2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gobegın benım acımdan gorunusu:))
ayyyyyyyyyyyyyyyyy yerim yaaaaaaaaaaaaaa ben gobusunun icindekiniiiiiiiiiii:CüvCüv:
cok tatli cicisleri annesi saglikli sekilde gulerek giysin:CüvCüv:

sag ol canim benim seninkinide bekliyoruzzzzzzzz:CüvCüv:
canım çok sağol sayende oldu galiba :))
ask olsun canim ben birsey yapmadimki:CüvCüv: sen yaptin gobusunude eklesenekaydirigubbakcemile5

çokk teşekkür ederim kızlarr... telefonum azcık şarj olsunda göbüş eklemeyide deniyim bakalım benden beteriniz çıkıcakmı :))))

iyi olmanıza çok sevindim canımmmm. Allah a şükür bizde iyiyiz. hemde nasıl güzelllll teyzesii onu hissettiğim anda nerde olursam olayım gülüyorum eşimle oturuyoruz karşılıklı koltuklarda gülümsüyorum ne oldu diyo yok bişey diyorum oynadımı diyor geliyor ama o daha hissedemiyor. dünde ne güzel eşimle oturmuş yavrumuzu seviyorduk tam bir aile sadetimiz vardı o kızını seviyor onunla konuşuyordu ben sevinçten ağlıyordum eşimle kızımı düşünüyordum kayınvalidem aradı eşim erkek kardeşine kızım oluyor demiş. bizim hatunda duymuş aramış sözde tebrik edecek. kızımızmı oluyor dedi evet dedim gerçekten mi diyor evet dedim ehh neyde ben kızları daha çok severim üzülmeyin diyor. bende ne üzüleceğim tam tersi ben çok mutluyum benim yavrum kimsenin sevgisine muhtac degil dedim hem biz oğlan beklemedik ki nerden çıktı bu dedim yok kızım hani ben oğlum için dedim diyo bende o gayet mutlu şimdi kızını seviyordu sen aradın vereyim onunla konuş dedim verdim tlf nu eşime. kadına bak sözde tebrik edecek beni kalkmış kız diye üzülmeyin diyoo. benim ayaklarım yere basmıyor Alllah ım bize ana baba olmayı nasip etti çok şükür diye

gobegın benım acımdan gorunusu:))
Canım canım ne güzel göbişşşşş buuu:CüvCüv:

Hayırlı olsun bende kendimi çok zor tutuyourm almamak için. Pzt kontrolum var belki o gün 1 tanecik birşey alırım ama cinsiyetini söylerse dr. kendimi tutamayabilirim

işallah hayırlı iyi haberlerle gelirsin cnaım ozaman tabi ödüllendirirsin kendini doktordan çıkınca o günün şerefine :)) bende öyle demiştim söz verdim bu sefer alcam korkmıcam dedim ama yine alamadım.. :) işallah tüm kıyafetlerini sağlıkla mutlulukla giyer hepimizin bebişleri... onları beklemekte güzel onlar için bişiyler yapmakta.... şimdi bunları konuşuyoruz ama eylülde kısmetse bebişlerimizle gelen hediyeleri açıyo olucaz...... Allahımm ne heyecan verici ne güzel.... doğsalarda koklasakkk.... :CüvCüv: :ecrin_bebek:

selam kızlarr nasılsınız?
benım toplantım vardı daha yenı kendi subeme gelebıldım ama eşşim rahatsızlanmıs bırazdan cıkıcam. gelmişken selam veriyim dedım

ah canım beniimm.. ben dahada delirtici bişiy söyliyim ozaman kimlerleyim düşünün :)))) kayınpederim olacak ruhsuz duygusuz insan bana ayne şöyle dedi: erkekse sana altın kemer takıcam, ama kızsa bi yarım altın takar geçerim!!!! bende köyünden anandan kalma adetlerle şişirme beni şehrin göbeğinde altın kemerle gezecek halimde yok o kemere ihtiyacımda yok bu saatten sonra bana kuyumcu alsan kaç yazar, bende kız olursa sana yarım altınlık verdiğin değer kadar gösteririm çocuğu dedim... aramız açık yine :)))) ama ben pekkkk rahatımm Allahım bozmasınn :)))) kayınvalidem yok ama bu kadınıda gömmüş benide gömmeyi deniyo ama yemezler!! :))))) kötükedihüso klava:

