2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

demeeeet ya cok yakısıklı olacak kuzucun haa:)yerım ben onları ya hayatlarımızın merkezıne oturdula resmen sıpalar..

ay harikalar Allahım iyiliklerde güzaelliklerde sağlıkla giydirsin aslan parçasına o güzel cicileri :))

meryemcim bebişine de, göbüşüne de maşallahhh.. cicilerin çok güzel özellikle ilk tulum güle güle giydir..

bu arada oğluşunuda maşallaahhh Allah nazardan saklasın inşallah. canım kaç haftalık hamilesin

HEPINIZE TESEKKUR EDERIM KIZLARRRRR.bende sizinkileri bekliyorummmmmmm:CüvCüvteyzesi oglumun bamyasini gelinime biraksan yoksa torunum olmazdaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:)

Son düzenleme:
kizlar bakin oglusumun cicilerine ve gobusumuze oglusuma ya bilgisayarin kamerasiyla cekdim iyi cikmamis olabilirrrrrr

demetcim maşallah sana da oğluşuna da :) cicileri de pek güzelmiş, allah sağlıklıca giydirmeyi nasip etsin... :Saruboceq:

demeeeet ya cok yakısıklı olacak kuzucun haa:)yerım ben onları ya hayatlarımızın merkezıne oturdula resmen sıpalar..

ayyyyyy canim benim gercekden resmen simdiden bizi yonetiyorlarrrrrr sagol teyzesi senin yakisikliyla beraber oynuyamiyacaklar ama berbaber buyuyeceklerrrrrrrrrrr ne uzel yaaaaaaaa allah herkese yasatsin bu duyguyu:CüvCüv:canim dun esim cok komikdi sizle paylasiyim doktor bebege ultrasyonda bakiyordu esimin ilk tepkisi bakin bakin ordaki cikintiyi goruyormusunuzsırnaşık şeysırnaşık şey dedi doktora doktorda gulerek sen cok biliyorsun hergeldiginde birsey buluyorsun bir dahakinde sen yapican ultrasyon makinesini dedi tabi esim kizardidoktorla biz guluyoruz sonra doktor ewet sunnetlik olmus babasi hakkli dedi amaaaaaaa her gitdigimizde doktordan once atliyor herseyi buluyor birgun doktor atacak kocami:roflol::roflol::roflol:ve eve geldi resmini ciziyor kemik olcumune goreeeeeeeeee cok komik ya bu erkeklerrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

demetcim maşallah sana da oğluşuna da :) cicileri de pek güzelmiş, allah sağlıklıca giydirmeyi nasip etsin... :Saruboceq:

sagol canim benim insallah allah nasip ederseeeeeee:CüvCüv:

Allah iyiliğini versin Demet tamam tamam yemem bamyasını oğlunun..zaten rabbim dağına göre kar veriyor oğlum olsaydı kesin anası olarak gelinimden önce koparırdım..:jeyyar:

kızlar resim nasıl ekleniyo
imageshack den filan değilde direkt olarak burdan tıklayınca açılcak şekilde???

Allah iyiliğini versin Demet tamam tamam yemem bamyasını oğlunun..zaten rabbim dağına göre kar veriyor oğlum olsaydı kesin anası olarak gelinimden önce koparırdım..:jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allahhhhhhhhhhhhhh kiz sen beni bu hasda halimle guldurdun ya allahh senide boleeeeeeeeeeeeeeee guldursunnnnnnnnn sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:ayyyyyyyyyyyyyyyyy didemmmmmmmmmmmm cok komiksin kizzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol:sırnaşık şey

kızlar resim nasıl ekleniyo
imageshack den filan değilde direkt olarak burdan tıklayınca açılcak şekilde???

canim resmini cekdikden sonra hani bize cevap yaziyorsunya onun en altina bakkkk EKLENTi EKLE diye bir yer var oaraya basssss zaten ondan sonrasinida halledersinhihoyyyt

kızlar işallah becermişimdir.. buda benim minişimin ilk hediyesi ve tek cicisi.. çünkü biz henüz bişiy almadık almayıda mayıstan sonra ancak düşünürüz herhalde...... ozaman bol bol koyarım resimlerini size kısmet olursa... :) :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Eklentiler

• $Görüntü039.webp
    34 KB · Görüntüleme: 35
slm kızlar nasılsınızz?? iki sabahtır bebeğimin hareketleri daha yogun hissediyorum o kadar güzel ki onu hissetmek Allah a şükürler olsun.

İyiyiz tatlım sağol sen nasılsın görüşmeyeli? Çok güzel bir duygu di mi yaaa onu hissetmek...

kizlar bakin oglusumun cicilerine ve gobusumuze oglusuma ya bilgisayarin kamerasiyla cekdim iyi cikmamis olabilirrrrrr

Canım hepsi gerçekten süper ciciler. Güle güle giysin inşallah oğluşun. Senin göbüşü de maşallah ne güzel büyütmüşsün sen onu öyle...Sana da oğluşuna da nazar değmesin inşallah

Çok tatlı canım. Allah iyi günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin cicilerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…