2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi o zaman biraz dikkâtet sen genede yaaaaaaaaa biz kafayi yemisiz walla alisveris yuzunden bende bir keresinde ole gormusdum ama ben esimi doverklen uyandim daha dogrusu uyandirildimmm zamaninda gitmedikdiye esime kiziyordum bende kafayi yemeden su cocuklari dunyaya getirseydikkkkkk hayirlisiylaaaaaaa:CüvCüv: ayyyyyyyyyyyyy ole salaklarida satici diye koyarlar biseyden haberi olmayanlari sende evet bebegimin rabunzel gibi dogmasini istiyorum diye dalga gecseydin:jeyyar:kizzzzzzzzzzz
ya bende iyiyim ama çok uykum geliyor

canim bendede cok oluyordu kansiz kalmisindir cunku 4ayi doldurdukdan sonr bu sikayetlerin bitmesi gerekiyorrr yaaaaa kizlaar bu aradaa deli olucammmmm benim kendi doktorumda bebisim19+6bugun icin ama hastanedede 21+2bunu anlayan varmi yaaaaaaaaaaaaaaa ustunden gorme hamile kaldim diye ne saddim belli ne doguracagim tarihhhhhhh offffffffffff bana 26agustosdan 19eylule kadar zaman veriyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-tatlicadiarzu-klava:

bizde senizölüyeceğiz bizim yerimizede ye tatlım olur mu

Çok şekersiniz yaaaaaaaa. Bende abimi özledim şimdi ama o çok uzakta çooooooook çokkkkkkkkkkkk çooooooook :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
demetcım 3lu test ıcın gttıgınde kemık olcumlerınde kac haftayla uyumlu cıktıysa odur canım.

bız cok duskunuz bırbırımıze o kucuk velet varya benım en kucugum bana senı sevıorum prensesım dıe mesajlar atar:)sırf bu yuzden bebegımın bırsuru kardesını olmasını ısterım:)

demetcım 3lu test ıcın gttıgınde kemık olcumlerınde kac haftayla uyumlu cıktıysa odur canım.

ya dr tam suan 20 haftanin icerisine gireceksin diyor bunlarin hesaplamasi 20+0-20+6 21 hafdalik oluyor hastanede bole diyor arasinda 12gun var yaniiiiiii bilmiom ne olacak kemik olcumlerini bize soylemiyorlarki esim gecen aklinda tutmus yapmis biseyler oooooo kocaman olmus oglum diyorrrrr 21cm boyu 232gr hersey iyi dediler ama bilmiom
yaaaaaa saddim belli olsa bende rahat ederdimmmmmm offffffffff neysee sagliklica gelsinde zamani faark etmezzzzzzzzz

bıze 3luden sonra bı cıktı verdıler tum olcumlerı yazıo mesela bas cevresı yazıo yanında da kac haftayla uyumlu oldugu yazıo.sonra karın cevresı yazıo kac haftayla uyumlu oldugu yazıo falan.neyse sen tkma ya ama snın gobek 21 haftalık benceyerimseniben

kızlar rıca etsem resımden alıntı yapıp altına yorum yazdınız ya onu edıt leyıp resmı sılsenıze burda kalmasın bıldık bılmedık herkes gırıo ya sıteye ondan

bız cok duskunuz bırbırımıze o kucuk velet varya benım en kucugum bana senı sevıorum prensesım dıe mesajlar atar:)sırf bu yuzden bebegımın bırsuru kardesını olmasını ısterım:)

harikasiniz gercekden yaaa biliyormusun herzaman erkek kardesim olsun istemisimdir allah verdi ama annemin sagligi nedeniyle dogum yapamadi hemde ikiz erkek kardeslerim olacakdi aramizda10yas olcakdiiiiiiiiii :çok üzgünüm:senağlama ama gercekdende supersiniz araniozda kac yas varrrrrrrrrrrrr? bilmiyorum canim dr aliyor burda hersei onlar dosya yapiyor her doktorun ayri labratuyari yarr bana kagitlari bile gostermedi sadece ultrasyondaki olcumleriyle esim resim cizdiiiiiiiiiiiiii ya o konuda turkiye superrrrrrrrrrrrrrrrr heryerin ayri yontemi varrrrrrrrr bende ole diyorummmmmm cunku hem buyuk hemdeeeeeee icimden ole geciyor hayirlisi olsun.

