2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Nasılsınız?

Tülaycım, Aqualotus, Demetcim ve Sehercim Bebişleriniz hayırlı olsun canlarım. Burdanda 3 tosun 1 prenses çıkmış kaydirigubbakcemile3 erkekler bastırdı valla yine.

evet cnm aynen...

teşekkür ederim arkadaşlar.ben 14+6 haftalık hamileyim.hepinize çok teşekkürler.keşke baştan bu siteye gelseymişim:)

hoşgeldin cnm aramıza hayırlısı olsun bebişin inş.

cnm allah saglık versın hepımıze ve bebelerımıze ıns senın de dedıgın gıbı.:1hug:gerısı bos yok kılo aldım yok bılmem ne.onemlı olan saglık.ıns seker meker hıcbısey cıkmaz sende de.

canm hoşbulduk bide şu alıntı yapmayı felan başarabilsem hepinize cvb verecemde keşfetme aşamasındayım siteyi şuanda:)
14+6 haftalık canım sizlerinki kaç haftalık

canım ben yukarda aussie ye anlatttım oku ordan sen de yap hadı.ben 19 haftalıkım bu arada.

Demet doktorun çok hoş demiş sünnetlik olmuş diye çok güldüm kaydirigubbakcemile3
Seher canım gözün aydın valla prenslerin akınına uğradık geliyorlar gümbür gümbür

ayyyyyyyyyyy canim yaaaaaaaa hayirlisi olsun kiz artik 2012ye kaldikaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bana kilo demeyinnnnnnnnnnnn 63ile hamile kaldim suan 72kiloyum artik siz hesaplayin kilomukaydirigubbakcemile5
Günaydın kızlar. Nasılsınız?

Tülaycım, Aqualotus, Demetcim ve Sehercim Bebişleriniz hayırlı olsun canlarım. Burdanda 3 tosun 1 prenses çıkmış kaydirigubbakcemile3 erkekler bastırdı valla yine.

erkeklerrrrrrrrrrrr gecdi yaaaaaaa bizede kiz getirin.arkadaslarrrrrrrrrrrrr

Şimdi canım cevap vermek istediğin 5 kişi var mesela onların mesajlarının altında bulunan MQ'ya basıyorsun. Şimdi 5 kişininkine bastın diyelim.Zaten buraya kadar senin sorunun yok. Senin sorunun sayfanın altında sol tarafta bulunan CEVAP YAZ kısmına tıklamaman.

Son düzenleme:
...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bana kilo demeyinnnnnnnnnnnn 63ile hamile kaldim suan 72kiloyum artik siz hesaplayin kilomukaydirigubbakcemile5
...

ohhh tek abartmış olan ben değişmişim :roflol: :roflol: :roflol:
napalım canım biz de doğurunca sarar sarmalarız bebişleri, atarız pusetlerine bool bol yürürüz kaydirigubbakcemile3

Ayy cnm benim kıyamam. Allahım sana güç kuvvet versin tatlım. Kötü düşünme bebeğinide üzme :1hug:

]

Sana katılıyorum canım. Bende 63 kiloyla hamile kaldım. Doktora gittiğimde 65 dim ki bu iki hafta önceydi. Şimdi 66,5 olmuşum. Nasıl aldım hemen iki haftada ya anlayamadım.
-
Canım aşagı yukarı aynı kilo ile hamile kalmışız. Dr bana ilk 4 ay kilo almayı yasaklamıştı, sana oyle birşey dedi mi dr?

-
İzmirli değilim ama olabilirmişim çok seviyorum izimir. Benim için Alsancağa inince derin bir İzmir havası çek içine :))

Prensin hayırlı olsuunnn.

heyhooo heyhoooooo başardııııııııııııııııııııııııııııııııım:lepi: :lepi:

oldu sanırım şu çoklu cvblama olayında ben çok başınızı şişireceğime benziyorum arkadaşlar:)nese yavaş yavaş canm inş.benim doğumum eylülün sonuna denk gelio şimdilik doktorumuz öle dedi:)sen benden öndesn baya canım.

aqualotus2000 Allah beterinden saklasın cnm ne yapcen.herşey bizler için insanlar için üzülme ve bebişini düşün tammmıııı

aşkbuya hoşgeldin aramıza gözün aydın canım

canımm hışgeldin aramıza oğluşunda hoş geldi

ay bide ben başarabilsem tamam olcakkarıştırırsam sayfayı kusurumuza bakmayın artık.oğlum kardeşleriyle tanışmak için sabırsızlanıyor:roflol:

kızlaaar gutten morgen,

şahane mükemmel, enfes, pırıl pırıl, en güzel antalya havasından herkese merhabaaaaa :)

kızlar ben kafayı sıyırdım ııce.hanı 3lu test ıcın doktora gtttık de butun kemıklerını olctu ya ben o kemıklerın olcumlerıyle metreyı kullanıp deftere bı bebek cızdım.olculerı bebegımınkıyle aynı.bakıom bebegım bu kadar olmus falan dıe.delı mıyım sızce beendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…