Aynen bende böyleyim pemboş. Kızdanmı oluyomuş o :uhm:
günaydın annişleer kaydirigubbakcemile3
test sonuçları iyi çıkanlar, cinsiyet öğrenenler gözünüz aydıııınnn hihoyyyt hihoyyyt
ben de rüyamda limon taşıyordum kocaman bi kasa vardı elimde, hatta iki kasayı üst üste taşıyorum :roflol: :roflol:
kamyonetle anneannemleri bi yerlere götürüyorum falan :roflol: :roflol: :roflol:
hadi sizin hamilelik psikolojisi ama benimki resmen açıkta kalmış :roflol:
benimde ayaklarım çok üşürrrr hemde çokkk.ayakları sıcak olanın kızı üşeyenn oğlu olur derler:):):)
msms cim ağustos ortasında da antalya da yanmak!!? e kıyamet kopmuş demektir. :)
ya arkadaşlar oda yapmayı düşünüyomusunz.benim iyice kafam karışık bu konuda.oda alsanız yatmıo diolar sürekli emzrmeyemi kalkıcan onu o sürekli yanında olcak dioalr bbeiş için ama benmde odada hevesm var.sizler ne yapacaksınız??
kaydirigubbakcemile3 baya yaratıcı bir rüya oolmuşsırnaşık şey
Bu salı kontrole gidicem..Dilerim önce sağlıkları iyi gelişmiştir sonra da cinsiyetlerini gösterirler dilerim..Bu sefer de olmazsa sanırım ayrıntılı ulturasonda öğreneceğim..Hayırlısı bakalım..Bi tahmininiz var mı...
yok canım kzdan dııl.cunku ben de aynı durumdayım.yatagı duvara yapıstrttım kocişe butun gece ayaklarımı ve avuc ıclerımı duvara yapıstırarak uyuyorum yazın naparız onu da bılmıorum:bbo:
ya arkadaşlar oda yapmayı düşünüyomusunz.benim iyice kafam karışık bu konuda.oda alsanız yatmıo diolar sürekli emzrmeyemi kalkıcan onu o sürekli yanında olcak dioalr bbeiş için ama benmde odada hevesm var.sizler ne yapacaksınız??
Eşim pek rüya görmez ..geçenlerde görmüş.Üç erkekmiş..4 yaşlarında falan görmüş onları yaramazlık falan yapıyorlarmış...Hayırlısı bakalım..
al bak işte bir belirti daha.....Bu Alperen bana kesin süpriz yapıcak doğumda anne sen beni 6 ay boyunca oğlum diye sevdin ama ben kızımmdelikafadulden
tüm belirtilerim kız yönünde.....ama doktor erkek diyor:dance: sonradan dönmese bari:roflol::roflol:[/QUOT
heheh geçenlerde bzm hastanenin doğum bölümnde kız demi doktor çocuk erkek doğdu oğluşun üstnde pemce battanye sermşlerdi:)hayrlısı olsun tatlım gönlne göre versn banada erkek dedi dr ama herkes kısdr sennki dio ama ben erkek istiom mümknse değişmesinn..:)sırnaşık şey
http://[URL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=grnt053k.jpg][/URL]
kızlar maşşallah demeyi unutmayın aşkıma :)
günaydın kıssslllaaaarrr hayırlı cumalar nasılsınız??? biz hala evdeyiz oğluşumla yan gelip yatıyozzz
kızlar maşşallah demeyi unutmayın aşkıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?