Selam güzel annişler
Ben çok yazamıyorum yoğunluktan dolayı çok yazamıyorum ama sıkı takip ediyorum. 17. haftadayım. Pazartesi kontrolümüz vardı ama göstermedi bebişim cinsiyetini. Keyfine düşkün bizimki bacak bacak üstüne atmış oturuyodu minicik şey. Doktor kıza benzetti ama bişey diyemiyorum yine de dedi. Ama çok şükür sağlıklı ya yeter. Sağlıkla kavuşalım bebişlere..
slm canm ooo sennki 17 haftalık olmuş benden öndesin.ben 14+6 haftalığım yarın 15 olcas:)dün gittim doktora bzmkide aynı pozisyondaydı bacaklar dolanmış resmen doktor 40 dk bele uğraştı ama ne inat görsen bu sefer pozisyonunu değiştirdi fakat bacaklarını yengeç g,b, açıp kapatıodu sürekli göstermedi sonra doktor yakaladım erkek dedi ben inanamadım tabi gönlüme göre verdi allh emnmisinz felan deynce sonra çok istiosan vajinal ultrasyon yapayımdedi baktı ordada inat ama kesin erkek dedi pipisinn resmnide çekti allhı gönlüne göre verir inş.bide şunu sölicem ikili testtde hcg değerin kaç genelde 50 nin altındaysa erkek olu.en azından benm öle çıktı 21 di ve erkek...:lepi:
alem ki ne alem.. hergün yeni bi telaş heran yeni bi stres yaratıyo tövbe tövbe :))) işallah cinsiyet gönlünden geçen olur.. hayırlısı tabi.. ama inan bende cinsiyet merakıyla yattım kemik taraması yapılırken aklıma bile gelmedi kızmı oğlanmı diye.. sağlıkları okadar önemliki... sonuçta özellikle ilk bebekse kız oğlan farketmiyo ama adının hamza yada hamdiye olması çok farkediyo ben onu bizzat yaşıyorum :)))))))))))) :lepi:
[
yok canım hala bellü değil, 2.5 aylıkken çok erken ama erkek olabilir dedi... yine de hiçbişey belli olmaz, çünkü çok erken dedi. geçen ay gittiğimde göremedi. kısmetse 18 inde belli olacak.... maşallah seninki göstermiş cinsiyetini....
alem ki ne alem.. hergün yeni bi telaş heran yeni bi stres yaratıyo tövbe tövbe :))) işallah cinsiyet gönlünden geçen olur.. hayırlısı tabi.. ama inan bende cinsiyet merakıyla yattım kemik taraması yapılırken aklıma bile gelmedi kızmı oğlanmı diye.. sağlıkları okadar önemliki... sonuçta özellikle ilk bebekse kız oğlan farketmiyo ama adının hamza yada hamdiye olması çok farkediyo ben onu bizzat yaşıyorum :)))))))))))) :lepi:
bizimkide zor gösterdi canım ama sağlıklı olsunalrda önemli dğeil bi prenses daha mı geliyor ne?
Senin oğluşu da merakla beklemiştim canım. Şimdi benimkini bekliyorum cumartesi gösterir inşallah. Ama bana prenses gibi geliyo:CüvCüv:hihoyyyt
Hayırlı olsun oğluşun. benim de hcg 34 ama buradaki arkadaşların pek tutmadı o. Beklicez artık. Benim tipime bakan kız diyo popo aldı başını gidiyo 3 kilo aldım ama hep popodan galibaklava: Oğlan olursa şaşırcaz artık. Sağlıklı olsun da başka şey istemiyorum. Cumartesi üçlü test sonucumuzu alıcaz. İnşallah iyi çıkar o da..
valla canım önemli olmaz mı isim ya.... taşıyoruz biz de demi en büyük isim koyma hakkı bizde.............
hadi bakalım hayırlısı
annem gidip sonucunu almış 3lü testin ama doktor 5:15 te gelcekmiş anca o zaman göstercek ya üfff nasıl beklicem çok merak ettim
annen sana okusun sonucları bırcan zaten bızımkılerden asagı yukarı ogrenmıssındır sonuclar kac cıvarı oluo
hadi bakalım hayırlısı
annem gidip sonucunu almış 3lü testin ama doktor 5:15 te gelcekmiş anca o zaman göstercek ya üfff nasıl beklicem çok merak ettim
İnşallah temiz çıkar tatlım. Benim gibi telaş olmazsın...Ben saçma sapan kendi kendime telaş yapmıştım. Burdaki arkadaşlardan duyduklarım yetmedi , kendi doktorumun iki kez üstüste iyi demesi yetmedi. Birde internetten 10 tane doktora falan sonuçlarımı gönderdim.
4 doktordan cevap geldi iyi olduğuna , düşük riskli olduğuna dair ve sonunda rahatladım. :teytey:
ya evde bırakmış gezmeye gitmiş annem açmamış bile
senin eşin alemmiş canım ya ama olsun özge gene güzel benim ismim gözde ben kız olursa bana uysun istediği kadar eski olsun özge olsun diodum:)ama tabi nejdet ve hamdi hamide felan değil tabi onlardan daa güsel en azından:)sende gözde koy:)sırnaşık şeyallahım bozmasın mutluluğunu hiç bişei dert etme kiloymuş bilmemneymi sağlığın iise kafana bişei takma.insanlar bizim gibi olablmek için senelrce uğraşıyor benim annemin yani ben 17 sene boyunca olmamışım ama allah bana nasip etti hemen.rabbime şükürler olsun :Saruboceq:
ay mutfaktan cıkamadım yenı kahvaltı edıorum da:)
pembecim koydum canım herzaman baktıgın gıbı bak.
Anaaaa valla bi daha vajinal baktırmam geç öğrenirim daha iyi..Kızlar ben hamile kalana kadar hep vajinal kontrol oldum sonunda normal ultrasona terfi ettim hayatta vazgeçmem karından baktırmadan..canım vajinal ultrasyonda nasıl bakıyormuş cinsiyetini... maşallah senin doktorum 1 saate kadar uğraşmış.. valla benimki dayanamaz heralde o kadar. aslında ben de çok istiyorum 18 inde görmeyi artık göremezse diretcem yani....
önce bebek olsun diye uğraş... olunca, kendine iyi bakıcam diye dünyanın etini sütünü ye, memleketin hayvansal gıda stoklarını tüket, bağıra çağıra doğur, 2 sene süt ver, her saniye gece gündüz uykulu uykusuz deme ilgilen.. bu arada beyefendilerinde gönlünü yapmayı ihmal etme.... üste bunların olacağını bile bile ismi babası koymaya kalksın :)))) yok valla koymam isim hey hişt hop baksana yavrum filan derim daha iyi :))))))))))))))))))) :teytey:klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?