Ha ha ben onu HQ diye okuyordum :)))
[gunaydin kizlar nasilsiniz hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim testler super cikdi bebisim super cikdi herseyi yolunda ve cinsiyet tablosu nerde kizlar erkekler sollamaya devam edecek kizlari benimde PRENSIM oluyorrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:
kızlar çok teşekkür ederim tebrik edenlere darısı öğrenmeyenlerin başına olur umarımmm... 5848BL oğluşun hayırla sağlıkla gelsin işallaahh.... bugun hakkaten güzel bir gün içim açıldı valla bodrumda hava çok güzel evin bütün camları kapıları açık.. perdeler uçuşuyo bende öyle türkan şoray modunda forum okuyorum nassı mutluyum nassı mutluyum anlatamam :))))))))))))))
kızlar ya 19.haftada kılolar ataga gecıo haberınız ola.benım yemem aynı ama kılom artmıs.
kızlar ya 19.haftada kılolar ataga gecıo haberınız ola.benım yemem aynı ama kılom artmıs.
kızlar ben tam 57,5 kiloyum. 55 kiloyla hamile kaldım. ama belim kalınlaştı ve gögüslerim dolgunlaştı
Sana katılıyorum canım. Bende 63 kiloyla hamile kaldım. Doktora gittiğimde 65 dim ki bu iki hafta önceydi. Şimdi 66,5 olmuşum. Nasıl aldım hemen iki haftada ya anlayamadım.
kızlar çok teşekkür ederim tebrik edenlere darısı öğrenmeyenlerin başına olur umarımmm... 5848BL oğluşun hayırla sağlıkla gelsin işallaahh.... bugun hakkaten güzel bir gün içim açıldı valla bodrumda hava çok güzel evin bütün camları kapıları açık.. perdeler uçuşuyo bende öyle türkan şoray modunda forum okuyorum nassı mutluyum nassı mutluyum anlatamam :))))))))))))))
zeytin gözlüm hem tarihimiz aynı sayılır hem de ankaradayız... senin astanen neresi. ben fatih üniversitesine gidiyorum....
Günaydın kızlar,
Aqualotus ve fussilet cinsiyetleri öğrenmişsiniz tebrik ederim.
Zeytingözlü kramplar bildiğim kadarıyla kalsiyum yanında mağnezyum eksikliğinden de olabiliyor. Doktoruna mutlaka sor canım.
Kızlar benim iki haftadır falan akıntım arttı. Hafifi sarı rekte ve kokulu oluyor. Kaşıntı yok. Doktor randevuma 2 hafta falan var kesin soracağım ama buna benzer bişey yaşayan var mı aranızda? Enfeksiyon mu mantar mı yoksa ölesine bişey mi bilemedim.
canım çok sevindim ya ayy bir kuzu bir prens daha oğluşuma arkadaş
Gözün aydın arkadaşım hihoyyyt sağlıkla,neşeyle,kısmetiyle gelsin prensin
Gözün aydıncanım. Bu sene oğluş senesi galiba. Çevremde de bir sürü insanın oülu olacağını duydum.
Canım ben 10 gün önce doktora gittiğimde 54 kilo idim. Zaten hamileliğime de 54 kilo ile başlamıştım ama bulantılarım çok olduğu için 1 kilo vermiştim sadece onu almışım ama tabi bu 10 günde 1 kilo daha aldım mı bilmiyorum çünkü tartılmadım.
Canım benim gözünaydın. allah prensini sağlıkla sana ve babasına bağışlasın inşallah.
Kişi yazısını okuduktan sonra altta sağda HQ var oraya tıklarsan kimlere cevap yazıyorsan , onlar çıkar anlatabildim umarım ben de burdan öğrendim:))
Günaydın canım , oleyyyyyyyyyy bir paşamız daha oldu :lepi:
Canım endişe etme , gebelikte bu tarz enfeksiyonlar olabilir dr. söylersin o da sana gerekli ilacı verir eğer bir şey varsa ...
demeeet tebrıkler hayatım.hadı gozun aydınhihoyyyt
Demet gözün aydın canım prensler valla atak halinde Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :Saruboceq:
çok sevimdim tatlım gözün aydın kızınıda güle güle Allah analı bablı büyütür inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?