2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

klava:klava:klava: seninki tam dayaklik canimklava:klava:klava:

selam kızlarr nasılsınız?
benım toplantım vardı daha yenı kendi subeme gelebıldım ama eşşim rahatsızlanmıs bırazdan cıkıcam. gelmişken selam veriyim dedım

gecmis olsun canim esine,arada burayida ihmal etmeeeeeeeeesüprizzzzz

ahhhh ahhh deli oluyorum böyle kendini bilmez insanlara yaaa. hadi benimki kadın dediğin ama erkeğin böyle yapması tabii çok daha kötü. ne diyeyim Allah yardımcımız olsun. hayır sanki çok önemli de onların bizim yavrulamıza yada bize yaptıkları şeyler ne benim nede yavrumun onların yaptıgı yapacagı hiç bişeye ihtiyacımız yok. Allah akıl fikir versin inşallahh

ehh işte ya bir duysan ehh neyse kızda olsa biz severiz diyo sanki bizde öldük gel sev bebeğimizi diye yaaa. neymiş onların tarafı erkek severmiş erkek istermiş. nedir yani ben erkek doğursam ne yapacaksın kendisi doğurmuş tonla erkek ya istiyorki bizde öyle olalım. hele kızı sen gitmiş kendi kendine rüyasında görmüş diye mavi mavi ipler almış bişeyler örecekmiş diye dün eşim arayınca gidip değiştireyim bari biz rüyamızda görmüştük erkek oluyordu ondan bizde hazırlık yapmıştık ama neyse demiş. çok mübarek kişiler yaa.

zeytingözlü hepimizinki Allaha emanet... korkma sen dua et içini rahat tut böyle şeylerede fazla inanma... hani kriz var işler durgun dşye ertelersin biz gibi o ayrı ama madem imkan var babaannesidir alsın özeniyodur boşver hiç içini bozma sen... Allahım sağlıkla kullanmak nasip etsin meleğine o alınan cicileri :))

Ohhhhhh ne güzel söylemişsin canım. Fazlasıyla haketmiş maşallah kayınpeder olacak bir de kayınvalideden farksız . Kayınvaliden yok ya onun yerini almak istiyor sanırım. Neyse sen ağzının payını vermişsin. klava:[/QUOTE]

ah be güzelim doğmamış masum bir bebeğina arkasından yaptığı bu konuşmalar beni okadar üzüyoki aslında anlatamam.. en güzeli uzak olmak.. neden laf söyleteyimki masum bir bebeğe ne sanıyoki kendini o??.. adı saygısızlıksada kabul ediyorum.. o ileri gittikçe bende gidicem... aman neyse bırakalım uyuzu :)))))

ne diyeyim ki canım. hayır eşime söylüyorum ki söylemesemde duyuyor görüyor cahil kadın saflığından yapıyor yanlış algılama ne olur diyor. ne yapsın ne desin anası atamaz satamaz tabi. bazen kendi kendime yaşlıdır falan diyorum ama yokk olmuyor her yapılan densizlik yaşlılığın cahilliğin altına sığdırılmıyor. bakalım ilerleyen günlerde ne olacak ama zaman zaman beni deli ediyorlar
klava:klava:klava: seninki tam dayaklik canimklava:klava:klava:

gecmis olsun canim esine,arada burayida ihmal etmeeeeeeeeesüprizzzzz

Allah akıl fikir versin inşallahhh :)) ne diyeyim ki başka.

