2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

[gunaydin kizlar nasilsiniz hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim testler super cikdi bebisim super cikdi herseyi yolunda ve cinsiyet tablosu nerde kizlar erkekler sollamaya devam edecek kizlari benimde PRENSIM oluyorrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:

çok sevimdim tatlım gözün aydın kızınıda güle güle Allah analı bablı büyütür inş.

kızlar çok teşekkür ederim tebrik edenlere darısı öğrenmeyenlerin başına olur umarımmm... 5848BL oğluşun hayırla sağlıkla gelsin işallaahh.... bugun hakkaten güzel bir gün içim açıldı valla bodrumda hava çok güzel evin bütün camları kapıları açık.. perdeler uçuşuyo bende öyle türkan şoray modunda forum okuyorum nassı mutluyum nassı mutluyum anlatamam :))))))))))))))

kızlar ben tam 57,5 kiloyum. 55 kiloyla hamile kaldım. ama belim kalınlaştı ve gögüslerim dolgunlaştı

zeytin gözlüm hem tarihimiz aynı sayılır hem de ankaradayız... senin astanen neresi. ben fatih üniversitesine gidiyorum....

sen böyle yazınca canım bodrum hakimi filmini izlemek istedi pek de severim

kızlar ya 19.haftada kılolar ataga gecıo haberınız ola.benım yemem aynı ama kılom artmıs.

Sana katılıyorum canım. Bende 63 kiloyla hamile kaldım. Doktora gittiğimde 65 dim ki bu iki hafta önceydi. Şimdi 66,5 olmuşum. Nasıl aldım hemen iki haftada ya anlayamadım.

kızlar ben tam 57,5 kiloyum. 55 kiloyla hamile kaldım. ama belim kalınlaştı ve gögüslerim dolgunlaştı

20.haftaya gelesıye 60 olursun tatlım.ınan ınsan o haftalarda acayıp fark atıo.ben de 63le hamıle kalmıstım sonra 60a dustum bulantılardan sımdı 62yim:)

zeytin gözlüm bu arada ben lojmandayım, lojamanımız çok küçük, 5 metrekaralik yatak odama açılan küçük bir odam var... oraya da ancak büyüyebilen karyolayı sığdırabiliyorum.... bakalım nasıl olacak... yoksa ben de canım siteleri gezip şöyle güzel bi bebek odası takımı almak isterdim...

kızlar ya 19.haftada kılolar ataga gecıo haberınız ola.benım yemem aynı ama kılom artmıs.

Canım ben son günlerde tartılmadım ama banada öyle geliyor 19. haftadayken sen yemesen bile çok fazla ister istemez kilo alıyorsun. Herhalde bu 10 gün içinde 1 kilo daha aldım bende. Muhtemelen 55 olmuşumdur.

Sana katılıyorum canım. Bende 63 kiloyla hamile kaldım. Doktora gittiğimde 65 dim ki bu iki hafta önceydi. Şimdi 66,5 olmuşum. Nasıl aldım hemen iki haftada ya anlayamadım.

ben 18.haftadayım şimdi ozmn haftaya başlıcam şişmeyeee

Bugün ızmir de de hava çok güzel Bircan'ın da dediği gibi. Karar verdim öğlene doğru Alsancağa gideceğim.Çoktandır gitmiyordum. Biraz gezerim birde bir arkadaşımla buluşurum. ızmirli annişler bakmamı istediğiniz bişi varmı Alsancak'tan.

nevescim akıntın bence normal... beni de sanki giderek fazlalaşıyor. zaten hamilelik döneminde akıntılar giderek artarak yoğunlaşır. içini ferah tut canım :)

Var ya şu an senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim oh süper , üzerinde de üfül üfül kıyafetler ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ....

zeytin gözlüm hem tarihimiz aynı sayılır hem de ankaradayız... senin astanen neresi. ben fatih üniversitesine gidiyorum....

Canım ben Akay Hastanesine gidiyorum , gebelikten önce de oraya gidiyordum daha önce orada doğum yapmış arkadaşlarım var memnundular ... Ama doğumum belli değil Eşimin kızkardeşi ve onun eşi Zekai Tahirde Kadın Doğumcu belki doğum orada olur , özel odaları varmış ama kesin değil :) Fatih de iyi diye duymuştum diğerleri çok pahalı zaten ...

o zaman üzülmeme gerek yok, 16 haftalığım hiç kilo almadım diyordum... madem kilolar birden atağa geçiyor üzülmeme gerek kalmadı :)

canım çok sevindim ya ayy bir kuzu bir prens daha oğluşuma arkadaş

Gözün aydın arkadaşım hihoyyyt sağlıkla,neşeyle,kısmetiyle gelsin prensin

Gözün aydıncanım. Bu sene oğluş senesi galiba. Çevremde de bir sürü insanın oülu olacağını duydum.

demeeet tebrıkler hayatım.hadı gozun aydınhihoyyyt

Demet gözün aydın canım prensler valla atak halinde Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :Saruboceq:

çok sevimdim tatlım gözün aydın kızınıda güle güle Allah analı bablı büyütür inş.

sagolun kizlar allah hepimizinkini saglikli bir sekilde kucagimiza almayi naasip eetsin.harika birsedi yaaaaaaa ama tabi erkek oldugunda ilk tepkim tekarar bakarmisiniz belki gobek bagidir dedim ama dr artik sunnetlik olmus dedi. kiz hayalim bosuna gitti artik nasipse 2012ye kizlarrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaarrr :) Nasılsınız? inşallah herkes iyidir...
Ben de dün akşam sonunda öğrendim bebeğimin cinsiyetini, 3'lü tarama testini de yaptırdık, sonuçları bir haftaya kadar belli olacak. ınşallah bebeğimin bir sorunu yoktur...
Bu arada yazın beni de listeyeeee OĞLUM olacaak

2 tane mesajda hq/mq'ye bastım. SOnra bu sayfaya gelip gule yüzün solundaki alıntı yap işaretine tıkladım veeeeee ........sonuç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…