ayyyyyyyyyyyyyyyyy yerim yaaaaaaaaaaaaaa ben gobusunun icindekiniiiiiiiiiii:CüvCüv:gobegın benım acımdan gorunusu:))
cok tatli cicisleri annesi saglikli sekilde gulerek giysinkızlar işallah becermişimdir.. buda benim minişimin ilk hediyesi ve tek cicisi.. çünkü biz henüz bişiy almadık almayıda mayıstan sonra ancak düşünürüz herhalde...... ozaman bol bol koyarım resimlerini size kısmet olursa... :) :CüvCüv: :ecrin_bebek:
İyiyiz tatlım sağol sen nasılsın görüşmeyeli? Çok güzel bir duygu di mi yaaa onu hissetmek...
Canım hepsi gerçekten süper ciciler. Güle güle giysin inşallah oğluşun. Senin göbüşü de maşallah ne güzel büyütmüşsün sen onu öyle...Sana da oğluşuna da nazar değmesin inşallah
ask olsun canim ben birsey yapmadimki:CüvCüv: sen yaptin gobusunude eklesenekaydirigubbakcemile5canım çok sağol sayende oldu galiba :))
İyiyiz tatlım sağol sen nasılsın görüşmeyeli? Çok güzel bir duygu di mi yaaa onu hissetmek...
Canım hepsi gerçekten süper ciciler. Güle güle giysin inşallah oğluşun. Senin göbüşü de maşallah ne güzel büyütmüşsün sen onu öyle...Sana da oğluşuna da nazar değmesin inşallah
Canım canım ne güzel göbişşşşş buuu:CüvCüv:gobegın benım acımdan gorunusu:))
kızlar işallah becermişimdir.. buda benim minişimin ilk hediyesi ve tek cicisi.. çünkü biz henüz bişiy almadık almayıda mayıstan sonra ancak düşünürüz herhalde...... ozaman bol bol koyarım resimlerini size kısmet olursa... :) :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Canım canım ne güzel göbişşşşş buuu:CüvCüv:
Hayırlı olsun bende kendimi çok zor tutuyourm almamak için. Pzt kontrolum var belki o gün 1 tanecik birşey alırım ama cinsiyetini söylerse dr. kendimi tutamayabilirim
iyi olmanıza çok sevindim canımmmm. Allah a şükür bizde iyiyiz. hemde nasıl güzelllll teyzesii onu hissettiğim anda nerde olursam olayım gülüyorum eşimle oturuyoruz karşılıklı koltuklarda gülümsüyorum ne oldu diyo yok bişey diyorum oynadımı diyor geliyor ama o daha hissedemiyor. dünde ne güzel eşimle oturmuş yavrumuzu seviyorduk tam bir aile sadetimiz vardı o kızını seviyor onunla konuşuyordu ben sevinçten ağlıyordum eşimle kızımı düşünüyordum kayınvalidem aradı eşim erkek kardeşine kızım oluyor demiş. bizim hatunda duymuş aramış sözde tebrik edecek. kızımızmı oluyor dedi evet dedim gerçekten mi diyor evet dedim ehh neyde ben kızları daha çok severim üzülmeyin diyor. bende ne üzüleceğim tam tersi ben çok mutluyum benim yavrum kimsenin sevgisine muhtac degil dedim hem biz oğlan beklemedik ki nerden çıktı bu dedim yok kızım hani ben oğlum için dedim diyo bende o gayet mutlu şimdi kızını seviyordu sen aradın vereyim onunla konuş dedim verdim tlf nu eşime. kadına bak sözde tebrik edecek beni kalkmış kız diye üzülmeyin diyoo. benim ayaklarım yere basmıyor Alllah ım bize ana baba olmayı nasip etti çok şükür diye
selam kızlarr nasılsınız?
