2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

değilmi yaa bende kendi kendime öle diorum ama işte anlamıolar hem adam neden desnki bide yüzde yüz dedi tamam inatçılık yaptı bebiş ama sonunda çekti pipisinn resmni adam öle bişi olsa kendini zedelemiş olur hani dese büyük ihtmalle erkek yada yüzde 90 erkek gene düşünürsün ama bu yüzde yüz dedi.benneyaptımki hayrlısı olsun hakkımızda arkadaşlar

bütün egce çok kötü rüyalar gördüm kızlar çok korktum ama. eşimi uyandırdım beni lavabonun kapısında bekledi yazık sonra gittik yattık korkudan kalkamaıdm ki

bütün egce çok kötü rüyalar gördüm kızlar çok korktum ama. eşimi uyandırdım beni lavabonun kapısında bekledi yazık sonra gittik yattık korkudan kalkamaıdm ki

hayrolsun inşallah... bend aralarda çok abuk sabuk rüyalar görüyorum.. sanırım hamilelikten kaynaklanıyo..

günaydın kızlar,

yeni kızlarımız oğullarımız hayırlı olsun.

msms cim geçmiş olsun. üşütmüş olmayasın canım?

aşkbuya, sen de dr. ne diyorsa onu dinle. arkadaşlarına bakma. ha onlar öyle dese bile oğlan değil de kız bebek sahibi olmak, yani arkadaşlarının böyle fikir belirtmesine bile o kadar üzülüyor musun hakikaten? o kadar fena bir şey mi? :)

Günaydın kızlar. Hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah. Yaşasın haftasonu geldi :teytey:
Nasılsınız bakalım?

Bircancım biz sana demiştik tatlım. Şükürler olsun çok sevindim testin iyi çıkmasına:1hug:

Balböceğim tebrik ederim kızını. Hayırlı olsun canım

Fbozkurt canım hakkaten erkenmiş o testin yapılması için. Ben sanmıyorum kötü olduğunu. Tekrar yapılınca iyi çıkıcaktır inş. Gönlünü ferah tut canım

Esmacım Ben kız dedim ama yanıldım yine:icecream: Çok sevindim cnm bnm oğluşuna. Hayırlı olsun inşallah:ecrin_bebek:

kızlar ben de çok acayip rüyalar görüyorum biliyorsunuz anlatmıştım.

ama önceleri aldatmalar ve tuhaf olaylarla doluydu, fakat şimdi cinsiyet öğrendik ya artık ikiz bebekler kızlar oğlanlar... sabah kadar uğraş dur.

günaydın güzellliklerr,,
hayırlı cumalar olsun herkese..
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenler gözünüzaydın Allah sağlıkla kavustursun bebişlerinize..
hasta olanlara da acil şifalar diliyorumm

sağol pembe.. olabilir hala ayaklarımı ısıtamamak gibi bir sıkıntım var
rüyalarında hayır olsun canım. biz hamilelerin ruyaları her türlü garipliğe açık:)

herkese günaydıııınnnn :)
bircancım çok sevindim testin iyi çıkmasına hihoyyyt darısı bize inşallah :Saruboceq:

msmscim ayakların ısınmıyorsa gece yatarken yatagının ıcıne sıcak su torbası koy.yada parmagının ucuyla ayaklarının altına vicks sür canım..bende hemen üşütürüm ayaklarımı sonrada kasıklarda bol agrı ve sistit..

günaydın yume günaydın lahanabebeka.s.
bircancım gözünaydın canım cok sukur ıyı çıkmış sonuçlar...

Günaydın kızlar:) bişe sorucam bebek odası yada beşik kaçıncı aydan sonra almayı düşünüyorsunuz?

canım ben 7. ayda alacağım aslında daha önce alırdım bana kalsa ama para günüm temmuzda bende parayı alıp gidip deli gibi alışveriş yapacağım
hihoyyyt

benim hamileliğin başından beri ayaklarım yorganın dışında. yanıyor yanıyor. gündüzleri de artık çorap giymiyorum. kızlarım bana ateş bastırıyormuş meğer. :) o teori de doğru ıktı iyi mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…