msms cim inşallah sütüm yetsin de ben onlara özel
tasarım emzirme aparatları bile alırım. KK'da ikiz annesi biri yazmıştı. yatıyormuş yatağa sırtüstü. bebeleri de üstüne koyuyormuş emiyorlarmış ve de bebeler elele tutuşuyorlarmış
daha güzel bir resim var mı yaaa. :)
fusi 16.haftada gıtmıstım o zaman 160 gr dı sımdı ne kadardır bılmıorum.haftaya gıdıcem gelınce solerım.senınkı ne kadar olmus sıpa:)
evet pembecım doktora bıle gtmıstım acısına dayanamayıp.ıcının rahatlamasına sevındım evham olma canım.rahat ol.
o kadar mıdem bulanıo kı anlatamam sabahtan berı temzlık yapıom bıraz cıkarıorum cok afedersınız bıraz sıze yazıorum.kotu mıdem cok kotu:S
kendileri temizlensin onlar nemli bezle.. insan yavrusu yatacak bunda mümkün değil yıkamadan duramam.. atıcam makinaya foşur foşur yıkancak... ne o öyle sehpa tozu alır gibi... bana ters... içine domestos girmiyosa bişeyin ben orda yokum arkadaş :)))))))))) :lepi: sırnaşık şey
fusi 16.haftada gıtmıstım o zaman 160 gr dı sımdı ne kadardır bılmıorum.haftaya gıdıcem gelınce solerım.senınkı ne kadar olmus sıpa:)
evet pembecım doktora bıle gtmıstım acısına dayanamayıp.ıcının rahatlamasına sevındım evham olma canım.rahat ol.
o kadar mıdem bulanıo kı anlatamam sabahtan berı temzlık yapıom bıraz cıkarıorum cok afedersınız bıraz sıze yazıorum.kotu mıdem cok kotu:S
benim kocem yaptıracak fabrikada -tatlicadiarzu-
koltuk firmasında çalışıyor da, sünger ve boncuk silikondan emzirme ve hatta benim içn destek yastığı yaptıracak kaydirigubbakcemile3
emzirme yastıkları çok pratik... bazı bebekler keyifçi oluyo yarım yada bir saat memede kalıyo ona kolmu dayanır be :))))) bütün arkadaşlarımda var bende alıcam mothercare de 50 liraydı yanılmıyosam vede güzel gözüküyodu.. herhalde ona bakarım.. bakmayanlarda bi görsünler...... bence kullanışlı baya..
kızlar park ya da normal yatak ilk 6 ay kızlarım yanyana yatacak benim. uzman görüşü böyleymiş ikizlerde. ay allahım düşüncesi bile heyecan dolduruyor içimi.
bende salonuma yenı koltuk takımı yaptırdım. Adamlardan bu yastıgıda ıstıyorum dıye maıl attım banada yapacaklar:):)
selam arkadaşlar, nasılsınız?
ben yeni kalktım, kahvaltı bile yapmadım daha
sizleri merak ettim
kafası boyalı fender zaraç :) bitki formülleri veriyor tvde yine. onu ona kat bunu buna kat. nasıl akılda tutuyorlar bu kadar formülü. saniye de bin şifa sunuyorlar maşallah. kaf karıştırmaktan başka bir şey değil ...
sizleri merak ettim
sizleri merak ettim
aferin kız iyi yapmışsın valla kaydirigubbakcemile3 nerde yaptırıyorsun ayıp olmazsa -tatlicadiarzu-
selaam, tembel anniş seni kaydirigubbakcemile3
iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
pembee yaaff sen anlattıkca ulan keşke ikiz olsaydı diyorum:)
kıyamam ben sana yaa çok eğilip kalkma omzn oluyo...benm oğluşumişte 18.hafta içince gittik 238 gr dı teyzesi...yani oğluşum 1 hafta önde gitmeye dvm ediyoo
pembee yaaff sen anlattıkca ulan keşke ikiz olsaydı diyorum:)
yaa sorma valla benimde ikizdi 3 aya yakındık kaybettik birini... çok üzülüyorum bazen.. ama vardır bir hayır bilmiyorum işte.... neyse Allah içimdekine uzun ömür ve sağlık versin..... ve hepimizinkine tabi... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?