ay harikalar Allahım iyiliklerde güzaelliklerde sağlıkla giydirsin aslan parçasına o güzel cicileri :))
canım benim yerim ben onuuuuu ne güzel yaa annişle konuşmaya bile başlamış :)) en çok ben hissediyorum ama eşim hissedemiyor diye çok üzlüyor hadi yaa ben ne zaman hissedeceğim kızım senii diye karnımı seviyor her akşam o öyle yapınca ben başlıyorum ağlamaya öpüyor seviyor kızını babası 4 gözle bekliyor oda hissedeceği zamanı
meryemcim bebişine de, göbüşüne de maşallahhh.. cicilerin çok güzel özellikle ilk tulum güle güle giydir..
bu arada oğluşunuda maşallaahhh Allah nazardan saklasın inşallah. canım kaç haftalık hamilesin
selam kızlar dün gece annemde kaldım kocacım ava gittide..sabahta ablam geldi kahvaltı falan derken ancak çıkabildim evime..
Demetcim ben oğlunun o küçük bamyasını yerim..az önce ablamın ufaklığı okula bıraktık sünnet elbiseli küçük bir çocuk gördüm içim gitti resmen ya..
cinsiyeti belli olan arkadaşlarada hayırlı olsun..
kizlar bakin oglusumun cicilerine ve gobusumuze oglusuma ya bilgisayarin kamerasiyla cekdim iyi cikmamis olabilirrrrrr
Kesinlikle tatlım iyi çıkmıştır sen içini ferah tut annesi. Özge doğru söylüyor o gün ne çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah bilir vallaklava:
neyse bırcan ya panıkleme zaten ıyı cıkmıstr allahın ızıyle.bıkac saat unut sen sımdı onu bız sana aksamustu hatrlatırz:)
evet haklısınız yoksa vakit geçmiyor
demeeeet ya cok yakısıklı olacak kuzucun haa:)yerım ben onları ya hayatlarımızın merkezıne oturdula resmen sıpalar..
demetcim maşallah sana da oğluşuna da :) cicileri de pek güzelmiş, allah sağlıklıca giydirmeyi nasip etsin... :Saruboceq:
bu gece ask-ı memnu gecesı kudurdular yıne cok heyecanlıdelikafadulden
Allah iyiliğini versin Demet tamam tamam yemem bamyasını oğlunun..zaten rabbim dağına göre kar veriyor oğlum olsaydı kesin anası olarak gelinimden önce koparırdım..:jeyyar:
kızlar resim nasıl ekleniyo
imageshack den filan değilde direkt olarak burdan tıklayınca açılcak şekilde???
slm kızlar nasılsınızz?? iki sabahtır bebeğimin hareketleri daha yogun hissediyorum o kadar güzel ki onu hissetmek Allah a şükürler olsun.
kizlar bakin oglusumun cicilerine ve gobusumuze oglusuma ya bilgisayarin kamerasiyla cekdim iyi cikmamis olabilirrrrrr
canim resmini cekdikden sonra hani bize cevap yaziyorsunya onun en altina bakkkk EKLENTi EKLE diye bir yer var oaraya basssss zaten ondan sonrasinida halledersinhihoyyyt
kızlar işallah becermişimdir.. buda benim minişimin ilk hediyesi ve tek cicisi.. çünkü biz henüz bişiy almadık almayıda mayıstan sonra ancak düşünürüz herhalde...... ozaman bol bol koyarım resimlerini size kısmet olursa... :) :CüvCüv: :ecrin_bebek:
gobegın benım acımdan gorunusu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?