2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar daha geç hareket eder diyorlar bana da.
seyrek olsada hissediyorum kuzucugumu...
pembecim korkutma canım kendini.benim adet dönemlerime yakın oluyor o tarz ağrılar.

aslında park yatakların bu çadır bezi hallerinşi ben de sevmiyorum. hiç estetik glmiyor. acaba alıp şöööyle pembeli bir kumaşla dışını kaplasam mı :) vallahi aklıma geliyor...

AY NE GÜZEL CANIM YA BİZDE O GÜNLERE GELEBİLSEK eminim çok güzel bir duygudur

bende biaran önce hissetmek istitorum ya.çoı sabırsızlanıyorum.

tatlım ilk bebişlerde 21.haftadan sonra net hissedilmeye başlanıyo hiiiç telaşlanma bence bu günleri çok arıcazz...o güçlendikleri zamanki tekmelerindeekaydirigubbakcemile3

ben hala hissetmiyorum annem diyor sende öyleydin yavaş sakın olcak seninki ama valla merak ediyorum çok nadır oynuyor narin nazlı olcak kızın diyor bana

evet cnm bazısı da öle diyo ama biz canımıza susadığımız için bir an önce herşey olsun bitsin istiyoruzzz

ah o devrıldıgın gunlerde ne kadar arıcaksın su cıtır hallerını:)
kız senınkıler hanım hanım oturuolar bızımkıler kudurgun oglanlar ya ondan.

ayyyy evet elacım bnm kide dünden beri tepikleri arttırdı 21.haftadan sonra ne halt yicem bilmiyom ee güçlüler tabi erkek yaaa...senin kaç gr dı en son????

Uçuk Sallanır Sepet Beşik | Portatif Beşikler | Bebefix

sakuracım işte almak istediğimnde bu işallah yine yanlış vermiyorumdur linki :)))

yok canım doğru link..
park yatağın fiyatıyla bu uçuğun fiyatı hemen hemen aynı 20 lira falan fark ediyor..
istanbul saraçhane ya da eminönünden uyguna getirilebilir yerimseniben
ama bu park daha iyi sallanıyor, ben burda bi mağazada baktım resmini ekliyim:

bu da nasıl anlatsam başucu ayakucu sallanıyor, sallanmasa daha iyi yani -tatlicadiarzu-

ben mağazasına gidip görmeden karar veremicem sanırm -tatlicadiarzu- ne zor kararlarmış yaa :1no2:

aslında park yatakların bu çadır bezi hallerinşi ben de sevmiyorum. hiç estetik glmiyor. acaba alıp şöööyle pembeli bir kumaşla dışını kaplasam mı :) vallahi aklıma geliyor...

evet ya kara kara benim bile içim kararıyo.. iyi markalarında güzel renkleri yok gri yeşil lacivert yeşil gibi renkleri var.. şeytan al bitane diyo bas heryerine pembe fırfırı o ne be öyle domuşuk renkler... ayrıca çıkıp yıkanmıyomuşta onlar.

ya doğru doktora bile gitmiştin değil mi. ama sağol canım rahatlattın beni.

kızlar daha geç hareket eder diyorlar bana da.
seyrek olsada hissediyorum kuzucugumu...
pembecim korkutma canım kendini.benim adet dönemlerime yakın oluyor o tarz ağrılar.

sinemcim işte bu hafta yaşadıklarımı da biliyorsunuz ya korkuyor insan biraz. bu smear testim çıkacak.

kızlar park ya da normal yatak ilk 6 ay kızlarım yanyana yatacak benim. uzman görüşü böyleymiş ikizlerde. ay allahım düşüncesi bile heyecan dolduruyor içimi.

evet.. temizleme kısmında hep aynı şey: nemli bi bezle bilinebilir...
ne kadra hijyenik olur ki...

canım bu da cok güzel ama kullanım süresi kısıtlı değil mi sencede?diğerlerini daha uzun süre kullanabilirsin

evet kısıtlı ama oda almak istemiyorum.. zaten bebek yaşını bulmadan kısmetse ev yapıp çıkıcaz bu evden.. burda hem yer sorunu var hemde bana güvensiz geliyo dibimde uyusun isterim.. triplex ev ve bahçeli.. beni aşırı huzursuz ediyo bu durum.. ordan örümcek çıkar burdan akrep... yakınımda olsun isterim anlıcağın.. kendi evimize giderkende alırız bi oda minişe diye düşündük eşimle....

Kızlar emzırme yastıgı alacakmısınız? Pembe sen harıc senınkı zarurı:)

msms cim inşallah sütüm yetsin de ben onlara özel
tasarım emzirme aparatları bile alırım. KK'da ikiz annesi biri yazmıştı. yatıyormuş yatağa sırtüstü. bebeleri de üstüne koyuyormuş emiyorlarmış ve de bebeler elele tutuşuyorlarmış

daha güzel bir resim var mı yaaa. :)

Kızlar emzırme yastıgı alacakmısınız? Pembe sen harıc senınkı zarurı:)

benim kocem yaptıracak fabrikada -tatlicadiarzu-
koltuk firmasında çalışıyor da, sünger ve boncuk silikondan emzirme ve hatta benim içn destek yastığı yaptıracak kaydirigubbakcemile3

evet.. temizleme kısmında hep aynı şey: nemli bi bezle bilinebilir...
ne kadra hijyenik olur ki...

kendileri temizlensin onlar nemli bezle.. insan yavrusu yatacak bunda mümkün değil yıkamadan duramam.. atıcam makinaya foşur foşur yıkancak... ne o öyle sehpa tozu alır gibi... bana ters... içine domestos girmiyosa bişeyin ben orda yokum arkadaş :)))))))))) :lepi: sırnaşık şey

canım benim anlayabiliyorum seni.ama sen içini ferah tut bak geçen günde çok endişelenmiştin ama sonuç Allaha şükür iyi çıkmıştı.inşallah smear'de iyi çıkacak

fusi 16.haftada gıtmıstım o zaman 160 gr dı sımdı ne kadardır bılmıorum.haftaya gıdıcem gelınce solerım.senınkı ne kadar olmus sıpa:)
evet pembecım doktora bıle gtmıstım acısına dayanamayıp.ıcının rahatlamasına sevındım evham olma canım.rahat ol.
o kadar mıdem bulanıo kı anlatamam sabahtan berı temzlık yapıom bıraz cıkarıorum cok afedersınız bıraz sıze yazıorum.kotu mıdem cok kotu:S

Nihalcim ve Fussiletcim tüh tüh tüh kırkbir kere maşallah bebişlerinize. Allah nazarlardan saklasın. Meleklerini hiç yanından eksik etmesin inşallah...

Sadcım üzülme bizimkiler kız olduğu için öyle nadir hissediyoruzdur. Ben bir tek sabah kahvaltıdan sonra ve akşam tv izlerken hissedebiliyorum geri kalan zamanların hiçbirinde hissetmiyorum. Hem ayrıca hissettiklerim öyle tekme gibi kuvvetli değil, yalnızca hafif hafif seğirmeler şeklinde oluyor...

emzirme yastıkları çok pratik... bazı bebekler keyifçi oluyo yarım yada bir saat memede kalıyo ona kolmu dayanır be :))))) bütün arkadaşlarımda var bende alıcam mothercare de 50 liraydı yanılmıyosam vede güzel gözüküyodu.. herhalde ona bakarım.. bakmayanlarda bi görsünler...... bence kullanışlı baya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…