benım toplantım vardı daha yenı kendi subeme gelebıldım ama eşşim rahatsızlanmıs bırazdan cıkıcam. gelmişken selam veriyim dedım

kzım nerdesın sen hıı?sabahtandır yazıorum nerde bu kız dıe oldum meraktan.gecmıs olsun esıne de.

Ayyy canım benim senin bu kayınvaliden tam dayaklık yaaklava:
Ne demek üzülmek seni kendisi ile karıştırıyor galiba acayip sinir oldum böyle erkek doğuruyorum diye böbürlenen kadınlar vardır yaa kız annelerine sanki beceriksizmiş gibi bakarlar aynı nasıl gıcık olurlar. Oysa ikisinin tadı başka , yeri başka. Hem bir dedaha ilk bebeğimiz ne farkeder ki kız oğlan. Neyse canımcım allah mutlu aile saadetinizi hiç bozmasın inşallah canım benim.

Selam hanımlar yememi yedim geldim....

Bütün göbüklere , içindekilerin resimlerine 41 kere maşallah , Elacım ilerleyen zamanlarda o bakış açısından baktığında göbeğinin altında kini göremiyeceksin tabi bizde :CüvCüv:

Canlarım aldığınız ciciler de süper, az önce kayınvalideyle görüştüm gene almış bir sürü şey bornoz takımı almış, uyku battaniyesi ve pijamalar ... Bir de set çanta görmüş benim beğendiğimi alcakmış coşmuş benim ki , ama ben bir yandan da korkuyorum daha erken bu kadar şey alınıyor benneyaptımki

Hoşgeldin canım. Çok çok geçmiş olsun eşine. Allah kısa zamanda acil yanında şifa versin eşine..

Ohhhhhh ne güzel söylemişsin canım. Fazlasıyla haketmiş maşallah kayınpeder olacak bir de kayınvalideden farksız . Kayınvaliden yok ya onun yerini almak istiyor sanırım. Neyse sen ağzının payını vermişsin. klava:

sağolun kızlar. elacım okudum merak etmişssin canım. dun yazacaktım unuttum. annemede haber veremedım toplantıda acamadım annemde meraktan mahvolmus durumda.

eşim üşütmüş canım. bır dr a gideriz. ilerlememesi lazım bana gecmesın de

benım kayınpeder asla oyle bısey soylemez zaten karakter yapısına ters adamın ama oldu kı soyledı ben hayatta agzımı acıp bısey dıemem sız en guselını yapıosunuz valla soyleyerekhihoyyyt

Son düzenleme:
Kızım sen bu lafları kayınpedere mi ediyorsun , bravo sana vallahi :lepi:Adam yutmuştur kelimelerini sen bööle dedikten sonra ...

Ay ben de bunu anlamıyorum , herkesin gönlünden geçen bir şey vardır tut ki oldu sevinirsin ama olmayınca karalar bağlamazsın yani yine sevinirsin , ayrıca sanki bebeğin cinsiyetini kadın belirliyor , hangi devirde yaşıyoruz ya ....

:dance:

Kızlar hem allah sabır versin hemde dilinize sağlık.. Benimkiler en azıncan kayınvaldım bi melek ağzı var dili yok canımın..Kayınpederde iyi dir ama allah biraz çene vermiş ama daha bu güne kadar hiç kalbimi kırmadı allah var. Dün bana sordu demiştim ya kız mı erkekmi istiyorsun diye ben kız deyince "korkma bebege benim adımı ver demicem" dedi .Bir onceki torunda istemişti eltimler koymayınca bozuldu.O da bi ara diyordu altın kemerler felan ama baktı olmuyoo vazgeçti.GALİBA.INŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…