oo masallah kocaman olmus tosun.
yaa sorma valla benimde ikizdi 3 aya yakındık kaybettik birini... çok üzülüyorum bazen.. ama vardır bir hayır bilmiyorum işte.... neyse Allah içimdekine uzun ömür ve sağlık versin..... ve hepimizinkine tabi... senağlama
ya kzlar denk gelırse bakıverırmısınız cagla sıkelın esıyle bırlıkte oynadıgı clear kadınlar ıcın sampuan reklamı varya orda caglanın sacları ne renk bakarmısınz.aklınızda tutun da bana soleyıverın:)
eslemcim öyle çok merak edilecek bir şey yok canım. yok orama burama batma oldu, yok midem kalktı, yok park yatak, yok sallanan beşik, yok oğlum olacak kızım oacak, yerim ben senin oğlunu kızını falan filan öyle yuvarlanıp gidiyoruz :))
maskoda canım. koltuklr geldı yastıgı beklıyorum
hee babasının oğluuuuu..eşimde öyle nur topu gibi olmuş kayınvalide öle diyooodelikafadulden
pembe anlatııkca değilde kıyafetlerı gordukce kız ısteğim depreşiyo:) zor oluyor dıe bu bebek tek kalacak dıyorum ama bazen bıde kızımmı olsa dıyorum:)
pembe anlatııkca değilde kıyafetlerı gordukce kız ısteğim depreşiyo:) zor oluyor dıe bu bebek tek kalacak dıyorum ama bazen bıde kızımmı olsa dıyorum:)
aqua ben bilmiyordum.geçmiş olsun. allah bu minnoşuna sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
aaa öle deme daha çarşıya pazara çıkınca o duygu daha da depreşerek çünkü kızlara neler var neler ama unutmamalı bizim oğluşlarımız olmasa onlar bi hiiiçççç....:lepi::lepi:
2.si de kız olsun erkek olsun diye yola çıkılmaz caniko. bu sabah bunu düşündüm. bak aynı anda iki kızım olacak. 2. çocuğum olsun diye yola çıkılır. kısmette ne varsa artık değil mi :) yüzde elli ...
aaa öle deme daha çarşıya pazara çıkınca o duygu daha da depreşerek çünkü kızlara neler var neler ama unutmamalı bizim oğluşlarımız olmasa onlar bi hiiiçççç....:lepi::lepi:
aa valla çarşıya gidince bakınıyorum, Allahım erkek bebekler için neler var..
böyle büyümüş de küçülmüş gibi kotlar, montlar kaydirigubbakcemile3
bazen özeniyorum valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bak bugün pazara gidicem, bi iki kot falan alıcam ucuzundan, unutmiyim yine :roflol:
peti, ben de o reklamı yazacaktım az önce. sen saça, msms yurolara takılmış. ben baktım allahım bunların çocukları ne güzel olur be dedim :)
al sana karakter tahlili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?