2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aqua ben bilmiyordum. geçmiş olsun. allah bu minnoşuna sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

pembe anlatııkca değilde kıyafetlerı gordukce kız ısteğim depreşiyo:) zor oluyor dıe bu bebek tek kalacak dıyorum ama bazen bıde kızımmı olsa dıyorum:)

yaa ben onu değilde o reklamdan 300bın eur alıyorlarmıs onu aklımda tutuyorumkaydirigubbakcemile3

ne güzel özetlemişsin valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maskoda canım. koltuklr geldı yastıgı beklıyorum

güle güle kullan canım a.s.

hee babasının oğluuuuu..eşimde öyle nur topu gibi olmuş kayınvalide öle diyooodelikafadulden

eminim öyledir ! tövbe Yarabbi yaa şu kaynanalar yok mu kötükedihüso

pembe anlatııkca değilde kıyafetlerı gordukce kız ısteğim depreşiyo:) zor oluyor dıe bu bebek tek kalacak dıyorum ama bazen bıde kızımmı olsa dıyorum:)

neden tek kalsın canım sen dee olsun işte bi kardeşi, bi kızın :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

2.si de kız olsun erkek olsun diye yola çıkılmaz caniko. bu sabah bunu düşündüm. bak aynı anda iki kızım olacak. 2. çocuğum olsun diye yola çıkılır. kısmette ne varsa artık değil mi :) yüzde elli ...

aaa öle deme daha çarşıya pazara çıkınca o duygu daha da depreşerek çünkü kızlara neler var neler ama unutmamalı bizim oğluşlarımız olmasa onlar bi hiiiçççç....:lepi::lepi:

aqua ben bilmiyordum. geçmiş olsun. allah bu minnoşuna sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

amin canım amin çokk sağol.... OLsun vardır bundada bi hayır şükür atlattık o üzüntüyü... tam bizimki gitti arkasından gülben ergenin ikiz muhabbeti çıktı.. kadını nerde görsem kanal deiştirmeye başladım.. sonra manyakmıyım ben napıyorum gittiyse biri gitti diğerinin suçu ne çocuklaşma dedim kendime ve topladım kafamı... Allahım sendelilere ömür versin sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza biri ikisi değil sağlığı huzuru diyorum artık..... :CüvCüv:

canım bende çok karsıyım aslında tek bırakılmasına bebeklerın. ama tüp bebek yorucu süreç. gerci Allah biliyor cektıgım tum msıkıntıları su an unuttum. o yuzden ıkıncı zor gelıyordu ama zaman ne gosterecekl bakalım

peti, ben de o reklamı yazacaktım az önce. sen saça, msms yurolara takılmış. ben baktım allahım bunların çocukları ne güzel olur be dedim :)

al sana karakter tahlili.

aaa öle deme daha çarşıya pazara çıkınca o duygu daha da depreşerek çünkü kızlara neler var neler ama unutmamalı bizim oğluşlarımız olmasa onlar bi hiiiçççç....:lepi::lepi:

aa valla çarşıya gidince bakınıyorum, Allahım erkek bebekler için neler var..
böyle büyümüş de küçülmüş gibi kotlar, montlar kaydirigubbakcemile3
bazen özeniyorum valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bak bugün pazara gidicem, bi iki kot falan alıcam ucuzundan, unutmiyim yine :roflol:

şiddetle katılıyorum cnm sana herşey Allah tan.Rabbim neyler neylerse güzel eyler inş.

kaynana damarın kabarmış sen
n bak kendine hakim ol ilerde arkandan neler sölenebileceğini az çok burdan anlamışsındırr :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

anam anam bir kadının oğlu olunca demekki böyle erkek zıhnıyetıne bürünebiliyor:) kız anaları bunları bıze yazdıran ogullarımız:)

"bizim oğluşlarımız olmasa onlar bi hiiiçççç"

fussi, bir kadın olrak o lafı nasıl ettin. yuh diyorum. :)

yaa mutlaka bakmakla görmek arasındaki fark cnm buuuuuu işteeee..bende oğluşuma gün pijama aldım 2 tk teyzesi ama bilg.bi türlü gönderemedim.sizede gösterecek tim aslında ama.eşim de bakıp kıskıs gülüyo "öğrendin cins.hiç vakit kaybetmedin" deerrr gibi

aqualotus2000, haklısın canım herşeyde var bi hayır.. Allah korusun kardeş kardeş ikisi de uçsaydı...
biri size diğer tarafta şefaatçi diğeri bu dünyadaki meleğiniz :) Rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin inş..

msms, bakarsın 2.si sürpriz yapar olur olur hihoyyyt

peti, ben de o reklamı yazacaktım az önce. sen saça, msms yurolara takılmış. ben baktım allahım bunların çocukları ne güzel olur be dedim :)

al sana karakter tahlili.

bi dakika hopppp:) ben reklamı ızlemedım sadece hurrıyette okumustum:) ohaa demiştim. 1 sene bunlara sac rengı ve boyu değiştirmek yasakmıs. bunuda yazabılırdım okudugumuzun etkısı bacım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…