2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doktor 100 de 100 dediyse öyledir benimki hep 100 de 90 demişti ama seni iyi anlıyorum bende kız dediğinde üzülmüştüm ama kendim için deil eşim için erkek ister diye ama erkek bebişler anneye daha düşkün oluyolar benim şimdi 2.hamileliğim cinsiyeti ilk hamileliğim kadar merak etmiyorum sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorum ilk hamilelikte insan daha meraklı oluyo

Son düzenleme:
öledir tabi anneci oluolar a bu erkeklerdede bu erkek bebek sevgisi var.hele basıları tam takıntılı erkek adamın erkek oğlu olur diolar:)ben sordğmda hep farketmes dedi ama bi yandanda erkek dedi hep:)

ben çıkıorum arkadaşlar hepiz sağlıcakla kalın bebişlerinize ii bakın su içmeyi ihmal etmeyin sakın...su altın değerinde bizler için çatlaklarımıza herşeye ii gelecek..hoşçakalın:CüvCüv:

eşim bu oğlanı kendine doğurmuşsun paçandan ayrılmıyo banada bi kız doğur bari diyo bu işin şakası tabii ama kızı olan arkadaşlarım kızlarının babacı olduğunu söylüyolar benim oğluşum 2 yaşında uyandığında beni göremezse yeri göğü yıkıyo

Kızlar 16 hafta civarı olup da hala hiç kilo almayan var mı aranızda?? Ben hiç almadım doktorum bu gidiş güzel dedi.

evet canım ben hiç almadım hatta 5 kg de verdim.. dr herhalde benim iyice şişmemi bekliyodu ama maşallah beni çok şaşırttın dedi.. artık yemem gerekenleri yiyorum tabiki biraz artış olacak onun içinde kendimi üzemicemmm.... :CüvCüv: değer kızçeme kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek:

Annelik ve Bebek Bakımı - Gebelikten Üç Yaşına Kadar Anne Babanın Bilmesi Gereken Herşey Elizabeth Fenwick

Ayşe Öner'in "HAMILELIK, DOĞUM VE BEBEK BAKıMI isimli kitaplarını öneriyorlar bilginiz olsun.

canım ayşe öneri benn hamile kalır kalmaz aldım ne programda olsa izliyorum kadın süpeer kesin izleyin alın okuyun derim.. bebek masajı 0-5 yaş oyunlar vs. vs neler var neler.... ve anlatımlar gayet açık detaylı... bence hala almayanlar varsa hemen alın.. okudum tavsiye ediyorum.. gerçek bir el altı kurtarıcı kitabı... :CüvCüv: :lepi:

kızlar birde prof dr hilal mocan ın kitabı var 0-1 yaş bebek beslenmesi ve merak ettikleriniz diye bir kitabı var.. kadını zaten televizyondanda tanıyosunuzdur... onuda aldım ben illaki işimizi görecek şeyler vardır içinde.. okudum ama elimin altında bulunsun ilerde tökezlemiyim kör cahil kalmiyim kızımı beslerken diye şimdiden tekrar tekrar okuyorum iki kitabımıda.... hepinize bu iki kitabı tavsiye ederim kızlar... imkanı olanlar alsınlar...

aşkı memnu nun sonunda ne oldu izlyebildiniz mi
sonunu kaçırdım da

kızlarımız çoğalmış erkeklere yetişiyoruzkaydirigubbakcemile5

canım annem sonucu doktora göstermiş . hiç bir risk yok demiş temiz çıkmış yani zaten doktor gerek görmemişti ama ben yaptırdım. neyse çok mutlu oldum kızlar anlatamam. Allah'ıma şükürler olsun sonuç alcak arkdaşlarında inşallah hepsinin ki temiz çıkar

Günaydın Bircancım. Teşekkürler. Çok şükür sonunda cuma gelebildi :)))
Bugünde akşam olsa da evimize gitsek...Hayırlı cumalar canım sana da

Canım gözünaydın çok sevindim... Amin canım darısı hala sonuçlarını alamayan arkadaşlarımızın başına...

Kızlar günaydın.
daha kimseler gelmemiş. bende bebegimin cinsiyetini ögrendim. kızım prensesim olcakmiş.
Ama yinede çok kesin degil. Kız gibi görünüyor dedi kesin kes söylemedi.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…