peti, ben de o reklamı yazacaktım az önce. sen saça, msms yurolara takılmış. ben baktım allahım bunların çocukları ne güzel olur be dedim :)
al sana karakter tahlili.
canım bende çok karsıyım aslında tek bırakılmasına bebeklerın. ama tüp bebek yorucu süreç. gerci Allah biliyor cektıgım tum msıkıntıları su an unuttum. o yuzden ıkıncı zor gelıyordu ama zaman ne gosterecekl bakalım
aqualotus2000, haklısın canım herşeyde var bi hayır.. Allah korusun kardeş kardeş ikisi de uçsaydı...
biri size diğer tarafta şefaatçi diğeri bu dünyadaki meleğiniz :) Rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin inş..
msms, bakarsın 2.si sürpriz yapar olur olur hihoyyyt
yaa mutlaka bakmakla görmek arasındaki fark cnm buuuuuu işteeee..bende oğluşuma gün pijama aldım 2 tk teyzesi ama bilg.bi türlü gönderemedim.sizede gösterecek tim aslında ama.eşim de bakıp kıskıs gülüyo "öğrendin cins.hiç vakit kaybetmedin" deerrr gibi
bence senin 2. bebek kendi kendine geeceek. içimde öyle bir his var...
bence senin 2. bebek kendi kendine geeceek. içimde öyle bir his var...
"bizim oğluşlarımız olmasa onlar bi hiiiçççç"
fussi, bir kadın olrak o lafı nasıl ettin. yuh diyorum. :)
kıslıkları yıkayıp kaldırıorum ne kadar sınır bozucu bı iş bu yaa
pembe o zaman ben cok suslu bırıyım kı gercekten de oyleyımdır:)meryem bıraz paragoz demek ki:)senı cozemedım:)
kıslıkları yıkayıp kaldırıorum ne kadar sınır bozucu bı iş bu yaa
yok bee çağla 182 mi ne emre kısa ama emreninde dudaklar köfte yüzü güzel.. bebek anası gibi kara doğarsaaaa ki sanmam kadın solaryumlarda yatıp kalkıyo derisi turuncu olmuş Allah ekranlardan saklasın düşünemiyom tipini :))) yani sonuççç babaya benzerse sorun yok ama anaya benzerse kazulet gibi bişi olcak.. tamam kadının avrupai bi havası var ama mümkünse podyumda kalsın deve gibi biyere sığmıyo uzun insan ( bkz: ben 178/90kg :)))) ) kötükedihüso delikafadulden şakkıdı kaydirigubbakcemile
süprizle gelirse başımın üztünde yeri var
inşallah canım. en azından tek tüpüm bıraz acık umut var yani..
yaaaa ben moral vermek istedim , aramızda cinsiyetleri öğrenince hayal kırıklığı demiyimde hani 2 kızım olsun 2 oğlum diye düşünenlere moral vermek istedim yoksa evlat ayrımı yada üstünlüğü diye bi inancım yok yanlış anlaşıldım galibaaa....pardon arkadaşlar gelmeyin üstüme yaaaaaaaaaaa ağlarıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm baaaaaaaaaaaak
abartma peti. çamaşır asma kaldırma işlerini kocam evdeyken yapıyorum (yaptırıyorum dah doğrusu) delirme.
allah canımı alsın kı aynı seyı ben de dıyecektım ınsallah gercekten oyle olur
seni çılgınn hadii oradannn:):) hiç para pul işim olmaz ahada bak kriz dedıler 3 aydır sadece asgari verılar ıcerde bırsuru param var bıgun arayıpa ee hadı dememdım okadar yanı:)
...
sakura sorma yaa tembelim ben biraz, uykuyu çok seviyorum, kızım doğunca napcam bilmiyorum, inşallah geceleri uyutur benide huysuzluk yapmaz
...
park yatakları sevmiyorum ben yaa nedense, bu pazar kısmetse kocişle gidip oda bakıcaz kızımıza, kendi evim olduğu için oda yapıcam inşallah
ama şu yatak odasına konulan 6 aylık sepetli beşiklerden de istiyorum, ilk 6 ay yanımda odamda kalsın , sizce???
kızım kocişi hafta sonu bıle gormuom aksamları da pestılı cıkmıs gıbı gelıo.bu ara teftış var yavrum hafta sonu bıle calısıo bu adama nası kalk camasır topla ser kaldr dıyeyım beya
yaaaa ben moral vermek istedim , aramızda cinsiyetleri öğrenince hayal kırıklığı demiyimde hani 2 kızım olsun 2 oğlum diye düşünenlere moral vermek istedim yoksa evlat ayrımı yada üstünlüğü diye bi inancım yok yanlış anlaşıldım galibaaa....pardon arkadaşlar gelmeyin üstüme yaaaaaaaaaaa ağlarıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm baaaaaaaaaaaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?