2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bal damlıyo ağzından ge buraya öpecem valla :))))))))))))))))

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

eee sümeyyeden başka yokmu isim yahuu

ben berra düşünüyorum: doğru sözlü hayır işleyen kimse, demek...
berru da var: 1İyilik eden, iyiliği ve mükâfâtı çok olan. 2Sözünü yerine getiren.

ikisi arasında karar vericez sanırım...

kısss 1 resim var profilinde hakket dediğin kadar var ve çağla dan senin yüzün daha güzelll

şekerim açıyırum profilimi herkes görsün şeklinde diğer resimlerede bak bi ozaman daha ii fikir sahabı olursun gibime gelipduruuu :)))))))))) :dance:

sakura ya berra isimini bende beğendim accık, iyice netten araştırdım
biyerde yazıyordu, peygamber efendimiz bu isim koyan bi sahabeninkini değiştirmiş
fazlaca övgü iyi değil mi, olmazmı ne öyle bişey demiş

kızlar ben kaçıyorum pazara gidicem, önce bişeyler atıştırayım yoksa bayılırım :roflol: :roflol:
görüşmek üzere, yemek yiyeceklere de afiyet olsunnn hihoyyyt

Ayyyyyyy kızlar. Az önce telefonuma kayınvalidemden bir mesaj geldi. Bakın ne yazmış.

'' Canımın bir yarısı sendeydi, şimdi diğer yarısı da sende. Can kızım benim, şimdi canım cananım herşeyim sende. Seni Seviyorum. Annen... ''

Çok duygulandım ya. senağlama

berra değil canım, berre ismini değiştirmiş.
manası temizleyen demek..
o ancak kendi nefsini temizler diye kibire sebep olur diye değiştirmiş a.s

aussiecim günaydın.

bu dr a gidişinde de ki: doktor doktor, ne yap yap bu çocuğun pipisini kukusunu gör. yoksa çıkmıyorum muayenenden .

yeter ama :)

ayyyy koşa koşa gidip öpesim geldi valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
süper insan mozijikunun k.validesiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar ben kaçıyorum pazara gidicem, önce bişeyler atıştırayım yoksa bayılırım :roflol: :roflol:
görüşmek üzere, yemek yiyeceklere de afiyet olsunnn hihoyyyt

sağol canım dikkat et kendine bol bol sebze allll benim içinde yeeee :)))))

aman aman aman. maşallah! çok güzel allah muhabbetinizi bozmasın.... :)

canım allah nazarlardan saklasın aranızı valla.. bende böle kayınvalide olsa başımda gezdirirdim heralde...

Saol Canım ,
Hem çok hızlı cevap verdiğin hem de beni rahatlattığın için gerçekten çok teşekkür ederim.

ne guzel yazmıs kaynanan valla. duygularını dıle getırıyor olması çok guzellll

ayyyy koşa koşa gidip öpesim geldi valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tü tğ maşallahhh nazar değmesin ne kaynanalar var yarabbimm gelde katil olma.... varya inan gözlerim doldu ne güzel yazmış düşünmüş... Allah hepimize ilerde böyle kaynana olabilmeyi nasip etsin..... söylicek fazla bişiy yok....

ama valla ne güsel kayınvalideymiş o süper

vayyyyyyyyyyy ne güzel yazmış. bizimki mesaj yazmayı bilmez söylmezde böyle bişiy mesajda tmaz ki ama olsun seviyorum ben kayınvalidemi

aman aman aman. maşallah! çok güzel allah muhabbetinizi bozmasın.... :)

canım allah nazarlardan saklasın aranızı valla.. bende böle kayınvalide olsa başımda gezdirirdim heralde...

Tşk ederim kızlar. Allah razı olsun valla. Şimdiye kadar hiç kırmadı beni zaten, bende onu. Pamuk gibidir. Bende onu seviyorum

senın bızı aglatmaya ne hakkın var solermısın cuma vaktı.allahım mutlulugunuzu hıc bozmasın ınsallah ama gercekten gozyaslarıma hakım olamıorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…