kızlar merhabalar.ne kadar çok yazılar varmış ya bende oadar aradım eylül anneleri başlığını fakat nette çok başlık vardı.bende aranıza katılabilirmiyim
bende dün öğrendim cinsiyetini erkekmiş..gönlüme göre oldu.oğluşlarımız çoğunlukta sanırım..hayırlısıylla kucağmıza almak nasip olur inş.
kızlar kilo kilo demeyin ölecem kahrımdan :))) hepiniz tığ gibisiniz bişiyiniz yok.. ama ben 93 kg hamile kaldım 88 e düştüm şimdi yine 90 gibiyim... ve drçum bana 95 i geçmiceksin ama herşeyide yiceksin diyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. diyetisyenim başka konuşuyo. drçum başka konuşuyo... ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...... :1no2:
yok anacım onu lafın gelısı soyledım zaten 60 falan dıe.aman saglıklı beslen de varsıon kılolar da gelsın napalım dımı ama
kızlar kilo kilo demeyin ölecem kahrımdan :))) hepiniz tığ gibisiniz bişiyiniz yok.. ama ben 93 kg hamile kaldım 88 e düştüm şimdi yine 90 gibiyim... ve drçum bana 95 i geçmiceksin ama herşeyide yiceksin diyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. diyetisyenim başka konuşuyo. drçum başka konuşuyo... ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...... :1no2:
merveee,cılgın merve nasılsın bebişin nasıl?kzım sen zayıftın anca normale dondun bundan sonra bebege alırsın kıloları takma kafana yaw
kızlar merhabalar.ne kadar çok yazılar varmış ya bende oadar aradım eylül anneleri başlığını fakat nette çok başlık vardı.bende aranıza katılabilirmiyim
bende dün öğrendim cinsiyetini erkekmiş..gönlüme göre oldu.oğluşlarımız çoğunlukta sanırım..hayırlısıylla kucağmıza almak nasip olur inş.
bu deneme de olmadı senağlama fisfisfis bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde??günaydın cnmmmmçok sevindim sen de bendensinn hadi hayırlısı olsun cnm
maşallah geldi bir erkek daha tosunlar iş başında. canım benimde bu gün annem gidicek sonuçları almaya çok heyecanlıyım bakalım hadi inşallah seninde temiz çıkar
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Tülaycım, Aqualotus, Demetcim ve Sehercim Bebişleriniz hayırlı olsun canlarım. Burdanda 3 tosun 1 prenses çıkmış kaydirigubbakcemile3 erkekler bastırdı valla yine.
sehercim hayırlı olsun oglusun.saglıkla gelsın kucagına ıns.
Sehercim gözün aydın , oleyyyyyyyyyyyy bir paşamız daha oldu :)) Eyvah biz kızları seçerken şimdi kız annleri bizim oğlanları seçecek kaydirigubbakcemile5
Teşekkür ederim canım :)günaydın cnmmmmçok sevindim sen de bendensinn hadi hayırlısı olsun cnm
çokk teşekkür ederim canım vallaha 2 gündür daha iyiyim sanki içimde bişiyler kıpırdamaya başladı.. kızım bana heyecan getirdi sanki... herkesin gönlüne göre versin Allah güzel bir duygu... :)))):enbuyukkk:
bu deneme de olmadı senağlama fisfisfis bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde??
Başınızı arıtacam kızlar ama takıldım şu çoklu cvp olayınaCevap vermek istediğim her mesajın altındaki hq/mq ye tıkladım sonraaa mesaj sayfasından "alıntı yapı denedim olmadı" hızlı yanıtı denedim o da olmadı. klava:
masallah sen hükümet gıbı hatunsun o zaman.ama sımdıye kadar hamıle kaldıgın kıloya bıle gelmemıssın rahat ol.her ay bır kılo almaya calısırsın olmazsa da napalım ölcez mı beyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?