günaydın güzel annecikler..
bakıyorum herkes formunun derdine düşmüş... bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi boş kızlar lütfen üzmetin kendinizi... ben altı kilo aldım 5 kilosu ilk iki ay olmak kaydıyla.. ama çok fazla büyütmüyorum .. bebeğim iyi olsunda geri veririz nasıl olsa.. dimi ama
benim tosunum ismi pyraz olcak allah'ın izniyle
kızlar bişi sorcaaamm.isim düşündünüzmü ben kaçırdımmı geç katıldığım için o konuları yoksa
şimdi ben feci taktım isim olayına bi türlü yakıştıramıyorumzor işmiş ama en sonunda babası doruk olsun dio banada güzel geldi o isim sizler düşündünüzmü[/QUOTE
hoşgeldinn.. isim düşünüyoz ama insan gerçekten beğenemiyo.. biz son olarak bade ismini düşünüyoz ama daha kesin değil.. senin aklında neler var
kızlar bişi sorcaaamm.isim düşündünüzmü ben kaçırdımmı geç katıldığım için o konuları yoksa
şimdi ben feci taktım isim olayına bi türlü yakıştıramıyorumzor işmiş ama en sonunda babası doruk olsun dio banada güzel geldi o isim sizler düşündünüzmü
bakıyorum herkes formunun derdine düşmüş... bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi boş kızlar lütfen üzmetin kendinizi... ben altı kilo aldım 5 kilosu ilk iki ay olmak kaydıyla.. ama çok fazla büyütmüyorum .. bebeğim iyi olsunda geri veririz nasıl olsa.. dimi ama
Doktor kanama olana kadar bekleyeceğiz diyor. Kanama olduktan sonra da kanamanın durumuna göre kan takviyesi yapılabiliyormuş, ya da iğne falan veriyorlarmış. Hayırlısı olsun yaaa inşallah düzelir....
ay ağzım ağıdı gülmekten yemin ederim :))))))))))))))))))))))) eşim salı günü doktora bebk içerde gaz çıkarıyomu diye sordu yerlere yattı adam :)))))))))))))) senin hormonlarının artışı seni değil eşini bozmuş hayatımda bölesini ilkkez görüyorum dedi adam yaa yerlerde süründüm :))))))))))) erkekler çok komik :)))) ha bide dr.a kese sertmi yumuşakmı karımın karnına bişe çarpsa patlarmı die sordu.. :))) dr demesinmi futbol topumu bu cam görünce patlasın :)))))))))))))) zaten burnunuda gösteremediler sorularınada güldü dr. eşim dr.dan birden hazzetmemeye başladı nedense :))))))))))))
ya bazı gunler su topık dadından yenmıo valla.bugun de onlardan bı tanesı:))))
şimdi ben feci taktım isim olayına bi türlü yakıştıramıyorumzor işmiş ama en sonunda babası doruk olsun dio banada güzel geldi o isim sizler düşündünüzmü
canm poyrazda güzelmiş.allah sağ sağlim kucamıza almayı nasip etsin.bizde rüzgar ve doruk düşündük.ama bakalım hayrlısı
yaaa sakuracım isim konusunu biz netleştirmiştik kız olursa sümeyye demiştim ben erkek olursa eşim halil ibrahim istemişti....eeee şimdi erkek ben tek isim düşün diyorum kararlaştırdık neden dönüyosun diyo bana yaaa siz haksız mıyım ben ona 3 şık verdim oda sümeyye yi seçti ee o bi seçenek dedi...haksız mıyım ben şimdi süleyinnn
evet boyumda 178 hükümet tabir edilenlerdenim ne yazıkki :))) eksi kiloya düşmem iyi oldu ama bizim bütün aile böyle kilo verirler almazlar.. ama işin içine dr zorlaması girince işin rengi değişiyo...( 95 kiloyla bu gebelik nasıl biticek bilmiyorumm.. ama elimden geleni yapmam lazım yoksa şeker hastaı olma riskim var hergün avuçla hap içip şekerimi ölçüyorum... parmaklarım delik deşik oldu kollarıma başladım şimdi.. yinede birçoğunuzu kendşmden çok şanslı görüyorum inanın buna..... o yüzden Allahımdan herşeyden evvel sağlık diliyorum... bizlerede bebeklerimizede.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: senağlama
teşekkür ederim arkadaşlar.ben 14+6 haftalık hamileyim.hepinize çok teşekkürler.keşke baştan bu siteye gelseymişim:)
benim tosunum ismi pyraz olcak allah'ın izniyle
doruk güzel bi isim canım :)
bizim muhtemelen kız, berra olacak diyorum..
babası bi sorduğumda evet diyo bi sorduğumda hayır..
bakalım, ne yaparız :roflol:
hoşgeldin canııımmm :)
evet arada bi sıkıyo canımızı bu kilo meselesi, sonra amaaan diyoruz hadi muhabbete :roflol:
şimdi ben feci taktım isim olayına bi türlü yakıştıramıyorumzor işmiş ama en sonunda babası doruk olsun dio banada güzel geldi o isim sizler düşündünüzmü[/QUOTE
hoşgeldinn.. isim düşünüyoz ama insan gerçekten beğenemiyo.. biz son olarak bade ismini düşünüyoz ama daha kesin değil.. senin aklında neler var
evet katılıyorum ark kesinlkle sana bırakın bizler koyalım.benm eşimde ikinci isim babasının ismini istiyor ama ben istemiyorumhaklısın aslında, hem çift isim çok zor oluyor yaa, tek isim düşünün gerçekten..
bi de hep öyle olur, onlar karardan dönse doğaldır biz yapamayız onu !
gıcık bunlar hee, 9 ay taşı ağrısını sancısını çek, ismini koymaya gelince de sana seçenek yok, oldu anacım !nejdet kızlarda duru ve bade
selam kızlar herkeze merhaba cinsiyetler belli olunca herkez başlamış isim telaşına ayyy ben de bugün doktora gidicem kısmetse .... kız denmişti bu gün kesinleşicek hayırlısı bebeğim yeterki iyi olsunda......
kızlar ben erkek olsa buğrahan koyacaktım ama kız olunca balım istiyorum
eşime sölemedim daha ama iki duygu sömrüsüne bakar :)))))))
selam kızlar herkeze merhaba cinsiyetler belli olunca herkez başlamış isim telaşına ayyy ben de bugün doktora gidicem kısmetse .... kız denmişti bu gün kesinleşicek hayırlısı bebeğim yeterki iyi olsunda......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?