zeytin gözlüm bu arada ben lojmandayım, lojamanımız çok küçük, 5 metrekaralik yatak odama açılan küçük bir odam var... oraya da ancak büyüyebilen karyolayı sığdırabiliyorum.... bakalım nasıl olacak... yoksa ben de canım siteleri gezip şöyle güzel bi bebek odası takımı almak isterdim...
2 tane mesajda hq/mq'ye bastım. SOnra bu sayfaya gelip gule yüzün solundaki alıntı yap işaretine tıkladım veeeeee ........sonuç bu
Demet doktorun çok hoş demiş sünnetlik olmuş diye çok güldüm kaydirigubbakcemile3
Seher canım gözün aydın valla prenslerin akınına uğradık geliyorlar gümbür gümbür
20.haftaya gelesıye 60 olursun tatlım.ınan ınsan o haftalarda acayıp fark atıo.ben de 63le hamıle kalmıstım sonra 60a dustum bulantılardan sımdı 62yim:)
günaydın kızlaarrr :) Nasılsınız? inşallah herkes iyidir...
Ben de dün akşam sonunda öğrendim bebeğimin cinsiyetini, 3'lü tarama testini de yaptırdık, sonuçları bir haftaya kadar belli olacak. İnşallah bebeğimin bir sorunu yoktur...
Bu arada yazın beni de listeyeeee OĞLUM olacaak
sen böyle yazınca canım bodrum hakimi filmini izlemek istedi pek de severim
Ben de dün akşam sonunda öğrendim bebeğimin cinsiyetini, 3'lü tarama testini de yaptırdık, sonuçları bir haftaya kadar belli olacak. İnşallah bebeğimin bir sorunu yoktur...
2 haftada 2,5 kilo alamam sanırım . ben normele kahvaltı yapmazdım çoğunlukla öğle yemeğinide fazla yemezdim şimdi düzenli yiyiyorum sağlıklı şeyler tüketiyorum o yüzden aldım zaten. bide bütün gün iş yerinde oturmanında zararı çok bazen o kadar yoğun oluyorki hiç kalma fırsatı bulamıyorum anca tuvalet oda sık gidiyorum günde 2,5 litre su içiyorum aldığım sıvılarla 3 kilo sıvı alıyorum yani
Hayırlı olsun canım. Sabah sabah oğluşlar atağa geçti....
maşallah geldi bir erkek daha tosunlar iş başında. canım benimde bu gün annem gidicek sonuçları almaya çok heyecanlıyım bakalım hadi inşallah seninde temiz çıkar
günaydın kızlaaarrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ya kilo demeyin bana noolur, daha da atağa geçiyor hiç demeyin...
ay yoksa kafayı yicem bu gidişle, sıyırıcam ben...
...
Ah canım ah heralde kilo konusunda ben napayım 16 .haftam bitiyor ve 3 kilo aldım tabi eskiden kimse bilmiyodu sigara içtiğimi ne çok aldın diyor herkes senin de öyleysi değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?