2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

peti, ben de o reklamı yazacaktım az önce. sen saça, msms yurolara takılmış. ben baktım allahım bunların çocukları ne güzel olur be dedim :)

al sana karakter tahlili.

yok bee çağla 182 mi ne emre kısa ama emreninde dudaklar köfte yüzü güzel.. bebek anası gibi kara doğarsaaaa ki sanmam kadın solaryumlarda yatıp kalkıyo derisi turuncu olmuş Allah ekranlardan saklasın düşünemiyom tipini :))) yani sonuççç babaya benzerse sorun yok ama anaya benzerse kazulet gibi bişi olcak.. tamam kadının avrupai bi havası var ama mümkünse podyumda kalsın deve gibi biyere sığmıyo uzun insan ( bkz: ben 178/90kg :)))) ) kötükedihüso delikafadulden şakkıdı kaydirigubbakcemile

bence senin 2. bebek kendi kendine geeceek. içimde öyle bir his var...

süprizle gelirse başımın üztünde yeri var

ben de badi aldım bi tane, öğrenince.. babamız aynı şeyi söyledi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eskidenmiş o çeşit yokmuş, şimdi iki cinsiyet için de muhteşem şeyler var bence kaydirigubbakcemile3
ben cicili bicili de sevmem onun da etkisi var sanırım kaydirigubbakcemile3

pembe o zaman ben cok suslu bırıyım kı gercekten de oyleyımdır:)meryem bıraz paragoz demek ki:)senı cozemedım:)

yaaaa ben moral vermek istedim , aramızda cinsiyetleri öğrenince hayal kırıklığı demiyimde hani 2 kızım olsun 2 oğlum diye düşünenlere moral vermek istedim yoksa evlat ayrımı yada üstünlüğü diye bi inancım yok yanlış anlaşıldım galibaaa....pardon arkadaşlar gelmeyin üstüme yaaaaaaaaaaa ağlarıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm baaaaaaaaaaaak

hoşbulduk mazotumu alıyorum bir yandan

pembe ne güzel anlattın kız günü, bayıldım valla kaydirigubbakcemile5 kısa ve öz

fussilet oğlun mu olcak senin anaaaaaaa, hayırlı olsun tosunun, yeni öğrendim

sakura sorma yaa tembelim ben biraz, uykuyu çok seviyorum, kızım doğunca napcam bilmiyorum, inşallah geceleri uyutur benide huysuzluk yapmaz

peticim canım bırak temizliği yaa, alalala, hem çıkarıyon hem devam ediyosun
salla gitsin, sağlığın daha önemli canımıniçi Şeniz

park yatakları sevmiyorum ben yaa nedense, bu pazar kısmetse kocişle gidip oda bakıcaz kızımıza, kendi evim olduğu için oda yapıcam inşallah
ama şu yatak odasına konulan 6 aylık sepetli beşiklerden de istiyorum, ilk 6 ay yanımda odamda kalsın , sizce???

pembe o zaman ben cok suslu bırıyım kı gercekten de oyleyımdır:)meryem bıraz paragoz demek ki:)senı cozemedım:)

seni çılgınn hadii oradannn:):) hiç para pul işim olmaz ahada bak kriz dedıler 3 aydır sadece asgari verılar ıcerde bırsuru param var bıgun arayıpa ee hadı dememdım okadar yanı:)

kıslıkları yıkayıp kaldırıorum ne kadar sınır bozucu bı iş bu yaa

kolay gelsin, ne güzel evindesin yapabiliyorsun rahat rahat..
bakalım ben hangi haftasonuna sığdırmaya çalışacağım -tatlicadiarzu-

ayyy gülerken çatlayacğaım şimdi valla :roflol: :roflol: :roflol: öyle yazmışsın ki :roflol: :roflol: :roflol:
ama düşüncelerine katılıyorum :roflol:

süprizle gelirse başımın üztünde yeri var

bol bol dua edelim :Saruboceq: Allah büyük yerimseniben

inşallah canım. en azından tek tüpüm bıraz acık umut var yani..

bu bile çok büyük avantaj ve avantajının farkındasın, çok güzel bişey bu :1hug:

hahahahaaa şekerim sende anne olmadan kaynana oldun :)))))))))))))))))) şimdi millette okuduğuna yorum yaptı kıza yani :))))))) :CüvCüv: :ecrin_bebek:

abartma peti. çamaşır asma kaldırma işlerini kocam evdeyken yapıyorum (yaptırıyorum dah doğrusu) delirme.

kızım kocişi hafta sonu bıle gormuom aksamları da pestılı cıkmıs gıbı gelıo.bu ara teftış var yavrum hafta sonu bıle calısıo bu adama nası kalk camasır topla ser kaldr dıyeyım beya

seni çılgınn hadii oradannn:):) hiç para pul işim olmaz ahada bak kriz dedıler 3 aydır sadece asgari verılar ıcerde bırsuru param var bıgun arayıpa ee hadı dememdım okadar yanı:)

hihi.saka kız şaka.ne bilem yaw salladım ıste-tatlicadiarzu-

korkutmak istemem ama... :jeyyar:
inşallah öyle olur tatlım :Saruboceq:

valla ben karar veremedim ki yardımcı olayım canım kusura bakma :1hug:

kızım kocişi hafta sonu bıle gormuom aksamları da pestılı cıkmıs gıbı gelıo.bu ara teftış var yavrum hafta sonu bıle calısıo bu adama nası kalk camasır topla ser kaldr dıyeyım beya

sen yınede abartma çok fazla lutfen. ben bıraz yorulsan bacagım falan tutuluyor. artı dun evrım soyledı anne yorulunca bebekte yoruluyormus. lutfem eymenimi yormaa

e caniko, şimdi burda ben ciddi bir açıklama yapmak istiyorum. herkesin gönlünde yatan bir cinsiyet var. allah yukarıda benim gönlümde de erkek vardı. ama iki gündür kızlarım olacak diye gözlerimden mutluluk yaşları dökülüp duruyor. kalpten geçen başka allahın verdiği başka şey. ben burada şaka da olsa bazen erkek olacak aman inşallah değişmez, diyerek kız çocuk kötü bir şeymiş gibi birazcık farkında olmadan yapılan konuşmalara şahid oluyorum. onlarında sevincine iyi niyetlerine veriyorum. kızamıyorum ama azıcık dikkat etmek gerek. allah babalarımızı kardeşlerimizi kocalarımızı yanlarımızdan eksik etmesin elbet. ama yanlarımızdan diyorum başımızdan demiyorum.

ve fussicim senin öylesine takıldığını biliyorum seninle olan samiyetimize dayanarak sana atıf yaptım ama bu genel bir mesajdır. tamam canikom. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…