2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh tek abartmış olan ben değişmişim :roflol: :roflol: :roflol:
napalım canım biz de doğurunca sarar sarmalarız bebişleri, atarız pusetlerine bool bol yürürüz kaydirigubbakcemile3

canim ben birde sigara falan icmiyorum dusun yaaaa neyse dedigin gibi hep yurus yaparizzzzzzzzzz kizzzzzzzzz.:CüvCüv:

bircan mozijiku fussilet petibör hepinize çok teşekür ederim... evet dediğiniz gibi beterinden saklasın.. kendime iyi bakarak bu süreci atlatmaya çalışıcam. Allah derdi çekemicek olana vermezmiş buda benim kaderim diyorum.. Allah altından kalkacak gücü versin, kimin ne derdi varsa.. yoksa zaman bir şekilde akıp gidiyo.. daha hamile oldğumu öğrenişim dün gibi ama 4 ay geride kaldı bile.. inanılır gibi değil.. bi bakıcaz kucaklarımızada alabilmişiz... gel eylül geel :))))

Ben ilk 4 ay 2 kilo almıştım canım doktorum hiçbirşey demedi normal dedi yani anlıyacağın. Ama şu son iki haftada fena kilo almaya başladım. Ne demek canım tabiiki İzmir havasını çekerim içime senin için:))))

evet canım o günler bir gelse büyüseler

sence delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canim ben birde sigara falan icmiyorum dusun yaaaa neyse dedigin gibi hep yurus yaparizzzzzzzzzz kizzzzzzzzz.:CüvCüv:

olur canım yaparız tabii ki, hem zaten kışın emziricez (Allahın izniyle ve inşallah :Saruboceq:), emzirirken bayağı kalori yakıcaz e havalar ısınmaya başlıcak zaten sonra da bebikler güneş ışığı alsın dicez ve evde sıkılacaklar mecbur gezicez :lepi:

kızlaaar gutten morgen,

şahane mükemmel, enfes, pırıl pırıl, en güzel antalya havasından herkese merhabaaaaa :)

Günaydın pemboşş. Fıstıklar nasıl??????

Ayyy Ela sabah sabah gülme krizine soktun beni bacım. Çığır açtın sen :roflol:

e çok akıllı sayılmazsın. :) şaka şaka. ben de habire başparmağımla işaret parmağım arasını açıp kapayarak " kocacım 8 cm şu kadar mı 10 cm şu kadar mı" ve "yaa minicik bunlar daha diyerek gün geçiriyorum" :)

puhahaha koptum yönteme bakk!! :)))) yok deli değilsin ama kaç kişinin aklına gelirdi böyle bişiy bilmiyorum :)))))))))))))))) eşimde dünden beri elinde ultrason resmi kara yasta geziyo bu çocuğun burnu yok hani nerde aha yoksa olmicakmı filan diyo, yerlere yatıyorum gülmekten :)))))))))) onada söliyimde burnu olan bi bebek çizsin bari aynı santimlerde de sevindirik olsun :))))))))))))))))))))))) delikafadulden :mymeka: laelaelaelaelae

prenseslerim iyiler teyzeleri. ikiz anneleri sayfalarından anne ve kız ikiz muhabbetlerini ağlaya ağlaya okuyarak geçiyor zamanım şu ara...

bakma konuşuyoruz ediyoruz ama, tek derdimiz bu olsun be tatlım..
burda bile çok isteyip uzun süre bekleyip bebeğine kavuşan insanlar var..
ki onlar bile şanslı hiç kavuşamayacak olanları düşünmek lazım..
Allaha şükür bi problemi de yok bebeklerimizin..
kilo falan olabilecek şeyler, atlatılabilir...
Allah daha büyük dertlerden kederlerden saklasın :Saruboceq:

ya aman napım cok merak edıom ne kadar olmus.burda hıc arkadasım yok bılıosunuz dogudayım carcıya cıkıp gezeyımdesem carsı yok.ben de bunlarla ugrasıom ıste haa bı de sızle:teytey:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy alem kocalarımız valla :roflol:
ben de daha 9 haftalık falandım, hep aç olduğum zamanlar :roflol:
midem gurulduyo bi gün, "oha bu tekmeyle beraber gaz da mı çıkarıyo" dedi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Ben cıkıyorum kızlar. Kendinize ve bebişlere iyi bakın.:teytey:

güle güleee sen de iyi bak canım a.s. a.s.

evet canım işte o yüzden şükür diyorum ya daha ne dertler var hayatta ama olsun mühim olan dayanacak güç ve dua edecek inanç.. gerisi Allahtan... yapacak fazlada bişey yok... hayat kısa önümüze bakmak lazım.... ne güzel bi duyguyla taçlandırıldık kutsandık.. tadını çıkarmak istiyorum sadece çünkü maşallah bunun dışında çok sorunsuz bir gebeliğim var ne bulantı ne kusma ne vs...... gayet iyiyim çok şükür hepimizde iyi olalım iyi bitsin bu süreç işallahh........ :Saruboceq: :enbuyukkk:

ya kızlar size bir şey sormak istiyorum,
Doktor dün bebeğin plasentası biraz aşağıda görünüyor, ilerde kanaman olabilir dedi. Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?

kızlaaar gutten morgen,

şahane mükemmel, enfes, pırıl pırıl, en güzel antalya havasından herkese merhabaaaaa :)
guten morgen rosablau wie geht es ihnen?wie geht es deine kindern?oooooo antalyada olmanin avantajlari demi coklu dilllllllkaydirigubbakcemile3

canimmmmm dun aynisini benim esim yaptiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

canim herzaman halline sukredeceksin cunku kotunun kotusude var allah dagina gore kar verirmis unutma canim herseyide kafana takma bebisini dusun:CüvCüv::ecrin_bebek:

benimde tek tesellim ooooooooo yaaaaaaaaa ama su eylul ayi cabucak gelseeeeeeeeee yaaaaaaaaa.s.

tek kafayı yemıs olan ben deılmısım demek kı sen de sole o da cızsın.ya hem koysana resmını gorelım sıpayı:)

Bence sıyırmak üzere olabilirsin Elacım :1shok:

Aman be bacım tek derdimiz kilo olsun , Allah herkese başka başka dert veriyor, kimin neyi kaldırabileceğini kararlıyor ... Sen sıkma canını , sen kendine dikkat et gerisi hikaye :)) Eylüle de az kaldı yaw .hihoyyyt

Ben de bu yöntemi kullanıyorum he he , demek ki neymiş her hamile kadın , deli olma yolunda ilk adımı atmış oluyormuş.-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…