2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bircancım iyi çıkmıştır sonucun cnm merak etme. streste yapma Dileği zor yatıştırdık burda biliyosun kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle tatlım iyi çıkmıştır sen içini ferah tut annesi. Özge doğru söylüyor o gün ne çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah bilir valla klava:

olmasmı canım esas tüm haklar bizde neredeyse.evt gamze gözde bunlar karıştırılan isimler en iisi dediğin gibi özgür takıl.yaren miray berfu azra erva duru ve son olarak esila:)aklımda kalmış bunlar ben araştırırken duyduklarım ve not aldıoklarım canm..

kızlar kimler haraket hissetmeye başladı.. snaki ben bugün aslında gaz olmayan bi gaz haraketi yaşadım sanki :))))) 2-3 haftaya kalmaz hissedersin dedi dr .. bakalım ama... net olarak hissedenler kimler??

amaan pek biliyolar her işe maydanozlar :)))) bence ortak karar verilmeye çalışılmalı ama baba saçmalama evresine yükseldiyse hemen onu olayın dışında bırakıp anne bu ulvi görevi tek başına göğüslemelidir bilmem anlatabildimmi?? :))))))))))))) :lepi: kötükedihüso klava:

kızlar kimler haraket hissetmeye başladı.. snaki ben bugün aslında gaz olmayan bi gaz haraketi yaşadım sanki :))))) 2-3 haftaya kalmaz hissedersin dedi dr .. bakalım ama... net olarak hissedenler kimler??

ben bayadır hıssedıorum ama ılk tekmemı evelsı gun yedımkaydirigubbakcemile3

hmm bende not ettim bu isimleri ayıp olmasın diye bi eşimede sorarım akşama artık napim :))) çok merci şekerim isimleriyle uzun yaşarlar işallah..... :CüvCüv:

Beennnnnnn :lepi:
Ve her seferinde nasıl mutlu olduğumu anlatamam.

hadi yaaa.... bende istiyom hadi çocum yaaa atacağın bi depik depiver ananı hadi ama yaaaa :)))))))))

ben bayadır hıssedıorum ama ılk tekmemı evelsı gun yedımkaydirigubbakcemile3

benim henüz depilmişliğim yok ama sizleri kıskanmışlığım var sölemek isterim delikafadulden laelaelaelaelae :lepi: tabiki şaka aman yanlış anlaşılmasın :))) ben hala sabırla bekliyorum :)))

ıns sen de hıssedıcen az kalmıs sabır.bız de yenı depıldık bak:)ama ılk once korkmadım desem yalan olur.tırsmayın sızde depılınce emı:)

benimde iki gün önce kıpıdadı gibi ama çok net bir hareket hissetmiyom hala.. ama heran tetikteyim...

hmm bende not ettim bu isimleri ayıp olmasın diye bi eşimede sorarım akşama artık napim :))) çok merci şekerim isimleriyle uzun yaşarlar işallah..... :CüvCüv:

nedemk canm daha aklıma gelirse yazarım bencede sen bi paylaş gene ayıp olmasın onada:)bu arada anlamlarınıda biliosun dimi azra :bakire el değmemiş kız demek erva çok güzel kadın demek miray büyük ay demek esilada ikindi namazıyla yanlş olmasın öğlen sanırım arasındaki vakit demek berfuda kartanesi :sm_confused:

dılekcım bızım bebelr suan bu kadarmış bak:)

Eklentiler

• $...webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 39

Canım sabret biraz yakında sende hissedersin.Ama baştan uyarayım hemen anlayabileceğini zannetmiyorum bende uzun zamandır 1-1,5 haftadır falan hissediyorum
ama artık yeni yeni evet kesin bu kızım benim demeye başladım. İlk başlarda daha çok karın gurultusu mu acaba diye düşünmüştüm yanii tam anlayamamıştım ama şimdi biliyorum onun olduğunu hihoyyyt

dılekcım bızım bebelr suan bu kadarmış bak:)

Canımmm benimmm yaaa kıyamam ben onlara. Nasılda sıkışmış o öyle içerde:)))
Demek şimdi bizimkilerde artık o kadar yaşasın yaa artık çok netler herhalde bu kontrolde çok daha net görürüz bebişlerimizi :teytey:

çok saol canım anlamlarıda güzelmiş teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…