msmscim geçmiş olsun...
iyi olmanıza çok sevindim canımmmm. Allah a şükür bizde iyiyiz. hemde nasıl güzelllll teyzesii onu hissettiğim anda nerde olursam olayım gülüyorum eşimle oturuyoruz karşılıklı koltuklarda gülümsüyorum ne oldu diyo yok bişey diyorum oynadımı diyor geliyor ama o daha hissedemiyor. dünde ne güzel eşimle oturmuş yavrumuzu seviyorduk tam bir aile sadetimiz vardı o kızını seviyor onunla konuşuyordu ben sevinçten ağlıyordum eşimle kızımı düşünüyordum kayınvalidem aradı eşim erkek kardeşine kızım oluyor demiş. bizim hatunda duymuş aramış sözde tebrik edecek. kızımızmı oluyor dedi evet dedim gerçekten mi diyor evet dedim ehh neyde ben kızları daha çok severim üzülmeyin diyor. bende ne üzüleceğim tam tersi ben çok mutluyum benim yavrum kimsenin sevgisine muhtac degil dedim hem biz oğlan beklemedik ki nerden çıktı bu dedim yok kızım hani ben oğlum için dedim diyo bende o gayet mutlu şimdi kızını seviyordu sen aradın vereyim onunla konuş dedim verdim tlf nu eşime. kadına bak sözde tebrik edecek beni kalkmış kız diye üzülmeyin diyoo. benim ayaklarım yere basmıyor Alllah ım bize ana baba olmayı nasip etti çok şükür diye
selam kızlarr nasılsınız?
benım toplantım vardı daha yenı kendi subeme gelebıldım ama eşşim rahatsızlanmıs bırazdan cıkıcam. gelmişken selam veriyim dedım
ahhhh ahhh deli oluyorum böyle kendini bilmez insanlara yaaa. hadi benimki kadın dediğin ama erkeğin böyle yapması tabii çok daha kötü. ne diyeyim Allah yardımcımız olsun. hayır sanki çok önemli de onların bizim yavrulamıza yada bize yaptıkları şeyler ne benim nede yavrumun onların yaptıgı yapacagı hiç bişeye ihtiyacımız yok. Allah akıl fikir versin inşallahhah canım beniimm.. ben dahada delirtici bişiy söyliyim ozaman kimlerleyim düşünün :)))) kayınpederim olacak ruhsuz duygusuz insan bana ayne şöyle dedi: erkekse sana altın kemer takıcam, ama kızsa bi yarım altın takar geçerim!!!! bende köyünden anandan kalma adetlerle şişirme beni şehrin göbeğinde altın kemerle gezecek halimde yok o kemere ihtiyacımda yok bu saatten sonra bana kuyumcu alsan kaç yazar, bende kız olursa sana yarım altınlık verdiğin değer kadar gösteririm çocuğu dedim... aramız açık yine :)))) ama ben pekkkk rahatımm Allahım bozmasınn :)))) kayınvalidem yok ama bu kadınıda gömmüş benide gömmeyi deniyo ama yemezler!! :))))) kötükedihüsoklava:
Ayyy canım benim senin bu kayınvaliden tam dayaklık yaaklava:
Ne demek üzülmek seni kendisi ile karıştırıyor galiba acayip sinir oldum böyle erkek doğuruyorum diye böbürlenen kadınlar vardır yaa kız annelerine sanki beceriksizmiş gibi bakarlar aynı nasıl gıcık olurlar. Oysa ikisinin tadı başka , yeri başka. Hem bir dedaha ilk bebeğimiz ne farkeder ki kız oğlan. Neyse canımcım allah mutlu aile saadetinizi hiç bozmasın inşallah canım benim.
Selam hanımlar yememi yedim geldim....
