hahahahaaa şekerim sende anne olmadan kaynana oldun :)))))))))))))))))) şimdi millette okuduğuna yorum yaptı kıza yani :))))))) :CüvCüv::ecrin_bebek:
e caniko, şimdi burda ben ciddi bir açıklama yapmak istiyorum. herkesin gönlünde yatan bir cinsiyet var. allah yukarıda benim gönlümde de erkek vardı. ama iki gündür kızlarım olacak diye gözlerimden mutluluk yaşları dökülüp duruyor. kalpten geçen başka allahın verdiği başka şey. ben burada şaka da olsa bazen erkek olacak aman inşallah değişmez, diyerek kız çocuk kötü bir şeymiş gibi birazcık farkında olmadan yapılan konuşmalara şahid oluyorum. onlarında sevincine iyi niyetlerine veriyorum. kızamıyorum ama azıcık dikkat etmek gerek. allah babalarımızı kardeşlerimizi kocalarımızı yanlarımızdan eksik etmesin elbet. ama yanlarımızdan diyorum başımızdan demiyorum.
ve fussicim senin öylesine takıldığını biliyorum seninle olan samiyetimize dayanarak sana atıf yaptım ama bu genel bir mesajdır. tamam canikom. :)
aslında şekerim kendimle barışığım ben ama çağla bendende çikin yazmadan duramadım :))))))) kocamdan 8 kilo fazlayım varmı içinizde ben gibi olan :)))))) adam gece yatarken bacağını bana doğru atmak istiyo ama yetişemiyo merdiven dayayıp tırmancak bana yakında :))))))))))))))))) çağlanın durumunu eniyi benim durumum gözler önüne serer herhalde :))))))))))))) :sm_cool: :teytey: :hooray:
ayyy gülerken çatlayacğaım şimdi valla :roflol: :roflol: :roflol: öyle yazmışsın ki :roflol: :roflol: :roflol:
ama düşüncelerine katılıyorum :roflol:
aslında şekerim kendimle barışığım ben ama çağla bendende çikin yazmadan duramadım :))))))) kocamdan 8 kilo fazlayım varmı içinizde ben gibi olan :)))))) adam gece yatarken bacağını bana doğru atmak istiyo ama yetişemiyo merdiven dayayıp tırmancak bana yakında :))))))))))))))))) çağlanın durumunu eniyi benim durumum gözler önüne serer herhalde :))))))))))))) :sm_cool: :teytey: :hooray:
yaa kaynana olma muhabbetide saçma daha şimdiden duyanlar sende kaynana olcan diyolar kız anneleri kaynana olmuyooo sankiii....ben inan dım şimdi erkek anneleri nasıl zıvanadan çıkarılıp kaynana olduğunu...
daha doğrusu kaynanaya dönüştürüldüğünüüü
hanımlar kızıma isim arıyoruz, sizlerdende alabilirmiyim acaba?
liste yapıyorum, ordanda babamızla seçicez
gerçi akşam eşim Hanne deyip durdu ama kesin değil tabii
Hanne : Hz. Meryemin annesi, Zekeriya (a.s.)ında kızkardeşi
ha maaşallahhhh.koy bi resminide görek
ne çok yazmışsınız maşalalhınız var ya
valla senin çocuk inanılmaz enerjik, kendiyle barışık ve neşe dolu bi bebiş olacak gör bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy bal damlıyo ağzından ge buraya öpecem valla :))))))))))))))))
yavrum sen iştesin.evdeyken çok rahat yazılıyooo..kıyamam bensana... ben işteykende çoğunu kaçırıyordummm
Merrhaba Kızlara.s.
Hepinizin bebişleri hayırlı olsun. ben de bugün 17. haftama girdim, ve 21 nisanda yeni kontrolüm var öncekiyle arasında 1 aydan fazla zaman geçiyor bende sürekli acaba bir sorun varmı diye kendimi dinleyip çıldırıyorum. Size sormak istediğim sizlerin de bu haftalarda karnınız ağrıdımı acaba yani normal olan birşey mi bu durum.Bir de ben bebek hareketlerini hissedip hissetmediğimden emin değilim, okuyorum kimi sağda kimi osolda hissetmiş ilginç çünkü ben -eğer hissettiğim bebek hareketleriyse - ortada hissediyorum. Bu da bir sorun olabilir mi acaba. Cevaplarınızı bekliyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?