,, eğer bu gece rüyamda futbol topu görürsem erkek, gelinlik görürsem kız olsun diye... futbol yapan insanlar gördüm... bu gece de bakalım tutacak mı:)
Kocaman günaydın herkese , dün gece çok kötü bacak kramplarım oldu , daha çok erken olması için ama bu önümüzde ki hafta dr. gidince sorucam , aslında kalsiyumumuda iyi alıyorum ama bir sorun var sanırım .
günaydın cnmmmmya ben unuttum dün sormayı gerçi bi kramp felanda olmadı bende ama
Fussilet canım ablana çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir , paşan da hayırlı olsun hadi erkekler atakta bakalım ... Sanırım kızlar erkek seçecek bu gidişle hihoyyyt
sağol cnaım sanada günaydın bebekin napıyorrr senin. az kaldı az 9 gün sonra prenses mi tosun mu görcez sanki bana bu gün prenses gibi geliyorkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
Denizcim bence senin oğluşun olacak benim içime öyle doğuyor tabi hayırlı evlatlar versin Allah hepimize :ecrin_bebek:
Bircancım eğer dediğin gibi ilaçla geçerse çok iyi , belimde kalçamda , şimdide bacaklarım başladı ,çok can sıkıcı .
Gülay ,ben kendim hesaplamıyorum , gebelik org da girdim sat tarihimi o zaten hesaplıyor eee ultrasonlarda belirtiyor zaten boşv er ayla karıştırma sen , sorana haftanı söyle o hesaplasın :jeyyar:
Ama Bircancım şöyle düşün , eğer senin hesabına göre ay hesabı yaparsak normal bir hamilelik süreci ortalama 40 hafta olduğuna göre 10 ay mı sürüyor? Ben o nedenle ay hesabını o şekilde yapıyorum.
aralık 20 si canım .....
ohhh sonunda kendimi bu listede görebildim ya çok şükür canım ya :)))) bu arada tebriğin için çok teşekkür ederim canım.. dualarımız birbirimizle olsun sağ salim kucaklarımıza alabilelim minişlerimizi Allahın izniyle.... :CüvCüv: :ecrin_bebek:
sağolun canlarım banada bir gün erkek birgün kız gibi geliyor sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum çok heyecanlı bir süreç bu cinsiyet öğrenme süreci kafamçokkarıştı
bu arada kızlar benim gibi ankaradan olan var mı... bebebk odası konusunda bişey sorcam.... ben şuan çilek mobilyadan büyüyen karyolayı beğendim... sizce fiyatı nasıl diğer illere göre cazip mi?
Çilek Odası
Fiyatı 790 milyon... içerisinde bir küçük yatağı, bir büyük yatağı, bir de uyku seti takımı var var.... yorgan, çarşaf, yastık, battabiye falan... kız da olsa erkek de olsa ben bu modeli çok beğendim....
siz ne dersiniz... çilek mobilya ya...beğendiniz mi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?