evet bizimde seçenekler arasında rüzgar vardı dorukta güzel
haklısın aslında, hem çift isim çok zor oluyor yaa, tek isim düşünün gerçekten..
sakuracım çift isminde şöyle bi özelliği var. hani ismin etkisi çok fazla ya kişi hayatında. eğer bir ismin etkisi olumsuz olursa birisi onu telafi eder diyorlar. be de aslında çift isme karşıyım, ama çift isim koyanlar da bu anlamda şanslı... ama ikisinin etkisi de olumsuz nasıl olur bilmem artık
...
evet katılıyorum ark kesinlkle sana bırakın bizler koyalım.benm eşimde ikinci isim babasının ismini istiyor ama ben istemiyorumnejdet kızlarda duru ve bade
Ay senin doktorunda bombaymış hani , tek kişilik gösteri falan yapabilir :)
Evet ama havanın durumuna göre midir nedir ?
Ya ben Doruk ismini çok beğeniyorum , hatta oğluşuma Doruk ismini koymayı çok isterdim ama babası tutturdu Efe olacak Allah Efe olacak , Eren isminide çok beğeniyorum iki isim koymayı hiç istemiyorum ama tek Efe de sinirimi bozuyor .benneyaptımki
Yok düşmüştük sonra toparladık canım ,artık Allah ne verdiyse alıcaz sonrası spor ve yürüyüş
canım sorma burda insanlar çok iyi sıcak ve çok güsel arkadaşlıklar var daha önce haber verselermiş keşkeCANIM BENİM SIKMA CANINI ŞUAN GÖRÜMCEM senden çok çok daha kilolu, boyu da kısa... ama hiçbir sağlık sorunu yok ... önemli olan bebek zaten... senin bebeğin de eminim çok sağlıklı olur. o kadar boya da kilo lazım di mi....
canım ben de senin gibi yeniyim. dün geldim bu siteye. keşke ben d eönceden gelseydim diyordum.... şimdi insanları yeni yeni tanımaya başladım... herkes çok tatlı burada yaa....
albumume foto ekledım arkidişler bakın sılıcem:)
kızlar ben erkek olsa buğrahan koyacaktım ama kız olunca balım istiyorum
eşime sölemedim daha ama iki duygu sömrüsüne bakar :)))))))
albumume foto ekledım arkidişler bakın sılıcem:)
kızlar ben erkek olsa buğrahan koyacaktım ama kız olunca balım istiyorum
eşime sölemedim daha ama iki duygu sömrüsüne bakar :)))))))
canım sorma burda insanlar çok iyi sıcak ve çok güsel arkadaşlıklar var daha önce haber verselermiş keşkebide ben sürekli bi yerlrden alıntı yapıyorum keşfedemedm daha kusura bakmayın:)sırnaşık şey
elacım maşallah çok şekersin
...
sakuracım çift isminde şöyle bi özelliği var. hani ismin etkisi çok fazla ya kişi hayatında. eğer bir ismin etkisi olumsuz olursa birisi onu telafi eder diyorlar. be de aslında çift isme karşıyım, ama çift isim koyanlar da bu anlamda şanslı... ama ikisinin etkisi de olumsuz nasıl olur bilmem artık
canım sorma burda insanlar çok iyi sıcak ve çok güsel arkadaşlıklar var daha önce haber verselermiş keşkebide ben sürekli bi yerlrden alıntı yapıyorum keşfedemedm daha kusura bakmayın:)sırnaşık şey
evet yaa, karışmasınlar onlar, biz taşıyoruz doğuruyoruz :jeyyar: :jeyyar:
benimki de diyor ki "babamın söyleyebileceği bi isim olsun"
e babası eltimin kızının ismini bile söyleyemiyor ki, şevval ismini yani :roflol: :roflol:
şaval şaval diyo çocuğa :roflol: :roflol: :roflol:
bana ne yaa, kendi çocuklarına koymuşlar istediklerini, isim anne babanın görevidir...
canım ben de deneye deneye öğreniyorum işte... olacak zaman alır ama ne yapalı artık... sen bu arada 14 haftalıksın demişsin senin doğumun eylül demi oluyo. son adet tarihin ne acaba.
26 aralık canım dr eylül sonu eylül 28 felan demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?