yok hala ıtebılıo.sonrakı aylar bıraz zorlanır herhlde ıteklerken:)
evet ya aman kendım nazar degırdım topıge bugun pek hossunuz demıstım ya sabah.kendım ettım kendım buldum.
ay ruyamda aksam ne gordum bılıomusunuz ızmıre gıdınce alısverıse gtmek ıstedıgım bı yer var oraya gtmısım ama kapıs kapıs hersey ben hıcbısey alamıorum hersey bıtıverıo nası uzuluodum.salak mıyım neyım:)
bugun kozmetık urunler satan bı dukkana grdım burda.yılan yagı gordum bılıosunuz sac uzatıo.kadına dedım ben bunu surebılırmıyım zararrı olurmu kadın dıo karnınıza mı surceksınız bılmıom valla.aptal seyhihoyyyt ne işi var yılan yagının karnımda sacıma dedım sacımaaaa-tatlicadiarzu-
ya bende iyiyim ama çok uykum geliyor
herkese iyi akşamlar... Yarın izin aldım, 3 gün mersine gidiyoruz, eşimin memleketi, ben de çok severim... Malum künefe, tantuni falan... Umarım canınız çekmez ama çok seviyorum. Kilo almadım diyordum artık oradan 2-3 kiloylo dönerim.....
Sizleri özlücem, hoşçakalınnnnnnnnn
bakın bıze 3 kardeş ben evlenmeden önce:)
harikasiniz yaaaaaaaaaaaaaa daltonlar gibiiiiiiiiiiii superrrrrrrrrrrrrrrrrr:1rolleyes:
demetcım 3lu test ıcın gttıgınde kemık olcumlerınde kac haftayla uyumlu cıktıysa odur canım.
ya dr tam suan 20 haftanin icerisine gireceksin diyor bunlarin hesaplamasi 20+0-20+6 21 hafdalik oluyor hastanede bole diyor arasinda 12gun var yaniiiiiii bilmiom ne olacak kemik olcumlerini bize soylemiyorlarki esim gecen aklinda tutmus yapmis biseyler oooooo kocaman olmus oglum diyorrrrr 21cm boyu 232gr hersey iyi dediler ama bilmiom
yaaaaaa saddim belli olsa bende rahat ederdimmmmmm offffffffff neysee sagliklica gelsinde zamani faark etmezzzzzzzzz
bız cok duskunuz bırbırımıze o kucuk velet varya benım en kucugum bana senı sevıorum prensesım dıe mesajlar atar:)sırf bu yuzden bebegımın bırsuru kardesını olmasını ısterım:)
cok tesekkur edrım hassasıyetınız ıcın kızlar.bırcan cım sen de sılıverırmısın bı zahmet:1hug:
harikasiniz gercekden yaaa biliyormusun herzaman erkek kardesim olsun istemisimdir allah verdi ama annemin sagligi nedeniyle dogum yapamadi hemde ikiz erkek kardeslerim olacakdi aramizda10yas olcakdiiiiiiiiii :çok üzgünüm:senağlama ama gercekdende supersiniz araniozda kac yas varrrrrrrrrrrrr? bilmiyorum canim dr aliyor burda hersei onlar dosya yapiyor her doktorun ayri labratuyari yarr bana kagitlari bile gostermedi sadece ultrasyondaki olcumleriyle esim resim cizdiiiiiiiiiiiiii ya o konuda turkiye superrrrrrrrrrrrrrrrr heryerin ayri yontemi varrrrrrrrr bende ole diyorummmmmm cunku hem buyuk hemdeeeeeee icimden ole geciyor hayirlisi olsun.
ne demek hayatim kiz sen gercekden sut beyaziymisin demisdinde hadi o kadarda olamaz diye dusunmusdum bebisinde sana ceker insallahhhh gercekden nur tpu gibi adi ustunde gelirrrrrr pasamizzzzzzzzzzzzzzzsüprizzzzz
evet ya bembeyaz bı bebek olsa ne gusel olur sacsız kabak kafalı.oyyy kuzucum benım.ben kucukken saclarım o kadar sarıymıs kı pişmanıye kafalı dıe sevıolarmıs:)
ıns o da bana ceker.ghercı esım de beyaz ama benım kadar dııl:dilcikar:
gittim geldim hastaneye canım çok sağol ama malum ssk olunca bu gün git yarın gel :)) ilaçlarımı yazdırıp aldım kanıda yazdırdım yarın sabah gidip kan vereceğim neyseki hastane evime çok yakınhadi hayırlısıyla git gel cnm kendine dikkat et
çok haklısın canım cehaletlerinden ağızlarından çıkan lafları bile bilmiyolar, hala farkında değiller yaptıklarının, hayret bişiyler... Allah ıslah etsin hepsini nerde kimde varsa...... ama eşinin jestide süpermiş.. takdir ettim enişteyi ne ince bi davranış.... ne güzel... Allah böyle eşlerden hakikaten razı olsun, sayelerinde ne güzel geçiyo gebeliklerimiz... herkes böyle mutlu güzel bir gebelik geçirebilir işallah.. insanların uzayan kopasıca dilleri olmadan.... sıkılmadan.. üzülmeden... :CüvCüv: :Saruboceq:
evet ya bembeyaz bı bebek olsa ne gusel olur sacsız kabak kafalı.oyyy kuzucum benım.ben kucukken saclarım o kadar sarıymıs kı pişmanıye kafalı dıe sevıolarmıs:)
ıns o da bana ceker.ghercı esım de beyaz ama benım kadar dııl:dilcikar:
benım kucugumle aramda 4 yas var en kucugumle de 10 yas var:)sonuncuya annem hamıle kaldıgında kıyametı koparım ıstemem dıe ama ıyıkı olmus kendı cocugum gıbı sımdıŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?