benım toplantım vardı daha yenı kendi subeme gelebıldım ama eşşim rahatsızlanmıs bırazdan cıkıcam. gelmişken selam veriyim dedım
benım toplantım vardı daha yenı kendi subeme gelebıldım ama eşşim rahatsızlanmıs bırazdan cıkıcam. gelmişken selam veriyim dedım
iyi olmanıza çok sevindim canımmmm. Allah a şükür bizde iyiyiz. hemde nasıl güzelllll teyzesii onu hissettiğim anda nerde olursam olayım gülüyorum eşimle oturuyoruz karşılıklı koltuklarda gülümsüyorum ne oldu diyo yok bişey diyorum oynadımı diyor geliyor ama o daha hissedemiyor. dünde ne güzel eşimle oturmuş yavrumuzu seviyorduk tam bir aile sadetimiz vardı o kızını seviyor onunla konuşuyordu ben sevinçten ağlıyordum eşimle kızımı düşünüyordum kayınvalidem aradı eşim erkek kardeşine kızım oluyor demiş. bizim hatunda duymuş aramış sözde tebrik edecek. kızımızmı oluyor dedi evet dedim gerçekten mi diyor evet dedim ehh neyde ben kızları daha çok severim üzülmeyin diyor. bende ne üzüleceğim tam tersi ben çok mutluyum benim yavrum kimsenin sevgisine muhtac degil dedim hem biz oğlan beklemedik ki nerden çıktı bu dedim yok kızım hani ben oğlum için dedim diyo bende o gayet mutlu şimdi kızını seviyordu sen aradın vereyim onunla konuş dedim verdim tlf nu eşime. kadına bak sözde tebrik edecek beni kalkmış kız diye üzülmeyin diyoo. benim ayaklarım yere basmıyor Alllah ım bize ana baba olmayı nasip etti çok şükür diye
ah canım beniimm.. ben dahada delirtici bişiy söyliyim ozaman kimlerleyim düşünün :)))) kayınpederim olacak ruhsuz duygusuz insan bana ayne şöyle dedi: erkekse sana altın kemer takıcam, ama kızsa bi yarım altın takar geçerim!!!! bende köyünden anandan kalma adetlerle şişirme beni şehrin göbeğinde altın kemerle gezecek halimde yok o kemere ihtiyacımda yok bu saatten sonra bana kuyumcu alsan kaç yazar, bende kız olursa sana yarım altınlık verdiğin değer kadar gösteririm çocuğu dedim... aramız açık yine :)))) ama ben pekkkk rahatımm Allahım bozmasınn :)))) kayınvalidem yok ama bu kadınıda gömmüş benide gömmeyi deniyo ama yemezler!! :))))) kötükedihüsoklava:
Hoşgeldin canım. Çok çok geçmiş olsun eşine. Allah kısa zamanda acil yanında şifa versin eşine..
Ohhhhhh ne güzel söylemişsin canım. Fazlasıyla haketmiş maşallah kayınpeder olacak bir de kayınvalideden farksız . Kayınvaliden yok ya onun yerini almak istiyor sanırım. Neyse sen ağzının payını vermişsin.klava:
Kızım sen bu lafları kayınpedere mi ediyorsun , bravo sana vallahi :lepi:Adam yutmuştur kelimelerini sen bööle dedikten sonra ...ah canım beniimm.. ben dahada delirtici bişiy söyliyim ozaman kimlerleyim düşünün :)))) kayınpederim olacak ruhsuz duygusuz insan bana ayne şöyle dedi: erkekse sana altın kemer takıcam, ama kızsa bi yarım altın takar geçerim!!!! bende köyünden anandan kalma adetlerle şişirme beni şehrin göbeğinde altın kemerle gezecek halimde yok o kemere ihtiyacımda yok bu saatten sonra bana kuyumcu alsan kaç yazar, bende kız olursa sana yarım altınlık verdiğin değer kadar gösteririm çocuğu dedim... aramız açık yine :)))) ama ben pekkkk rahatımm Allahım bozmasınn :)))) kayınvalidem yok ama bu kadınıda gömmüş benide gömmeyi deniyo ama yemezler!! :))))) kötükedihüsoklava:
Ayyy canım benim senin bu kayınvaliden tam dayaklık yaaklava:
Ne demek üzülmek seni kendisi ile karıştırıyor galiba acayip sinir oldum böyle erkek doğuruyorum diye böbürlenen kadınlar vardır yaa kız annelerine sanki beceriksizmiş gibi bakarlar aynı nasıl gıcık olurlar. Oysa ikisinin tadı başka , yeri başka. Hem bir dedaha ilk bebeğimiz ne farkeder ki kız oğlan. Neyse canımcım allah mutlu aile saadetinizi hiç bozmasın inşallah canım benim.
ah canım beniimm.. ben dahada delirtici bişiy söyliyim ozaman kimlerleyim düşünün :)))) kayınpederim olacak ruhsuz duygusuz insan bana ayne şöyle dedi: erkekse sana altın kemer takıcam, ama kızsa bi yarım altın takar geçerim!!!! bende köyünden anandan kalma adetlerle şişirme beni şehrin göbeğinde altın kemerle gezecek halimde yok o kemere ihtiyacımda yok bu saatten sonra bana kuyumcu alsan kaç yazar, bende kız olursa sana yarım altınlık verdiğin değer kadar gösteririm çocuğu dedim... aramız açık yine :)))) ama ben pekkkk rahatımm Allahım bozmasınn :)))) kayınvalidem yok ama bu kadınıda gömmüş benide gömmeyi deniyo ama yemezler!! :))))) kötükedihüsoklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?