2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizim yeni evimiz müsait olmayacağından sadece beşik ve dolabını alıcaz o kadar. oda yapamıyacağım yani

cnm bnm benim evimde küçük kirada oturuyoruz böle çekmeceli beşikler var ondan baktım dün oturma odamda kanepelerde var yanıda koycam orda yatarız icabında büyüynce kendi odası kendi beğenir oğluşum nasipse......o kadar üstünde durmayın bence sağ salim olsunlar gerisi boşşşş

ya duymak mesele değilki artık cihazlar var bebeğin yanına koyuyorsun heryerden duyarsn.ama bizim evmzde okadr büyük değil.ağlasa felan hemencecik duyarım odlar yanyana fakat 2 oda bir salon olunca olmuo bi misafr gelse nerde yatacak.hayrlısı olsun ya:S:S

bende çok övgüler duydum park yatakla ilgili..kullanışlı olsunda bide rahat olsun bebişlerimiz içinn önemli olan o...

kızlar dün 4 boyutluya girdim herşeyi normal çıktı şükür.. bi prb yok ama çok tuhaf bişi gördük.. elinde farkederseniz memeye benzer bişi var ve onu emio.. kafamçokkarıştı

iyiyiz sakuracım hamdolsun...sen de ne var ne yok???
nihalcim 41 kere maaşallah bebişine Allah nazardan saklasın...

sinemcim park yatağı kullananlar yerlere göklere sığdıramıyor, portatifliği, hafifliği, ekonomikliği, sonradan oyun parkı olması vs..

ya evet ben de çok özeniyordum park yatak, ama sallanmama durumu çok kötü, sallanıyor dedikleri de sallanmasa da olur denecek cinsten..
hadi uslu bi bebek olursa huysuz olmazsa tamam, ama anasına benzerse ben naparım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
sallanmak kimi bebek için rahatlatıcı, öylesi de bana denk gelir park alırsam :roflol: :roflol:
yani beşik konusunda hala müthiş kararsızım...

:enbuyukkk:
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşlh.

canım çokk teşekkür ediyorum hepimize işallahh.....

gözün aydın canım bak dünkü tüm stres boşaymış işteeee:)) hep böyle güzel haberler alalım işallah....

arkadaşım lütfen kendini üzme.. amniosentez dendiyse bu hala bir yanıolma payı ve umut var gel deneyelim demek.. lütfen herşey bitmiş gibi davranıp kendini üzme olurmu.. meleğin daha içinde herşeyi hissediyor..biliyosundur bu evrede biçok insan bu tarz şeyler duyar... kötü tarafından bakma lütfen.. eğer illa gerek görürlerse bile korkma ( ki sanmam testin 16-18 haftalarda yapılmasının bir hikmeti varki ozaman yapılıyo sana çokk erken yapılmış!!!) amniyosentezlerde büyük olasılıkla temiz çıkar.. ne kendi yüreğini nede içindeki minik yüreği bunlarla korkutma lütfen... işallah gerek görülmeden testin gereken haftada tekrarlanır ve sende kurtulursun bu sıkıntıdan..burda sana dua edecek birsürü kardeşin var unutma lütfen.....

gözün aydın canım Allah sağlıkla huzurla kucağına alıp büyütmek nasip etsin sanada eşinede... oğlan kız ne farkeder hepsi bebek hepsi melek hepsi missssss :)))))

kızlar karnımın alt kısmında baskı var. sankı çok tuvalete sıkısırsın gıdemezsın ya aynen oyle..

idrar yolları enfeksiyonu gibi bişiy olabilirmi?????? ayaklarından soğuk alıp bu durumu tetiklemiş olabilirsin.... ayrıca ayaklarındaki üşümeden bahsetmişsinde bir ara tv.de elektrikli battaniye gibi çizmemsi çoraplar satılıyodu.. fişe takıp ısınıyosun... ayakların fırın gibi oluyo bulalım sana onlardan şekerim rahat et :))))

Günaydın kızlar:) bişe sorucam bebek odası yada beşik kaçıncı aydan sonra almayı düşünüyorsunuz?

ben 7 den önce düşünmüyorum...... herşey Allahtan çünkü......

kesinlikle evet bende 2 haftadır kuduruyorum sıcaktan olmaz böyle bişiy.. ki kan değerlerim berbat üste bide hayatımda ısındığımı hiç hatırlamamk :)))) ey kızım sen nelere kadirsin :)))

senin bebişlerde çok nazlı çıktı yaa.. sağlıkları iyi olsunda eninde sonunda öğrenirsin nasıl olsa..:dance:

yazık ama teyzesi iki bebek içerde sıkış tepiş neler çekiyo siz burda pipimi değilmi derdine düşmüşsünüz aa kınadım doğrusuuu :))))))))))))))) çevreden kesin kız kesin erkek teorileri fırlamaya başlamıştır aslında :))))))) milletin gözü ultrason maşallah onada mutlaka bilimsel(!) tesbitlerde bulunanlar oluyodur :))))))))))))))) laelaelaelaelae lülülülülülü :dance:

kızlar ayrıca hepinize hayırla sağlıkla güzelliklerle geçecek bir cuma diliyorum.... dualarımız birbirimizle olsun...... :Saruboceq: :enbuyukkk:

vallahi ne bilim ben o konuda cok güvenemiyorum gerci şimdiki kadar rahat rahat uyunmaz ama olsun yanımda olsun kuzucum içim daha rahat olur benimm

inşallah öğrenirsin gittiğinde.. allah gönlüne göre versin.. üç tane olnca tahminde zor oluyo .. ama hem kız hem erkekte olur içlerinde .. ne güzel ya üç taneeee

bu arada nihal bebişine 41 bin kere maşallah nazr değmesin çok tatlı...sağ salim kucağna lamayı nasip etsn rabbim.

kızlar dün 4 boyutluya girdim herşeyi normal çıktı şükür.. bi prb yok ama çok tuhaf bişi gördük.. elinde farkederseniz memeye benzer bişi var ve onu emio.. kafamçokkarıştı

sana bi mesaj veriyo annesi: "annecim emziğim hazır değil mi_?" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyiyiz sakuracım hamdolsun...sen de ne var ne yok???
nihalcim 41 kere maaşallah bebişine Allah nazardan saklasın...

garip rüyalar ve nefes problemi dışında bi sorun yok çok şükür tatlım -tatlicadiarzu-

Kız parmağıdır o. Renkli ultrasonlarda böyle garip görünebiliyor. Merak etme. Benimde bir arkadaşımın ultrason fotosunda yanağında kocaman birşey örünüyordu. Doktor birşeyi yok dedi. Çocuk sapasağlam doğdu maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…