sormaaaaa hemde nasıll... kendileri oğlanı yakalayacak diye bakamadıkları kadar çocuk yaptılar ya şimdi kız evladını ehh falan diye karşılıyorlar. amannnnn boşver hiiçççç canımızı sıkmaya gerek yokk. evladım hele bir hayırlısı ile doğsun sağlıkla sıhhatle ben ona neler neler alırım. Allah eşimden bin kere razı olsun bebeğimizin cinsiyetini öğrenince bana çok güzel bir hediye almış nasıl sevindim anlatamam. dedimki aşkım bu ne nerden çıktı şimdi bu yazık bu kadar para verilirmi bak masrafımız çok hem bayram degil seyran değil hayırdır dedim bana dediki aşkım sen bana kızımı veriyorsun Allah razı olsun senden dedi bundan büyük bir sebeb olurmu dedi. ağladım vallaha dayanamadım öyle ana baba dan böyle evlat yani düşün yanii bir tek eşim çıkmış o evden nasıl olduysa. zaten diyorum aşkım bunlar seni evlatlık falan mı aldılar diye gülüyor :))
pembe bu arada gece gun sormustun ya lorealın castıng creme serısı mı dıe evet amonyaksız olan oymus canuım.cıkmısken bulursam ondan da alıyım.
yazın çok şanslısın ama deniz kum oohhhhhhhhh.ama bodrum çok kalabalıklaşıyor demi yazın ben geldim 1-2 kez..ne yapcen Allah başka dert vermesin inş.
yok be güzelim nerdee geçen yaz daha yeni taşınmıştık aman yarabbim bi misafir bi insan akını olmaz böyle bişiy.. izmirde dibimizdeken arayıp sornayanlar süpriiiz diye dank diye çıkıp geldiler... onlar gider denize sen evde pişir taşır gelirler heryerleri kum içinde hadii temizle gece herkes yatar ortalığı topla... herkesten erken kalk kahvaltı hazır olsun... bide tuttururlar ee televoleler nerde ünlüler nerde hadi bizi götürün oraya.... sanki ünlüler biyere toplanıp onları bekliyo gelip baksınlar diye Allahtan bu sene hamileyim dişye şimdiden bile kimseyi kabul etmiyoruz eve.... yoksa ben manyakılaşırım mahvolurummmmdelikafadulden dışardada turistler çıplak geziyolar zaten.. kocamı Allah korusun diyorum.. burda adamların hep kaşı gözü oynak.. okadar görüyolar dahada doymuyolar.. aslında evli ve normal yaşayan bi çiftin yazları burda zor geçiyo :))))))) kaydirigubbakcemile3 :içelim: kafamçokkarıştı
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu egelilerrrrrr helede yaslilariklava: klava:kizlar sakin egeli olanlar alinmasin onlarda karadenizdekiler gibi erkek sevdalari cokdur bende 18yil orda yasadim biliyorummmmmmmm offffffffffffffff aferim kiz iyi cevap vermisin bodrumda kaliyorsun demi kaydirigubbakcemile5 bende milasda yasamisdim ailem orda oturuyorrrrrr aferim walllaaaaaaaaa daha bir kelime edemez sanakaydirigubbakcemile3
evet canım bodrumda yaşıyoruz... 1 yıl önce izmirden buraya yerleştik... aslında izmirliyiz çokta özlüyoruz ama burda daha mutluyuz gereksiz insanlardan uzak gayet rahatız... burda sadece arkadaş çevremiz var ve inanın insanın akrabalarından daha iyi oluyo dostları.. Allah hiçbirimizi şaşırtmasın ama mutluyuz burda..... milasın pazarına gidiyorum bazen bodrum kazık allah kahretsin :))) fena değil milasta, bi işimiz oldumu hemen oraya gidiyoruz mecburen orası daha iyi burdan.....
ohhhhhhhhhhhhh ne guzel walla oralar guzeldir insanida iyidir sen onlara yalan soylemedigin sureceeeeeeeeeee allah mutlulugunuzu daim etsin herkesin dediginide kafana takma biz onlara muhtac degiliz canim.milasa gittiginde benim icin bir tane simit ye ok ewet bodruma gore milas iyi ya ama tabiii orasida pahali turistlik yer oluncaaaaaaaa
o bellı olmaz be gulum nasıp.benım eşim gorumcemden daha duskundur anasına babasına.yeter kı hayırlı evlat olsun.
canim istisnalarda var tabi ama genel olarak dedim bennnnnnnnnnnnsüprizzzzz
kullanacak mısın yani?
ohhhhhhhhhhhhh ne guzel walla oralar guzeldir insanida iyidir sen onlara yalan soylemedigin sureceeeeeeeeeee allah mutlulugunuzu daim etsin herkesin dediginide kafana takma biz onlara muhtac degiliz canim.milasa gittiginde benim icin bir tane simit ye ok ewet bodruma gore milas iyi ya ama tabiii orasida pahali turistlik yer oluncaaaaaaaa
umrumda değil kime.. kapımı kapattımmı dışarda kalır herkes.... valla burdada bikaç kişi tanıyorum zamanla yavaş yavaş artar işallah... şimdilik bana yetiyolar.. fazlada bulaşmamak lazım millete :) canım milasa her gittiğmde aklıma gelirsin artık... ama söz senin içim bir simit alıcam... işallah kendinede gelip yemek kısmet olur kıyamam ya cnaın çekmemiştir işallah....... fisfisfis
umrumda değil kime.. kapımı kapattımmı dışarda kalır herkes.... valla burdada bikaç kişi tanıyorum zamanla yavaş yavaş artar işallah... şimdilik bana yetiyolar.. fazlada bulaşmamak lazım millete :) canım milasa her gittiğmde aklıma gelirsin artık... ama söz senin içim bir simit alıcam... işallah kendinede gelip yemek kısmet olur kıyamam ya cnaın çekmemiştir işallah....... fisfisfis
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canim ahhhhhhhhhhhhhhh hamileligimden beri bir simit ozlemidir sormaaaaaa gitsinnnnnnnnnnnama almanyadan aldim yedim ama oralarinkini tutmuyor 2010da gelmeyi dusunuyorum milasa insallah bulusuruz yaaaaaaa diger arkadaslar daha bulusamadi neyi bekliyorlarsa izmirdekiler antalyadakiler onlar bulusa bilirdiiiiii tabi istanbulluda unutmayalimmmmm.allah yardimcin olsun canim ewet bodrumda olupda evliligi yazin kavgasiz gecen yokdurrrrrrrrrrrrrrrr adamlarin agzi dursa gozleri durmuyor gozleri dursa .... bilmioyrum artikkkkkkkkkkk yaaaaaa iyiki su topik :enbuyukkk:var herseyimizi anlatabiliyoruz dostluklar kazaniyoruz birbirimizi tanimasakda ve ayni yolda ilerliyoruzzzzz 9ayi hepimizde iple CEKIYORUZZZZZZZZZ:lepi:
Guide Kozmetik- Rashell saç maskarası saçmaskarası maskara
şöyle bir ürün varmış daha yeni öğrendim.
evet beyaz çıkanları günlük olarak kapatmak için. hani boyatmazsam diye...
evet beyaz çıkanları günlük olarak kapatmak için. hani boyatmazsam diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?