2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide zor gösterdi canım ama sağlıklı olsunalrda önemli dğeil bi prenses daha mı geliyor ne?

Hayırlı olsun oğluşun. benim de hcg 34 ama buradaki arkadaşların pek tutmadı o. Beklicez artık. Benim tipime bakan kız diyo popo aldı başını gidiyo 3 kilo aldım ama hep popodan galibaklava: Oğlan olursa şaşırcaz artık. Sağlıklı olsun da başka şey istemiyorum. Cumartesi üçlü test sonucumuzu alıcaz. İnşallah iyi çıkar o da..

valla canım önemli olmaz mı isim ya.... taşıyoruz biz de demi en büyük isim koyma hakkı bizde.............

benim daha 11 haftalıktı erkek olabilir dedi sonra 3 kere gittim anca gösterdi erkekim ama

senin eşin alemmiş canım ya ama olsun özge gene güzel benim ismim gözde ben kız olursa bana uysun istediği kadar eski olsun özge olsun diodum:)ama tabi nejdet ve hamdi hamide felan değil tabi onlardan daa güsel en azından:)sende gözde koy:)sırnaşık şeyallahım bozmasın mutluluğunu hiç bişei dert etme kiloymuş bilmemneymi sağlığın iise kafana bişei takma.insanlar bizim gibi olablmek için senelrce uğraşıyor benim annemin yani ben 17 sene boyunca olmamışım ama allah bana nasip etti hemen.rabbime şükürler olsun:Saruboceq:

kızlar bu arada ben dr.umada sordum kendi testimede bakıyorum ama bhcg nin 50 den aşağı olması erkektir veya kızdır diye bişiy ifade etmiyomuş... çünkü bende 38 ama bebeğim kız.... erken gebelik belirtileri çin takvimi vs. herşey erkek dedi ama gel gelelim uslu bi kız çıkt cinsiyetine bakılırken bacaklarıda maşallah dört bi yana dağılmış vaziyetteydi görmemek mümkün değildi :))) bence dr.un söylemesini beklemek eniyisi beklentiye girmeden önce.....

Senin oğluşu da merakla beklemiştim canım. Şimdi benimkini bekliyorum cumartesi gösterir inşallah. Ama bana prenses gibi geliyo:CüvCüv:hihoyyyt

hadi bakalım hayırlısı

annem gidip sonucunu almış 3lü testin ama doktor 5:15 te gelcekmiş anca o zaman göstercek ya üfff nasıl beklicem çok merak ettim

vajinal ultrasyonda daha belli oluo sanırım canım benim ilk gttiğimde düşük tehlkem vardı rahmde kanama onuda vajinal yoldan bakarak tespit etti orda herşey net

annen sana okusun sonucları bırcan zaten bızımkılerden asagı yukarı ogrenmıssındır sonuclar kac cıvarı oluo

canm beni görende kız dedi herkes kız kız kız ama ben dedim bu erkek baştan doğdu içime ve anne hisseder derler kesnlkle inanıyorum ve oğluşum olcak.ekşi yedim sürekli ve hala erik bulamadım:roflol:

valla canım önemli olmaz mı isim ya.... taşıyoruz biz de demi en büyük isim koyma hakkı bizde.............

önce bebek olsun diye uğraş... olunca, kendine iyi bakıcam diye dünyanın etini sütünü ye, memleketin hayvansal gıda stoklarını tüket, bağıra çağıra doğur, 2 sene süt ver, her saniye gece gündüz uykulu uykusuz deme ilgilen.. bu arada beyefendilerinde gönlünü yapmayı ihmal etme.... üste bunların olacağını bile bile ismi babası koymaya kalksın :)))) yok valla koymam isim hey hişt hop baksana yavrum filan derim daha iyi :))))))))))))))))))) :teytey:klava:

hadi bakalım hayırlısı

annem gidip sonucunu almış 3lü testin ama doktor 5:15 te gelcekmiş anca o zaman göstercek ya üfff nasıl beklicem çok merak ettim

İnşallah temiz çıkar tatlım. Benim gibi telaş olmazsın...Ben saçma sapan kendi kendime telaş yapmıştım. Burdaki arkadaşlardan duyduklarım yetmedi , kendi doktorumun iki kez üstüste iyi demesi yetmedi. Birde internetten 10 tane doktora falan sonuçlarımı gönderdim.
4 doktordan cevap geldi iyi olduğuna , düşük riskli olduğuna dair ve sonunda rahatladım. :teytey:

hadi bakalım hayırlısı

Ben de cumartesi alıcam üçlü testi. İyidir hepimizinki endişelenme. Doktor gerek görmedi aslında ama ben yine de istedim. Sonradan pişman olmak istemedim açıkcası. İyi haberlerini bekliyorum :sm_cool:

Biz acıktık yemeğe gidiyoruz. Herkese afiyet olsun..cokacimcoook

annelik böyle bir şey işte

çok şükür halimize hakkaten yıllarca arayanlar var bin kere şükür... bizim arama kurtarmada sorunumuz olmadıda isimle seslenmede sorunumuz var işte :)))))) benimde adım gamze bu arada gamze ve gözde ençok karıştırılan isimlerden biri belki seninde başına geliyodur... gamzeye uygun fazla isim olmadığından özgür takılıcam ben eşimde bi şekilde ikna olmak zorunda valla analık hakkımızdamı yok :))) :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Bircancım iyi çıkmıştır sonucun cnm merak etme. streste yapma Dileği zor yatıştırdık burda biliyosun kaydirigubbakcemile3

ay mutfaktan cıkamadım yenı kahvaltı edıorum da:)
pembecim koydum canım herzaman baktıgın gıbı bak.

oHHH keyfin bol olsun arkadaşım, evde olmak vardı şimdi.

Anaaaa valla bi daha vajinal baktırmam geç öğrenirim daha iyi..Kızlar ben hamile kalana kadar hep vajinal kontrol oldum sonunda normal ultrasona terfi ettim hayatta vazgeçmem karından baktırmadan..

Kayınpeder sordu kızmı erkek mi istiyorsunuz diye. Dedim gönlümden kız geçer.. Kocam neder : nerden çıktı bu şimdi. "Eh be koca bugüne kadar hiç erkek ismi düşünmedik ki hep kız ismi" şimdi nerden çıkmışmış. Aaa valla bozuldum tüm gece konusunu yaptım. Onu bırak kızımız olursa ismini bile seçti yaniii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…