2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin cnm aramıza. Hayırlı olsun oğluşun. Listeye bir pipi daha ekleyin kızlar kaydirigubbakcemile3

masallah sen hükümet gıbı hatunsun o zaman.ama sımdıye kadar hamıle kaldıgın kıloya bıle gelmemıssın rahat ol.her ay bır kılo almaya calısırsın olmazsa da napalım ölcez mı beyaaa

doktorun da beyazın psikopat tiplemesi gibiymiş valla, kilo almayacaksın ama herşeyi yiyeceksin :smiley-cool: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

merveee,cılgın merve nasılsın bebişin nasıl?kzım sen zayıftın anca normale dondun bundan sonra bebege alırsın kıloları takma kafana yaw

sağol elacım iyiyim seni sormalı_?
ya takmıyım diyorum ama aynaya baktığımda popomu çıkıntı olarak görmemiştim hiç senağlama senağlama
akşam onu da gördüm senağlama senağlama iğrenç geliyor görüntüm kendime senağlama senağlama
kocam bayılıyor ya çaktırma :roflol: :roflol: :roflol:

Hoşgeldin aramıza , bebişinde hayırlı olsun canım :)

günaydın cnmmmmçok sevindim sen de bendensinn hadi hayırlısı olsun cnm
bu deneme de olmadı senağlama fisfisfis bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde??
Başınızı arıtacam kızlar ama takıldım şu çoklu cvp olayına Cevap vermek istediğim her mesajın altındaki hq/mq ye tıkladım sonraaa mesaj sayfasından "alıntı yapı denedim olmadı" hızlı yanıtı denedim o da olmadı.klava:

bebişleri öğrenen herkeze hayırlı olsun erkek anneleri çoğaldı vallla maşallah prens ve prenseslerimize

hoşgeldin canım oğluşunu sağlıkla kucakla güzelliklerle büyüt işallahh.... hihoyyyt

canım hosgeldınız oglusunla beraber.kac haftalıksın?

Günaydın kızlar. Nasılsınız?

Tülaycım, Aqualotus, Demetcim ve Sehercim Bebişleriniz hayırlı olsun canlarım. Burdanda 3 tosun 1 prenses çıkmış kaydirigubbakcemile3 erkekler bastırdı valla yine.

çokk teşekkür ederim canım vallaha 2 gündür daha iyiyim sanki içimde bişiyler kıpırdamaya başladı.. kızım bana heyecan getirdi sanki... herkesin gönlüne göre versin Allah güzel bir duygu... :)))) :enbuyukkk:

sehercim hayırlı olsun oglusun.saglıkla gelsın kucagına ıns.

inşallah canım

Sehercim gözün aydın , oleyyyyyyyyyyyy bir paşamız daha oldu :)) Eyvah biz kızları seçerken şimdi kız annleri bizim oğlanları seçecek kaydirigubbakcemile5

walla artık bilmem oğlumu kolay kolay kimselere vermem ben klava:

günaydın cnmmmmçok sevindim sen de bendensinn hadi hayırlısı olsun cnm
Teşekkür ederim canım :)

Aramıza hoşgeldin aşkbuya. Hayırlı olsun oğlun

Sehetrcim tebrik ederim oğluşunu... Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah.

Hoşgeldin canım aramıza. Tebrik ederim bebişini.Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.Seni de hemen listemize ekleyeyim.

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek 20-emsalll35………………..kız
21-glcnsyt...........erkek 21-eslem…………………..kız
22-tıgerboxer........erkek 22-pembemavi ……………kız – kız
23-aslıhanyılmaz...erkek 23-aqualotus……………..kız
24-nevestabircan ....erkek
25-telli..................erkek
26-turkugozlum…….erkek
27-zuzummmm…….erkek
28-fussilet…………..erkek
29-5848BL………….erkek
30-Yume……….….erkek
31-askbuya……….erkek

Amin cnm. Valla benimde içim içime sığmıyor kızımı düşündükçe delikafadulden

bak sımdı mesela benım mesajı okudun cvp mı verecen hemen mq ya tıkladın mı sayfaya devam et baska kımınkıne cvp vermek ıstıon onun msajının altında da mq ya tıkla bıttı mı baskasına cvp vermıcen en son kımın mqsuna tıkladıysan o mq n un yanında bı de alıntı yap var ona tıklıon en son sonra cvp yazıon o kaa.

masallah sen hükümet gıbı hatunsun o zaman.ama sımdıye kadar hamıle kaldıgın kıloya bıle gelmemıssın rahat ol.her ay bır kılo almaya calısırsın olmazsa da napalım ölcez mı beyaaa

evet boyumda 178 hükümet tabir edilenlerdenim ne yazıkki :))) eksi kiloya düşmem iyi oldu ama bizim bütün aile böyle kilo verirler almazlar.. ama işin içine dr zorlaması girince işin rengi değişiyo... ( 95 kiloyla bu gebelik nasıl biticek bilmiyorumm.. ama elimden geleni yapmam lazım yoksa şeker hastaı olma riskim var hergün avuçla hap içip şekerimi ölçüyorum... parmaklarım delik deşik oldu kollarıma başladım şimdi.. yinede birçoğunuzu kendşmden çok şanslı görüyorum inanın buna..... o yüzden Allahımdan herşeyden evvel sağlık diliyorum... bizlerede bebeklerimizede.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: senağlama

teşekkür ederim arkadaşlar.ben 14+6 haftalık hamileyim.hepinize çok teşekkürler.keşke baştan bu siteye gelseymişim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…