2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

5848bl, resimlere yorum yapmışsın ama benim cinsiyetler artık belli. kızlarım olacak :)

canimmmmmmmmmmmm ikizlerde hic belli olmuyorrrrrrrrr benim teyzeminde ikizleri var suan kocaman abi ablalar 12 yasindalar teyzeme ikisinede erkek dediler ama biri kiz biri erkek allahhhhhhhhhhhh hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnnnnnnnnnnnn. hayatimmmmmmmmm bosver beyazlariiiiiiii her yasin ayri bir guzelligi varrrrrrrrrrrrr hem hamilelikde normallll cabuk beyazlamasi bendede varrrrrrrrrrrr

valla yaşım 32 oldu ama maşallah diyim beyazım yok kulaklarımda şu an yaklaşık saçlarım kestirmicem uzasınlar

Son düzenleme:
evet beyaz çıkanları günlük olarak kapatmak için. hani boyatmazsam diye...

orada yazıyor zaten acil toplantınız mı var kapatın beyazları falan diyor.hergün kullanmak tabi ki zor olur ama yağmurda akmaması iyi.ben boyattım,röfle yaptırdım şükür herhengi bir problem yok.sonradan da çıkmamasını diliyorum.kuaförde bulunan birkaç bayanla sohbetimizde onlarında boyattığını duydum herhangi bir problemle karşılaşmamışlar.

valla yaşım 32 oldu ama maşallah diyim beyazım kulaklarımda şu an yaklaşık saçlarım kestirmicem uzasınlar

gamamcım beyazlar birazda ırsi.ben hiç dibimin olanca uzunluğuyla çıkmasına izin vermediğim için beyazım çok mu az mı bilmiyorum ama tepelerde biraz var.yaş 29 olacak yani o kadar.bende kestirmicem saçlarımı zaten uzunlardı ,varsın uzasınlar seviyorum ben:)

Son düzenleme:
bir gün daha bitti :))) Yarın CUMAAAAAAAAAAAAAA hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: kendinize ve bebişlere çok çok iyi bakın.Güzel sohbetiniz için tşkler

aşkı memnu var bir tek onu izliyorum sonuna kadar akşam yaprak dökümünün sonunu getiremedim aman leyla ya düşman oldular sanki necla sütten çıkma ak kaşık gerçi ali rıza bey iyi demiş geçen hafta izleyememiştim özetten izledim dün

kizlar bakin oglusumun cicilerine ve gobusumuze oglusuma ya bilgisayarin kamerasiyla cekdim iyi cikmamis olabilirrrrrr

ne guzel canim hepimiz iyiyiz sen nasilsin:CüvCüv:

canım bebeğinin cicilerine bayıldım

kizlar buda oglusumun resimlerii

bebeğinedebayıldım

canım bu gün mü çıkacak test sonucun ??

evet annem aldı doktora 17:15 te göstercek

gobegın benım acımdan gorunusu:))

yerim o göbişi maşallah

çok güsle canım güle güle giydirmak nasip etsin Allah

sağol tatlım herkez beğendi

evet ya süperdi yaprak dökümüde ben reklamlarda bile değiştimedim.

aşkı menunda süper bu gün

kızlar hava çok güzel şimdi evde olsam atardım kendimi sokaklara ama işteyim akşama atıcam kendimi dışarı

hastanelerin bebek sayfalarına bakıyorum çok şekerler ya Allah bizede nasip etsin

hastanelerin bebek sayfalarına bakıyorum çok şekerler ya Allah bizede nasip etsin

ya sorma neclaya uyuz olmaya başladım.ne öyle zenginledim havaları falan salak şey.
dediğin gibi bende bakıyorum bazen hastane incelerken boy kilo inceliyorum acaba bizimki nasıl olacak diye diye:)

bu arada meyve yiyince bebekler coşuyo maşallah hareketleniyorlar kızlar bilginiz olsun.ela diyorduya meyveli yoğurt yiyin diye demek ki etkisi vaaar.

kızlar çok şanslısınız türkiyede doğum yapacaksınız benim eşim rusyada ateşe olduğu için 3aydır rusyadayız bende eylül annesi olcam inşallah ama rus doktorlardan hiç hoşlanmadım çok korkuyorum benim 1.çocuğum 2yaşında ilk doğumum sezaryendi burda sezaryeni dikey kesi ile yapıyolarmış türkiye de olduğunuza dua edin

Son düzenleme:
Kızlar 16 hafta civarı olup da hala hiç kilo almayan var mı aranızda?? Ben hiç almadım doktorum bu gidiş güzel dedi.

yettım gariiii:)
aa ben nası okucam gecmısı dıodum ıyı fazla cene yapmamıssınız ben yokken efferım keleş:)

canım yaa doktoruna alışmayınca insan gerçekten çok tedirgin oluyo.. ben birkaç doktor değiştirdim hele senin durumun çok daha zor gerçekten... dikey kesi nasıl oluyo beee

Annelik ve Bebek Bakımı - Gebelikten Üç Yaşına Kadar Anne Babanın Bilmesi Gereken Herşey Elizabeth Fenwick

Ayşe Öner'in "HAMILELIK, DOĞUM VE BEBEK BAKıMI isimli kitaplarını öneriyorlar bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…