2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

5848bl, şekerim ben bir gutten morgen biliyorum bir de ich möchte fünf köfte o kadar
supersinyaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

Ay inşallah düzelir ela ya walla ben biraz internetten araştırdım, korkmaya da başladım yavaştan yavaştan. bir sorun olmadan şu bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alabilseydik... :Saruboceq:
canim gecmis olsun ole her okudugunada inanma dr ne derse onu yap canim kendinede dikkat et.:CüvCüv:

aa bi saniye çözdüm: 5848bl
guten morgen rosablau wie geht es ihnen? günaydın pembamavi nasılsın

wie geht es deine kindern? çocuklar nasıl (kinder gartenden çıkardım bunu)

wawawwwwwwwwwwwwwwww du bist sehr gutttt rosablauu ewet canim dogru ceviri yapmisin.bebislerinin cinsiyeti belli oldumuuuuhihoyyyt:CüvCüv:

çok saol canım anlamlarıda güzelmiş teşekkür ederim :))
gercekden kiz isimleri harikaymis yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

sabah sabah minik adamıma ciciler aldım en kısa zamanda ekliyciim göbeemlen birlikteee zeyland neka ucuzmuş yavvvv hihoyyyt

slm kızlar nasılsınızz?? iki sabahtır bebeğimin hareketleri daha yogun hissediyorum o kadar güzel ki onu hissetmek Allah a şükürler olsun.

kizlar bakin oglusumun cicilerine ve gobusumuze oglusuma ya bilgisayarin kamerasiyla cekdim iyi cikmamis olabilirrrrrr

Eklentiler

• $Snapshot_20090409_3.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $Snapshot_20090409_4.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $Snapshot_20090409_5.webp
    7 KB · Görüntüleme: 23
  • $Snapshot_20090409_6.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $Snapshot_20090409_7.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 29
selam hanımlar, nasılsınız?
emsall bende artık yoğun hissediyorum, hatta bu sabah karnımı okşayıp kızımla konuştum, baya hareketlendi, cevap verdi annesine kuzum, ayyy içim içime sığmıyor

demetcim oncelıkle gobusune kocaman masallah dıelım
cıcıleri de cok gusel oglunun hele ceketıne bayıldım kuzucuk saglıkla gysın ıns.

kizlar bakin oglusumun cicilerine ve gobusumuze oglusuma ya bilgisayarin kamerasiyla cekdim iyi cikmamis olabilirrrrrr

oğluşunun cicileri çok güzelmiş, sağlıcakla gelsin, hayırla giysin inşallah
seninde göbüş baya büyümüş, erkek bebek taşıdığın çok belli
benim göbüş yayvan, geniş yani seninde hafif sivri gibi :))

slm kızlar nasılsınızz?? iki sabahtır bebeğimin hareketleri daha yogun hissediyorum o kadar güzel ki onu hissetmek Allah a şükürler olsun.

ne guzel canim hepimiz iyiyiz sen nasilsin:CüvCüv:

kizlar buda oglusumun resimlerii

Eklentiler

• $Snapshot_20090409_8.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $Snapshot_20090409_9.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 27
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy, kızlar hepinize merhaba
yaaaaaaaaa yetişemiyorum sizlere, sabah erkenden girdim dünü okuyup hemen arkadaşlarımıza hayırlı olsun mesajları yamak istedim, o ara işim çıktı, dönünce tekrar ilerleyen sayfaları okudum tekrar yazmaya çalışırken yine işim çıktı, ve öğlen saati buldum yine ben sadece sizleri okumaya yetişebiliyorum, muhabbetiniz çok güzel kıskanıyorum sizleri Allah bozmasın maşaşllah
devamlı yazamasam da kızlar hep sizlerleyim, her yazdığınızı okuorum ama çok geride kalıyorum, birşeyler yazamasamda beni sakın unutmayın haaaaaaaaaklava:

cinsiyet öğrenen arkadaşlarımıza tebrikler, hayırlı olsun
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var iki tane hoşgeldiniz aramızaa.s.

demetcim oncelıkle gobusune kocaman masallah dıelım
cıcıleri de cok gusel oglunun hele ceketıne bayıldım kuzucuk saglıkla gysın ıns.

sagol canim benim ya eylul ayini 4 gozle bekliyorummmmmmmmm:lepi:

ewet canim kiloyu zaten sadece gobekden aldimmmmmmm:CüvCüv:allah sonumu hayir etsin cok aldim galiba kiloooooo
Çok şekerler cnm. Göbüşte süper maşallahhhhhhhh
saol canim hadi sizlerde ekleyin:CüvCüv:

Maşalla tosuncuğuna Demetcim

ewet her^seyi cok belli oluyor artik teyzesi

hadi kizlar sizinkileride bekliyorum bilgisayarin kamerasindanda olurrrr hadiiiiiiiiihihoyyytdelikafadulden

selam hanımlar, nasılsınız?
emsall bende artık yoğun hissediyorum, hatta bu sabah karnımı okşayıp kızımla konuştum, baya hareketlendi, cevap verdi annesine kuzum, ayyy içim içime sığmıyor
canım benim yerim ben onuuuuu ne güzel yaa annişle konuşmaya bile başlamış :)) en çok ben hissediyorum ama eşim hissedemiyor diye çok üzlüyor hadi yaa ben ne zaman hissedeceğim kızım senii diye karnımı seviyor her akşam o öyle yapınca ben başlıyorum ağlamaya öpüyor seviyor kızını babası 4 gözle bekliyor oda hissedeceği zamanı

meryemcim bebişine de, göbüşüne de maşallahhh.. cicilerin çok güzel özellikle ilk tulum güle güle giydir..

ne guzel canim hepimiz iyiyiz sen nasilsin:CüvCüv:

kizlar buda oglusumun resimlerii

selam kızlar dün gece annemde kaldım kocacım ava gittide..sabahta ablam geldi kahvaltı falan derken ancak çıkabildim evime..
Demetcim ben oğlunun o küçük bamyasını yerim..az önce ablamın ufaklığı okula bıraktık sünnet elbiseli küçük bir çocuk gördüm içim gitti resmen ya..
cinsiyeti belli olan arkadaşlarada hayırlı olsun..

kaydirigubbakcemile2mrb hoşboldukkkk:)

kızlarrr ben sahile iniyorum dönüşte görüşürüz...SAD sana özelden msj attım canım bakarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…