2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tebrik ederim canım kızını. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Listeye ekliyorum eğer bir değişiklik olursa değiştiririz.

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek 20-emsalll35………………..kız
21-glcnsyt...........erkek 21-eslem…………………..kız
22-tıgerboxer........erkek 22-pembemavi ……………kız – kız
23-aslıhanyılmaz...erkek 23-aqualotus……………..kız
24-nevestabircan ....erkek 24-๒คl๒öςєğเ๓…………..kız
25-telli..................erkek
26-turkugozlum…….erkek
27-zuzummmm…….erkek
28-fussilet…………..erkek
29-5848BL………….erkek
30-Yume……….….erkek
31-askbuya……….erkek

günaydın kızlar, nasılsınız.

ben dünden beri iyi değilim, üçlü testim iyi çıkmadı dr amniyosentez önerdi, neyse hemen hacettepeye gittik, ordanda günlerimiz dolu ancak üç haftaya sonra gün verebiliriz dediler ağlamaktan gözlerim şişti sonra hacettepede ki dr, bu testte sorun var 14+0 iken yapılmış 16.haftadan sonra yapılmalıydı o yüzden problem çıkmış dedi, kafamız iyice karıştı bugün tekrar doktora gidicez detaylı ultrasona girebilirsem rahatlıcam ama hep derdim bu dr, erkenden test yaptırıyo diye, inşallah erken yapıldığı için öyle olmuştur dünden beri moralim çok bozuk, uyku uyuyamadım hep aklımda. birazdan doktora gidicem ve çok heyecanlıyım.

ayy çok güzel olduhihoyyythihoyyyt

Canım çok geçmiş olsun. Umarım söylediğin gibi erken yapıldığı için yanlış sonuç veren bir test olmuştur canım. Aslında bencede çok erken üçlü test için bildiğim kadarıyla 16-18. haftalar arasında yapılıyor ve 17. haftamda yaptırmıştım. Kıyamam ben sana da bebeğini de.. İçini ferah tutmaya çalış tatlım. Bunun ne kadar zor olduğunu kendimden çok iyi biliyorum ama sonra hep pişman oluyorum onu gereksiz yere üzdüğüm için. Eminim ve inşallah sende onu gereksiz yere üzdüğün için pişman olacaksın... Dualarımız seninle canım benim. Allah yardımcınız olsun... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar herkeze selamlar... benim bebişte erkekmiş dün kesinleşti % 100 dedi doktorum pipisinide gösterdi.... 1 hafta önce rahatsızlanmıştım kendi doktorum şehir dışında olunca başka doktora gitmek zorunda kaldım ultrason cihazı iyi değildi kıza benziyo ama emin değilim demiştiÇok üzgünüm çoook bende alışmıştım 1 haftadır oğluşuma kızım diyorum oyyy oyyyy...... listeye benide ekleyinnnn

canım üzme kendini.bak erken oldugu için demiş doktor. muhakkak öyledir. :1hug:

hayırlı olsun tatlım. Rabbim ogluşunla bir ömür boyu mutluluk versin. doktor banada dün kız gibi dedi ama sonra erkekmiş de diyebilirhihoyyyt

fbozkut canım üzme kendini inşallah herşey normaldir sende rahatlarsın evet testin çok erken yapılmış 16. ve 18. haftada yapılmalıydı çok saçma geldi bana sen hiç canını sıkma doktorunu değiştir daha iyi ve tecrübeli birine git canım... benim doktorum 3 lü teste gerek duymadı 2kili normal çıkmıştı ve eğer 18 haftada bi şüpheli durum sezersem isterim demişti .. senin ikili testinin sonucu nasıl çıkmıştı canım....

yubbbbpiiiii prenses geliyor canım çok sevindim inana nasılmış bebekin.

Canım çok geçmiş olsun yaa... bencede senin testin çok erken yapılmış ben 17. haftada istedi doktor. sen bir daha başka bir yere yaptır. her test yapan yere de güven olmuyo.. içinide ferah tut üzme bebişimizi...:teselli:

๒คl๒öςєğเ๓;6218649 .!.:
hayırlı olsun tatlım. Rabbim ogluşunla bir ömür boyu mutluluk versin. doktor banada dün kız gibi dedi ama sonra erkekmiş de diyebilirhihoyyyt

canım çok sağol eğer gibi dediyse hiç inanma %100 söyleyince inanırsın... bırak ya insan gıcık oluyo önceki doktora sinir oldum madem anlamıyosun söyleme dimi ben sancım var diye gitmek zorunda kalmıştım o bana cinsiyet söyledi oy oy ... hemde yanlış söyledi. şimdi bebiş doğana kadar içimde şüphe kalacak....:uhm:

canım ya nolur iyi ol ve skain olmaya çalış. bak erken yapılmış bence ondandır. Senin için dua edicez canım kalbimiz seninle sen içini ferah tut. ve iyi düşün. Bu gün Cuma hayırlı birgün dua et ve hayırlı haberlerle geliceksin eminim ben.:teselli:

yubbbbpiiiii prenses geliyor canım çok sevindim inana nasılmış bebekin.
Çok iyi dedi. hiç bir sorun yokmuş canım. rabbime şükürler olsun cok mutlu etti dün bebegim beni.
üçlü tarama için kan verdin dün salı gün alıp doktora göstercem.onun sonucunuda iyi alırsam cok daha mutlu olcam inşallah.

günaydın canım o testin sonucu sadece ihtimal genelde tutmuyo geçen sene görümcem hamileyken test kötü çıktı doktoru bebeği alalım diye tutturdu o bebişine kıyamadı ankara gata ya gitti ordaki profosör bebek gayet sağlıklı diyerek doğurttu gerçekten bebiş nurtopu gibi hiç bişeyi yok bu doktorlara güven olmuyo boş yere sağlıklı bebeği alacaklardı bence kendi genlerine güven senin bebişin de sağlıklıdır

günaydın kızlar.
cinsiyet öğrenen arkadaslar gözünüz aydın sağlıkla gelsinler inşallah..
fbozkurt canım gercekten çok erken yapılmıs 3 lü testin. ben 14+4 de gittim en son dr 2 hafta soınra gel uclu yapalım dedı. zamanında yapılmazsa elbette sonuclar etkılenecektır. sen canını sıkma..
bircan canım gözün aydın testlerinin sonucları çok guzelmıs..

Serdicim tebrik ederim oğlunu.Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah..

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek 20-emsalll35………………..kız
21-glcnsyt...........erkek 21-eslem…………………..kız
22-tıgerboxer........erkek 22-pembemavi ……………kız – kız
23-aslıhanyılmaz...erkek 23-aqualotus……………..kız
24-nevestabircan ....erkek 24-๒คl๒öςєğเ๓…………..kız
25-telli..................erkek
26-turkugozlum…….erkek
27-zuzummmm…….erkek
28-fussilet…………..erkek
29-5848BL………….erkek
30-Yume……….….erkek
31-askbuya……….erkek
32-serdi……………erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…