2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bence kafana takma , bak benim evimde kocaman boş bir odam var yinede bebek odası almayı düşünmüyorum , çünkü en 6 ay benim yatak odamda olacağını biliyorum , o yüzden aceleye getirmek istemiyorum zaten bir sürü masrafımız olacak ... Takma kafana sende ilerde uygun bir eve geçince güzel bir çocuk odası alırsın olur biter :sm_cool:

Demet doktorun çok hoş demiş sünnetlik olmuş diye çok güldüm kaydirigubbakcemile3
Seher canım gözün aydın valla prenslerin akınına uğradık geliyorlar gümbür gümbür

günaydın kızlaaarrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ya kilo demeyin bana noolur, daha da atağa geçiyor hiç demeyin...
ay yoksa kafayı yicem bu gidişle, sıyırıcam ben...

Demet doktorun çok hoş demiş sünnetlik olmuş diye çok güldüm kaydirigubbakcemile3
Seher canım gözün aydın valla prenslerin akınına uğradık geliyorlar gümbür gümbür

Teşekkür ederim canım, allah herkesinkini sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin. bizimkilerle oğlanlar bayağı bir atağa geçti herhalde aradaki fark büyüyor :)

20.haftaya gelesıye 60 olursun tatlım.ınan ınsan o haftalarda acayıp fark atıo.ben de 63le hamıle kalmıstım sonra 60a dustum bulantılardan sımdı 62yim:)

2 haftada 2,5 kilo alamam sanırım . ben normele kahvaltı yapmazdım çoğunlukla öğle yemeğinide fazla yemezdim şimdi düzenli yiyiyorum sağlıklı şeyler tüketiyorum o yüzden aldım zaten. bide bütün gün iş yerinde oturmanında zararı çok bazen o kadar yoğun oluyorki hiç kalma fırsatı bulamıyorum anca tuvalet oda sık gidiyorum günde 2,5 litre su içiyorum aldığım sıvılarla 3 kilo sıvı alıyorum yani

Hayırlı olsun canım. Sabah sabah oğluşlar atağa geçti....

sen böyle yazınca canım bodrum hakimi filmini izlemek istedi pek de severim

evet güzel bi film bende bikaç kez izlemiştim... böyle güzel biyerde öyle bir olay yaşanması bence doğal... buraya gelipte aşık olmadan, aşk yaşamadan dönen yok derler ya hakikaten doğru.. :)))) hihoyyyt

maşallah geldi bir erkek daha tosunlar iş başında. canım benimde bu gün annem gidicek sonuçları almaya çok heyecanlıyım bakalım hadi inşallah seninde temiz çıkar

yok anacım onu lafın gelısı soyledım zaten 60 falan dıe.aman saglıklı beslen de varsıon kılolar da gelsın napalım dımı ama

Hayırlı olsun canım. Sabah sabah oğluşlar atağa geçti....

Teşekkür ederiimmmm hihoyyyt

maşallah geldi bir erkek daha tosunlar iş başında. canım benimde bu gün annem gidicek sonuçları almaya çok heyecanlıyım bakalım hadi inşallah seninde temiz çıkar

İnşallah canım Allah hepimizin bebeklerini sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin...

Sehercim gözün aydın , oleyyyyyyyyyyyy bir paşamız daha oldu :)) Eyvah biz kızları seçerken şimdi kız annleri bizim oğlanları seçecek kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlaaarrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ya kilo demeyin bana noolur, daha da atağa geçiyor hiç demeyin...
ay yoksa kafayı yicem bu gidişle, sıyırıcam ben...

Ah canım ah heralde kilo konusunda ben napayım 16 .haftam bitiyor ve 3 kilo aldım tabi eskiden kimse bilmiyodu sigara içtiğimi ne çok aldın diyor herkes senin de öyleysi değil mi ?

günaydın cnmmmmçok sevindim sen de bendensinn hadi hayırlısı olsun cnm

kızlar kilo kilo demeyin ölecem kahrımdan :))) hepiniz tığ gibisiniz bişiyiniz yok.. ama ben 93 kg hamile kaldım 88 e düştüm şimdi yine 90 gibiyim... ve drçum bana 95 i geçmiceksin ama herşeyide yiceksin diyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. diyetisyenim başka konuşuyo. drçum başka konuşuyo... ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...... :1no2:

merveee,cılgın merve nasılsın bebişin nasıl?kzım sen zayıftın anca normale dondun bundan sonra bebege alırsın kıloları takma kafana yaw

kızlar merhabalar.ne kadar çok yazılar varmış ya bende oadar aradım eylül anneleri başlığını fakat nette çok başlık vardı.bende aranıza katılabilirmiyim
bende dün öğrendim cinsiyetini erkekmiş..gönlüme göre oldu.oğluşlarımız çoğunlukta sanırım..hayırlısıylla kucağmıza almak nasip olur inş.

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek 20-emsalll35………………..kız
21-glcnsyt...........erkek 21-eslem…………………..kız
22-tıgerboxer........erkek 22-pembemavi ……………kız – kız
23-aslıhanyılmaz...erkek 23-aqualotus……………..kız
24-nevestabircan ....erkek
25-telli..................erkek
26-turkugozlum…….erkek
27-zuzummmm…….erkek
28-fussilet…………..erkek
29-5848BL………….erkek
30-Yume……….….erkek

...
Ah canım ah heralde kilo konusunda ben napayım 16 .haftam bitiyor ve 3 kilo aldım tabi eskiden kimse bilmiyodu sigara içtiğimi ne çok aldın diyor herkes senin de öyleysi değil mi ?

valla aynen öyle ayyynen..
diyorlar ki "şimdiden böyle aldın ilerde ne yapacaksın"
ama kimse bilmiyordu ki bu kız sigara içiyordu sigarayı bıraktı....
keşke 3 kiloyla kalsam...
55'le kaldım 12. haftaya kadar 10 kilo aldım senağlama
şimdi 65'im, durdu gerçi 3-4 haftadır kilo almadım ama moralim sıfır çöktüm resmen senağlama senağlama

Günaydın kızlar. Nasılsınız?

Tülaycım, Aqualotus, Demetcim ve Sehercim Bebişleriniz hayırlı olsun canlarım. Burdanda 3 tosun 1 prenses çıkmış kaydirigubbakcemile3 erkekler bastırdı valla yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…