neyse arkadaşlar benim hastaneye gidip ilaç yazdırmam ve kan vermem lazım. kendinize iyi bakın hepinizi öptüm gelince görüşürüz. bye

hakkaten çok mübarek insanlarmış takdiiir ettim doğrusu!! lülülülülülü söleseydin vermesinler ipleri yapsınlar analı kızlı birer erkek bebek doğurup kasıla kasıla gezsinler :))) tövbe tövbee zihniyete bak.. sanki onların örgüleri olmasa bebecik çıplak kalacak... Allah onlarıda ıslah etsin..... dicek bişiy yok yok yok yok yok............................ klava: kötükedihüso klava:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu egelilerrrrrr helede yaslilari klava:klava:kizlar sakin egeli olanlar alinmasin onlarda karadenizdekiler gibi erkek sevdalari cokdur bende 18yil orda yasadim biliyorummmmmmmm offffffffffffffff aferim kiz iyi cevap vermisin bodrumda kaliyorsun demi kaydirigubbakcemile5 bende milasda yasamisdim ailem orda oturuyorrrrrr aferim walllaaaaaaaaa daha bir kelime edemez sanakaydirigubbakcemile3

amannnnnn kizlar cahille laf anlatmak zordur helede bilmezlerki onlarida bir bayan dunyaya getirdiveeeeeeee allah kiz annesi olmayi herkese nasip etsin gercekden en hayirli evlat kiz evlatlari hepinizin cevresinde abisi erkek kardesi hatta eslerinizi goz onune alin annesi hasta oldugunda gidip o mu bir bardak su veriyor omu corba yapiyorrrrrr veeeeeeee omu annesinin en kotu gununde yaninda oluyorrrrrrr allah insallah herkese kiz cocugu nasip eder banadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kiz cocugu olan annelere bir kez daha cok imreniyorum allah kucaklariniza sagliklica almayi nasip etsin veeeeeeee hayirli gunlerini gormeyi saglasin.

o bellı olmaz be gulum nasıp.benım eşim gorumcemden daha duskundur anasına babasına.yeter kı hayırlı evlat olsun.

ne şanslısın canım Allah bozmasın.. ne güzel.. bizimki manyak yapacak bişiy yok... altın kemerler bilmemneler ne gereksiz konular yaa.... sanki onlara soran var kemermi takacan küpemi diye... karşındaki insanlar arsız edepsiz olunca insanda kendini belli biyere kadar tutabiliyo ne yazıkki.... Allah günah yazmasın ama susmadım susmayıda düşünmüyorum.... kötükedihüso klava:

sormaaaaa hemde nasıll... kendileri oğlanı yakalayacak diye bakamadıkları kadar çocuk yaptılar ya şimdi kız evladını ehh falan diye karşılıyorlar. amannnnn boşver hiiçççç canımızı sıkmaya gerek yokk. evladım hele bir hayırlısı ile doğsun sağlıkla sıhhatle ben ona neler neler alırım. Allah eşimden bin kere razı olsun bebeğimizin cinsiyetini öğrenince bana çok güzel bir hediye almış nasıl sevindim anlatamam. dedimki aşkım bu ne nerden çıktı şimdi bu yazık bu kadar para verilirmi bak masrafımız çok hem bayram degil seyran değil hayırdır dedim bana dediki aşkım sen bana kızımı veriyorsun Allah razı olsun senden dedi bundan büyük bir sebeb olurmu dedi. ağladım vallaha dayanamadım öyle ana baba dan böyle evlat yani düşün yanii bir tek eşim çıkmış o evden nasıl olduysa. zaten diyorum aşkım bunlar seni evlatlık falan mı aldılar diye gülüyor :))

Hadi canım kendi kendine düşünüpte stres yapma. Kendine ve prensesimize iyi bak...
Öpüldünüz çok çok

canım arkadaşım benim sağol bende sizi öptüm. hiç sizden ayrılasım yok ama dr.a yetişemeyecegim :)) çıkayım gelince görüşürüz...

neyse kızlar kaynana muhabbetı bıtmez ben eşimin yanına gıdıcem bıraz yuruyus yapa yapa.sıze ıyı sohbetler.gelırım sonra yıne.

pembe bu arada gece gun sormustun ya lorealın castıng creme serısı mı dıe evet amonyaksız olan oymus canuım.cıkmısken bulursam ondan da alıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…