2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet bizimde seçenekler arasında rüzgar vardı dorukta güzel

nevescim rüzgar ismini ben de kız olursa düşünüyorum... erkeğe ğe de çok güzel olur ama benimki erkek olursa murat olacak... eşimin babasının ismi, ona ben teklif ettim koyalım diye. o da havalara uçtu, tabi kayınpederim de öyle... zaten murat ismi d ebana güzel gelir.

...
evet katılıyorum ark kesinlkle sana bırakın bizler koyalım.benm eşimde ikinci isim babasının ismini istiyor ama ben istemiyorumnejdet kızlarda duru ve bade

evet yaa, karışmasınlar onlar, biz taşıyoruz doğuruyoruz :jeyyar: :jeyyar:
benimki de diyor ki "babamın söyleyebileceği bi isim olsun"
e babası eltimin kızının ismini bile söyleyemiyor ki, şevval ismini yani :roflol: :roflol:
şaval şaval diyo çocuğa :roflol: :roflol: :roflol:
bana ne yaa, kendi çocuklarına koymuşlar istediklerini, isim anne babanın görevidir...

canım sorma burda insanlar çok iyi sıcak ve çok güsel arkadaşlıklar var daha önce haber verselermiş keşkebide ben sürekli bi yerlrden alıntı yapıyorum keşfedemedm daha kusura bakmayın:)sırnaşık şey

ya ben eşimin bulduğu ismi seviyom ama 2 isim zor olur diyom anlaşmıştık neden dönüypsun diyyooo bana

kızlar ben erkek olsa buğrahan koyacaktım ama kız olunca balım istiyorum
eşime sölemedim daha ama iki duygu sömrüsüne bakar :)))))))

bende balım isimini düşünmüştüm ama eşim çileden çıktı.. erkekler rahat rahat laf atacakmış falan filan.... sende hazırlıklı ol

canım ben de deneye deneye öğreniyorum işte... olacak zaman alır ama ne yapalı artık... sen bu arada 14 haftalıksın demişsin senin doğumun eylül demi oluyo. son adet tarihin ne acaba.

öyle canım haklısın ama annem de kardeşim de çift isimli ve çok aşırı zorlanıyorlar, ben o yüzden düşünmüyorum, anlamlı ve tek bi isim seçmek için uğraşıyorum a.s.

olacak canım yavaş yavaş olacak kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçtım, görüşmek üzere tekrar, kendinizee bebişlerinizeee çookkkk iyi bakın a.s. a.s.

hehehe ay çok güldüm yaa..sen onlara bırakma hayatım siz koyun en iisi..şaval şaval demesi gözümde bi canlandırdımda koptum yaa:)delikafadulden:roflol:

kızlar ben de bakmak istiyorum elanın albümüne ...

lütfen yardımm edin....

bu arada kız bebek olursa izmini eylül düşünen var mı... benim de favorilerimden biri eylül ne dersini,z?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…