2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fussiletcim ya maaşallah oğlusuna..
Ayy kuzum benim 41bin kere maaşallah..
Allah tum kötülüklerden korusun meleklerimizi

ya bu garip rüyalar bendede var pörtlüyom yataktan neden acaba??* hadi ben 1 gün doğum hastanesinde geçirdim ablamın rahatsızlığından dolayı doğuranları göre göre etkilendim sanırım senin neyin varki cnm kafana bişimi takıyon kii

bakın teyzeleri buda bnm oğluşum,, annesinin bi tanesiiiiii

ben istemeyecektim ama sanırım isticeeemmm çok güzeller yaaaa
Alah nazarlardan korusun inşallah :Saruboceq:

hazır olmaz olurmu 2 katına çıktı cicoşlarım onu beklio :) ya valla çok garipti ama o ne olabilir die geceden beri uyuyamıorum??? kendi dr uma gidicem 2 hafta snra ona sorarım artık...

oyyy, ben de ik hafta sonra gidicem kontrole, kesinleşecek artık cinsiyeti hihoyyyt hihoyyyt
ben de o zaman çıldıracağım valla tutmayacağım kendimi -tatlicadiarzu-

bence o parmağı ama farklı bi açıdan çıktığı için garip görünmüş canım...

aqualotus canım bende ıdrar yolalrı sorun olabılıyor ama oyle olunca hemen yanma falan ben buradayım der:) sımdı o baskı gectı sanırım bebişim yaptı. dr agrıların olur bu hafta demişti belkıde bu tarz bişeyden bahsetti.

yaaaaa ben de gormek ıstıorum bebegımı(((
kızlar ya masallah bu kuzucuklar nasıl da gusel buyumusler boyle

muhtemelen çok fazla düşünmekten canım psikolojik rüyalar yani, önemli bişey değil :)
normalde rüya görsem de hatırlamazdım da, ondan da garip geliyor :roflol: :roflol:

size de oluyor mu bilmiyorum ama, nefesim yetmiyormuş gibi geliyor..
bazen öyle oluyor ki boğulacak gibi hissediyorum...
normalmiş bu haftalarda, ama çok aşırı rahatsız ediyor...

sinemcim park yatağı kullananlar yerlere göklere sığdıramıyor, portatifliği, hafifliği, ekonomikliği, sonradan oyun parkı olması vs..

bende park yatak istiyorum ama çevremde onu alan kime sorsam sallarken çok gıcırdıyo diyolar.. arada kaldım... iyi değerlendirmek laızm.. gece vakti çocuğu sallarken gacır gucur o dinlenmez ya..... benneyaptımki

nihalcim endişelenme bencede bebişin parmagı..
zaten garip bir durumm olsaydı doktor belli ederdi

amiiiinnn arkadaşlar tüm bebişlerimizi Allah ım korusun inş.bana bu gidişte cd verdi dr um hem resim hem hareketli ayyy her gün takıp seyrediyom hele bi tanesinde pipisi nasıl belli....tek kelimeyl karnımızda bir mucize taşıyoruz arkadaşlar...

kızlar ben hiç sevemedim park yatakları.. çadır gibi.. kullanan arkadaşlarım çok memnun ama benim hiç içim ısınamadı. o yüzden sallanan mobilyalı , küçük bir beşik aldım..

bende park yatak istiyorum ama çevremde onu alan kime sorsam sallarken çok gıcırdıyo diyolar.. arada kaldım... iyi değerlendirmek laızm.. gece vakti çocuğu sallarken gacır gucur o dinlenmez ya..... benneyaptımki

ben de öyle düşünüyorum ve ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..
chicconun var kumaştan gıcırdama yapmıyor doğal olarak..
o da 300 lira falanmış, ona o kadar vereceğime daha düzgün sallanır bişey alırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…