2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oyy cok gaza geldım bu gazla nerelere gıserım bılmıomkaydirigubbakcemile3
aman saglıklı olsun da gene de bana benzesin-tatlicadiarzu-

ben kacıorum hanımlar
ay valla corba yapmam lasım yemegın yanına yoksa sızden kopamıom yani.
yarın gorusurz artık ıns.
bebelere ıyı bakın.:1hug:
bircan gırersen alıntı yaptıgın su resmı de sılmeyı unutma canım emi.

ya kızlar bişi zorcam..kafam karıştı biz 14+6 haftalık hamileyz 15 dielim doktor amcamız erkek dedi.vajinal yoldanda muayene etti gene erkek dedi resminide çekti pipisinin ama arkadaşlar fekan bence sennki kızdırrrrr göstermemiş kendini fazla şöle böle deyip o kordonudur onun deyip beni üzdüler sizce ölemidir.ama yüzde yüz dedikafam karıştııııı

merhaba kızlar yaa bende 18 haftalık hamileyim 3. ayımda erkege benziyordu bebeğim 4'e girdik gittik dr bu seferde göstermedi dr da vajinal yoldan öğrenebiliriz dedi ben korktum yok dedim nasıl oluyor yaaa
ilk hamileleiğim insan korkuyor ister istemes beni aydınlatabilirmisiniz?

canım sen kaç haftalık hamilesin.onda korkulacak bişi yok o kadar endişelenme kendini kasma.bunda korkarsak doğumda ne yapacağız bide öle düşünm.çubuk gibi bişein ucuna jel sürüp vajinandan bakıo okadr acı felan yok üzerne jel sürüo saten.

canım benim cinsiyeti ne farkederki kız yada erkek bebeklerin hepsi çok tatlıdır sağlıklı doğması herşeyden önemli değilmi kız olsun veya erkek olsun bebeğini gördüğün anda ona aşık olcaksın

18 haftalık hamileyim canım daha kesin deil sadece bir kere ekrege benziyor dedi ondan beri göstermiyor yaramaz

Canlarım ben kaçıyorum. Emsalcim inşallah sonuçların temiz çıkar. Allah gönlüne göre verir tatlım.
Öpüyorum sizlerin hepinizi çok çok. Kendinize ve bebelerinize iyi bakın...

kendine ve bebişine iyi bak canım. inşallah canım teşekkür ederim. bizde sizi kocamaaannnn öptük hayatım

canm haklısın tabi de işte ne bilim her yiğidin gönknde yatan aslanmı ne vardr derler ya sanırım yanlış söledim:)bizimkide öle tabiki önce sağlıklı sonra hayrlı olması önemli ama rabbim herkesn gönlüne göre hayrlı olanını versn:):Saruboceq:

ben rusyadayım burda hep vajinal ultrasonla bakıyolar korkulacak bişi diil acımıyo

ya vajinal deyince insan ister istemez çekinio bir dahaki gittiğimde yine göstermesse o yolla bakıcaz artık :)

18 haftalık hamileyim canım daha kesin deil sadece bir kere ekrege benziyor dedi ondan beri göstermiyor yaramaz

canım doktoruna ısrar et bence baya:=)benmki 40 dk felanuğraştı benle.göstermesi gerekio karnıma darbeler yaptı sağa döndürdü felan sonunda erkek dedi bakalım hayrlısı inş öledir:)

doktor erkek dediyse büyük olasılıkla öyledir sen çevrendekilere aldırma ama kız olma ihtimaline de alış tersi bi durumda daha çok üzülmemek için allahım hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah

canım ne kadar güzelsiniz öyle hepiniz :))) çok benziyorsunuz birbirinize oğlun kardeşlerine benzesin bence :))

cnm ama ya doktor yüzde yüz dermi sence öle olsa.büyük ihtmal erkek der ama yüzde yüz dedi bana.hem kendini neden öle bişeye soksunki.doktor ve hastane baya güsel bence öle bi hast.demes gibi düşünüorm.[/QUOTE]

canım benim ilk hamileliğimde doktor 3.ayda erkek 4 5 6 7 .aylarda kız 8.ayda erkek demişti nasıl ağlamıştım ama bana hep erkek gibi gelmişti sonunda oğlum oldu bence hislerine güven anneler hissediyor

cnm ama ya doktor yüzde yüz dermi sence öle olsa.büyük ihtmal erkek der ama yüzde yüz dedi bana.hem kendini neden öle bişeye soksunki.doktor ve hastane baya güsel bence öle bi hast.demes gibi düşünüorm.

canım benim ilk hamileliğimde doktor 3.ayda erkek 4 5 6 7 .aylarda kız 8.ayda erkek demişti nasıl ağlamıştım ama bana hep erkek gibi gelmişti sonunda oğlum oldu bence hislerine güven anneler hissediyor[/QUOTE]

saol cnm hislerm erkek dedi benm hep.hayrlısı olsun hepmiz için..ama babasıda çoookk sevndi erkeğe kısa dönerse hüsrana uğramasın adamcağızzkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…