Bütün göbüklere , içindekilerin resimlerine 41 kere maşallah , Elacım ilerleyen zamanlarda o bakış açısından baktığında göbeğinin altında kini göremiyeceksin tabi bizde :CüvCüv:
Canlarım aldığınız ciciler de süper, az önce kayınvalideyle görüştüm gene almış bir sürü şey bornoz takımı almış, uyku battaniyesi ve pijamalar ... Bir de set çanta görmüş benim beğendiğimi alcakmış coşmuş benim ki , ama ben bir yandan da korkuyorum daha erken bu kadar şey alınıyor benneyaptımki
ne diyeyim ki canım. hayır eşime söylüyorum ki söylemesemde duyuyor görüyor cahil kadın saflığından yapıyor yanlış algılama ne olur diyor. ne yapsın ne desin anası atamaz satamaz tabi. bazen kendi kendime yaşlıdır falan diyorum ama yokk olmuyor her yapılan densizlik yaşlılığın cahilliğin altına sığdırılmıyor. bakalım ilerleyen günlerde ne olacak ama zaman zaman beni deli ediyorlar:dance:
Kızlar hem allah sabır versin hemde dilinize sağlık.. Benimkiler en azıncan kayınvaldım bi melek ağzı var dili yok canımın..Kayınpederde iyi dir ama allah biraz çene vermiş ama daha bu güne kadar hiç kalbimi kırmadı allah var. Dün bana sordu demiştim ya kız mı erkekmi istiyorsun diye ben kız deyince "korkma bebege benim adımı ver demicem" dedi .Bir onceki torunda istemişti eltimler koymayınca bozuldu.O da bi ara diyordu altın kemerler felan ama baktı olmuyoo vazgeçti.GALİBA.INŞALLAH
klava: klava: klava: seninki tam dayaklik canim klava: klava: klava:
gecmis olsun canim esine,arada burayida ihmal etmeeeeeeeeesüprizzzzz
ahhhh ahhh deli oluyorum böyle kendini bilmez insanlara yaaa. hadi benimki kadın dediğin ama erkeğin böyle yapması tabii çok daha kötü. ne diyeyim Allah yardımcımız olsun. hayır sanki çok önemli de onların bizim yavrulamıza yada bize yaptıkları şeyler ne benim nede yavrumun onların yaptıgı yapacagı hiç bişeye ihtiyacımız yok. Allah akıl fikir versin inşallahh
evet erkekten bunları duymak yaşamak daha zor.... size anlatamam neler söylüyo.. ama kaçtık ondan izmiri terkettik bodruma yerleştik hem işsel hemde ailesel sebeplerden..şimdide sık sık göremiyo diye gördüğü yerde sıkıltırıyo... Allah hidayetine erdirsin.... Allah ıslah etsin dicek bişeyim yok.. olmadı Allah onu ölmüşlerine kavuştursun daha ne diyim :))))
ehh işte ya bir duysan ehh neyse kızda olsa biz severiz diyo sanki bizde öldük gel sev bebeğimizi diye yaaa. neymiş onların tarafı erkek severmiş erkek istermiş. nedir yani ben erkek doğursam ne yapacaksın kendisi doğurmuş tonla erkek ya istiyorki bizde öyle olalım. hele kızı sen gitmiş kendi kendine rüyasında görmüş diye mavi mavi ipler almış bişeyler örecekmiş diye dün eşim arayınca gidip değiştireyim bari biz rüyamızda görmüştük erkek oluyordu ondan bizde hazırlık yapmıştık ama neyse demiş. çok mübarek kişiler yaa.
ah canım beniimm.. ben dahada delirtici bişiy söyliyim ozaman kimlerleyim düşünün :)))) kayınpederim olacak ruhsuz duygusuz insan bana ayne şöyle dedi: erkekse sana altın kemer takıcam, ama kızsa bi yarım altın takar geçerim!!!! bende köyünden anandan kalma adetlerle şişirme beni şehrin göbeğinde altın kemerle gezecek halimde yok o kemere ihtiyacımda yok bu saatten sonra bana kuyumcu alsan kaç yazar, bende kız olursa sana yarım altınlık verdiğin değer kadar gösteririm çocuğu dedim... aramız açık yine :)))) ama ben pekkkk rahatımm Allahım bozmasınn :)))) kayınvalidem yok ama bu kadınıda gömmüş benide gömmeyi deniyo ama yemezler!! :))))) kötükedihüsoklava:
Ayyy canım benim senin bu kayınvaliden tam dayaklık yaaklava:
Ne demek üzülmek seni kendisi ile karıştırıyor galiba acayip sinir oldum böyle erkek doğuruyorum diye böbürlenen kadınlar vardır yaa kız annelerine sanki beceriksizmiş gibi bakarlar aynı nasıl gıcık olurlar. Oysa ikisinin tadı başka , yeri başka. Hem bir dedaha ilk bebeğimiz ne farkeder ki kız oğlan. Neyse canımcım allah mutlu aile saadetinizi hiç bozmasın inşallah canım benim.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu egelilerrrrrr helede yaslilariklava: klava:kizlar sakin egeli olanlar alinmasin onlarda karadenizdekiler gibi erkek sevdalari cokdur bende 18yil orda yasadim biliyorummmmmmmm offffffffffffffff aferim kiz iyi cevap vermisin bodrumda kaliyorsun demi kaydirigubbakcemile5 bende milasda yasamisdim ailem orda oturuyorrrrrr aferim walllaaaaaaaaa daha bir kelime edemez sanakaydirigubbakcemile3
amannnnnn kizlar cahille laf anlatmak zordur helede bilmezlerki onlarida bir bayan dunyaya getirdiveeeeeeee allah kiz annesi olmayi herkese nasip etsin gercekden en hayirli evlat kiz evlatlari hepinizin cevresinde abisi erkek kardesi hatta eslerinizi goz onune alin annesi hasta oldugunda gidip o mu bir bardak su veriyor omu corba yapiyorrrrrr veeeeeeee omu annesinin en kotu gununde yaninda oluyorrrrrrr allah insallah herkese kiz cocugu nasip eder banadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kiz cocugu olan annelere bir kez daha cok imreniyorum allah kucaklariniza sagliklica almayi nasip etsin veeeeeeee hayirli gunlerini gormeyi saglasin.
