2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kısslaaaaaaaaarrr yine bahar geliyooooooooooo güneş açıyoooooooo..
Güelyaltıntas oda çok şeker hatta duvar kagıdına da bayıldım. Ayıcıklar sticker mı?

Selam canım Ben Ankaradayım , sanıyorum takım da sadece karyola bu fiyata ama yataklar ve uyku setiyle düşününce bir de marka olduğunu farzedersek bence uygun ... Sitelerde tüm takımı 1.500 tl falan olanlar var hatta kriz nedeniyle çoğu firma battı belki daha uygunuda vardır , kalite bakımından her yer çok iyi değil ,malzemesi boyası , vaktin varsa bir de oraya bak derim ...

Günaydın kızlar,
Aqualotus ve fussilet cinsiyetleri öğrenmişsiniz tebrik ederim.
Zeytingözlü kramplar bildiğim kadarıyla kalsiyum yanında mağnezyum eksikliğinden de olabiliyor. Doktoruna mutlaka sor canım.
Kızlar benim iki haftadır falan akıntım arttı. Hafifi sarı rekte ve kokulu oluyor. Kaşıntı yok. Doktor randevuma 2 hafta falan var kesin soracağım ama buna benzer bişey yaşayan var mı aranızda? Enfeksiyon mu mantar mı yoksa ölesine bişey mi bilemedim.

gunaydın canlarım,mutlu gunler herkese a.s.
yasemın gecmıs olsun canım.doktoruna soylersen dunku konustugumuz ılactan sana da verıcektr.
aqualotus2000 tebrık ederım kızını saglıkla gelsın.

bol çeneli bi gun olsun:)

[gunaydin kizlar nasilsiniz hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim testler super cikdi bebisim super cikdi herseyi yolunda ve cinsiyet tablosu nerde kizlar erkekler sollamaya devam edecek kizlari benimde PRENSIM oluyorrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:

kızlar hava çok güsle izmirde biraz serin ama hava güneşli tam bir bahar sabah yürüyerek geliyorum bir çiçek açmış ağacın öünden geçerken nasıl güsel koktu içim bir hoş oldu ya

canım sen kötüye yorma ama ihmalde etme doktoruna sor mutlaka

[gunaydin kizlar nasilsiniz hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim testler super cikdi bebisim super cikdi herseyi yolunda ve cinsiyet tablosu nerde kizlar erkekler sollamaya devam edecek kizlari benimde PRENSIM oluyorrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:

canım çok sevindim ya ayy bir kuzu bir prens daha oğluşuma arkadaş

Gözün aydın arkadaşım hihoyyyt sağlıkla,neşeyle,kısmetiyle gelsin prensin

Gözün aydıncanım. Bu sene oğluş senesi galiba. Çevremde de bir sürü insanın oülu olacağını duydum.

Canım ben 10 gün önce doktora gittiğimde 54 kilo idim. Zaten hamileliğime de 54 kilo ile başlamıştım ama bulantılarım çok olduğu için 1 kilo vermiştim sadece onu almışım ama tabi bu 10 günde 1 kilo daha aldım mı bilmiyorum çünkü tartılmadım.

Canım benim gözünaydın. allah prensini sağlıkla sana ve babasına bağışlasın inşallah.

Çoklu alıntı nasıl yapılıyor??? ben geçmişi okuyup 1den fazla kişiye cvp veremiyourm

Kişi yazısını okuduktan sonra altta sağda HQ var oraya tıklarsan kimlere cevap yazıyorsan , onlar çıkar anlatabildim umarım ben de burdan öğrendim:))

Günaydın canım , oleyyyyyyyyyy bir paşamız daha oldu :lepi:

Canım endişe etme , gebelikte bu tarz enfeksiyonlar olabilir dr. söylersin o da sana gerekli ilacı verir eğer bir şey varsa ...

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek 20-emsalll35………………..kız
21-glcnsyt...........erkek 21-eslem…………………..kız
22-tıgerboxer........erkek 22-pembemavi ……………kız – kız
23-aslıhanyılmaz...erkek 23-aqualotus……………..kız
24-nevestabircan ....erkek
25-telli..................erkek
26-turkugozlum…….erkek
27-zuzummmm…….erkek
28-fussilet…………..erkek
29-5848BL………….erkek

Demet gözün aydın canım prensler valla atak halinde Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :Saruboceq:

kızlar ya 19.haftada kılolar ataga gecıo haberınız ola.benım yemem aynı ama kılom artmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…