kızlar ben de bakmak istiyorum elanın albümüne ...
lütfen yardımm edin....
bu arada kız bebek olursa izmini eylül düşünen var mı... benim de favorilerimden biri eylül ne dersini,z?
bu arada kız bebek olursa izmini eylül düşünen var mı... benim de favorilerimden biri eylül ne dersini,z?
Canım benim aklımdaki isimlerden biri. Ama önüne koymak için isim düşünüyorum.
Belki Ada Eylül olabilir diyorum.
Canım benim aklımdaki isimlerden biri. Ama önüne koymak için isim düşünüyorum.
Belki Ada Eylül olabilir diyorum.
ya canım bizler şimdi yeniyiz ya oda benden anlamıoruz.hele ben sürekli alıontı yapıyorum ama kaşfetmek üzereyimm:)e olsun okadrda ama değilmi
canım ya okadar duygu sömürüsü yaptım tama dio ama gene içinde başka kalıo bende üzülüorum bu sefer.
ben istemiştim eylül canım yani aklımda vardı ama erkekmiş benim tosunum.seninki belli değilmi cinsiyeti..benden 6 gün öndesin he hadi hayrlısı şu eylül bi gelsede bebişlerimizi kucağmıza alsak..
Selam güzel annişler
Ben çok yazamıyorum yoğunluktan dolayı çok yazamıyorum ama sıkı takip ediyorum. 17. haftadayım. Pazartesi kontrolümüz vardı ama göstermedi bebişim cinsiyetini. Keyfine düşkün bizimki bacak bacak üstüne atmış oturuyodu minicik şey. Doktor kıza benzetti ama bişey diyemiyorum yine de dedi. Ama çok şükür sağlıklı ya yeter. Sağlıkla kavuşalım bebişlere..
bence üzülecek bişiy yok sonra nasılsa söylerken oda alılır düşünme bukadar...bizimkisi çok güzel bi isim buldum diye diye koştu geçen gün ne dese beğenirsin?? özge duygu :))))))))))))) ay nasıl değişik aman bolşver okadarda dğeişik olmasın dilimiz falan dönmez Allah korusun dedim kırıldık gülmekten :))))))))) yani millet ne isimler koyuyo bizimkisi yakındada nenemin adı diye tutturmasa bari :))))))))) :CüvCüv:hihoyyyt
çıkıyormuş canım evet, hatta ilk aylarda aşağıdaymış sonra çıkıyormuş 2. trimesterda.. son trimesterda da tekrar iniyormuş...
onun için ilk aylarda ve son aylarda çok sık wc'ye gidiyormuşuz a.s
slm canm ooo sennki 17 haftalık olmuş benden öndesin.ben 14+6 haftalığım yarın 15 olcas:)dün gittim doktora bzmkide aynı pozisyondaydı bacaklar dolanmış resmen doktor 40 dk bele uğraştı ama ne inat görsen bu sefer pozisyonunu değiştirdi fakat bacaklarını yengeç g,b, açıp kapatıodu sürekli göstermedi sonra doktor yakaladım erkek dedi ben inanamadım tabi gönlüme göre verdi allh emnmisinz felan deynce sonra çok istiosan vajinal ultrasyon yapayımdedi baktı ordada inat ama kesin erkek dedi pipisinn resmnide çekti allhı gönlüne göre verir inş.bide şunu sölicem ikili testtde hcg değerin kaç genelde 50 nin altındaysa erkek olu.en azından benm öle çıktı 21 di ve erkek...:lepi:
[
yok canım hala bellü değil, 2.5 aylıkken çok erken ama erkek olabilir dedi... yine de hiçbişey belli olmaz, çünkü çok erken dedi. geçen ay gittiğimde göremedi. kısmetse 18 inde belli olacak.... maşallah seninki göstermiş cinsiyetini....
seninkisi alemmiş valla. gerçekten çok değişik bi isim. bakalım benimki ne düşünür bilmem, yada bana nasıl değişik bi isim bulacak :) merakla bekliyorum. benimkinin cinsiyeti belli değil ya daha.
ikili teste inanma benimde 18 falandı hatırladığım kadarıylaa... ama kızım olacak.. sağolsun benim edepsiz kızım hiç saklamadı.. doktor bakar bakmaz ilk cinsiyetini söyledi..[/QUO
doğru diosun canm ama bugün öle bi yerde okudum benmki istisna olabilir aman allaha şükür dr kesin dedi ama bi kesin olmasın nler edecem oan üstne basa basa sordum yüzde yüz erkek dedi.kaydirigubbakcemile2
slm canm ooo sennki 17 haftalık olmuş benden öndesin.ben 14+6 haftalığım yarın 15 olcas:)dün gittim doktora bzmkide aynı pozisyondaydı bacaklar dolanmış resmen doktor 40 dk bele uğraştı ama ne inat görsen bu sefer pozisyonunu değiştirdi fakat bacaklarını yengeç g,b, açıp kapatıodu sürekli göstermedi sonra doktor yakaladım erkek dedi ben inanamadım tabi gönlüme göre verdi allh emnmisinz felan deynce sonra çok istiosan vajinal ultrasyon yapayımdedi baktı ordada inat ama kesin erkek dedi pipisinn resmnide çekti allhı gönlüne göre verir inş.bide şunu sölicem ikili testtde hcg değerin kaç genelde 50 nin altındaysa erkek olu.en azından benm öle çıktı 21 di ve erkek...:lepi:
kızlar ben kaçtım, görüşmek üzere tekrar, kendinizee bebişlerinizeee çookkkk iyi bakın a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?