delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayyyyyyyyyyyyyyy dusunemiyorum bile kizzzzz gunese ciksa piril piril altin gibi parlarkaydirigubbakcemile3 insallah sana ceker yaaaaaaaaaaaaaaa senin gib io sepatik ve tatli ama cokda cekisi oluyorlar kizzzzzzz beyazlar bana goreeeeeeee komsunun kizi varrrr hayranim kizaaaa sapsari gunesde parliyorrrrkaydirigubbakcemile3 ben esmerim esim esmerrrrrrrr ama esimin kucuklugu sapsari nasil bole esmerlesmis anlamioyrummmmmmmmmmm:1closedeyes:yaaaaaaa
ayyyyyy annen bak iyikide yapmis kucuk kardesini gercekden cok sevimli oluyorlar benimmde kuzenim var bende onla oleyimmmmm kiz kardesim var minik kusum diye seviyorum ama kiz 21yasinda evliiiiiinaniknanik:roflol::roflol: neyapiyimmmmmm sonucda benden kucukkkkkkkkkk:teytey::teytey:
merhaba kızlar yaa bende 18 haftalık hamileyim 3. ayımda erkege benziyordu bebeğim 4'e girdik gittik dr bu seferde göstermedi dr da vajinal yoldan öğrenebiliriz dedi ben korktum yok dedim nasıl oluyor yaaa
ilk hamileleiğim insan korkuyor ister istemes beni aydınlatabilirmisiniz?
ya kızlar bişi zorcam..kafam karıştı biz 14+6 haftalık hamileyz 15 dielim doktor amcamız erkek dedi.vajinal yoldanda muayene etti gene erkek dedi resminide çekti pipisinin ama arkadaşlar fekan bence sennki kızdırrrrr göstermemiş kendini fazla şöle böle deyip o kordonudur onun deyip beni üzdüler sizce ölemidir.ama yüzde yüz dedikafam karıştııııı
Canlarım ben kaçıyorum. Emsalcim inşallah sonuçların temiz çıkar. Allah gönlüne göre verir tatlım.
Öpüyorum sizlerin hepinizi çok çok. Kendinize ve bebelerinize iyi bakın...
canım benim cinsiyeti ne farkederki kız yada erkek bebeklerin hepsi çok tatlıdır sağlıklı doğması herşeyden önemli değilmi kız olsun veya erkek olsun bebeğini gördüğün anda ona aşık olcaksın
merhaba kızlar yaa bende 18 haftalık hamileyim 3. ayımda erkege benziyordu bebeğim 4'e girdik gittik dr bu seferde göstermedi dr da vajinal yoldan öğrenebiliriz dedi ben korktum yok dedim nasıl oluyor yaaa
ilk hamileleiğim insan korkuyor ister istemes beni aydınlatabilirmisiniz?
18 haftalık hamileyim canım daha kesin deil sadece bir kere ekrege benziyor dedi ondan beri göstermiyor yaramaz
canm haklısın tabi de işte ne bilim her yiğidin gönknde yatan aslanmı ne vardr derler ya sanırım yanlış söledim:)bizimkide öle tabiki önce sağlıklı sonra hayrlı olması önemli ama rabbim herkesn gönlüne göre hayrlı olanını versn:):Saruboceq:
ben kacıorum hanımlar
ay valla corba yapmam lasım yemegın yanına yoksa sızden kopamıom yani.
yarın gorusurz artık ıns.
bebelere ıyı bakın.:1hug:
bircan gırersen alıntı yaptıgın su resmı de sılmeyı unutma canım emi.
doktor erkek dediyse büyük olasılıkla öyledir sen çevrendekilere aldırma ama kız olma ihtimaline de alış tersi bi durumda daha çok üzülmemek için allahım hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah[/QUOTE
cnm ama ya doktor yüzde yüz dermi sence öle olsa.büyük ihtmal erkek der ama yüzde yüz dedi bana.hem kendini neden öle bişeye soksunki.doktor ve hastane baya güsel bence öle bi hast.demes gibi düşünüorm.
peki sizce vajinal yoldan bakıldıgında doğruluk oranı nedir ?
cnm ama ya doktor yüzde yüz dermi sence öle olsa.büyük ihtmal erkek der ama yüzde yüz dedi bana.hem kendini neden öle bişeye soksunki.doktor ve hastane baya güsel bence öle bi hast.demes gibi düşünüorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?