2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

HAKLISIN CANIM YAsırnaşık şey

doruk güzel bi isim canım :)
bizim muhtemelen kız, berra olacak diyorum..
babası bi sorduğumda evet diyo bi sorduğumda hayır..
bakalım, ne yaparız :roflol:

hoşgeldin canııımmm :)
evet arada bi sıkıyo canımızı bu kilo meselesi, sonra amaaan diyoruz hadi muhabbete :roflol:

Doktor kanama olana kadar bekleyeceğiz diyor. Kanama olduktan sonra da kanamanın durumuna göre kan takviyesi yapılabiliyormuş, ya da iğne falan veriyorlarmış. Hayırlısı olsun yaaa inşallah düzelir....

Canım çok geçmiş olsun yaa tez zamanda düzelir inşallah..

yaaa sakuracım isim konusunu biz netleştirmiştik kız olursa sümeyye demiştim ben erkek olursa eşim halil ibrahim istemişti....eeee şimdi erkek ben tek isim düşün diyorum kararlaştırdık neden dönüyosun diyo bana yaaa siz haksız mıyım ben ona 3 şık verdim oda sümeyye yi seçti ee o bi seçenek dedi...haksız mıyım ben şimdi süleyinnn

Ay senin doktorunda bombaymış hani , tek kişilik gösteri falan yapabilir :)

ya bazı gunler su topık dadından yenmıo valla.bugun de onlardan bı tanesı:))))

Evet ama havanın durumuna göre midir nedir ?

Ya ben Doruk ismini çok beğeniyorum , hatta oğluşuma Doruk ismini koymayı çok isterdim ama babası tutturdu Efe olacak Allah Efe olacak , Eren isminide çok beğeniyorum iki isim koymayı hiç istemiyorum ama tek Efe de sinirimi bozuyor .benneyaptımki

Yok düşmüştük sonra toparladık canım ,artık Allah ne verdiyse alıcaz sonrası spor ve yürüyüş

Seher geçmiş olsun canım kafana çok takma belkide hiç bir şey olmaz inşallah her şey çok güzel geçer

haklısın aslında, hem çift isim çok zor oluyor yaa, tek isim düşünün gerçekten..
bi de hep öyle olur, onlar karardan dönse doğaldır biz yapamayız onu !
gıcık bunlar hee, 9 ay taşı ağrısını sancısını çek, ismini koymaya gelince de sana seçenek yok, oldu anacım !

kızlar ben erkek olsa buğrahan koyacaktım ama kız olunca balım istiyorum
eşime sölemedim daha ama iki duygu sömrüsüne bakar :)))))))

selam kızlar herkeze merhaba cinsiyetler belli olunca herkez başlamış isim telaşına ayyy ben de bugün doktora gidicem kısmetse .... kız denmişti bu gün kesinleşicek hayırlısı bebeğim yeterki iyi olsunda......

CANIM BENİM SIKMA CANINI ŞUAN GÖRÜMCEM senden çok çok daha kilolu, boyu da kısa... ama hiçbir sağlık sorunu yok ... önemli olan bebek zaten... senin bebeğin de eminim çok sağlıklı olur. o kadar boya da kilo lazım di mi....

teşekkür ederim arkadaşlar.ben 14+6 haftalık hamileyim.hepinize çok teşekkürler.keşke baştan bu siteye gelseymişim:)

canım ben de senin gibi yeniyim. dün geldim bu siteye. keşke ben d eönceden gelseydim diyordum.... şimdi insanları yeni yeni tanımaya başladım... herkes çok tatlı burada yaa....

benim tosunum ismi pyraz olcak allah'ın izniyle

Kız geliyo kızzzzzzzz :teytey:

kızlar ben erkek olsa buğrahan koyacaktım ama kız olunca balım istiyorum
eşime sölemedim daha ama iki duygu sömrüsüne bakar :)))))))

ben de buğra ismine ortaokuldan beri bayılıyorum ama oğluşum olursa da koyamayacağım.. anlamı yüzünden...
ben de dediğin gibi yapacağı, bi iki duygu sömürüsü :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ayyy bebüşünü göreceksin ne güzeelll kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam söyle annesi teyzelerinden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım :Saruboceq:

yumecim daha beterinden saklasın allah. çok dikkatli olacaksın demek ki. geçmiş olsun. ve bir dahaki muayenede şaşırtan güzel haberlerle gel inşallah.

hadi hayırlısı güsel haberlerle gel inş. canmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…