değilmi yaa bende kendi kendime öle diorum ama işte anlamıolar hem adam neden desnki bide yüzde yüz dedi tamam inatçılık yaptı bebiş ama sonunda çekti pipisinn resmni adam öle bişi olsa kendini zedelemiş olur hani dese büyük ihtmalle erkek yada yüzde 90 erkek gene düşünürsün ama bu yüzde yüz dedi.benneyaptımki hayrlısı olsun hakkımızda arkadaşlarcanım benim madem o kadar iyi anlıyorlar tıp okusalarmış boşver doktoruna güven karın şekli çin takvimi bunların hepsi bizleri oyalamak için icat edilmiş şeyler artık ultrasonlar yüksek kalitede adam yıllarca tıp tahsili yapmış ona güven ha doktorlarda yanılabiliyor ona birşey demiyorum ama arkadaşlarının bu kadar net konuşması can sıkıcı sen üzme kendini
aman sen boşver onları doktordan iyimi biliyolar.. hiç üzme kendini oğluşuna yazık annesi.. doğunca gösteririsin pipisini onlara görürler günlerini..kaydirigubbakcemile[/QUOTE
evt evt oğluşum doğsun pipisini göstercem onlara sanki dünyada erkek soyu tükenmiş kmse innamıo ya.klava:
bütün egce çok kötü rüyalar gördüm kızlar çok korktum ama. eşimi uyandırdım beni lavabonun kapısında bekledi yazık sonra gittik yattık korkudan kalkamaıdm ki
Günaydın kızlar:) bişe sorucam bebek odası yada beşik kaçıncı aydan sonra almayı düşünüyorsunuz?
kızlar ben dün bebişime BEŞİK aldım..... sanırım içinizde en erken davranan benim..
herkese günaydıııınnnn :)
bircancım çok sevindim testin iyi çıkmasına hihoyyyt darısı bize inşallah :Saruboceq:
Günaydın kızlar:) bişe sorucam bebek odası yada beşik kaçıncı aydan sonra almayı düşünüyorsunuz?
günaydın eylül anneleri hayırlı cumalar...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?