2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok haklısın canım cehaletlerinden ağızlarından çıkan lafları bile bilmiyolar, hala farkında değiller yaptıklarının, hayret bişiyler... Allah ıslah etsin hepsini nerde kimde varsa...... ama eşinin jestide süpermiş.. takdir ettim enişteyi ne ince bi davranış.... ne güzel... Allah böyle eşlerden hakikaten razı olsun, sayelerinde ne güzel geçiyo gebeliklerimiz... herkes böyle mutlu güzel bir gebelik geçirebilir işallah.. insanların uzayan kopasıca dilleri olmadan.... sıkılmadan.. üzülmeden... :CüvCüv: :Saruboceq:

arkadaşlar iki gün geçmişi oku falan yazıcam hayda bir işim çıkıyor yazamıyorum ama hepsini takipteyim biliyorsunuz:)şükür bitirdim geçmişi ama ne çene var yaa:)maşallah topiğimize.
pembemavi çok geçmiş olsun.bugünleri atlatırsın umarım kolayca ve böyle olmuştu diye anlatırsın sadece.
fussiletcim ablana geçmiş olsun, umarım bir daha tekrar etmez.oğluşunda hoşgeldiii,sağlıkla gelsin inşalllahh.
bircancım poyraz ismini duydum direkt bircan sana yakışır dedim bence çok güzel,ismiyle yaşasın uzuuuun ve mutlu.
gülay aramıza hoşgeldin canım.bebek odası çok güzel ve fiyatıda çok iyi bence.
zeytincim banada kalsiyum vermişti doktor ama ilaç c kategorisinde diye besinlerden almaya çalışıyorum korktum doğrusu kullanmaya.
candy bendede akıntı olayı vardı ve doktorum erken suyun gelir ve erken doğuma yol açar o yüzden tedavi etmemiz lazım dedi ve fitil kullandım.şükür iyi şimdi.
5848 canım maşallah tosuncuk geliyormuş,sağlıkla gelsin inşallah.cicilerde çok güzeeel.güle güle giydir sağlıkla.
yume bir erkek haberide senden hadi hayırlısı maşallah.sağlık problemin içinde doktorlarla her zaman irtibatta olmakta fayda var,çok geçmişler olsun.
aqualotuscum sen üzülme yalnız değilsin,hükümetlerden biride benim:)Allah sonumuzu hayır etsin:) kızında sağlıkla gelsin inşallahh.ciciside çok güzeeel.
aşkbuya sende hoşgeldin canım aramıza ve paşan.maşallah.
kız ela sen beni hem güldürüyon hem neşe veriyon canım arkidişimmm.o bebek çizmeler , göbeğin üstten görünüşü falan doğu iyi gelmedi anacım bu kıza:)şeker izmirlim benimmm.şaka bi yana güzel valla maşallahhhh.

valla yurtdışında olanlar anlar simit özlemini ama Almanya'da varmış galiba küçük Türkiye diyorlar ama senin orada yok galiba.Bulgaristan'da öyle eksikliğini çekiyordum kii.Allah'a şükür ıstanbul'da geçiriyorum hamileliğimi.ama kocişten ayrıyım o kötü.

tatlişkolarım ben burlardayım ayfersmu çok sağol cnm dileklerin için arkadaşım gelicek grşrz sonra yineee

evet beyaz çıkanları günlük olarak kapatmak için. hani boyatmazsam diye...

CANIM SURDA 9 AYA NE KALDIKI BENCE KIMYASAL SEYLER KULLANMA DERIM.ama kendin bilirsin bende rapunzel gibi oldum sacim artik deyim yerindeyse kicimida gecdi kocam yuzunden kestiremiyorummmmmmmmklava:kaynanam guzelce beynini yikamissssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…