2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hahahahaaa şekerim sende anne olmadan kaynana oldun :)))))))))))))))))) şimdi millette okuduğuna yorum yaptı kıza yani :))))))) :CüvCüv: :ecrin_bebek:

yaa kaynana olma muhabbetide saçma daha şimdiden duyanlar sende kaynana olcan diyolar kız anneleri kaynana olmuyooo sankiii....ben inan dım şimdi erkek anneleri nasıl zıvanadan çıkarılıp kaynana olduğunu...
daha doğrusu kaynanaya dönüştürüldüğünüüü

ayyy gülerken çatlayacğaım şimdi valla :roflol: :roflol: :roflol: öyle yazmışsın ki :roflol: :roflol: :roflol:
ama düşüncelerine katılıyorum :roflol:

aslında şekerim kendimle barışığım ben ama çağla bendende çikin yazmadan duramadım :))))))) kocamdan 8 kilo fazlayım varmı içinizde ben gibi olan :)))))) adam gece yatarken bacağını bana doğru atmak istiyo ama yetişemiyo merdiven dayayıp tırmancak bana yakında :))))))))))))))))) çağlanın durumunu eniyi benim durumum gözler önüne serer herhalde :))))))))))))) :sm_cool: :teytey: :hooray:

ya ben biran gerçekten yanlış anlaşıldım sanıp üzüldüm..sorun yok.

valla senin çocuk inanılmaz enerjik, kendiyle barışık ve neşe dolu bi bebiş olacak gör bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tülay canım burada ratık herkes bırbırını tanıyo. kımse kımseyı kolay kolay yanlıs anlamaz merak etmez. üzülme delikanlıyıda üzmeee

ha maaşallahhhh.koy bi resminide görek

hanımlar kızıma isim arıyoruz, sizlerdende alabilirmiyim acaba?
liste yapıyorum, ordanda babamızla seçicez

gerçi akşam eşim Hanne deyip durdu ama kesin değil tabii
Hanne : Hz. Meryemin annesi, Zekeriya (a.s.)ında kızkardeşi

şekerim tamam sıkma kendini bu konuya bukadar anladık seni biz... ama burda çevresinde veya kendisinde ciddi bir cinsiyet hassasiyeti olan arkadaşlarıda gördük kimse kırılmasın darılmasın.... hepimizin öncelikli isteği sağlık değilmi.. temelde hepimiz eli ayağı düzgün eksiksiz sağlıklı birer EVLAT istemiyomuyuz??? erkekte olsa kızda olsa başımızın tacı.. ama pembemavi durumu süper açıklamış.. kesinlikle katılıyorum... şimdi sorun kalmamıştır herhalde :)))) sıkma sende canını.. ayrıca ben sizden 2 hafya küçüğüm gebelik olarak ama bebek 100 gr küçük anlayamadım valla.. delircem... dr herşeye normal diyo ne sorsam... ama acaba geridenmi geliyo endişesi var bende bikaç gündür...... napmak lazımki benim bu iştah sorunuma.. (( senağlama

sümeyye
nasıl.bnm kızım olsaydı sümeyye koyacaktık.aklınızda olsun

Merrhaba Kızlara.s.

Hepinizin bebişleri hayırlı olsun. ben de bugün 17. haftama girdim, ve 21 nisanda yeni kontrolüm var öncekiyle arasında 1 aydan fazla zaman geçiyor bende sürekli acaba bir sorun varmı diye kendimi dinleyip çıldırıyorum. Size sormak istediğim sizlerin de bu haftalarda karnınız ağrıdımı acaba yani normal olan birşey mi bu durum.Bir de ben bebek hareketlerini hissedip hissetmediğimden emin değilim, okuyorum kimi sağda kimi osolda hissetmiş ilginç çünkü ben -eğer hissettiğim bebek hareketleriyse - ortada hissediyorum. Bu da bir sorun olabilir mi acaba. Cevaplarınızı bekliyorum kızlar.

Merhabalar güzel anneller ve tosuncukları & prensesler. Süpeeer bi gün diloyorum hepinize hem bugun Cuma hemde güneş var dışarıda (Istanbulda)..kaydirigubbakcemile3
Bu sabah süper uyandım çünkü 2. defa rüyamda bebişimi kucağıma aldım.Rüyada bu kadar güzel bir duyguysa gerçekte nasıldır acaba ???
Bu arada 2 rüyamda da bebiş erkekti. Sizce bi anlamı var mıdır?

canım ağrılarda normal kramplar baş ağrıları çok yeme yiyememe reflü kusma huzursuzluk ağlama sinir cinnet dr.a sorsan bunların hepsi normal... o arada geçen 1 ay 6 hafta inan hepinize ölüm yani salsan şu topiktekileri Allah biliyo ya hergün gideriz herhalde ultrasona dr.a :)))))))) hiç canınıda sıkma ilk kez yaşadığımız için çoğu şey bize garip geliyo.. sanki hasta olmamalıyız asla biyerimiz ağrımamalı psikolojisinde başladığımızdan ötürü aşırı hassaslaşıyoruz galiba bebeklerimiz konusunda... ayrıca haftam senle aynı bende burda haraket hissedenlere takılıyodum siz depildinizde ben neden depilmedim hala diye :)))) dr. bana 2-3 haftaya hissedersn dedi bu haftanın başında.. bakalım beklicez.. kızların biraz geç haraket hissettirdiğini söleyen arkadaşlar var..... durum buuu yaniiiiii :))))) bi şekilde doğacak bu sıpalar :)) ağrılarda kendilerine yer açmalarından korkmaaaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…