2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim göbeğim son bir haftada ondan önceki 2-3 haftaya göre daha yavaş büyüdü. anlamıyorum.

kaçıncı haftadasın ki geçiş dönemlerin öle oluyo bide yediklerinden olabilir cnm ben ishal oldum geçen karnım indi gibi ama sağlık ocağına gittim kilon normal dediler takma kafana sorun yoktur bencee

kızlar aksam yattık sol yanıma yatıorum hep ama oglanın kıpırtısından ben uyuyamıorum.sonra eşim gobısı sevdı hadı aslan oglum sımdı uyku vaktı sbah oynarız bılmem ne o sevdıkce kıpırtılar kesıldı uyudu herhalde yavrucak.nası hosuma gttı anlatamamhihoyyyt

ayyy ne güzel hadii kızım :dance: sende kıpırda birazzz

benim göbeğim son bir haftada ondan önceki 2-3 haftaya göre daha yavaş büyüdü. anlamıyorum.

pembe bazı gecıs donemlerınde oyle oluo canım.mesela benım de bı hafta foto koydugumda kuculmus demıstınız hatrlıomusun.donem donem hızlı buyuyo donem donem duraklıo mesela bu hafta koydugum gobek fotosu gecen haftakıyle aynı meraklanma yanı bısıy yoktr

ne güzelll nee güzell maşallahh. benımde oynasın ıstıyorum:) 3 4 gundur hıssedıyorum o oynuyor. hep sol tarafımda oynuyor sıpam bende kuvvetlı hareklerı duymak için sabırsızlanıyoerum

Son düzenleme:
maaşallah annesi oğlusunuz sizin sözünüzü dinleyecek.

ya korkmuyorum ama şu devrile devrile yürüyorlar ya son aylarda o şekillere girmek istiyorum. eminim bunları söylediğime pişman olacağım ama olsun.

ben daha hiç bir şey hissetmiyorum. çok minişler kızlarım. sizin oğlanlar gibi tepişken de değiller işte hıh!

yok ya sonuçta bu geçici bi süreç gidip ona 300-500 veremem şahsen fuzuli geliyo bana.. daha ucuz sallanan şeyler var hemde yatak boyuna ayarlayabiliyosun sallarken gık demiyo bayılırsın görsen beğendim onlardan alıcam hem yarı fiyat hemde rahatlıkla 10 aya kadar yatar diyorum ben..... hatta linkinide vereyim gir bi bak ne tarzı kastettiğime...
bak park yatak netten kaça alınabiliyo dışardakiler iki katı!! Babymax Oyun Parkı | Çok Fonksiyonlu Oyun Parkları | Bebefix++

benim almak istediğimde bunun gibi bişey:

Babymax Oyun Parkı | Çok Fonksiyonlu Oyun Parkları | Bebefix++

ne güzelll nee güzell maşallahh. benımde oynasın ıstıyorum:) 3 4 gundur hıssedıyorum o oynuyor. hep sol tarafımda oynuyor sıpam bende kuvvetlı hareklerı duymak için sabırsızlanıyoerum
ınsallah meryemım konus bol bol oglunla ınan daha cabuk hareketlenıolar.ıns en yakında yersın okkalı bı tepık:)
maaşallah annesi oğlusunuz sizin sözünüzü dinleyecek.

keske ya.babasına benzzerse cok efendı olur ıns benzer yavrum

ben hala hissetmiyorum annem diyor sende öyleydin yavaş sakın olcak seninki ama valla merak ediyorum çok nadır oynuyor narin nazlı olcak kızın diyor bana

kasığınızda tek taraflı batmalar oluyor mu kızlar? benim dün akşamdan beri batma oluyor. rahim büyüyor diyeceksiniz de insan huylanıyor işte.

bende konuşuyorum artık oğlumla akşam babasını beraber bekliyoruz yemeğe...harika duygular Rabbim herkese tattırısn :ecrin_bebek:

ah o devrıldıgın gunlerde ne kadar arıcaksın su cıtır hallerını:)
kız senınkıler hanım hanım oturuolar bızımkıler kudurgun oglanlar ya ondan.

kasığınızda tek taraflı batmalar oluyor mu kızlar? benim dün akşamdan beri batma oluyor. rahim büyüyor diyeceksiniz de insan huylanıyor işte.

hem de ne batmalar yasadım ben anlatamam.o kadar canım yanıodu kı.bazen 2 gun suruodu ara ara.bazen de vajınama bıcak batıo gıbı oluodu.sımdı yok cok sukur.o haftalarda oluomus.zaten tek taraflı olunca normalmıs ıkı taraflı olnca korkun dıo doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…