2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende böyleyim pemboş. Kızdanmı oluyomuş o :uhm:

yok canım kzdan dııl.cunku ben de aynı durumdayım.yatagı duvara yapıstrttım kocişe butun gece ayaklarımı ve avuc ıclerımı duvara yapıstırarak uyuyorum yazın naparız onu da bılmıorum:bbo:

ya arkadaşlar oda yapmayı düşünüyomusunz.benim iyice kafam karışık bu konuda.oda alsanız yatmıo diolar sürekli emzrmeyemi kalkıcan onu o sürekli yanında olcak dioalr bbeiş için ama benmde odada hevesm var.sizler ne yapacaksınız??

kaydirigubbakcemile3 baya yaratıcı bir rüya oolmuşsırnaşık şey

Eşim pek rüya görmez ..geçenlerde görmüş.Üç erkekmiş..4 yaşlarında falan görmüş onları yaramazlık falan yapıyorlarmış...Hayırlısı bakalım..

benimde ayaklarım çok üşürrrr hemde çokkk.ayakları sıcak olanın kızı üşeyenn oğlu olur derler:):):)

al bak işte bir belirti daha.....Bu Alperen bana kesin süpriz yapıcak doğumda anne sen beni 6 ay boyunca oğlum diye sevdin ama ben kızımmdelikafadulden

tüm belirtilerim kız yönünde.....ama doktor erkek diyor:dance: sonradan dönmese bari:roflol::roflol:

msms cim ağustos ortasında da antalya da yanmak!!? e kıyamet kopmuş demektir. :)

ağustoslada bitmiyor:) eylülüde var:) bakalım nasıl gececek merakla beklıyorum ben hala üşümekteyim:) bahar geldi ama beni kesmedi. umarım yazında yaz geldi ama üşüyorum derim:)

ben düşünmüyorum, bebeğimi yanımda istiyorum ve o "yanınızda yatırmayın" safsatalarına da katılmıyorum..
yaşına kadar odamda kalacak sonrasında da baza+yatağına geçecek inşallah
annemin evinde boş boş duran dolabım var 3 kapılı ve sadece 4 sene kullanabildim gıcır gıcır duruyor...
onu odasına göre ahşap folyosuyla kaplayıp dekore edicez inşallah niyetimiz öyle :)
büyüdüğünde istiyorsa genç odası alırız...

kaydirigubbakcemile3 baya yaratıcı bir rüya oolmuşsırnaşık şey

sorma ne yaratıcı ne yaratıcı :roflol: :roflol:
nerden geliyor aklıma öyle şeyler bilmem ki -tatlicadiarzu-

Hayırlısı olsun cnm. bence 2 kız bir erkek var sende sositososito

yok canım kzdan dııl.cunku ben de aynı durumdayım.yatagı duvara yapıstrttım kocişe butun gece ayaklarımı ve avuc ıclerımı duvara yapıstırarak uyuyorum yazın naparız onu da bılmıorum:bbo:

Valla doğru diyosun cnm. Bu yaz çok acaip geçecek bizim için

Ben oda yapmayacağım canım. Tecrübeli arkadaşlardan aldığım bilgilere dayanarak. Sadece yatağını ve dolabını alıcam. Benim yattığım tarafa koyucam yatağını. Böyle idare edicez. 2-3 yaşında anca bir oda yaparım ona

Eşim pek rüya görmez ..geçenlerde görmüş.Üç erkekmiş..4 yaşlarında falan görmüş onları yaramazlık falan yapıyorlarmış...Hayırlısı bakalım..

şekerim rüylara hiç bakma. çocukluğumdan beri rüyamda oğlan bebek görürüm. 33 yaşımda allah bana iki kız veriyor. inşallah.

canım bizim yeni evimiz müsait olmayacağından sadece beşik ve dolabını alıcaz o kadar. oda yapamıyacağım yani

kızlar bende düşünmüyorum oda takımı almayı şimdilik fikrimiz park yatak ama oda kullanışlı olurmu sizce??odasını ileriki zamanlarda yapmak bence daha mantıklı
bende yanımda olsun ıstıyorum bebeğim kendime guvenemıyorum acıkcası baska odada olunca duyarmıyım yavrumu :1no2:

günaydın kıssslllaaaarrr hayırlı cumalar nasılsınız??? biz hala evdeyiz oğluşumla yan gelip yatıyozzz

sinemcim park yatağı kullananlar yerlere göklere sığdıramıyor, portatifliği, hafifliği, ekonomikliği, sonradan oyun parkı olması vs..

canım ben oda takımı istiyorum büyüyen beşikli istediğim istediğim için 7 yaşına kadar yatsa yeter..zaten daha sonra kısmetse yatak 2.bebeğe kalır:) yatak odasına koymak içinde oyun parkı düşünüyorum.hem kullanışlı hem pratik kaldırması falan.arkadaşımın kızı 2 yaşına geldi hala onda yatıyor...

günaydın kıssslllaaaarrr hayırlı cumalar nasılsınız??? biz hala evdeyiz oğluşumla yan gelip yatıyozzz

günaydın canıımm :)
iyiyiz çok şükür, siz de iyisiniz inşallah analı oğluşlu :1hug:

kızlar maşşallah demeyi unutmayın aşkıma :)

Allah'ım ölürüm ben buna yaaaa
maşallah maşallah Rabbim nazardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…