2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın canlar,
ne kadar gusel bı gun hava o kadar gusel ki pırıl pırıl,
herkes ıyıdır ıns.gecmısı okuyup gelıom

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. ben yürüyüşe gidiyorum. bebegimle biraz yürüycez. sonra görüşrüz. çok çok iyi bakın bebeklere kendinize.kocaman öpüyoruz teyzeleri siziŞenizŞenizŞeniz

hadi canım inşallah sonuçlarda güzel çıkardelikafadulden

bizim yerimizde yürü temiz havayı çek içine canım

bırcaaan cok sevındım ya.ama bız sana demıstık temız cıkacak dıe.hadı cok sukur allaha tadını cıkar artık.
fbozkurt canım cok erken yapılmıs o test ondan oyle cıkm ıstr bence.uzulme.cunku bızler 17.hafta dolunca yaptrdık.ayrıntılıda bısey cıkmıcak ıns.dualarımız senınle canım.ıcını ferah tut.
balbocegım tebrık ederım kızını.ne gusel kızlarınz lıstede gıderek cogalıo.saglıkla gelsın mınıgın.ıns sonucların da temız cıkar allahın ıznıyle.
serdıcım,senın de oglusunu tebrık ederım canım.pıpıyı gordunse sorun yok artık ınanabılırsın:)saglıkla gelsın ıns.

Çok sevindim Bircan darısı başıma ben de yarın alıcam sonucumu inşallah bende güzel haberler getiririm size.

Bu arada herkese günaydına.s.a.s.

Ay ay çok sevindim bi prenses daha geliyormuş. Benim bebişim mahçup biraz göstermedi cinsiyetini ama doktor kıza benziyo dedi. Yarın gösterir belki benimki de artık:Saruboceq:

herkse günaydın bircan bende sevndm tatlım ii çıktığına.darısı bizim başımıza bizim testlerde inş ii çıkar.
bi paşamızın daha haberi gelmiş serdi tebrk ederm paşanı en son haberi sen verdn dünde ben hem yeni geldim hemde oğluş haberi verdimm:).

bal böceğim seninde kızını tebrik ederim canım.banada dr yüzde yüz erkek dedi ama beni gören bütün arkadaşlar senin kızın olcak dr anlamamıştır kordonu dolanmştırndiolar ve beni çok üzüolar

canım benim madem o kadar iyi anlıyorlar tıp okusalarmış boşver doktoruna güven karın şekli çin takvimi bunların hepsi bizleri oyalamak için icat edilmiş şeyler artık ultrasonlar yüksek kalitede adam yıllarca tıp tahsili yapmış ona güven ha doktorlarda yanılabiliyor ona birşey demiyorum ama arkadaşlarının bu kadar net konuşması can sıkıcı sen üzme kendini

aman sen boşver onları doktordan iyimi biliyolar.. hiç üzme kendini oğluşuna yazık annesi.. doğunca gösteririsin pipisini onlara görürler günlerini..kaydirigubbakcemile

Günaydın güzel annişler ve bebişler mutlu sağlıklı hayırlı cumalar hepinize :)

bebişlerini öğrenlere hayırlı olsun
bircan cnm sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim
beşiklerde alınmaya başlanmış :)

kızlar karnımın alt kısmında baskı var. sankı çok tuvalete sıkısırsın gıdemezsın ya aynen oyle..

evet canım ya rahatladım şükürler olsun

BÜTÜN BEBEKLERİMZ HAYIRLI OLSUN KIZLAR DARISI SİZİN BAŞINIZAŞeniz

sağolun kızlar içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…