canım ekelde görelim burdan güle güle kullan inşallahkızlar ben dün bebişime BEŞıK aldım..... sanırım içinizde en erken davranan benim..
๒คl๒öςєğเ๓;6218705 .!.:Çok iyi dedi. hiç bir sorun yokmuş canım. rabbime şükürler olsun cok mutlu etti dün bebegim beni.
üçlü tarama için kan verdin dün salı gün alıp doktora göstercem.onun sonucunuda iyi alırsam cok daha mutlu olcam inşallah.
๒คl๒öςєğเ๓;6218762 .!.:Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. ben yürüyüşe gidiyorum. bebegimle biraz yürüycez. sonra görüşrüz. çok çok iyi bakın bebeklere kendinize.kocaman öpüyoruz teyzeleri siziŞenizŞenizŞeniz
canım ekelde görelim burdan güle güle kullan inşallah
canım annem sonucu doktora göstermiş . hiç bir risk yok demiş temiz çıkmış yani zaten doktor gerek görmemişti ama ben yaptırdım. neyse çok mutlu oldum kızlar anlatamam. Allah'ıma şükürler olsun sonuç alcak arkdaşlarında inşallah hepsinin ki temiz çıkar
๒คl๒öςєğเ๓;6218454 .!.:Kızlar günaydın.
daha kimseler gelmemiş. bende bebegimin cinsiyetini ögrendim. kızım prensesim olcakmiş.
Ama yinede çok kesin degil. Kız gibi görünüyor dedi kesin kes söylemedi.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bal böceğim seninde kızını tebrik ederim canım.banada dr yüzde yüz erkek dedi ama beni gören bütün arkadaşlar senin kızın olcak dr anlamamıştır kordonu dolanmştırndiolar ve beni çok üzüolar
bal böceğim seninde kızını tebrik ederim canım.banada dr yüzde yüz erkek dedi ama beni gören bütün arkadaşlar senin kızın olcak dr anlamamıştır kordonu dolanmştırndiolar ve beni çok üzüolar
bırcaaan cok sevındım ya.ama bız sana demıstık temız cıkacak dıe.hadı cok sukur allaha tadını cıkar artık.
fbozkurt canım cok erken yapılmıs o test ondan oyle cıkm ıstr bence.uzulme.cunku bızler 17.hafta dolunca yaptrdık.ayrıntılıda bısey cıkmıcak ıns.dualarımız senınle canım.ıcını ferah tut.
balbocegım tebrık ederım kızını.ne gusel kızlarınz lıstede gıderek cogalıo.saglıkla gelsın mınıgın.ıns sonucların da temız cıkar allahın ıznıyle.
serdıcım,senın de oglusunu tebrık ederım canım.pıpıyı gordunse sorun yok artık ınanabılırsın:)saglıkla gelsın ıns.
çok sevindim bircan darısı başıma ben de yarın alıcam sonucumu inşallah bende güzel haberler getiririm size.
Bu arada herkese günaydına.s.a.s.
herkse günaydın bircan bende sevndm tatlım ii çıktığına.darısı bizim başımıza bizim testlerde inş ii çıkar.
bi paşamızın daha haberi gelmiş serdi tebrk ederm paşanı en son haberi sen verdn dünde ben hem yeni geldim hemde oğluş haberi verdimm:).
günaydın güzel annişler ve bebişler mutlu sağlıklı hayırlı cumalar hepinize :)
bebişlerini öğrenlere hayırlı olsun
bircan cnm sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim
beşiklerde alınmaya başlanmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?