2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen valla görgüsüz şey

canım dikey kesi 30 yıl öncede kaldı ya sen bir imkan yarat benim gibi Türkiye'de ol herşeyini.Almanya falan iyide Rusya ve diğer uzantıları ı ıh.

ayfercım saol tatlım soledıklerın ıcın.a valla opucem ge burayaŞeniz

kuşşşuuum öperim seni sen ge buraya :içelim:

Canım benim hayırlısı olsun. Evet gerçekten zor bir durum yabancı doktorlara güvenmek.
Ayrıca Rusyada zaten tıp alanında Türkiye kadar gelişmiş bir ülke değildir. Ama dert etme Allah bir şekilde yardım eder nasılsa.

Kızlar 16 hafta civarı olup da hala hiç kilo almayan var mı aranızda?? Ben hiç almadım doktorum bu gidiş güzel dedi.

Canım ben 17 haftalıkken bile hiç kilo almamış hala aynı kilomdaydım ama hafta 19 deyince yemekle hiçbir ilgisi yok bu durumun inan, sen istemesende alıyorsun kilo.

dısarda oyle bı ruzgar vardı kı ıslık calıo.benı soyle bı ıtıp kaktı.2dk da solugu kocişin yanında aldım saolsun:))

canım yaa doktoruna alışmayınca insan gerçekten çok tedirgin oluyo.. ben birkaç doktor değiştirdim hele senin durumun çok daha zor gerçekten... dikey kesi nasıl oluyo beee

türkiye de yatay kesi ile sezaryen yapılıyo yani tüylerin bittiği yerde yatay kesiyolar burda dikey kesi ile yapılıyo yani göbek deliğinin hemen altından kılların başladığı yere kadar dikey kesiyolar burdaki doktorların odasında ultrason yok ultrason için başka hastaneye gönderip sonra sonuca bakıyolar yani çok değişikler bide rusça bilmediğim için tercümanla gidiyorum yani herşey zor

[/B]
gule gule denızcım yarın gorusruz.
huhuu pek sessızsınız sız noldu kuzucuklar

elacim herkes hafda sonu moduna girdi galibaaaaaaaaa yaaaaaaaaa kimsecikler kalmadiiiiiiii offfffffffffffffffffff bari sen konus kizzzzzz eeeeeeeee ruzgar senle oglusuna birsey yapmadi demi iterkensositososito artik o halinizle ne kadar itebildiyse ruzgara.s feyza canimnm ii olmaya calisiyoruz sen nasilsinnnnnnn

yok hala ıtebılıo.sonrakı aylar bıraz zorlanır herhlde ıteklerken:)
evet ya aman kendım nazar degırdım topıge bugun pek hossunuz demıstım ya sabah.kendım ettım kendım buldum.
ay ruyamda aksam ne gordum bılıomusunuz ızmıre gıdınce alısverıse gtmek ıstedıgım bı yer var oraya gtmısım ama kapıs kapıs hersey ben hıcbısey alamıorum hersey bıtıverıo nası uzuluodum.salak mıyım neyım:)
bugun kozmetık urunler satan bı dukkana grdım burda.yılan yagı gordum bılıosunuz sac uzatıo.kadına dedım ben bunu surebılırmıyım zararrı olurmu kadın dıo karnınıza mı surceksınız bılmıom valla.aptal seyhihoyyyt ne işi var yılan yagının karnımda sacıma dedım sacımaaaa-tatlicadiarzu-

valla aynı şeyi ben Bulgaristanda yaşadım ama doktorun İngilizce bilmesi iyi.yinede bizdeki gibi ilgi alak yok.Ultrasonu eski ve başka yere gönderiyor en iyi hastaneye gittik güya.gözünü seviyim Türkiyem.
gule gule denızcım yarın gorusruz.
huhuu pek sessızsınız sız noldu kuzucuklar

kuşum hava güsel bugün İstanbul'da şükür ya senin oradada iyiydi ama bak bozdu demek ki.kocişe sığın:)

Kızlar 16 hafta civarı olup da hala hiç kilo almayan var mı aranızda?? Ben hiç almadım doktorum bu gidiş güzel dedi.

canım ben de tam 16 haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım.. ben ce herşey normal, ilk başta bende çok korktum ama değerlerim iyi çıkınca şanslı olduğumu düşünüyorum. çünkü bebekte sağlıklıymış....

herkese iyi akşamlar... yarın izin aldım, 3 gün mersine gidiyoruz, eşimin memleketi, ben de çok severim... malum künefe, tantuni falan... umarım canınız çekmez ama çok seviyorum. kilo almadım diyordum artık oradan 2-3 kiloylo dönerim.....

sizleri özlücem, hoşçakalınnnnnnnnn

bebeğini hissetmeye başladın mı ?:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…