neyse arkadaşlar benim hastaneye gidip ilaç yazdırmam ve kan vermem lazım. kendinize iyi bakın hepinizi öptüm gelince görüşürüz. bye
:dance:
Kızlar hem allah sabır versin hemde dilinize sağlık.. Benimkiler en azıncan kayınvaldım bi melek ağzı var dili yok canımın..Kayınpederde iyi dir ama allah biraz çene vermiş ama daha bu güne kadar hiç kalbimi kırmadı allah var. Dün bana sordu demiştim ya kız mı erkekmi istiyorsun diye ben kız deyince "korkma bebege benim adımı ver demicem" dedi .Bir onceki torunda istemişti eltimler koymayınca bozuldu.O da bi ara diyordu altın kemerler felan ama baktı olmuyoo vazgeçti.GALİBA.INŞALLAH
hakkaten çok mübarek insanlarmış takdiiir ettim doğrusu!! lülülülülülü söleseydin vermesinler ipleri yapsınlar analı kızlı birer erkek bebek doğurup kasıla kasıla gezsinler :))) tövbe tövbee zihniyete bak.. sanki onların örgüleri olmasa bebecik çıplak kalacak... Allah onlarıda ıslah etsin..... dicek bişiy yok yok yok yok yok............................klava: kötükedihüso klava:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu egelilerrrrrr helede yaslilariklava: klava:kizlar sakin egeli olanlar alinmasin onlarda karadenizdekiler gibi erkek sevdalari cokdur bende 18yil orda yasadim biliyorummmmmmmm offffffffffffffff aferim kiz iyi cevap vermisin bodrumda kaliyorsun demi kaydirigubbakcemile5 bende milasda yasamisdim ailem orda oturuyorrrrrr aferim walllaaaaaaaaa daha bir kelime edemez sanakaydirigubbakcemile3
evet canım bodrumda yaşıyoruz... 1 yıl önce izmirden buraya yerleştik... aslında izmirliyiz çokta özlüyoruz ama burda daha mutluyuz gereksiz insanlardan uzak gayet rahatız... burda sadece arkadaş çevremiz var ve inanın insanın akrabalarından daha iyi oluyo dostları.. Allah hiçbirimizi şaşırtmasın ama mutluyuz burda..... milasın pazarına gidiyorum bazen bodrum kazık allah kahretsin :))) fena değil milasta, bi işimiz oldumu hemen oraya gidiyoruz mecburen orası daha iyi burdan.....
Hadi canım kendi kendine düşünüpte stres yapma. Kendine ve prensesimize iyi bak...
Öpüldünüz çok çok
canım arkadaşım benim sağol bende sizi öptüm. hiç sizden ayrılasım yok ama dr.a yetişemeyecegim :)) çıkayım gelince görüşürüz...
msms canım ben de iyiyim ne leke var ne kanama çok şükür... çözdük inşallah.
evet canım bodrumda yaşıyoruz... 1 yıl önce izmirden buraya yerleştik... aslında izmirliyiz çokta özlüyoruz ama burda daha mutluyuz gereksiz insanlardan uzak gayet rahatız... burda sadece arkadaş çevremiz var ve inanın insanın akrabalarından daha iyi oluyo dostları.. Allah hiçbirimizi şaşırtmasın ama mutluyuz burda..... milasın pazarına gidiyorum bazen bodrum kazık allah kahretsin :))) fena değil milasta, bi işimiz oldumu hemen oraya gidiyoruz mecburen orası daha iyi burdan.....
yazın çok şanslısın ama deniz kum oohhhhhhhhh.ama bodrum çok kalabalıklaşıyor demi yazın ben geldim 1-2 kez..ne yapcen Allah başka dert vermesin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?