http://[URL="http://img21.imageshack.us/my.php?image=grnt053k.jpg"][/URL]
kızlar maşşallah demeyi unutmayın aşkıma :)
canım bizim yeni evimiz müsait olmayacağından sadece beşik ve dolabını alıcaz o kadar. oda yapamıyacağım yani
sinemcim park yatağı kullananlar yerlere göklere sığdıramıyor, portatifliği, hafifliği, ekonomikliği, sonradan oyun parkı olması vs..
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşlh.
canım annem sonucu doktora göstermiş . hiç bir risk yok demiş temiz çıkmış yani zaten doktor gerek görmemişti ama ben yaptırdım. neyse çok mutlu oldum kızlar anlatamam. Allah'ıma şükürler olsun sonuç alcak arkdaşlarında inşallah hepsinin ki temiz çıkar
๒คl๒öςєğเ๓;6218454 .!.:Kızlar günaydın.
daha kimseler gelmemiş. bende bebegimin cinsiyetini ögrendim. kızım prensesim olcakmiş.
Ama yinede çok kesin degil. Kız gibi görünüyor dedi kesin kes söylemedi
gözün aydın canım inan çok sevindim bana oğlun olur diyen herkes şimdi aman ne güzel kız evlat öz evlat diyo :))))) bakalım yaşayıp görecez kısmetse? :)
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
günaydın kızlar, nasılsınız.
ben dünden beri iyi değilim, üçlü testim iyi çıkmadı dr amniyosentez önerdi, neyse hemen hacettepeye gittik, ordanda günlerimiz dolu ancak üç haftaya sonra gün verebiliriz dediler ağlamaktan gözlerim şişti sonra hacettepede ki dr, bu testte sorun var 14+0 iken yapılmış 16.haftadan sonra yapılmalıydı o yüzden problem çıkmış dedi, kafamız iyice karıştı bugün tekrar doktora gidicez detaylı ultrasona girebilirsem rahatlıcam ama hep derdim bu dr, erkenden test yaptırıyo diye, inşallah erken yapıldığı için öyle olmuştur dünden beri moralim çok bozuk, uyku uyuyamadım hep aklımda. birazdan doktora gidicem ve çok heyecanlıyım.
günaydın kızlar herkeze selamlar... benim bebişte erkekmiş dün kesinleşti % 100 dedi doktorum pipisinide gösterdi.... 1 hafta önce rahatsızlanmıştım kendi doktorum şehir dışında olunca başka doktora gitmek zorunda kaldım ultrason cihazı iyi değildi kıza benziyo ama emin değilim demiştiÇok üzgünüm çoook bende alışmıştım 1 haftadır oğluşuma kızım diyorum oyyy oyyyy...... listeye benide ekleyinnnn
kızlar karnımın alt kısmında baskı var. sankı çok tuvalete sıkısırsın gıdemezsın ya aynen oyle..
Günaydın kızlar:) bişe sorucam bebek odası yada beşik kaçıncı aydan sonra almayı düşünüyorsunuz?
benim hamileliğin başından beri ayaklarım yorganın dışında. yanıyor yanıyor. gündüzleri de artık çorap giymiyorum. kızlarım bana ateş bastırıyormuş meğer. :) o teori de doğru ıktı iyi mi :)
senin bebişlerde çok nazlı çıktı yaa.. sağlıkları iyi olsunda eninde sonunda öğrenirsin nasıl olsa..:dance:
Bu salı kontrole gidicem..Dilerim önce sağlıkları iyi gelişmiştir sonra da cinsiyetlerini gösterirler dilerim..Bu sefer de olmazsa sanırım ayrıntılı ulturasonda öğreneceğim..Hayırlısı bakalım..Bi tahmininiz var mı...
kızlar dün 4 boyutluya girdim herşeyi normal çıktı şükür.. bi prb yok ama çok tuhaf bişi gördük.. elinde farkederseniz memeye benzer bişi var ve onu emio.. kafamçokkarıştı
iyiyiz sakuracım hamdolsun...sen de ne var ne yok???
nihalcim 41 kere maaşallah bebişine Allah nazardan saklasın...
sana bi mesaj veriyo annesi: "annecim emziğim hazır değil mi_?" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hazır olmaz olurmu 2 katına çıktı cicoşlarım onu beklio :) ya valla çok garipti ama o ne olabilir die geceden beri uyuyamıorum??? kendi dr uma gidicem 2 hafta snra ona sorarım artık...
kızlar dün 4 boyutluya girdim herşeyi normal çıktı şükür.. bi prb yok ama çok tuhaf bişi gördük.. elinde farkederseniz memeye benzer bişi var ve onu emio.. kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?