5848bl, resimlere yorum yapmışsın ama benim cinsiyetler artık belli. kızlarım olacak :)
evet beyaz çıkanları günlük olarak kapatmak için. hani boyatmazsam diye...
valla yaşım 32 oldu ama maşallah diyim beyazım kulaklarımda şu an yaklaşık saçlarım kestirmicem uzasınlar
doğum valizi listelerine bakıyorum o günlere erişsek Allahın izniyle
valla yaşım 32 oldu ama maşallah diyim beyazım kulaklarımda şu an yaklaşık saçlarım kestirmicem uzasınlar[/QUO
ewet denizcim canim ogretmenimmmmmmm en iyisi oooooooo ne yapicaz boyayi zaten hamilelikte 20sindede cikio beyazzzzzzz40dakindede cikio beyazzzzzzzzz bebislerimizin verdigi degisiklikkkkkkkkkkkk 18 nisan cabucak gelsede sen de ogrensen cinsiyetini canimmmmmmmmmmmm walla bende saclarimi kestirmiyorummm.ya bu arada topikde kimse kalmadimiiiiiiiiiiiiiii bir ara baya bir cosmusdukkkkkkkkkkkkhihoyyyt
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizLARRRRRRRRRRRR ne buyuk bir heyecan yaaaaaaaaaaaaaaaaa dogum cantasi derken su derken bu derken zamannnnnnn geciyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))
kizlar bakin oglusumun cicilerine ve gobusumuze oglusuma ya bilgisayarin kamerasiyla cekdim iyi cikmamis olabilirrrrrr
ne guzel canim hepimiz iyiyiz sen nasilsin:CüvCüv:
canım bebeğinin cicilerine bayıldım
kizlar buda oglusumun resimlerii
canım bu gün mü çıkacak test sonucun ??
gobegın benım acımdan gorunusu:))
kızlar işallah becermişimdir.. buda benim minişimin ilk hediyesi ve tek cicisi.. çünkü biz henüz bişiy almadık almayıda mayıstan sonra ancak düşünürüz herhalde...... ozaman bol bol koyarım resimlerini size kısmet olursa... :) :CüvCüv: :ecrin_bebek:
arkadaşlar iki gün geçmişi oku falan yazıcam hayda bir işim çıkıyor yazamıyorum ama hepsini takipteyim biliyorsunuz:)şükür bitirdim geçmişi ama ne çene var yaa:)maşallah topiğimize.
pembemavi çok geçmiş olsun.bugünleri atlatırsın umarım kolayca ve böyle olmuştu diye anlatırsın sadece.
fussiletcim ablana geçmiş olsun, umarım bir daha tekrar etmez.oğluşunda hoşgeldiii,sağlıkla gelsin inşalllahh.
bircancım poyraz ismini duydum direkt bircan sana yakışır dedim bence çok güzel,ismiyle yaşasın uzuuuun ve mutlu.
gülay aramıza hoşgeldin canım.bebek odası çok güzel ve fiyatıda çok iyi bence.
zeytincim banada kalsiyum vermişti doktor ama ilaç c kategorisinde diye besinlerden almaya çalışıyorum korktum doğrusu kullanmaya.
candy bendede akıntı olayı vardı ve doktorum erken suyun gelir ve erken doğuma yol açar o yüzden tedavi etmemiz lazım dedi ve fitil kullandım.şükür iyi şimdi.
5848 canım maşallah tosuncuk geliyormuş,sağlıkla gelsin inşallah.cicilerde çok güzeeel.güle güle giydir sağlıkla.
yume bir erkek haberide senden hadi hayırlısı maşallah.sağlık problemin içinde doktorlarla her zaman irtibatta olmakta fayda var,çok geçmişler olsun.
aqualotuscum sen üzülme yalnız değilsin,hükümetlerden biride benim:)Allah sonumuzu hayır etsin:) kızında sağlıkla gelsin inşallahh.ciciside çok güzeeel.
aşkbuya sende hoşgeldin canım aramıza ve paşan.maşallah.
kız ela sen beni hem güldürüyon hem neşe veriyon canım arkidişimmm.o bebek çizmeler , göbeğin üstten görünüşü falan doğu iyi gelmedi anacım bu kıza:)şeker izmirlim benimmm.şaka bi yana güzel valla maşallahhhh.
aşkı memnu var bir tek onu izliyorum sonuna kadar akşam yaprak dökümünün sonunu getiremedim aman leyla ya düşman oldular sanki necla sütten çıkma ak kaşık gerçi ali rıza bey iyi demiş geçen hafta izleyememiştim özetten izledim dün
aşkı memnu var bir tek onu izliyorum sonuna kadar akşam yaprak dökümünün sonunu getiremedim aman leyla ya düşman oldular sanki necla sütten çıkma ak kaşık gerçi ali rıza bey iyi demiş geçen hafta izleyememiştim özetten izledim dün
hastanelerin bebek sayfalarına bakıyorum çok şekerler ya Allah bizede nasip etsin
kızlar çok şanslısınız türkiyede doğum yapacaksınız benim eşim rusyada ateşe olduğu için 3aydır rusyadayız bende eylül annesi olcam inşallah ama rus doktorlardan hiç hoşlanmadım çok korkuyorum benim 1.çocuğum 2yaşında ilk doğumum sezaryendi burda sezaryeni dikey kesi ile yapıyolarmış türkiye de olduğunuza dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?