ya sorma neclaya uyuz olmaya başladım.ne öyle zenginledim havaları falan salak şey.
dediğin gibi bende bakıyorum bazen hastane incelerken boy kilo inceliyorum acaba bizimki nasıl olacak diye diye:)
bu arada meyve yiyince bebekler coşuyo maşallah hareketleniyorlar kızlar bilginiz olsun.ela diyorduya meyveli yoğurt yiyin diye demek ki etkisi vaaar.
canım dikey kesi 30 yıl öncede kaldı ya sen bir imkan yarat benim gibi Türkiye'de ol herşeyini.Almanya falan iyide Rusya ve diğer uzantıları ı ıh.kızlar çok şanslısınız türkiyede doğum yapacaksınız benim eşim rusyada ateşe olduğu için 3aydır rusyadayız bende eylül annesi olcam inşallah ama rus doktorlardan hiç hoşlanmadım çok korkuyorum benim 1.çocuğum 2yaşında ilk doğumum sezaryendi burda sezaryeni dikey kesi ile yapıyolarmış türkiye de olduğunuza dua edin
ayfercım saol tatlım soledıklerın ıcın.a valla opucem ge burayaŞeniz
kızlar çok şanslısınız türkiyede doğum yapacaksınız benim eşim rusyada ateşe olduğu için 3aydır rusyadayız bende eylül annesi olcam inşallah ama rus doktorlardan hiç hoşlanmadım çok korkuyorum benim 1.çocuğum 2yaşında ilk doğumum sezaryendi burda sezaryeni dikey kesi ile yapıyolarmış türkiye de olduğunuza dua edin
Kızlar 16 hafta civarı olup da hala hiç kilo almayan var mı aranızda?? Ben hiç almadım doktorum bu gidiş güzel dedi.
canım yaa doktoruna alışmayınca insan gerçekten çok tedirgin oluyo.. ben birkaç doktor değiştirdim hele senin durumun çok daha zor gerçekten... dikey kesi nasıl oluyo beee
Canım benim hayırlısı olsun. Evet gerçekten zor bir durum yabancı doktorlara güvenmek.
Ayrıca Rusyada zaten tıp alanında Türkiye kadar gelişmiş bir ülke değildir. Ama dert etme Allah bir şekilde yardım eder nasılsa.
canım teşekkür ederim evet tıp alanında türkiye çok ilerde buraya gelince anladım
Canım benim hayırlısı olsun. Evet gerçekten zor bir durum yabancı doktorlara güvenmek.
Ayrıca Rusyada zaten tıp alanında Türkiye kadar gelişmiş bir ülke değildir. Ama dert etme Allah bir şekilde yardım eder nasılsa.
canım teşekkür ederim evet tıp alanında türkiye çok ilerde buraya gelince anladım
AYYYYYYYYYYYY canim allah yardim etsin sana walla sen birseyler yap turkiyeye git bende isvicredeyim ama adamlar superrrrrr tip alanindaaaaaaa ayyyyyyyyy dikey kesisss aman allahim sen mutlaka bir yolunu bul CADIARZU
bircannnnnnnnnteyzesi tesekkur ederizzzz bebisimi cok tatli buldughun icinnnnnn ya sizlerde ekleyin dedim hepiniz bir bir cikdiniz yaaaaaaaaasüprizzzzz
gule gule denızcım yarın gorusruz.
huhuu pek sessızsınız sız noldu kuzucuklar
valla aynı şeyi ben Bulgaristanda yaşadım ama doktorun İngilizce bilmesi iyi.yinede bizdeki gibi ilgi alak yok.Ultrasonu eski ve başka yere gönderiyor en iyi hastaneye gittik güya.gözünü seviyim Türkiyem.türkiye de yatay kesi ile sezaryen yapılıyo yani tüylerin bittiği yerde yatay kesiyolar burda dikey kesi ile yapılıyo yani göbek deliğinin hemen altından kılların başladığı yere kadar dikey kesiyolar burdaki doktorların odasında ultrason yok ultrason için başka hastaneye gönderip sonra sonuca bakıyolar yani çok değişikler bide rusça bilmediğim için tercümanla gidiyorum yani herşey zor
gule gule denızcım yarın gorusruz.
huhuu pek sessızsınız sız noldu kuzucuklar
Kızlar 16 hafta civarı olup da hala hiç kilo almayan var mı aranızda?? Ben hiç almadım doktorum bu gidiş güzel dedi.
canım ben de tam 16 haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım.. ben ce herşey normal, ilk başta bende çok korktum ama değerlerim iyi çıkınca şanslı olduğumu düşünüyorum. çünkü bebekte sağlıklıymış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?