ya kızlar size bir şey sormak istiyorum,
Doktor dün bebeğin plasentası biraz aşağıda görünüyor, ilerde kanaman olabilir dedi. Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy alem kocalarımız valla :roflol:
ben de daha 9 haftalık falandım, hep aç olduğum zamanlar :roflol:
midem gurulduyo bi gün, "oha bu tekmeyle beraber gaz da mı çıkarıyo" dedi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
güle güleee sen de iyi bak canım a.s. a.s.
evet canım işte o yüzden şükür diyorum ya daha ne dertler var hayatta ama olsun mühim olan dayanacak güç ve dua edecek inanç.. gerisi Allahtan... yapacak fazlada bişey yok... hayat kısa önümüze bakmak lazım.... ne güzel bi duyguyla taçlandırıldık kutsandık.. tadını çıkarmak istiyorum sadece çünkü maşallah bunun dışında çok sorunsuz bir gebeliğim var ne bulantı ne kusma ne vs...... gayet iyiyim çok şükür hepimizde iyi olalım iyi bitsin bu süreç işallahh........ :Saruboceq::enbuyukkk:
ay ağzım ağıdı gülmekten yemin ederim :))))))))))))))))))))))) eşim salı günü doktora bebk içerde gaz çıkarıyomu diye sordu yerlere yattı adam :)))))))))))))) senin hormonlarının artışı seni değil eşini bozmuş hayatımda bölesini ilkkez görüyorum dedi adam yaa yerlerde süründüm :))))))))))) erkekler çok komik :)))) ha bide dr.a kese sertmi yumuşakmı karımın karnına bişe çarpsa patlarmı die sordu.. :))) dr demesinmi futbol topumu bu cam görünce patlasın :)))))))))))))) zaten burnunuda gösteremediler sorularınada güldü dr. eşim dr.dan birden hazzetmemeye başladı nedense :))))))))))))
sehercım korkma canım.o ılerıkı haftalarda yukarı cıkıo kendı kendıne.bırınde daha omustu ama sonra normal yerini almıstı.
ya bazı gunler su topık dadından yenmıo valla.bugun de onlardan bı tanesı:))))
Ay inşallah düzelir ela ya walla ben biraz internetten araştırdım, korkmaya da başladım yavaştan yavaştan. bir sorun olmadan şu bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alabilseydik... :Saruboceq:
bu arada kızlar benim gibi ankaradan olan var mı... bebebk odası konusunda bişey sorcam.... ben şuan çilek mobilyadan büyüyen karyolayı beğendim... sizce fiyatı nasıl diğer illere göre cazip mi?
Çilek Odası
Fiyatı 790 milyon... içerisinde bir küçük yatağı, bir büyük yatağı, bir de uyku seti takımı var var.... yorgan, çarşaf, yastık, battabiye falan... kız da olsa erkek de olsa ben bu modeli çok beğendim....
ay ağzım ağıdı gülmekten yemin ederim :))))))))))))))))))))))) eşim salı günü doktora bebk içerde gaz çıkarıyomu diye sordu yerlere yattı adam :)))))))))))))) senin hormonlarının artışı seni değil eşini bozmuş hayatımda bölesini ilkkez görüyorum dedi adam yaa yerlerde süründüm :))))))))))) erkekler çok komik :)))) ha bide dr.a kese sertmi yumuşakmı karımın karnına bişe çarpsa patlarmı die sordu.. :))) dr demesinmi futbol topumu bu cam görünce patlasın :)))))))))))))) zaten burnunuda gösteremediler sorularınada güldü dr. eşim dr.dan birden hazzetmemeye başladı nedense :))))))))))))
Ay inşallah düzelir ela ya walla ben biraz internetten araştırdım, korkmaya da başladım yavaştan yavaştan. bir sorun olmadan şu bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alabilseydik... :Saruboceq:
ay inşallah düzelir ela ya walla ben biraz internetten araştırdım, korkmaya da başladım yavaştan yavaştan. Bir sorun olmadan şu bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alabilseydik... :saruboceq:
kızlar bişi sorcaaamm.isim düşündünüzmü ben kaçırdımmı geç katıldığım için o konuları yoksa
şimdi ben feci taktım isim olayına bi türlü yakıştıramıyorumzor işmiş ama en sonunda babası doruk olsun dio banada güzel geldi o isim sizler düşündünüzmü
yume geçmiş olsun, sordun mu doktora ne yapabilirim diye peki.ne diyor?
canım bıldıgım eger doguma kadar duzelmese bıle sezeryan olmak gerekıo tek olumsuz yanı buı dıe bılıorum.duselır hayırlısıyla sen sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?