2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy tüylerim kalktı kız. Duygulandım valla sen böyle yazınca

Geçmiş olsun cnm bnm. Bence dinlen sen bırak temizliği falan

bence de kendi çocuklarını yatırsınlar bakayım öyle silip de
yıkanmadan mis gibi temizlik kokusunu duymadan yaklaştırmam bile bebeemi ona ben :dilcikar:

kıyamam ben sana yaa çok eğilip kalkma omzn oluyo...benm oğluşumişte 18.hafta içince gittik 238 gr dı teyzesi...yani oğluşum 1 hafta önde gitmeye dvm ediyoo

kafası boyalı fender zaraç :) bitki formülleri veriyor tvde yine. onu ona kat bunu buna kat. nasıl akılda tutuyorlar bu kadar formülü. saniye de bin şifa sunuyorlar maşallah. kaf karıştırmaktan başka bir şey değil ...

benim kocem yaptıracak fabrikada -tatlicadiarzu-
koltuk firmasında çalışıyor da, sünger ve boncuk silikondan emzirme ve hatta benim içn destek yastığı yaptıracak kaydirigubbakcemile3

bende salonuma yenı koltuk takımı yaptırdım. Adamlardan bu yastıgıda ıstıyorum dıye maıl attım banada yapacaklar:):)

selam arkadaşlar, nasılsınız?
ben yeni kalktım, kahvaltı bile yapmadım daha
sizleri merak ettim

bne hiç düşünmemiştim ama bakarım bi bende.aklıma soktunuzzz:CüvCüv:

bende salonuma yenı koltuk takımı yaptırdım. Adamlardan bu yastıgıda ıstıyorum dıye maıl attım banada yapacaklar:):)

aferin kız iyi yapmışsın valla kaydirigubbakcemile3 nerde yaptırıyorsun ayıp olmazsa -tatlicadiarzu-

sizleri merak ettim

selaam, tembel anniş seni kaydirigubbakcemile3
iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)

aynen katılıyorum vallahiii..manyamış bunların hepsiikaydirigubbakcemile3

sizleri merak ettim

günaydın canım bugun yine herkes formunda.. sende kahvaltını yap yakıtını al katıl aramıza.. yazık bebecik aç kalmasın daha fazla....... :)))

sizleri merak ettim

eslemcim öyle çok merak edilecek bir şey yok canım. yok orama burama batma oldu, yok midem kalktı, yok park yatak, yok sallanan beşik, yok oğlum olacak kızım oacak, yerim ben senin oğlunu kızını falan filan öyle yuvarlanıp gidiyoruz :))

pembee yaaff sen anlattıkca ulan keşke ikiz olsaydı diyorum:)

yaa sorma valla benimde ikizdi 3 aya yakındık kaybettik birini... çok üzülüyorum bazen.. ama vardır bir hayır bilmiyorum işte.... neyse Allah içimdekine uzun ömür ve sağlık versin..... ve hepimizinkine tabi... senağlama

ya kzlar denk gelırse bakıverırmısınız cagla sıkelın esıyle bırlıkte oynadıgı clear kadınlar ıcın sampuan reklamı varya orda caglanın sacları ne renk bakarmısınz.aklınızda tutun da bana soleyıverın:)

yok yok üzülme rabbim karnındakine uzun omürler versın. benımde ikizdi ama geriden gelıyordu. 7. haftada ufalmaya basladı kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…