๒คl๒öςєğเ๓;6218454 .!.:Kızlar günaydın.
daha kimseler gelmemiş. bende bebegimin cinsiyetini ögrendim. kızım prensesim olcakmiş.
Ama yinede çok kesin degil. Kız gibi görünüyor dedi kesin kes söylemedi.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Cok teşekkür ederim canım. ekleyelim olmazsa degiştirirriz a.sTebrik ederim canım kızını. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Listeye ekliyorum eğer bir değişiklik olursa değiştiririz.
ayy çok güzel olduhihoyyythihoyyyt1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek 20-emsalll35………………..kız
21-glcnsyt...........erkek 21-eslem…………………..kız
22-tıgerboxer........erkek 22-pembemavi ……………kız – kız
23-aslıhanyılmaz...erkek 23-aqualotus……………..kız
24-nevestabircan ....erkek 24-๒คl๒öςєğเ๓…………..kız
25-telli..................erkek
26-turkugozlum…….erkek
27-zuzummmm…….erkek
28-fussilet…………..erkek
29-5848BL………….erkek
30-Yume……….….erkek
31-askbuya……….erkek
günaydın kızlar, nasılsınız.
ben dünden beri iyi değilim, üçlü testim iyi çıkmadı dr amniyosentez önerdi, neyse hemen hacettepeye gittik, ordanda günlerimiz dolu ancak üç haftaya sonra gün verebiliriz dediler ağlamaktan gözlerim şişti sonra hacettepede ki dr, bu testte sorun var 14+0 iken yapılmış 16.haftadan sonra yapılmalıydı o yüzden problem çıkmış dedi, kafamız iyice karıştı bugün tekrar doktora gidicez detaylı ultrasona girebilirsem rahatlıcam ama hep derdim bu dr, erkenden test yaptırıyo diye, inşallah erken yapıldığı için öyle olmuştur dünden beri moralim çok bozuk, uyku uyuyamadım hep aklımda. birazdan doktora gidicem ve çok heyecanlıyım.
canım üzme kendini.bak erken oldugu için demiş doktor. muhakkak öyledir. :1hug:günaydın kızlar, nasılsınız.
ben dünden beri iyi değilim, üçlü testim iyi çıkmadı dr amniyosentez önerdi, neyse hemen hacettepeye gittik, ordanda günlerimiz dolu ancak üç haftaya sonra gün verebiliriz dediler ağlamaktan gözlerim şişti sonra hacettepede ki dr, bu testte sorun var 14+0 iken yapılmış 16.haftadan sonra yapılmalıydı o yüzden problem çıkmış dedi, kafamız iyice karıştı bugün tekrar doktora gidicez detaylı ultrasona girebilirsem rahatlıcam ama hep derdim bu dr, erkenden test yaptırıyo diye, inşallah erken yapıldığı için öyle olmuştur dünden beri moralim çok bozuk, uyku uyuyamadım hep aklımda. birazdan doktora gidicem ve çok heyecanlıyım.
hayırlı olsun tatlım. Rabbim ogluşunla bir ömür boyu mutluluk versin. doktor banada dün kız gibi dedi ama sonra erkekmiş de diyebilirhihoyyytgünaydın kızlar herkeze selamlar... benim bebişte erkekmiş dün kesinleşti % 100 dedi doktorum pipisinide gösterdi.... 1 hafta önce rahatsızlanmıştım kendi doktorum şehir dışında olunca başka doktora gitmek zorunda kaldım ultrason cihazı iyi değildi kıza benziyo ama emin değilim demiştiÇok üzgünüm çoook bende alışmıştım 1 haftadır oğluşuma kızım diyorum oyyy oyyyy...... listeye benide ekleyinnnn
๒คl๒öςєğเ๓;6218454 .!.:Kızlar günaydın.
daha kimseler gelmemiş. bende bebegimin cinsiyetini ögrendim. kızım prensesim olcakmiş.
Ama yinede çok kesin degil. Kız gibi görünüyor dedi kesin kes söylemedi.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
๒คl๒öςєğเ๓;6218649 .!.:hayırlı olsun tatlım. Rabbim ogluşunla bir ömür boyu mutluluk versin. doktor banada dün kız gibi dedi ama sonra erkekmiş de diyebilirhihoyyyt
Çok iyi dedi. hiç bir sorun yokmuş canım. rabbime şükürler olsun cok mutlu etti dün bebegim beni.yubbbbpiiiii prenses geliyor canım çok sevindim inana nasılmış bebekin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?