bu arada kızlar benim gibi ankaradan olan var mı... bebebk odası konusunda bişey sorcam.... ben şuan çilek mobilyadan büyüyen karyolayı beğendim... sizce fiyatı nasıl diğer illere göre cazip mi?
Çilek Odası
Fiyatı 790 milyon... içerisinde bir küçük yatağı, bir büyük yatağı, bir de uyku seti takımı var var.... yorgan, çarşaf, yastık, battabiye falan... kız da olsa erkek de olsa ben bu modeli çok beğendim....
Günaydın kızlar,
Aqualotus ve fussilet cinsiyetleri öğrenmişsiniz tebrik ederim.
Zeytingözlü kramplar bildiğim kadarıyla kalsiyum yanında mağnezyum eksikliğinden de olabiliyor. Doktoruna mutlaka sor canım.
Kızlar benim iki haftadır falan akıntım arttı. Hafifi sarı rekte ve kokulu oluyor. Kaşıntı yok. Doktor randevuma 2 hafta falan var kesin soracağım ama buna benzer bişey yaşayan var mı aranızda? Enfeksiyon mu mantar mı yoksa ölesine bişey mi bilemedim.
[gunaydin kizlar nasilsiniz hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim testler super cikdi bebisim super cikdi herseyi yolunda ve cinsiyet tablosu nerde kizlar erkekler sollamaya devam edecek kizlari benimde PRENSIM oluyorrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:
Çoklu alıntı nasıl yapılıyor??? ben geçmişi okuyup 1den fazla kişiye cvp veremiyourm
[gunaydin kizlar nasilsiniz hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim testler super cikdi bebisim super cikdi herseyi yolunda ve cinsiyet tablosu nerde kizlar erkekler sollamaya devam edecek kizlari benimde PRENSIM oluyorrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:
günaydın dilekçim yaa şimdi hafta hesabı yapınca ayda 3 gün açıkta kalıyoo yani hatalı hesaplama oluyo ama.drlar da gebeliği hafta bazında hesaplıyo.aman boşverin zamanı gelince doğcek nasılsaaa demi amaaaa:CüvCüv:
senin kilo durumu nasıl dşlekçim aldın mı biraz ben daha 1 kilo lamşım ama dr um iyi dedi
Çoklu alıntı nasıl yapılıyor??? ben geçmişi okuyup 1den fazla kişiye cvp veremiyourm
Günaydın kızlar,
Aqualotus ve fussilet cinsiyetleri öğrenmişsiniz tebrik ederim.
Zeytingözlü kramplar bildiğim kadarıyla kalsiyum yanında mağnezyum eksikliğinden de olabiliyor. Doktoruna mutlaka sor canım.
Kızlar benim iki haftadır falan akıntım arttı. Hafifi sarı rekte ve kokulu oluyor. Kaşıntı yok. Doktor randevuma 2 hafta falan var kesin soracağım ama buna benzer bişey yaşayan var mı aranızda? Enfeksiyon mu mantar mı yoksa ölesine bişey mi bilemedim.
Alt kısımda MQ diye bir yer var oraya tıklıyorsun en son alıntı yapacağın kişiye gelince alıntı yap diyorsun oluyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?