ohhh tek abartmış olan ben değişmişim :roflol: :roflol: :roflol:
napalım canım biz de doğurunca sarar sarmalarız bebişleri, atarız pusetlerine bool bol yürürüz kaydirigubbakcemile3
kızlaaar gutten morgen,
şahane mükemmel, enfes, pırıl pırıl, en güzel antalya havasından herkese merhabaaaaa :)
]
Canım aşagı yukarı aynı kilo ile hamile kalmışız. Dr bana ilk 4 ay kilo almayı yasaklamıştı, sana oyle birşey dedi mi dr?
İzmirli değilim ama olabilirmişim çok seviyorum izimir. Benim için Alsancağa inince derin bir İzmir havası çek içine :))
i:
bircan mozijiku fussilet petibör hepinize çok teşekür ederim... evet dediğiniz gibi beterinden saklasın.. kendime iyi bakarak bu süreci atlatmaya çalışıcam. Allah derdi çekemicek olana vermezmiş buda benim kaderim diyorum.. Allah altından kalkacak gücü versin, kimin ne derdi varsa.. yoksa zaman bir şekilde akıp gidiyo.. daha hamile oldğumu öğrenişim dün gibi ama 4 ay geride kaldı bile.. inanılır gibi değil.. bi bakıcaz kucaklarımızada alabilmişiz... gel eylül geel :))))
kızlar ben kafayı sıyırdım ııce.hanı 3lu test ıcın doktora gtttık de butun kemıklerını olctu ya ben o kemıklerın olcumlerıyle metreyı kullanıp deftere bı bebek cızdım.olculerı bebegımınkıyle aynı.bakıom bebegım bu kadar olmus falan dıe.delı mıyım sızce beendelikafadulden
canim ben birde sigara falan icmiyorum dusun yaaaa neyse dedigin gibi hep yurus yaparizzzzzzzzzz kizzzzzzzzz.:CüvCüv:
kızlaaar gutten morgen,
şahane mükemmel, enfes, pırıl pırıl, en güzel antalya havasından herkese merhabaaaaa :)
kızlar ben kafayı sıyırdım ııce.hanı 3lu test ıcın doktora gtttık de butun kemıklerını olctu ya ben o kemıklerın olcumlerıyle metreyı kullanıp deftere bı bebek cızdım.olculerı bebegımınkıyle aynı.bakıom bebegım bu kadar olmus falan dıe.delı mıyım sızce beendelikafadulden
bircan mozijiku fussilet petibör hepinize çok teşekür ederim... evet dediğiniz gibi beterinden saklasın.. kendime iyi bakarak bu süreci atlatmaya çalışıcam. Allah derdi çekemicek olana vermezmiş buda benim kaderim diyorum.. Allah altından kalkacak gücü versin, kimin ne derdi varsa.. yoksa zaman bir şekilde akıp gidiyo.. daha hamile oldğumu öğrenişim dün gibi ama 4 ay geride kaldı bile.. inanılır gibi değil.. bi bakıcaz kucaklarımızada alabilmişiz... gel eylül geel :))))
Ben cıkıyorum kızlar. Kendinize ve bebişlere iyi bakın.:teytey:
e çok akıllı sayılmazsın. :) şaka şaka. ben de habire başparmağımla işaret parmağım arasını açıp kapayarak " kocacım 8 cm şu kadar mı 10 cm şu kadar mı" ve "yaa minicik bunlar daha diyerek gün geçiriyorum" :)
puhahaha koptum yönteme bakk!! :)))) yok deli değilsin ama kaç kişinin aklına gelirdi böyle bişiy bilmiyorum :)))))))))))))))) eşimde dünden beri elinde ultrason resmi kara yasta geziyo bu çocuğun burnu yok hani nerde aha yoksa olmicakmı filan diyo, yerlere yatıyorum gülmekten :)))))))))) onada söliyimde burnu olan bi bebek çizsin bari aynı santimlerde de sevindirik olsun :))))))))))))))))))))))) delikafadulden :mymeka: laelaelaelaelae
Ben cıkıyorum kızlar. Kendinize ve bebişlere iyi bakın.:teytey:
bakma konuşuyoruz ediyoruz ama, tek derdimiz bu olsun be tatlım..
burda bile çok isteyip uzun süre bekleyip bebeğine kavuşan insanlar var..
ki onlar bile şanslı hiç kavuşamayacak olanları düşünmek lazım..
Allaha şükür bi problemi de yok bebeklerimizin..
kilo falan olabilecek şeyler, atlatılabilir...
Allah daha büyük dertlerden kederlerden saklasın :Saruboceq:
guten morgen rosablau wie geht es ihnen?wie geht es deine kindern?oooooo antalyada olmanin avantajlari demi coklu dilllllllkaydirigubbakcemile3kızlaaar gutten morgen,
sence delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
olur canım yaparız tabii ki, hem zaten kışın emziricez (Allahın izniyle ve inşallah :Saruboceq:), emzirirken bayağı kalori yakıcaz e havalar ısınmaya başlıcak zaten sonra da bebikler güneş ışığı alsın dicez ve evde sıkılacaklar mecbur gezicez :lepi:
puhahaha koptum yönteme bakk!! :)))) yok deli değilsin ama kaç kişinin aklına gelirdi böyle bişiy bilmiyorum :)))))))))))))))) eşimde dünden beri elinde ultrason resmi kara yasta geziyo bu çocuğun burnu yok hani nerde aha yoksa olmicakmı filan diyo, yerlere yatıyorum gülmekten :)))))))))) onada söliyimde burnu olan bi bebek çizsin bari aynı santimlerde de sevindirik olsun :))))))))))))))))))))))) delikafadulden :mymeka: laelaelaelaelae
e çok akıllı sayılmazsın. :) şaka şaka. ben de habire başparmağımla işaret parmağım arasını açıp kapayarak " kocacım 8 cm şu kadar mı 10 cm şu kadar mı" ve "yaa minicik bunlar daha diyerek gün geçiriyorum" :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?