2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sıcak su torbası çok bunaltıyor canım beni. vicks denemedim hiç. eşim sıcak valla onla ısınıyorum yatarkende sorun um gunduz. ayaklarda 10 kat olsa yıne buz yıne buzz

hihi ikitanede kız olunca baya ateş basmıştır snei canımŞeniz:1hug:

sağol pembe.. olabilir hala ayaklarımı ısıtamamak gibi bir sıkıntım var
rüyalarında hayır olsun canım. biz hamilelerin ruyaları her türlü garipliğe açık:)

bana büyüklerimin dediği ağrısız bir doğum istiyorsan ayaklarını ve belini hep sıcak tut..Patik giymeyi sevmezdim.ama şimdi ayağımdan patiği hiç çıkarmıyorum.ayaklarınız yansa bile giyin derim kızlar...
mms kan ilacı kullanıyormusun? belki kansızsındır ondanda olabilir..

bütün egce çok kötü rüyalar gördüm kızlar çok korktum ama. eşimi uyandırdım beni lavabonun kapısında bekledi yazık sonra gittik yattık korkudan kalkamaıdm ki

hehe cnm benm kötü olurmu tabiki değil allahımıza şkrler olsun ama ne bilim hani herkesn gönlnde yatanb bişi vardrya hani öle bişi.bide genelde şu babalar erkek isterya bzlerde eşlerimiz sevnsin felan die mi artık nası düşünüosak ama ben kendmi fena alştırdm erkeğe bide hep erkek hissetmştim..haylısı olur inş

bir çok kişide dogru sanıyorum. son aylarda erkek anneleri yanıyormus. sizde üşürseniz on numara olmus olacak:) bız kışın dopnduk yazın pişicez. siz tam tersimi:)

yok canım kanım falan çok yuksek. hayatım boyunca ayaklarım ısınmadı. onceden çorap careydı ama su an çorap patik üstüne terlik bıle gıysem faydası ypok

Aynen bende böyleyim pemboş. Kızdanmı oluyomuş o :uhm:

o zamansa ne yapmak gerek bende bilmiyorum canım yaa...eceminde dediği gibi kansızlıktandır belkide..

Benim gibi henüz bebeklerinin cinsiyeti belli olmayan arkadaşlar vardır sanırım...Ben de merak içindeyim..Önce sağlık sonra ..gelsin kuzucuklar...İNŞALLAH....

bir çok kişide dogru sanıyorum. son aylarda erkek anneleri yanıyormus. sizde üşürseniz on numara olmus olacak:) bız kışın dopnduk yazın pişicez. siz tam tersimi:)

canım valla bizim yazın antalyada üşümeye gercekten ihtiyacımız olacakk bu yönden sanslıyız galiba :sm_cool:

benimde ayaklarım çok üşürrrr hemde çokkk.ayakları sıcak olanın kızı üşeyenn oğlu olur derler:):):)

canım ben 7. ayda alacağım aslında daha önce alırdım bana kalsa ama para günüm temmuzda bende parayı alıp gidip deli gibi alışveriş yapacağım
hihoyyyt

olsun canım 7.ayda ideal bir tarih amayerimseniben bende mayısta düşünüyordum oda takımını kayınvalidem alıcak taksitlerini şimdiden başlatalım diyor çünkü.. ama bu konuda tüm fikirlerim bir anda değişti şu seren serengilin olayına çok üzüldüm...ilk bebeğini 9 aylıkken kaybetmiş kordon dolanmasından dolayı....ya diyorum Allah göstermesinde bir aksilik çıkarsa yıkılırım ozaman.....

günaydın annişleer kaydirigubbakcemile3
test sonuçları iyi çıkanlar, cinsiyet öğrenenler gözünüz aydıııınnn hihoyyyt hihoyyyt
ben de rüyamda limon taşıyordum kocaman bi kasa vardı elimde, hatta iki kasayı üst üste taşıyorum :roflol: :roflol:
kamyonetle anneannemleri bi yerlere götürüyorum falan :roflol: :roflol: :roflol:
hadi sizin hamilelik psikolojisi ama benimki resmen açıkta kalmış :roflol:

Benim gibi henüz bebeklerinin cinsiyeti belli olmayan arkadaşlar vardır sanırım...Ben de merak içindeyim..Önce sağlık sonra ..gelsin kuzucuklar...İNŞALLAH....

senin bebişlerde çok nazlı çıktı yaa.. sağlıkları iyi olsunda eninde sonunda öğrenirsin nasıl olsa..:dance:

Bu salı kontrole gidicem..Dilerim önce sağlıkları iyi gelişmiştir sonra da cinsiyetlerini gösterirler dilerim..Bu sefer de olmazsa sanırım ayrıntılı ulturasonda öğreneceğim..Hayırlısı bakalım..Bi tahmininiz var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…