ayy bal damlıyo ağzından ge buraya öpecem valla :))))))))))))))))
eee sümeyyeden başka yokmu isim yahuu
SEN BU GÜN İŞE GİTMEDİN Mİ HANİ GİTÇEKTİNklava: klava: klava:
CANIM YA KEŞKE BENDE VEDE OLSAYDIN DİNLENİRİDM BİRAZ
kısss 1 resim var profilinde hakket dediğin kadar var ve çağla dan senin yüzün daha güzelll
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
ben berra düşünüyorum: doğru sözlü hayır işleyen kimse, demek...
berru da var: 1İyilik eden, iyiliği ve mükâfâtı çok olan. 2Sözünü yerine getiren.
ikisi arasında karar vericez sanırım...
sakura ya berra isimini bende beğendim accık, iyice netten araştırdım
biyerde yazıyordu, peygamber efendimiz bu isim koyan bi sahabeninkini değiştirmiş
fazlaca övgü iyi değil mi, olmazmı ne öyle bişey demiş
Ayyyyyyy kızlar. Az önce telefonuma kayınvalidemden bir mesaj geldi. Bakın ne yazmış.
'' Canımın bir yarısı sendeydi, şimdi diğer yarısı da sende. Can kızım benim, şimdi canım cananım herşeyim sende. Seni Seviyorum. Annen... ''
Çok duygulandım ya. senağlama
kızlar ben kaçıyorum pazara gidicem, önce bişeyler atıştırayım yoksa bayılırım :roflol: :roflol:
görüşmek üzere, yemek yiyeceklere de afiyet olsunnn hihoyyyt
Ayyyyyyy kızlar. Az önce telefonuma kayınvalidemden bir mesaj geldi. Bakın ne yazmış.
'' Canımın bir yarısı sendeydi, şimdi diğer yarısı da sende. Can kızım benim, şimdi canım cananım herşeyim sende. Seni Seviyorum. Annen... ''
canım ağrılarda normal kramplar baş ağrıları çok yeme yiyememe reflü kusma huzursuzluk ağlama sinir cinnet dr.a sorsan bunların hepsi normal... o arada geçen 1 ay 6 hafta inan hepinize ölüm yani salsan şu topiktekileri Allah biliyo ya hergün gideriz herhalde ultrasona dr.a :)))))))) hiç canınıda sıkma ilk kez yaşadığımız için çoğu şey bize garip geliyo.. sanki hasta olmamalıyız asla biyerimiz ağrımamalı psikolojisinde başladığımızdan ötürü aşırı hassaslaşıyoruz galiba bebeklerimiz konusunda... ayrıca haftam senle aynı bende burda haraket hissedenlere takılıyodum siz depildinizde ben neden depilmedim hala diye :)))) dr. bana 2-3 haftaya hissedersn dedi bu haftanın başında.. bakalım beklicez.. kızların biraz geç haraket hissettirdiğini söleyen arkadaşlar var..... durum buuu yaniiiiii :))))) bi şekilde doğacak bu sıpalar :)) ağrılarda kendilerine yer açmalarından korkmaaaaa :))))
ayyyy koşa koşa gidip öpesim geldi valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
süper insan mozijikunun k.validesiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayyyy koşa koşa gidip öpesim geldi valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
süper insan mozijikunun k.validesiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aman aman aman. maşallah! çok güzel allah muhabbetinizi bozmasın.... :)
canım allah nazarlardan saklasın aranızı valla.. bende böle kayınvalide olsa başımda gezdirirdim heralde...
Saol Canım ,
Hem çok hızlı cevap verdiğin hem de beni rahatlattığın için gerçekten çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?