supersinyaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:5848bl, şekerim ben bir gutten morgen biliyorum bir de ich möchte fünf köfte o kadar
canim gecmis olsun ole her okudugunada inanma dr ne derse onu yap canim kendinede dikkat et.:CüvCüv:Ay inşallah düzelir ela ya walla ben biraz internetten araştırdım, korkmaya da başladım yavaştan yavaştan. bir sorun olmadan şu bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alabilseydik... :Saruboceq:
aa bi saniye çözdüm: 5848bl
guten morgen rosablau wie geht es ihnen? günaydın pembamavi nasılsın
wie geht es deine kindern? çocuklar nasıl (kinder gartenden çıkardım bunu)
gercekden kiz isimleri harikaymis yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5çok saol canım anlamlarıda güzelmiş teşekkür ederim :))
kizlar bakin oglusumun cicilerine ve gobusumuze oglusuma ya bilgisayarin kamerasiyla cekdim iyi cikmamis olabilirrrrrr
kizlar bakin oglusumun cicilerine ve gobusumuze oglusuma ya bilgisayarin kamerasiyla cekdim iyi cikmamis olabilirrrrrr
slm kızlar nasılsınızz?? iki sabahtır bebeğimin hareketleri daha yogun hissediyorum o kadar güzel ki onu hissetmek Allah a şükürler olsun.
ne guzel canim hepimiz iyiyiz sen nasilsin:CüvCüv:
kizlar buda oglusumun resimlerii
demetcim oncelıkle gobusune kocaman masallah dıelım
cıcıleri de cok gusel oglunun hele ceketıne bayıldım kuzucuk saglıkla gysın ıns.
oğluşunun cicileri çok güzelmiş, sağlıcakla gelsin, hayırla giysin inşallah
seninde göbüş baya büyümüş, erkek bebek taşıdığın çok belli
benim göbüş yayvan, geniş yani seninde hafif sivri gibi :))
saol canim hadi sizlerde ekleyin:CüvCüv:Çok şekerler cnm. Göbüşte süper maşallahhhhhhhh
Maşalla tosuncuğuna Demetcim
canım benim yerim ben onuuuuu ne güzel yaa annişle konuşmaya bile başlamış :)) en çok ben hissediyorum ama eşim hissedemiyor diye çok üzlüyor hadi yaa ben ne zaman hissedeceğim kızım senii diye karnımı seviyor her akşam o öyle yapınca ben başlıyorum ağlamaya öpüyor seviyor kızını babası 4 gözle bekliyor oda hissedeceği zamanıselam hanımlar, nasılsınız?
emsall bende artık yoğun hissediyorum, hatta bu sabah karnımı okşayıp kızımla konuştum, baya hareketlendi, cevap verdi annesine kuzum, ayyy içim içime sığmıyor
bizde iyiyiz Allah a şükür canım. iyi olmanıza çok sevindim aman hepiniz kendinize çok iyi bakın yavrular için :)) bu arada cicileriniz çok güzel güle güle ve sağlıkla giysin inşallah oğluşun
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy, kızlar hepinize merhaba
yaaaaaaaaa yetişemiyorum sizlere, sabah erkenden girdim dünü okuyup hemen arkadaşlarımıza hayırlı olsun mesajları yamak istedim, o ara işim çıktı, dönünce tekrar ilerleyen sayfaları okudum tekrar yazmaya çalışırken yine işim çıktı, ve öğlen saati buldum yine ben sadece sizleri okumaya yetişebiliyorum, muhabbetiniz çok güzel kıskanıyorum sizleri Allah bozmasın maşaşllah
devamlı yazamasam da kızlar hep sizlerleyim, her yazdığınızı okuorum ama çok geride kalıyorum, birşeyler yazamasamda beni sakın unutmayın haaaaaaaaaklava:
cinsiyet öğrenen arkadaşlarımıza tebrikler, hayırlı olsun
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var iki tane hoşgeldiniz aramızaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?