2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar size bir şey sormak istiyorum,
Doktor dün bebeğin plasentası biraz aşağıda görünüyor, ilerde kanaman olabilir dedi. Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?

sehercım korkma canım.o ılerıkı haftalarda yukarı cıkıo kendı kendıne.bırınde daha omustu ama sonra normal yerini almıstı.

ay ağzım ağıdı gülmekten yemin ederim :))))))))))))))))))))))) eşim salı günü doktora bebk içerde gaz çıkarıyomu diye sordu yerlere yattı adam :)))))))))))))) senin hormonlarının artışı seni değil eşini bozmuş hayatımda bölesini ilkkez görüyorum dedi adam yaa yerlerde süründüm :))))))))))) erkekler çok komik :)))) ha bide dr.a kese sertmi yumuşakmı karımın karnına bişe çarpsa patlarmı die sordu.. :))) dr demesinmi futbol topumu bu cam görünce patlasın :)))))))))))))) zaten burnunuda gösteremediler sorularınada güldü dr. eşim dr.dan birden hazzetmemeye başladı nedense :))))))))))))

ay valla ben de biraz bulantım olsun da kilo almıyım diye baktım uzun süre hatta kızlar bilir burda :roflol: :roflol:
sonra ist.de hamile olan kuzenimle konuştuk msnde, sürekli kusma ve baş ağrısı yüzünden hastanede falna yattı..
aman dedim yaa Allahıma şükürler olsun, çıkıp gezebilyiorum, gebeliğin stresini atabilyiorum bi problemim yok..
dediğin gibi hepimiz iyi olalım güzeelce atlatalım bu süreci :Saruboceq: :1hug:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
karnım ağrıdı valla çocuk içerde kahkaha krizine girecek :roflol: :roflol: :roflol:

sehercım korkma canım.o ılerıkı haftalarda yukarı cıkıo kendı kendıne.bırınde daha omustu ama sonra normal yerini almıstı.

Ay inşallah düzelir ela ya walla ben biraz internetten araştırdım, korkmaya da başladım yavaştan yavaştan. bir sorun olmadan şu bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alabilseydik... :Saruboceq:

aa bi saniye çözdüm: 5848bl
guten morgen rosablau wie geht es ihnen? günaydın pembamavi nasılsın

wie geht es deine kindern? çocuklar nasıl (kinder gartenden çıkardım bunu)

ya bazı gunler su topık dadından yenmıo valla.bugun de onlardan bı tanesı:))))

katılıyorum ela haklısın hihoyyyt
ay ben size öyle alıştım ki kızlar, acayip sıkıştım ve az sonra patron gelecek ama pc başından kalkamıyorum :roflol: :roflol:
bi yandan da faturalarımı işliyorum boş durmuyorum yani :roflol: :roflol: :roflol:

Ay inşallah düzelir ela ya walla ben biraz internetten araştırdım, korkmaya da başladım yavaştan yavaştan. bir sorun olmadan şu bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alabilseydik... :Saruboceq:

canım bıldıgım eger doguma kadar duzelmese bıle sezeryan olmak gerekıo tek olumsuz yanı buı dıe bılıorum.duselır hayırlısıyla sen sıkma canını

çileğin takımlarından pek hoşlanmam aşırı süsülüler ama çok ciddiyim buna bayıldım renk özellikle harika :lepi:

CANIM YA NE KOMİKMİŞ BEN BİLE GÜL GÜL ÖLDÜM YAkaydirigubbakcemile3

kızlar bişi sorcaaamm.isim düşündünüzmü ben kaçırdımmı geç katıldığım için o konuları yoksa
şimdi ben feci taktım isim olayına bi türlü yakıştıramıyorumzor işmiş ama en sonunda babası doruk olsun dio banada güzel geldi o isim sizler düşündünüzmü

çıkıyormuş canım evet, hatta ilk aylarda aşağıdaymış sonra çıkıyormuş 2. trimesterda.. son trimesterda da tekrar iniyormuş...
onun için ilk aylarda ve son aylarda çok sık wc'ye gidiyormuşuz a.s

günaydın güzel annecikler..
bakıyorum herkes formunun derdine düşmüş... bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi boş kızlar lütfen üzmetin kendinizi... ben altı kilo aldım 5 kilosu ilk iki ay olmak kaydıyla.. ama çok fazla büyütmüyorum .. bebeğim iyi olsunda geri veririz nasıl olsa.. dimi ama

ay inşallah düzelir ela ya walla ben biraz internetten araştırdım, korkmaya da başladım yavaştan yavaştan. Bir sorun olmadan şu bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alabilseydik... :saruboceq:

amin tatlım ya sen bozma moralini iyi düşün iyi olsun

benim tosunum ismi pyraz olcak allah'ın izniyle

yume geçmiş olsun, sordun mu doktora ne yapabilirim diye peki.ne diyor?

canım bıldıgım eger doguma kadar duzelmese bıle sezeryan olmak gerekıo tek olumsuz yanı buı dıe bılıorum.duselır hayırlısıyla sen sıkma canını

Doktor kanama olana kadar bekleyeceğiz diyor. Kanama olduktan sonra da kanamanın durumuna göre kan takviyesi yapılabiliyormuş, ya da iğne falan veriyorlarmış. Hayırlısı olsun yaaa inşallah düzelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…