Bircancım iyi çıkmıştır sonucun cnm merak etme. streste yapma Dileği zor yatıştırdık burda biliyosun kaydirigubbakcemile3
oHHH keyfin bol olsun arkadaşım, evde olmak vardı şimdi.
Anaaaa valla bi daha vajinal baktırmam geç öğrenirim daha iyi..Kızlar ben hamile kalana kadar hep vajinal kontrol oldum sonunda normal ultrasona terfi ettim hayatta vazgeçmem karından baktırmadan..
Kayınpeder sordu kızmı erkek mi istiyorsunuz diye. Dedim gönlümden kız geçer.. Kocam neder : nerden çıktı bu şimdi. "Eh be koca bugüne kadar hiç erkek ismi düşünmedik ki hep kız ismi" şimdi nerden çıkmışmış. Aaa valla bozuldum tüm gece konusunu yaptım. Onu bırak kızımız olursa ismini bile seçti yaniii...
kızlar kimler haraket hissetmeye başladı.. snaki ben bugün aslında gaz olmayan bi gaz haraketi yaşadım sanki :))))) 2-3 haftaya kalmaz hissedersin dedi dr .. bakalım ama... net olarak hissedenler kimler??
kızlar kimler haraket hissetmeye başladı.. snaki ben bugün aslında gaz olmayan bi gaz haraketi yaşadım sanki :))))) 2-3 haftaya kalmaz hissedersin dedi dr .. bakalım ama... net olarak hissedenler kimler??
olmasmı canım esas tüm haklar bizde neredeyse.evt gamze gözde bunlar karıştırılan isimler en iisi dediğin gibi özgür takıl.yaren miray berfu azra erva duru ve son olarak esila:)aklımda kalmış bunlar ben araştırırken duyduklarım ve not aldıoklarım canm..
Beennnnnnn :lepi:
Ve her seferinde nasıl mutlu olduğumu anlatamam.
ben bayadır hıssedıorum ama ılk tekmemı evelsı gun yedımkaydirigubbakcemile3
hadi yaaa.... bende istiyom hadi çocum yaaa atacağın bi depik depiver ananı hadi ama yaaaa :)))))))))
benim henüz depilmişliğim yok ama sizleri kıskanmışlığım var sölemek isterim delikafadulden laelaelaelaelae :lepi: tabiki şaka aman yanlış anlaşılmasın :))) ben hala sabırla bekliyorum :)))
hmm bende not ettim bu isimleri ayıp olmasın diye bi eşimede sorarım akşama artık napim :))) çok merci şekerim isimleriyle uzun yaşarlar işallah..... :CüvCüv:
hadi yaaa.... bende istiyom hadi çocum yaaa atacağın bi depik depiver ananı hadi ama yaaaa :)))))))))
benim henüz depilmişliğim yok ama sizleri kıskanmışlığım var sölemek isterim delikafadulden laelaelaelaelae :lepi: tabiki şaka aman yanlış anlaşılmasın :))) ben hala sabırla bekliyorum :)))
dılekcım bızım bebelr suan bu kadarmış bak:)
dılekcım bızım bebelr suan bu kadarmış bak:)
nedemk canm daha aklıma gelirse yazarım bencede sen bi paylaş gene ayıp olmasın onada:)bu arada anlamlarınıda biliosun dimi azra :bakire el değmemiş kız demek erva çok güzel kadın demek miray büyük ay demek esilada ikindi namazıyla yanlş olmasın öğlen sanırım arasındaki vakit demek berfuda kartanesi:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?