günaydın yume günaydın lahanabebeka.s.
bircancım gözünaydın canım cok sukur ıyı çıkmış sonuçlar...
msmscim ayakların ısınmıyorsa gece yatarken yatagının ıcıne sıcak su torbası koy.yada parmagının ucuyla ayaklarının altına vicks sür canım..bende hemen üşütürüm ayaklarımı sonrada kasıklarda bol agrı ve sistit..
benim hamileliğin başından beri ayaklarım yorganın dışında. yanıyor yanıyor. gündüzleri de artık çorap giymiyorum. kızlarım bana ateş bastırıyormuş meğer. :) o teori de doğru ıktı iyi mi :)
sağol pembe.. olabilir hala ayaklarımı ısıtamamak gibi bir sıkıntım var
rüyalarında hayır olsun canım. biz hamilelerin ruyaları her türlü garipliğe açık:)
bütün egce çok kötü rüyalar gördüm kızlar çok korktum ama. eşimi uyandırdım beni lavabonun kapısında bekledi yazık sonra gittik yattık korkudan kalkamaıdm ki
günaydın kızlar,
yeni kızlarımız oğullarımız hayırlı olsun.
msms cim geçmiş olsun. üşütmüş olmayasın canım?
aşkbuya, sen de dr. ne diyorsa onu dinle. arkadaşlarına bakma. ha onlar öyle dese bile oğlan değil de kız bebek sahibi olmak, yani arkadaşlarının böyle fikir belirtmesine bile o kadar üzülüyor musun hakikaten? o kadar fena bir şey mi? :)
benim hamileliğin başından beri ayaklarım yorganın dışında. yanıyor yanıyor. gündüzleri de artık çorap giymiyorum. kızlarım bana ateş bastırıyormuş meğer. :) o teori de doğru ıktı iyi mi :)
Hayırlı olsun canım:) resmini çektiysen koyabilirmisin:)
bana büyüklerimin dediği ağrısız bir doğum istiyorsan ayaklarını ve belini hep sıcak tut..Patik giymeyi sevmezdim.ama şimdi ayağımdan patiği hiç çıkarmıyorum.ayaklarınız yansa bile giyin derim kızlar...
mms kan ilacı kullanıyormusun? belki kansızsındır ondanda olabilir..
Benim gibi henüz bebeklerinin cinsiyeti belli olmayan arkadaşlar vardır sanırım...Ben de merak içindeyim..Önce sağlık sonra ..gelsin kuzucuklar...İNŞALLAH....
bir çok kişide dogru sanıyorum. son aylarda erkek anneleri yanıyormus. sizde üşürseniz on numara olmus olacak:) bız kışın dopnduk yazın pişicez. siz tam tersimi:)
canım ben 7. ayda alacağım aslında daha önce alırdım bana kalsa ama para günüm temmuzda bende parayı alıp gidip deli gibi alışveriş yapacağım
hihoyyyt
canım valla bizim yazın antalyada üşümeye gercekten ihtiyacımız olacakk bu yönden sanslıyız galiba :sm_cool:
Benim gibi henüz bebeklerinin cinsiyeti belli olmayan arkadaşlar vardır sanırım...Ben de merak içindeyim..Önce sağlık sonra ..gelsin kuzucuklar...İNŞALLAH....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?