Son düzenleme:
cok tesekkur edrım hassasıyetınız ıcın kızlar.bırcan cım sen de sılıverırmısın bı zahmet:1hug:

cok tesekkur edrım hassasıyetınız ıcın kızlar.bırcan cım sen de sılıverırmısın bı zahmet:1hug:

ne demek hayatim kiz sen gercekden sut beyaziymisin demisdinde hadi o kadarda olamaz diye dusunmusdum bebisinde sana ceker insallahhhh gercekden nur tpu gibi adi ustunde gelirrrrrr pasamizzzzzzzzzzzzzzzsüprizzzzz

benım kucugumle aramda 4 yas var en kucugumle de 10 yas var:)sonuncuya annem hamıle kaldıgında kıyametı koparım ıstemem dıe ama ıyıkı olmus kendı cocugum gıbı sımdıŞeniz

ne demek hayatim kiz sen gercekden sut beyaziymisin demisdinde hadi o kadarda olamaz diye dusunmusdum bebisinde sana ceker insallahhhh gercekden nur tpu gibi adi ustunde gelirrrrrr pasamizzzzzzzzzzzzzzzsüprizzzzz

evet ya bembeyaz bı bebek olsa ne gusel olur sacsız kabak kafalı.oyyy kuzucum benım.ben kucukken saclarım o kadar sarıymıs kı pişmanıye kafalı dıe sevıolarmıs:)
ıns o da bana ceker.ghercı esım de beyaz ama benım kadar dııl:dilcikar:

canım kime cekecegi belli olmaz sahsen bende beyaz tenliyim esimde ama benim ve esimin erkek kardeslerimiz esmerler yani ailedeki diyer fertlerede benzeyebilirnaniknaniknaniknanik

hadi hayırlısıyla git gel cnm kendine dikkat et
gittim geldim hastaneye canım çok sağol ama malum ssk olunca bu gün git yarın gel :)) ilaçlarımı yazdırıp aldım kanıda yazdırdım yarın sabah gidip kan vereceğim neyseki hastane evime çok yakın

aminnnn canımm.eşimden Allah bin kere razı olsun 5 yıldır bir kere bile üzmedi beni o benim hem anam hem babam hem eşim dostum herşeyim o benim sağolsun.hiç sahip olamadığım ailem o benim. Allah eşlerimizden razı olsun onlar olmazsa ne yaprdık bilmiyorum Allah başımızdan eksik etmesin onları dediğin gibi onlar sayeside güzel geçiyor hamilelik :)) tüm dileklerine uzunnnnn uzuuunnnnn aminnn diyorum canım :)) Rabbim mutluluklarımızı daim etsin inşallahh

BıRCAN cım ne yaptınız sonucun çıkmışmı annem gösterecek demiştin inşallah güzel çıkmıştır. bende pazartesi günü kan vermiştim pazartesi yada salı benimde sonucum çıkar inşallah.

benım kucugumle aramda 4 yas var en kucugumle de 10 yas var:)sonuncuya annem hamıle kaldıgında kıyametı koparım ıstemem dıe ama ıyıkı olmus kendı cocugum gıbı sımdıŞeniz

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayyyyyyyyyyyyyyy dusunemiyorum bile kizzzzz gunese ciksa piril piril altin gibi parlarkaydirigubbakcemile3 insallah sana ceker yaaaaaaaaaaaaaaa senin gib io sepatik ve tatli ama cokda cekisi oluyorlar kizzzzzzz beyazlar bana goreeeeeeee komsunun kizi varrrr hayranim kizaaaa sapsari gunesde parliyorrrrkaydirigubbakcemile3 ben esmerim esim esmerrrrrrrr ama esimin kucuklugu sapsari nasil bole esmerlesmis anlamioyrummmmmmmmmmm:1closedeyes:yaaaaaaa

ayyyyyy annen bak iyikide yapmis kucuk kardesini gercekden cok sevimli oluyorlar benimmde kuzenim var bende onla oleyimmmmm kiz kardesim var minik kusum diye seviyorum ama kiz 21yasinda evliiiiiinaniknanik:roflol::roflol: neyapiyimmmmmm sonucda benden kucukkkkkkkkkk:teytey::teytey:

Canlarım ben kaçıyorum. Emsalcim inşallah sonuçların temiz çıkar. Allah gönlüne göre verir tatlım.
Öpüyorum sizlerin hepinizi çok çok. Kendinize ve bebelerinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…