kızlar aksam yattık sol yanıma yatıorum hep ama oglanın kıpırtısından ben uyuyamıorum.sonra eşim gobısı sevdı hadı aslan oglum sımdı uyku vaktı sbah oynarız bılmem ne o sevdıkce kıpırtılar kesıldı uyudu herhalde yavrucak.nası hosuma gttı anlatamamhihoyyyt
bende biaran önce hissetmek istitorum ya.çoı sabırsızlanıyorum.
ben hala hissetmiyorum annem diyor sende öyleydin yavaş sakın olcak seninki ama valla merak ediyorum çok nadır oynuyor narin nazlı olcak kızın diyor bana
ah o devrıldıgın gunlerde ne kadar arıcaksın su cıtır hallerını:)
kız senınkıler hanım hanım oturuolar bızımkıler kudurgun oglanlar ya ondan.
yok ya sonuçta bu geçici bi süreç gidip ona 300-500 veremem şahsen fuzuli geliyo bana.. daha ucuz sallanan şeyler var hemde yatak boyuna ayarlayabiliyosun sallarken gık demiyo bayılırsın görsen beğendim onlardan alıcam hem yarı fiyat hemde rahatlıkla 10 aya kadar yatar diyorum ben..... hatta linkinide vereyim gir bi bak ne tarzı kastettiğime...
bak park yatak netten kaça alınabiliyo dışardakiler iki katı!! Babymax Oyun Parkı | Çok Fonksiyonlu Oyun Parkları | Bebefix++
benim almak istediğimde bunun gibi bişey:
Babymax Oyun Parkı | Çok Fonksiyonlu Oyun Parkları | Bebefix++
Uçuk Sallanır Sepet Beşik | Portatif Beşikler | Bebefix
sakuracım işte almak istediğimnde bu işallah yine yanlış vermiyorumdur linki :)))
Uçuk Sallanır Sepet Beşik | Portatif Beşikler | Bebefix
sakuracım işte almak istediğimnde bu işallah yine yanlış vermiyorumdur linki :)))
aslında park yatakların bu çadır bezi hallerinşi ben de sevmiyorum. hiç estetik glmiyor. acaba alıp şöööyle pembeli bir kumaşla dışını kaplasam mı :) vallahi aklıma geliyor...
hem de ne batmalar yasadım ben anlatamam.o kadar canım yanıodu kı.bazen 2 gun suruodu ara ara.bazen de vajınama bıcak batıo gıbı oluodu.sımdı yok cok sukur.o haftalarda oluomus.zaten tek taraflı olunca normalmıs ıkı taraflı olnca korkun dıo doktorlar.
kızlar daha geç hareket eder diyorlar bana da.
seyrek olsada hissediyorum kuzucugumu...
pembecim korkutma canım kendini.benim adet dönemlerime yakın oluyor o tarz ağrılar.
evet ya kara kara benim bile içim kararıyo.. iyi markalarında güzel renkleri yok gri yeşil lacivert yeşil gibi renkleri var.. şeytan al bitane diyo bas heryerine pembe fırfırı o ne be öyle domuşuk renkler... ayrıca çıkıp yıkanmıyomuşta onlar.
canım bu da cok güzel ama kullanım süresi kısıtlı değil mi sencede?diğerlerini daha uzun süre kullanabilirsin
Kızlar emzırme yastıgı alacakmısınız? Pembe sen harıc senınkı zarurı:)
Kızlar emzırme yastıgı alacakmısınız? Pembe sen harıc senınkı zarurı:)
evet.. temizleme kısmında hep aynı şey: nemli bi bezle bilinebilir...
ne kadra hijyenik olur ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?